Mäklare Victor Samuelsson

Victor Samuelsson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Loftvägen 9, Skogås, Huddinge kommun

Loftvägen 9

Lägenhet
Skogås, Huddinge kommun
Svensk Fastighetsförmedling Trångsund/Skogås/Länna
1 695 000 kr
69 m²
3 rum
vån 3/4
4 860 kr/mån
24 565 kr/m²

Välkommen till Loftvägen 9! - Inglasad balkong - Två rymliga sovrum - Välplanerad - Våning 3 av 4 - Renoveringsmöjlighet - Populär och stabil förening - Centralt läge med närhet till service, kommunikationer samt natur. Välkomna till denna välplanerade 3 rok på populära Loftvägen i Skogås nära kommunikationer, skolor och dagligvaruhandel. Tack vare att lägenheten har ett högt läge ges ett extra fint ljusinsläpp. Bostaden erbjuder ett stort och ljust sällskapsrum med möjlighet till flera möblemang. Köket är välplanerat med en naturlig matplatsdel. Två rymligt sovrum med plats för dubbelsäng och annat sovrumsmöblemang. Från ett av sovrummen nås balkongen med högt och fritt läge. Badrummet är inrett med wc, handfat, spegelskåp, duschdel och tvättmaskin. Generöst med förvaringsmöjligheter i garderober i hallen. I huset finns även ett källarförråd som ingår till bostaden. Välskött och populär förening som utfört flera renoveringar såsom kökstambyte, relining i badrum och fönsterbyte. Lugnt och naturnära område med promenadavstånd till Skogås Centrum med affärer, caféer, gym och kommunikationer. Med pendeln tar ni er in till Stockholm City på endast 20 min! På Loftvägen ligger den populära Lasse Maja-lekplatsen i Härbreparken och vid infart Skogås den nyligen anlagda fotbollsplanen. Ett mycket trivsamt område med närhet till flera badplatser och naturområden vid Drevviken. Varmt välkomna på visning!

 • Balkong
 • Hiss
Tenorvägen 93, Skogås, Huddinge kommun
Tenorvägen 93, Skogås, Huddinge kommun, bild 2
Tenorvägen 93, Skogås, Huddinge kommun, bild 3

Tenorvägen 93

Radhus
Skogås, Huddinge kommun
Svensk Fastighetsförmedling Trångsund/Skogås/Länna
3 195 000 kr
81 + 12 m²
3 rum
101 m² tomt

Bara några hundra meter och inom badrocksavstånd från Drevvikens glittrande vatten finns detta trivsamma radhus på barnvänlig gård. Här presenteras ett unikt radhus med inredd vind om cirka 12 kvm golvyta som ger den extra yta som familjer ofta efterfrågar. När ni tar klivet in på tomten möts ni av en trädäckad altan innan entrédörrren öppnar upp till en rymlig hall med förvaring i garderober längs vägg. Direkt efter hallen finns ett väl tilltaget kök i moderna färger. Här ryms förutom ett fullutrustat kök även en matplats invid köksfönstret med plats för 6 personer. Vidare från hallen nås vardagsrummet som är rymligt och har ett härligt ljusinsläpp från flera fönster som vetter ut mot uteplatsen och den härliga trädgården. Här finns plats för både loungegrupp, grill och matbord på den trädäckade altanen. Badrummet är modernt med helkaklade väggar och klinkergolv. Vidare upp på det övre planet ligger de båda sovrummen som rymmer dubbelsäng och annat möblemang och badrummet är helkaklat med snygg design. Badrummet år försett med tvättdel med bra arbetsytor, en wc, en handfatskommod samt ett badkar. Från det övre planet nås sedan den tillbyggda vinden som idag används som ett extra vardagsrum/kontor. Ljusinsläpp från takfönster gör att detta rum mycket väl kan användas som ett extra sovrum - Unikt för området! Lugnt och barnvänligt område men samtidigt centralt då det bara är en kort promenad till populära Mörtviksskolan, förskolor, kommunikationer och fina badplatser längs sjön Drevviken. Låg samfällighetsavgift och p-plats garanteras. I samfällighetsföreningen finns en bastu, gemensamhetslokal och två tvättstugor som går att boka kostnadsfritt. Besök gärna föreningens hemsida för mer information http://www.sopranen.se Varmt välkomna på visning!

