Mäklare Henrik Basmanji

Henrik Basmanji

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Idrottsgatan 7, Mölnlycke - Centrum, Härryda kommun

Idrottsgatan 7

Lägenhet
Mölnlycke - Centrum, Härryda kommun
Bjurfors Härryda
1 825 000 kr
35 m²
1 rum
vån 5/7
3 313 kr/mån
52 143 kr/m²

Med ett fritt och attraktivt läge ligger denna moderna lägenhet som har en mycket trivsam planlösning. Det trevliga läget gör att man har ljusinsläpp mot både Massetjärn och Wendelsberg. Köket ligger i en trevlig öppen lösning till vardagsrumsdelen. Här finns plats för att duka upp stort både till vardags och fest. Det kombinerade tvätt och duschrummet är helkaklat och går i ljusa toner. Ovanför den praktiska arbetsbänken finns överskåp. Ett bekvämt boende utan insyn i vardagsrummet ger en härlig känsla. Från rummet når man den generösa balkongen som vetter mot Wendelsberg och dess grönskande omgivning. Ett hem att trivas i för både yngre och äldre som uppskattar centrumlägets alla bekvämligheter. Någon minuts promenadavstånd till Mölnlyckes växande utbud såsom matvaruaffärer, torghandel, restauranger, caféer, Stenungsbageri, Systembolag och flera mysiga små inredningsbutiker. Utmärkta busskommunikationer till Göteborg via X4 som ligger ett stenkast från byggnaden. Med bil tar det ca 15 minuter in till centrala Göteborg.

  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Hiss
Furuhällsvägen 17A, Mölnlycke - Furuhäll, Härryda kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Furuhällsvägen 17A

Villa
Mölnlycke - Furuhäll, Härryda kommun
Bjurfors Härryda
8 975 000 kr
178 m²
6 rum
777 m² tomt

På vacker trädgårdstomt tronar en arkitektritad och spännande villa upp. Villan är från 2007 med en totalarea om 178 kvm. Bostaden karakteriseras av stilsäkra materialval i alla rum och den optimala planlösningen skapar ett drömboende för den kräsna familjen. På insidan är känslan av rymd och ljus påtaglig, med annorlunda vinklar, stora fönsterpartier och sluttande innertak. Stilrent och funktionellt kök i öppen planlösning mot de generöst tilltagna sällskapsytorna i vardagsrummet. Perfekt för trevliga tillställningar som gör detta hem till ett socialt boende. Den väl tilltagna uteplatsen ligger i soligt sydväst och inbjuder till stora trevliga sammankomster. Villan har, genom sin öppna planlösning mellan kök och vardagsrum en trevlig atmosfär och samvaron infinner sig direkt. De väldisponerade ytorna fördelas på fyra behagliga sovrum, två helkaklade badrum och härliga sällskapsytor. Furuhäll är känt för sin trygga atmosfär och närhet till både centrum och vackra naturområden. I närområdet finns flera förskolor, grundskolor samt gymnasieskolor, vilket gör det enkelt att hitta en passande skola för barnen i familjen. Det finns även gott om möjligheter till fritidsaktiviteter såsom idrottsanläggningar, parker och promenadstråk längs vattnet. Sammanfattningsvis erbjuder denna villa i Furuhäll, ett modernt och bekvämt boende med närhet till allt du behöver för en trivsam vardag. De generösa ytor, välplanerade dispositionen samt de härliga utomhusytorna gör detta till ett drömboende för den växande barnfamiljen som söker en trygg och harmonisk miljö att kalla sitt nya hem.

  • Plus
Fridhemsvägen 9D, Härryda - Stora Bugärde, Härryda kommun

Fridhemsvägen 9D

Tomt
Härryda - Stora Bugärde, Härryda kommun
Bjurfors Härryda
1 750 000 kr
1 242 m² tomt

