Svensk Fastighetsförmedling Trångsund/Skogås/Länna

Svensk Fastighetsförmedling Trångsund/Skogås/Länna

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Tornslingan 11B, Trångsund, Huddinge kommun
Tornslingan 11B, Trångsund, Huddinge kommun, bild 2
Tornslingan 11B, Trångsund, Huddinge kommun, bild 3

Tornslingan 11B

Lägenhet
Trångsund, Huddinge kommun
Svensk Fastighetsförmedling Trångsund/Skogås/Länna
1 295 000 kr
39,7 m²
1 rum
vån 3/3
2 921 kr/mån
32 620 kr/m²

Välkomna till en mycket trevlig 1:a på bra adress i Trångsund! Lägenheten som ligger två trappor upp är genomgående ljus med vita väggar och ljusa golv och har ett härligt ljusinsläpp från fönsterpartier med en fransk balkong. I vardagsrummet finns det förutom plats för soffgrupp och tv-hörna även plats för en dubbelsäng och annat möblemang. Det renoverade köket är utrustat med spishäll, ugn, kyl/frys och mikro. I köket finns även plats för ett mindre matbord. Badrummet är helklaklat och förberett för tvättmaskin. Brf Löparen 3 är en välskött och populär förening som utfört många större renoveringar såsom nya fönster, stambyte, nya elstammar samt installation av fiber. Bredband 100 Mbits ingår dessutom i den låga avgiften! Med knappa 3 minuters promenad nås Trångsunds centrum med pendeltåget alternativt 10 min med buss nås Farsta centrum med galleria och tunnelbana. I Trångsund Centrum finns förutom kommunikationer med buss och tåg även flertalet restauranger, matbutik, frisör och apotek. Närhet till fina naturstråk och badplatser kring Drevviken och Magelungen. Varmt välkomna på visning!

  • Premium
  • Balkong
Tornslingan 37, Trångsund, Huddinge kommun
Tornslingan 37, Trångsund, Huddinge kommun, bild 2
Tornslingan 37, Trångsund, Huddinge kommun, bild 3

Tornslingan 37

Lägenhet
Trångsund, Huddinge kommun
Svensk Fastighetsförmedling Trångsund/Skogås/Länna
2 795 000 kr
72,5 m²
3 rum
vån 6/7
5 932 kr/mån
38 552 kr/m²

Välkomna till denna välplanerade trerummare i fritt läge med milsvid utsikt från lägenhetens alla rum! Här välkomnas ni in i en rymlig hall med plats för sittmöbel och bra förvaring i platsbyggda garderober. Vidare ligger ett stort och ljust vardagsrum med stora fönsterpartier ut mot den insynsskyddade balkongen i soligt söderläge. Utsikten härifrån är slående och för att kunna nyttja balkongen även under kyliga dagar så har ägarna låtit installera skjutbara fönsterpartier. Intill vardagsrummet ligger ett sovrum i gavel som rymmer dubbelsäng, garderober och annat möblemang. Lägenheten erbjuder ett rymligt kök med bra arbetsytor och här finns plats för matbord och stolar. Det stora sovrummet intill rymmer förvaring, dubbelsäng och kontorsplats. Badrummet är stambytt och helkaklat sedan 2014 och är inrett med duschvägg, wc handfatskommod samt tvättmaskin. Nuvarande ägare gjorde under 2021 en totalrenovering av lägenheten där samtliga ytskikt renoverades inklusive nytt kök, nya PAX-garderober samt omdragen el - Här är det således bara att flytta in! Brf Kungen 7 är en stabil och bra förening som gjort större förbättringar och investeringar genom åren och senast har en omfattande renovering av fasader, fönster och balkonger skett. I huset finns både tvättstuga, cykelförråd, källarförråd och hiss. Bara en kort promenad till Trångsunds centrum med pendeltåg eller bussar till Farsta Centrum. Med pendeltåget tar det endast 18 minuter till city. Närhet till flera badplatser och naturstråk kring sjöarna Drevviken och Magelungen. Varmt välkomna på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Rapsodivägen 45, Skogås, Huddinge kommun
Rapsodivägen 45, Skogås, Huddinge kommun, bild 2
Rapsodivägen 45, Skogås, Huddinge kommun, bild 3

Rapsodivägen 45

Radhus
Skogås, Huddinge kommun
Svensk Fastighetsförmedling Trångsund/Skogås/Länna
4 195 000 kr
111 m²
4 rum
105 m² tomt