 • Premium
 • Uteplats
Rapsodivägen 45, Skogås, Huddinge kommun
 • Imorgon kl 17:30
Rapsodivägen 45, Skogås, Huddinge kommun, bild 2
Rapsodivägen 45, Skogås, Huddinge kommun, bild 3

Rapsodivägen 45

Radhus
Skogås, Huddinge kommun
Svensk Fastighetsförmedling Trångsund/Skogås/Länna
4 195 000 kr
111 m²
4 rum
105 m² tomt

Nu finns chansen att förvärva ett modernt renoverat radhus av den större modellen på barnvänliga Rapsodivägen - Nära centrum, skolor, förskolor och lekplatser! Populär planlösning där entréplanet erbjuder en rymlig hall, ett fullutrustat kök samt ett väl tilltaget vardagsrum med utgång till balkong. På det övre planet ligger två stycken sovrum samt ett helkaklat badrum med härligt ljusinsläpp från takfönster. På det nedre planet ligger master bedroom, ett kontor, en tvättstuga samt ett stort badrum med dusch, wc, handfat och bastu. Från detta plan nås sedan baksidan med en trädäckad altan samt en stor gräsyta där odlingar och annat ryms. Solen kan avnjutas från morgon till kväll på någon av de båda uteplatserna som har ett ostört och högt läge. Läget på Rapsodivägen är fantastiskt bra med promenadavstånd till badplatser och Drevvikens naturreservat som bjuder på fina naturupplevelser. Låg samfällighetsavgift och p-plats garanteras av samfälligheten. Lugnt och barnvänligt område med fina gårdar och lekplatser, ett stenkast från populära Mörtviksskolan och flera förskolor i närområdet. Endast 7 minuters promenad till centrum och pendeltåg som går till city inom 18 min. Varmt välkomna på visning!

 • Premium
 • Balkong
 • Uteplats
Aniaravägen 21, Trångsund, Huddinge kommun
 • Tis 18 jun
Aniaravägen 21, Trångsund, Huddinge kommun, bild 2
Aniaravägen 21, Trångsund, Huddinge kommun, bild 3

Aniaravägen 21

Villa
Trångsund, Huddinge kommun
Svensk Fastighetsförmedling Trångsund/Skogås/Länna
7 895 000 kr
185 m²
6 rum
1 113,2 m² tomt

Nu ges möjligheten att förvärva en stor villa på en återvändsgata i det barnvänliga området Nytorp i Trångsund - Ett område perfekt för den aktiva barnfamiljen! Här erbjuds ett stort hus med härliga umgängesytor på en tomt i bästa solläge där både uteplatser, gräsytor och odlingar får plats. När ni tar steget in genom entrédörren möts ni av en välkomnande och ljus hall med bra förvaring bakom skjutdörrsgarderober och gott om plats för förvaring. Vidare in öppnar vardagsrummet upp som även det har ett härligt ljusinsläpp från fönster i flera väderstreck och här ryms tv-hörna, soffgrupp och annat möblemang. Från hallen nås sedan köket samt matplatsen. Här finns gott om arbetsytor för den matlagningsintresserade samtidigt som gästerna sitter invid matplatsen och gör sällskap - Från köket finns även en utgång till baksidan där grillen med fördel kan placeras för snabb tillgång. Entréplanet förfogar även över ett helkaklat badrum samt en tvättstuga med grovingång. Hela entréplanet värms upp av vattenburen golvvärme. När ni sedan tar trapporna upp till det övre planet kommer ni känna lugnet av det härliga ljusinsläppet som kommer från den väl tilltagna utbyggnaden som vetter mot husets framsida. Utrymmet används idag som kontor men kan med enkelt byggas om till ett extra sovrum. Vidare på det övre planet finns här 4 stycken stora sovrum som alla rymmer dubbelsäng och andra möbler. Badrummet är helkaklat och försett wc, handfatskommod, duschhörna samt badkar. På den fantastiska tomten finns gott om plats för spel och lek på gräsmattan eller på någon av de trädäckade ytorna som går runt hela huset. Här kan solen följas hela dagen tills att den går ner och för de kyligare kvällarna finns här även ett inglasat uterum. Den bergiga tomten går i flera nivåer vilket ger möjlighet till häftiga byggnationer i samspel med berget - Eller vad sägs om ett utekök och loungedel en bit upp på berget med utsikt över området? Huset ligger i det populära och uppvuxna villaområdet Nytorp med mestadels villor och radhus. Härifrån är det bara en kort promenad till Förskolan Nytorps mosse samt intilliggande Edboskolan. Ett lugnt och trivsamt område för barnfamiljen med nära till buss som går till Farsta eller upp till Trångsund centrum med pendeltåg. Med tåget tar det ca 18 minuter till Stockholm Central. Idylliskt naturområde med fina naturstråk och badplatser kring Drevviken. Från huset är det bara 1 minuters promenad till Nytorps Mosse och cirka 15 minuter till Stortorps Ishall. Varmt välkomna på visning!

