Bergsstigen 10

Järvsö, Ljusdals kommun Se på karta

1 450 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Tomt
Upplåtelseform
Äganderätt
Tomtarea
544 m²
Driftkostnad
3 000 kr/år

Attraktivt läge i Järvsöbacken med Ski In/Out! Högt belägen tomt i eftertraktade Järvsöbacken finns nu äntligen på marknaden! Ett attraktivt läge med närhet till afterski, lift och skidbackar. Fantastisk utsikt över Hälsinglands blånande berg, Ljusnans dalgång, badsjön Sorttjärn och Järvsöbacken. Skapa ert eget paradis där detaljplanen möjliggör för en byggrätt om 80 m² plus loft och suterräng. Vatten och avlopp finns framdraget till tomtgränsen. Vandringsstråket Trappstigen på ca 1km leder er ned från Öjeberget till Järvsöbackens södra område där fler restauranger och butiker finns inom promenadavstånd.

Byn Järvsö är beläget endast ca tre timmar från Stockholm och är en populär destination för många. Med tågstation mitt i byn tar ni er till de centrala delar på ett enkelt sätt. Här finns lokala handelsbodar, restauranger, fik och en natur som är fantastiskt vacker. Järvsö passar perfekt för både fritids- och permanentboende och det finns stora möjligheter till uthyrning under årets alla årstider. Här finner ni mängder av aktiviteter som passar den äventyrslystne men även lugnare aktiviteter i en rogivande och avslappnande miljö. Under vinterhalvåret kan ni njuta av härlig utförsåkning i Järvsöbackens alpina anläggning, bege er ut i härliga längdskidspår i paradiset Harsa, åk skridskor på isleden, uppleva fartfyllda skoterturer efter fina skoterleder eller avnjut lugna dagar på Spa med massage och bad.

Under sommarhalvåret handlar det istället om cykling. Järvsö Bergscykelpark erbjuder downhill cykling, mountainbikekurser, cx-leder och pumptrack. Förutom detta erbjuder Järvsö också fina paddelbanor, golf, ziplineäventyr, aktiviteter på Camp Järvsö och härliga båt- och vandringsturer i vacker Hälsingemiljö.

Passa gärna på att kika förbi tomten på egen hand och njut av Öjebergets härliga atmosfär!
Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare för mer information eller om ni önskar en visning tillsammans med mäklare!

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Järvsö

Kontakta mäklaren

Malin Bergman

Svensk Fastighetsförmedling Järvsö
+46733629878