Kumlagårdsvägen

Hovsta, Örebro kommun Se på karta

1 395 000 kr

Bostadstyp
Tomt
Upplåtelseform
Äganderätt
Tomtarea
790 m²

Nu saluförs 8 villatomter med naturskönt läge i Hovsta om ca 600-900 kvadratmeter. Generös byggrätt om 25% av fastighetsarean samt en högsta byggnadshöjd om 6 meter. Kommunalt vatten och avlopp i tomtgräns. Hovsta är ett mycket omtyckt och barnvänligt område på bekvämt avstånd från Örebro centrum. Här finns både villor, radhus och bostadsrätter. De senaste åren har området utökats med flera nybyggda villor.

Tomterna är belägna inom ett område där flertalet bostäder planeras inom de kommande åren.

Områdesbeskrivning:

Kommunikation: Stadsbusslinje 5 går till Hovsta. Vid Hovsta-rondellen finns hållplatser för Länsbussar till Frövi, Nora och Lindesberg. (Linje 302, 303, 308 samt 314)

Natur och fritid: Mycket välskött och omtyckt idrottsförening, Hovsta IF, med bl.a. fotboll, innebandy, skidor och gymnastik. Vill man motionera finns en motionsslinga på Gladarberget i området. 1 km väster om Hovsta ligger Kårsta Golfklubb med en 18-hålsbana. 2 km västerut ligger sjön Lången med fina badmöjligheter på sommaren. Det är en långgrund sjö som snabbt värms upp.

Skolor och Barnomsorg: Hovstaskolan är en av Örebro kommuns största F-6 skolor. Det finns fyra stycken förskolor: Skogsbrynet (fem avdelningar), Kullens Förskola (tre avdelningar), Kårstaängen (sex avdelningar) samt Kastanjen (två avdelningar). Lillåskolan har årskurs 7 till 9. Svenska Kyrkan har öppen förskola och andra arrangemang för barn och ungdomar. Lundhagskyrkan har också barn- och ungdomsgrupper samt fredagscafé.

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Örebro

Kontakta mäklaren

Mattias Fredriksson

Bjurfors Örebro
Mäklare Mattias Fredriksson, Bjurfors Örebro
073-257 77 57