Mäklare Mateusz Samuelsson

Mateusz Samuelsson

Om mig

Mitt namn är Mateusz och har arbetat på Svensk Fastighetsförmedling i Mölnlycke sedan 2020. Under hela mitt liv har jag arbetat med försäljning och service, vilket har passat mig perfekt. Det finns nämligen en stark drivkraft inom mig till följd av en rad olika händelser som präglat mig sedan barndomen. Detta har gjort att jag alltid kämpar hårt för att uppnå resultat och på kartan finns inget annat än att lyckas. Jag ser varmt fram emot att få vara en del av ditt livs största affär.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Bäckvägen 18C, Mölnlycke, Härryda kommun

Bäckvägen 18C

Lägenhet
Mölnlycke, Härryda kommun

2 150 000 kr

56 m²

2 rum

3 780 kr/mån

38 393 kr/m²

Nu erbjuds en fantastisk möjlighet att förverkliga din bostadsdröm. Här bor du högst upp i huset med en härlig utsikt över stora delar av Mölnlycke. Närmsta busshållsplats "Kyrkvägen" når du på under minuten! Du har även krypavstånd till nyöppnade Lidl som gjort stor succé i Mölnlycke! Brf Gatan är en mycket bra bostadsrättsförening och har beslutat att inte höja avgiften inom de närmsta två åren. Bäckvägen 18C ger dig två rum och kök på 56 kvm men känns betydligt större. Hallen välkomnar dig med en rejäl yta, vardagsrummet har ett härligt djup och sovrummet med sin underbara heltäckningsmatta bjuder in till en skön vila. Den tacksamma inglasade balkongen blir som ett extrarum, även dessa kalla dagar. Härifrån har du en magisk utsikt över Mölnlycke centrum samtidigt som du dricker ditt kaffe i morgonsolen. Interiören i bostaden kan enkelt beskrivas som modern. Golvet följer den senaste trenden med sin ljusa "look". Tidigare syntes ett klassiskt parkett i ek- och fiskben som på senare tid slipats ljusare - och resultatet blev magiskt! Köket är likaså modernt och ljust, där även bänkskivorna slipats till samma färg som golvet. Med en inbyggd ugn och diskmaskin är detta ett bekvämt boende för yngre som äldre. För att inte tala om badrummet där det finns tvättmaskin och badkar. Bostaden är dessutom utrustad med en walk-in-closet som också är stor nog att utnyttja som hemmakontor! Varmt välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare för mer information!

  • Plus
  • Balkong
Brännetvägen 3, Landvetter, Härryda kommun

Brännetvägen 3

Tomt
Landvetter, Härryda kommun

1 800 000 kr

1 380 m² tomt

*ACCEPTERAT PRIS* Nu har du äntligen chansen att förverkliga din bostadsdröm i Landvetter. Arbetar du i Göteborg och snabbt vill ta dig dit är detta ett läge för dig med endast 10 minuter bilfärd. Barnen går i någon av de populära skolorna i Landvetter och erbjuds skolskjuts från området varje morgon! I området finns fiber som är enkelt att dra in till fastigheten. Tomten består av 1 380 kvm vilket är stort nog att få plats med ett 1-plans- eller 1,5-plans hus. Nedan finns en kalkyl sammanfattad som visar en totalkostnad för byggnation av hus inkl. tomt och totalentreprenad. Tomten säljs med ett accepterat pris vid 1 800 000 kr. Kalkyl med Vårgårdahus "Villa Nolhaga" Tomt: 1 800 000 kr Byggnadskostnad, exploatering mm: 4 035 000 kr Totalt: 5 835 000 kr Varmt välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare för mer information!

Visar alla 2