 • Premium
 • Uteplats
Operavägen 17C, Trångsund, Huddinge kommun
 • Tis 18 jun

Operavägen 17C

Lägenhet
Trångsund, Huddinge kommun
Svensk Fastighetsförmedling Trångsund/Skogås/Länna
1 750 000 kr
25 m²
1 rum
3 549 kr/mån
70 000 kr/m²

Unikt tillfälle att förvärva ett av de exklusiva minivillorna i tidlös New England stil mitt i villaidyllen Nytorp - Ljust och lugnt belägen på en stor hörntomt med privat och och insynsskyddat läge. Huset har en attraktiv planlösning med genomgående ljusa ytskikt och härlig atmosfär av det ljusa sällskapsrummet öppet mot köket med matplatsdel. Stora fönsterpartier för ett enastående ljusinsläpp gör detta till bostadens centrala plats med utgång till altanen på husets baksida. Vidare nås den plana trädgårdstomten i härligt söderläge och avskilt hörnläge. Generöst sovloft om ca 12 kvm med plats för dubbelsäng och ingång till klädkammare. Infart med plats för flera bilar och bra med förvaring i utvändigt förråd. Huset ligger i ett mysigt och uppvuxet villaområde. Kort promenadavstånd till pendeltåg med 18 min in till city alternativt buss som går till Farsta, med tunnelbana. Här är det bara att flytta in – Varmt välkomna på visning!

 • Plus
 • Uteplats
Komedivägen 11, Skogås, Huddinge kommun

Komedivägen 11

Villa
Skogås, Huddinge kommun
Svensk Fastighetsförmedling Trångsund/Skogås/Länna
7 295 000 kr
144 + 101 m²
5 rum
1 026,2 m² tomt

Stig in i denna drömlika villa, belägen i en charmig återvändsgränd i det familjevänliga området Mörtvik. Här möts du av en harmonisk kombination av tidlös arkitektur med putsad fasad och spröjsade fönster som genast för tankarna till historiska byggnader. Inomhus väntar en generös och genomtänkt planlösning, där den höga takhöjden och fönster i flera vädestreck skapar en ljus och luftig atmosfär. Med sina 245 kvadratmeter finns det gott om utrymme för hela familjen att trivas. Den centralt placerade kaminen ger en mysig inramning för vintriga kvällar i det väl tilltagna vardagsrummet. Vidare finns på entréplanet två stycken sovrum, ett fullutrustat kök samt ett badrum. Hela entréplanet värms upp av vattenburen golvvärme för högsta komfort. En trappa upp ligger ytterligare två stycken sovrum, ett helkaklat badrum samt en hall med förvaring och kontorsplats - Från övre plan har du en häftig överblick mot vardagsrummet från den invändiga balkongen. Husets källarvåning nås i dagsläget från utsidan och här ryms en stor tvättstuga, en spaavdelning med vinkällare samt ett förråd för ytterligare förvaring. Den stora och grönskande trädgården bjuder in till odling och lek samtidigt som det fristående garaget erbjuder både plats för bilen och förvaring. Förutom en stenbelagd altan finns också en balkong som löper runt delar av huset vilket gör att solen kan följas från morgon till kväll på denna lummiga tomt. Läget är en dröm för naturälskaren, med närhet till grönområden och sjöar där du kan njuta av underbara promenader och frisk luft. Sammanfattningsvis är detta en villa utöver det vanliga, perfekt för den kräsne köparen som söker ett välplanerat och välskött hem med närhet till naturen. Missa inte chansen att uppleva denna pärla! Varmt välkomna på visning!

 • Balkong
 • Uteplats
Rondovägen 194, Skogås, Huddinge kommun

Rondovägen 194

Lägenhet
Skogås, Huddinge kommun
Svensk Fastighetsförmedling Trångsund/Skogås/Länna
2 275 000 kr
65 m²
2 rum
3 801 kr/mån
35 000 kr/m²

På en lugn och barnvänlig gård finns nu möjlighet att förvärva en stor och rymlig tvåa med egen uteplats i gavel. Lägenheten öppnar upp i en väl tilltagen hall med bra förvaring på hatthylla och i en inredd klädkammare längre in. Från hallen nås sedan ett väl tilltaget kök som inretts med moderna materialval och förutom ett bra arbetskök ryms här också en separat matplatsdel. Kökets maskinella utrustning består av kyl, frys, induktionshäll, spisfläkt, varmluftsugn samt diskmaskin. Luckorna är vita med svarta detaljer och arbetsytorna är i vit laminat. Vidare i lägenheten finns ett stort vardagsrum som rymmer både soffgrupp, tv-hörna samt annat möblemang och har ett härligt ljusinsläpp från fönster i två väderstreck. Tillbaks till hallen nås sedan lägenhetens sovrum som målats i dova toner och rymmer dubbelsäng och förvaring. Badrummet är renoverat och försett med svart klinkergolv, helkaklade vita väggar, en wc, en handfatskommod, en inglasad duschhörna samt en tvättdel med tvättpelare. Brf Symfonin i Drevvikensstrand är en välskött och populär förening som utfört flera större renoveringar de senaste åren. Lugnt och barnvänligt område med fina gårdar och lekplatser samt kort promenadavstånd till förskolan Sångfågeln och Mörtviksskolan. Busshållplatsen finns mitt emot gatan där buss 742 går till centrum och pendeltåget eller vidare till Farsta Strand och tunnelbanan. Från Rondovägen är det en kort promenad till flera badplatser kring sjön Drevviken. Varmt välkomna på visning!

 • Uteplats

Visar alla 7