Nu finns chansen att förvärva ett modernt renoverat radhus av den större modellen på barnvänliga Rapsodivägen - Nära centrum, skolor, förskolor och lekplatser! Populär planlösning där entréplanet erbjuder en rymlig hall, ett fullutrustat kök samt ett väl tilltaget vardagsrum med utgång till balkong. På det övre planet ligger två stycken sovrum samt ett helkaklat badrum med härligt ljusinsläpp från takfönster. På det nedre planet ligger master bedroom, ett kontor, en tvättstuga samt ett stort badrum med dusch, wc, handfat och bastu. Från detta plan nås sedan baksidan med en trädäckad altan samt en stor gräsyta där odlingar och annat ryms. Solen kan avnjutas från morgon till kväll på någon av de båda uteplatserna som har ett ostört och högt läge. Läget på Rapsodivägen är fantastiskt bra med promenadavstånd till badplatser och Drevvikens naturreservat som bjuder på fina naturupplevelser. Låg samfällighetsavgift och p-plats garanteras av samfälligheten. Lugnt och barnvänligt område med fina gårdar och lekplatser, ett stenkast från populära Mörtviksskolan och flera förskolor i närområdet. Endast 7 minuters promenad till centrum och pendeltåg som går till city inom 18 min. Varmt välkomna på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Operavägen 17C, Trångsund, Huddinge kommun

Operavägen 17C

Lägenhet
Trångsund, Huddinge kommun
Svensk Fastighetsförmedling Trångsund/Skogås/Länna
1 600 000 kr
25 m²
1 rum
3 549 kr/mån
64 000 kr/m²

*Accepterat pris!* Unikt tillfälle att förvärva ett av de exklusiva minivillorna i tidlös New England stil mitt i villaidyllen Nytorp - Ljust och lugnt belägen på en stor hörntomt med privat och och insynsskyddat läge. Huset har en attraktiv planlösning med genomgående ljusa ytskikt och härlig atmosfär av det ljusa sällskapsrummet öppet mot köket med matplatsdel. Stora fönsterpartier för ett enastående ljusinsläpp gör detta till bostadens centrala plats med utgång till altanen på husets baksida. Vidare nås den plana trädgårdstomten i härligt söderläge och avskilt hörnläge. Generöst sovloft om ca 12 kvm med plats för dubbelsäng och ingång till klädkammare. Infart med plats för flera bilar och bra med förvaring i utvändigt förråd. Huset ligger i ett mysigt och uppvuxet villaområde. Kort promenadavstånd till pendeltåg med 18 min in till city alternativt buss som går till Farsta, med tunnelbana. Här är det bara att flytta in – Varmt välkomna på visning!

  • Plus
  • Uteplats
Komedivägen 11, Skogås, Huddinge kommun

Komedivägen 11

Villa
Skogås, Huddinge kommun
Svensk Fastighetsförmedling Trångsund/Skogås/Länna
7 295 000 kr
144 + 101 m²
5 rum
1 026,2 m² tomt

Stig in i denna drömlika villa, belägen i en charmig återvändsgränd i det familjevänliga området Mörtvik. Här möts du av en harmonisk kombination av tidlös arkitektur med putsad fasad och spröjsade fönster som genast för tankarna till historiska byggnader. Inomhus väntar en generös och genomtänkt planlösning, där den höga takhöjden och fönster i flera vädestreck skapar en ljus och luftig atmosfär. Med sina 245 kvadratmeter finns det gott om utrymme för hela familjen att trivas. Den centralt placerade kaminen ger en mysig inramning för vintriga kvällar i det väl tilltagna vardagsrummet. Vidare finns på entréplanet två stycken sovrum, ett fullutrustat kök samt ett badrum. Hela entréplanet värms upp av vattenburen golvvärme för högsta komfort. En trappa upp ligger ytterligare två stycken sovrum, ett helkaklat badrum samt en hall med förvaring och kontorsplats - Från övre plan har du en häftig överblick mot vardagsrummet från den invändiga balkongen. Husets källarvåning nås i dagsläget från utsidan och här ryms en stor tvättstuga, en spaavdelning med vinkällare samt ett förråd för ytterligare förvaring. Den stora och grönskande trädgården bjuder in till odling och lek samtidigt som det fristående garaget erbjuder både plats för bilen och förvaring. Förutom en stenbelagd altan finns också en balkong som löper runt delar av huset vilket gör att solen kan följas från morgon till kväll på denna lummiga tomt. Läget är en dröm för naturälskaren, med närhet till grönområden och sjöar där du kan njuta av underbara promenader och frisk luft. Sammanfattningsvis är detta en villa utöver det vanliga, perfekt för den kräsne köparen som söker ett välplanerat och välskött hem med närhet till naturen. Missa inte chansen att uppleva denna pärla! Varmt välkomna på visning!

  • Balkong
  • Uteplats

Visar alla 5