Skattetorpsvägen 12D

Huddinge Karta & restider

2 200 000 kr
TomtTomt

Välkomna till idylliska villaområdet Fållan! Här finns nu möjligheten att bygga ert drömboende. Fållan är ett lugnt och idylliskt villaområde mellan Farsta och Trångsund intill sjön Magelungen. Här bor man i perfekt symbios med natur och sjönära läge, nära centrum, kommunikationer och Stockholm city. Området har både äldre villor och nyare villor i delen mot Fållans Gård och Solviks Strand. Området har en historisk betydelse för traktens historia och är delar av ett kulturlandskap med Fållans Gård och Carl M Bellmans vistelse här på 1700-talet. Detta brukar uppmärksammas av Bellmanstiftelsen som ordnar ett årligt evenemang i Fållan. I området finns en gräsplan och grillplats där de boende organiserar och genomför en rad trivselaktiviteter för boende av alla åldrar i Fållan.

Denna fastighet ligger i den äldre delen av Fållan. Det tar ca 10 minuter att promenera från fastigheterna till Trångsund centrum med pendeltåg och buss.
Till Farsta Strand tar det ca 15-20 minuter att promenera och här finns pendeltåg och tunnelbana. Det är kort promenadavstånd till bussen vid Magelungsvägen.

I Trångsund centrum finns all service du kan behöva, livsmedelsaffärer, butiker, bank, apotek och restauranger samt vårdcentral med barna- och mödravårdcentral. Även bibliotek, skolor och daghem finns i närheten. Centralt läge med kollektivtrafik med pendeltåg och bussar etc. samt Nynäsvägen nära inpå, med smidig anslutning till både Stockholm, Huddinge och Nynäshamn, är området lugnt och naturnära.

Läs mer hos mäklaren
Bostadstyp
Tomt
Upplåtelseform
Äganderätt
Tomtarea
801 m² tomt
Räkna på lån och försäkringar

Räkna på lån och försäkringar

Se vad det kostar dig per månad att bo på Skattetorpsvägen 12D och skaffa lånelöfte nu.

Pris
2 200 000 kr

Billigare och bättre boende

Som säljare kan du få bättre koll på din försäljning!

Gå till Säljkollen för att få mer information om hur det går för din annons.

3 194
besök på Hemnet
Objektet publicerades för 72 dagar sedan, den 9 maj 2019. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.
illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra liknande objekt som sålts.

Guider & Tips