Gamla färdvägen 19

Härryda - Stora Bugärde, Härryda kommun Se på karta

1 900 000 kr

Bostadstyp
Tomt
Upplåtelseform
Äganderätt
Tomtarea
1 300 m²

Här infinner sig en rofylld känsla där kreativitet och skapande har en naturlig plats. In bland skog och mark finner vi denna tomt som inramats av vatten och träd. I en egen oas med mycket grönska med fina stigar gör att man blir fascinerad utav atmosfären som ger utsikt över skog och hage där man med glädje sitter och njuter av magin som inges av skogen.
Här infinner sig en mysfaktor och en privat känsla samtidigt med den egna asfalterade vägen som leder er in på ett präktigt sätt.

Nu finns möjlighet att köpa nästintill parktomt med närheten till badsjö. Gränsande till en bäck som första linjen, har ni möjlighet att skapa ert drömboende på en nyligen avstyckad tomt om 1300 kvadratmeter. Tomten är fri från husleverantör. Tomten har, värdigt en parktomt, stora fina träd. Sommartid har centrum av tomten sol från morgon till kväll, medan träden ger behaglig skugga under dygnets varmaste timmar, hela tiden med utsikt mot sjön under trädkronorna.

Här bor ni med närhet till Landvetter med matbutiker, restauranger, frisörer och gym. En liten promenad ner till busstationen Bugärde tar er in till Korsvägen och Göteborg på 25 minuter. Hällingsjöskolan som ligger 8 minuters bort erbjuder förskola upp till åk 5, Rävlanda- och Landvetterskolan ligger 13 respektive 18 minuter bort från bostaden och har elever från åk 6 och uppåt. På 11 minuter infinner ni er på Landvetter flygplats som tar er vidare ut i Sverige och världen.

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Härryda

Kontakta mäklaren

Henrik Basmanji

Bjurfors Härryda
Mäklare Henrik Basmanji, Bjurfors Härryda
0708832061