Mäklare Alexandra Mokos

Alexandra Mokos

Om mig

Jag älskar fastighetsmäkleri, vilket återspeglar sig på mina resultat. Med ett stort engagemang ser jag till att göra allt för att er bostadsförsäljning ska bli så lyckad som möjligt och att ni som säljare får bäst betalt. Inför en försäljning skräddarsyr jag ett försäljningspaket utifrån dina förutsättningar och din bostad. Detta för att med rätt strategi och tidsplan kunna leverera de bästa resultaten. Kontakta mig så berättar jag mer!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Edbovägen 47E, Trångsund, Huddinge kommun
  • Mån 29 apr kl 17:30
Edbovägen 47E, Trångsund, Huddinge kommun, bild 2
Edbovägen 47E, Trångsund, Huddinge kommun, bild 3

Edbovägen 47E

Lägenhet
Trångsund, Huddinge kommun
Svensk Fastighetsförmedling Trångsund/Skogås/Länna
2 595 000 kr
64,1 m²
3 rum
3 689 kr/mån
40 484 kr/m²

Välkommen till Edbovägen 47E! -Garageplats ingår! -Radhuskänsla -Gavellägenhet -Uteplats -Stilrent renoverad -Belägen på populära Edbovägen -Välskött förening -Nära natur och badplatser -Närhet till kommunikationer och service Nu ges ett sällsynt tillfälle att förvärva en bostad som ytterst sällan når marknaden! Nu saluförs nämligen en av de attraktiva 3:orna i gavelläge på lugna och barnvänliga Edbovägen där garageplats ingår! Här bor ni mitt i områdets mysiga villa-och radhusområde med en kort promenad till både service, natur och kommunikationer. Lägenheten är smakfullt renoverad med modern och påkostad interiör i kombination med snygga materialval och sobra toner. Bostaden som nås via egen ingång från husets lummiga trädgård är genomgående ljus med många fönster i flera väderstreck som ger ett härligt ljusinsläpp. Luftig och öppen planlösning mellan sällskapsrum och kök med matplats skapar ett hem utöver det vanliga. Köket som går i ljus inredning har gott om arbetsytor på fina bänkskivor samt gott om förvaring bakom många ljusa luckor i både över- och underskåp. Köket är utrustat med både integrerade och rostfria vitvaror samt snyggt kakel i klassisk stil. Från köket når ni ut till bostaden härliga uteplats i fördelaktigt söderläge som ger sol från dag till kväll. Perfekt plats att spendera varma sommardagar och trevliga grillkvällar med vänner och familj. Vidare finner ni två väldisponerade sovrum i rogivande läge samt ett smakfullt inrett badrum med kakel och klinker i snygg kombination med duschhörna. Ifrån hallen nås även en klädkammare. Här bor ni i ett fantastiskt läge med det bästa av två världar- Nära natur och bad mitt i populärt Villa -och radhusområde med många fina lekplatser mellan gårdarna med knappa 20min till Stockholm City! Promenadavstånd till centrum och pendeltåg samt buss. Nära till flera förskolor och populära Edboskolan samt fina naturstråk kring Drevviken. Vintertid erbjuder Drevviken plogade banor för långfärdsskridsko.

  • Premium
Loftvägen 21, Skogås, Huddinge kommun

Loftvägen 21

Lägenhet
Skogås, Huddinge kommun
Svensk Fastighetsförmedling Trångsund/Skogås/Länna
2 100 000 kr
77,4 m²
3 rum
vån 1/4
5 232 kr/mån
27 132 kr/m²

Välkommen till Loftvägen 21! -Stilrent renoverad -Välplanerad -Modern interiör -Möjlig 3,5:rok -Välskött förening -Nära service, kommunikationer och natur Nu kan vi presentera en fantastisk bostad! Belägen på mysig och lugn gata nära populära Lasse-Maja parken! Ett helt klart unikt tillfälle att förvärva en smakfullt renoverad bostad med modern interiör i kombination med snygga materialval och sobra toner. Nu saluförs nämligen en eftertraktad trerummare om hela 77 kvm belägen på populära och barnvänliga Loftvägen. Här bor ni i ett lugnt och ostört läge med närhet till både service, natur och kommunikationer. Modernt renoverad med stilrena materialval och ytskikt. Redan när ni kliver in i hallen slås ni av en härlig känsla av rymd. Hallen är smakfullt inredd med platsbyggda skjutdörrsgarderober med spegelglas samt ljusa väggar och fint golv. Här finner ni ett anslutande badrum med kakel och klinker i snygg kombination med duschhörna och tvättdel. Vidare finner vi bostadens centrala plats med en härlig öppen planlösning mellan vardagsrum, kök och matplats. Väl tilltaget med en varm och inbjudande atmosfär för trivsamma hemmakvällar och bjudningar med "det stora sällskapet". Välutrustat och modernt kök i ljus inredning med gott om arbetsytor på fina bänkskivor. Här ges gott om förvaring bakom många luckor i vitt i både över- och underskåp. Köket är utrustat med rostfria och integrerade vitvaror som häll, ugn, fläkt, kyl och frys samt diskmaskin. Invid trevligt fönsterparti har nuvarande säljare en mysig soffhörna men för den som önskar passar det även utmärkt som matplats. Här ifrån når ni den ombonade balkongen i mysigt läge. Balkongen ligger i söderläge vilket ger sol från dag till kväll. Vardagsrummet är generöst till storlek och ger plats för både större soffgrupp samt matbord med stora fönsterpartier som ger ett härligt ljusinsläpp. Vidare finner vi två väldisponerade sovrum i rogivande läge där båda rymmer dubbelsäng samt gott om förvaringsmöjligheter. Ifrån hallen nås även ett extra mindre rum som lämpar sig perfekt som Walk in-Closet eller kontor. Här bor du i ett lugnt läge med närhet till både service, natur och kommunikationer. Med knappa 5-10 minuters promenad nås både Skogås eller Trångsunds centrum där ni finner pendeltågsstationen som smidigt tar er in till Stockholm City på ca 18 min. Bussen nås på ett par minuters promenadavstånd och tar er på ca 10 min till Farsta Centrum med galleria och tunnelbana. Närhet till fina naturstråk, utegym och badplatser kring Drevviken och Magelungen.

  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 2