Här infinner sig en rofylld känsla där kreativitet och skapande har en naturlig plats. In bland skog och mark finner vi denna tomt som inramats av träd. I en egen oas med mycket grönska med fina stigar gör att man blir fascinerad utav atmosfären som ger utsikt över skog där man med glädje sitter och njuter av magin som inges av skogen. Här har ni möjlighet att skapa ert drömboende på en nyligen avstyckad tomt om 1242 kvadratmeter. Tomten är fri från husleverantör. Men om du vill ha det bekvämt så finns det ett förslag från Hjältevadshus. Expempel på detta är huset Spira 175 med sin öppna planlösning och med ytor för fina stunder tillsammans med familj och vänner kan man bygga detta ståtliga 1 ½-planshus till ett fast pris. Huset kan inredas med 4-8 ljusa rum, två öppna vardagsrum, kök och två badrum, där sovrummen och vardagsrummet på andra planet når över tre meter i nockhöjd vilket skapar en enormt fin och luftig rymd, även förvaringsmöjligheter såsom förråd finns i huset och möjlighet till vindsförråd kan uppföras. Köken från Ballingslövskök är satta i fin harmoni för att utgöra mycket köksförvaring, här väljer man av de behagliga färger som man finner i Ballingslövssortiment. Badrummen är kaklade av proffsiga kakelhuset i Kungsbacka, man väljer fritt på ett sortiment med ljusa härliga färger på kaklet och önskar man mer karakteristika kakelplattor så kan man naturligtvis välja till detta. Övre plan är ej färdig ställd och kan inredas efter behov men förberedd för med fullisolering i tak, fönster i gavelspets och uppdraget vatten och avlopp till badrum även utdraget rör för radiatorer till rummen på övre plan. Här bor ni med närhet till Landvetter med matbutiker, restauranger, frisörer och gym. En liten promenad ner till busstationen Bugärde tar er in till Korsvägen och Göteborg på 25 minuter. Hällingsjöskolan som ligger 8 minuters bort erbjuder förskola upp till åk 5, Rävlanda- och Landvetterskolan ligger 13 respektive 18 minuter bort från bostaden och har elever från åk 6 och uppåt. På 11 minuter infinner ni er på Landvetter flygplats som tar er vidare ut i Sverige och världen.

Västerhögsvägen 2, Mölnlycke - Benareby, Härryda kommun

Västerhögsvägen 2

Tomt
Mölnlycke - Benareby, Härryda kommun
Bjurfors Härryda
1 700 000 kr
1 957 m² tomt

Ännu ett tillfälle för dig som vill bygga nytt att förvärva en tomt med naturen som granne. Generöst tilltagen tomt om 1957 kvm är startpunkten för ert nya boende. Denna fina idyll, är utan tvekan något för dig som värdesätter det genuina i att bo i en villa nära storstaden med vatten, skog, bär- och svampmarker runt knuten. Yxsjön ligger bara ett stenkast härifrån så det är lätt att ta en promenad för ett dopp eller koppla av vid stranden. Bussförbindelse finns inom 200 m från hållplats till Mölnlycke centrum. Förhandsbesked finns för nybyggnad av en villa med en byggnadsarea om 200 kvm i två plan. Alla tillkommande kostnader för att iordningställa tomten och vatten och avlopp betalas av köparen. Skulle man önska annat hus med fastpris från Hjältevadshus så går detta likväl alldeles utmärkt. Frågor om Villan Spira 194 kontakta Sofia Rostedth på Mobil: +46 709-296629, [email protected].

Elis väg 8, Hällingsjö, Marks kommun
  • Lör 2 mar kl 12:00

Elis väg 8

Villa
Hällingsjö, Marks kommun
Bjurfors Härryda
5 350 000 kr
135 m²
5 rum
1 220 m² tomt

Vackert belägen nybyggd arkitektritad enplansvilla från 2023 byggd för bästa boendemiljö, lägsta möjliga energianvändning och ett rationellt boende. Villan har en modern och öppen planlösning och från generösa ljusinsläpp flödar solen in i detta trivsamma hem. Här finns gott om sällskapsyta för trevligt umgänge och flera generösa uteplatser ger många valmöjligheter och mjuka gräsytor inbjuder till lek. Vardagsrummet är välplanerat och har en öppen planlösning med köket och ljuset som flödar in från de stora fönsterpartierna. Köksinredningen från Vedum är stilrent i beige med gott om utrymme för matplats, vilket underlättar för både vardag och fest. Fyra välplanerade sovrum, två badrum, klädkammare i sovrummen och en tvättstuga som rymmer både teknikdel, tvättmaskin, torktumlare och förråd. Köket är utrustat med diskmaskin, kyl/frys, mikrovågsugn, induktionshäll och varmluftsugn. Huset har en god standardutrustning med bl.a. genomgående parkettgolv. Hela huset är försett med vattenburen golvvärme kopplad till NIBE S735 frånluftsvärmepanna som har wifi och internetuppkoppling. Fiberranslutning finns i tomtgräns. Belysningen i huset är förberedd för och till viss del appstyrd med Plejd. Bostaden har sjöutsikt åt två håll med 100 meter till kommunal badplats, där det finns en strand och badbrygga. Där finns även en båtramp, där du kan sjösätta din fritidsbåt. Hällingsjö ligger i ett naturskönt område. Här bor man ca 35 minuter från Göteborg, 35 minuter från Borås och ca 15 minuter från Landvetters flygplats. Skolbussens hållplats som ligger 50 meter från tomtgränsen, tar dina barn till förskola och skola Ubbhult som ligger 3 km bort.

  • Plus

Visar alla 5