Hjelmbacken tomt 32

Hjelmbacken/Idre Fjäll, Älvdalens kommun Se på karta

3 750 000 kr

Bostadstyp
Tomt
Upplåtelseform
Äganderätt
Tomtarea
1 082 m²

Nu ges chansen att köpa en av Idre Fjälls mest attraktiva tomter på det nya området Hjelmbacken och dess magiska placering på fjället!
Här erbjuds ett inte bara en tomt utan även möjlighet att köpa ett parhus. Varje parhus har en separat uthyrningsdel i anslutning till huset.
Huset har en innovativ design med noga utvalda naturnära material. Fasaden går i thermo wood med kombination av skiffer. Fasaden av natursten med skiffer håller i generationer och är i princip underhållsfri. Projektet är möjligt att bygga i moduler på fabrik och monteras på plats. Detta möjliggör en kort byggprocess. Prisoffert och referensobjekt kan lämnas på begäran.
En fabrik med stor erfarenhet att bygga i Svenska fjällvärlden!

I anslutning till tomten går backarna ”Dalarnas Längsta” och ”Stugbybacken” som du enkelt tar dig till. Även längdspåret "Fjället runt" finns nära tomten.

Idre Fjäll är inte bara ett vinterparadis med många aktiviteter när minusgraderna är många. Här satsas det mycket på sommarsäsong med MTB leder, vandring, höghöjdsbana m.m. Vid centrum på Idre Fjäll finns matbutik, sport shop och flertalet restauranger.

Vill du ha fler äventyr och känner en dag för att lämna cykel eller skidorna vid stugan har Idre mycket fin natur i området. Fiskevatten för ädelfiske eller pimpelfiske , milslånga skoterleder som tar dig till bla Himmelfjäll, Grövelsjöfjällen , vandring med svampplockning eller umgås i aktivitetscenter på Idre med bad, bowling m.m.
Välkommen till Idre Fjäll - Låt äventyret börja.

V/A, el och fiber finns redan framdraget till tomtgräns!

Detaljplanen tillåter en generös byggyta på 200 kvm med en till två lägenheter. Som tomtägare är du fri att välja leverantör av hus alternativt bygga på egen hand.

Läs mer hos mäklaren
PI Fastighetsförmedling

Kontakta mäklaren

Ida Larsson

PI Fastighetsförmedling
Mäklare Ida Larsson, PI Fastighetsförmedling
073 8455342