Kårstahöjden 107 B

Kårsta, Vallentuna kommun Se på karta

1 495 000 kr

1 695 000 kr -12 %
Bostadstyp
Tomt
Upplåtelseform
Äganderätt
Tomtarea
1 000 m²
Driftkostnad
800 kr/år

Villatomt med möjlighet att ansluta till kommunalt vatten och avlopp.

Här kan du skapa ditt drömboende och fritt välja husleverantör, förhandsbesked finns för uppförande av villa.

Bara några minuters gångavstånd till riktig badplats (Bergsjön), Gym, cafeteria och skola, som barnen själva kan gå till. Fastigheten ligger 2 minuter till fots från skolan, då det är ett lugnt område så går många av barnen till skolan på egen hand. Inte mer än knappt 5 minuters promenadväg bort så når man Bergsjön och i anslutning till sjön finns det mycket skog och ett nybyggt upplyst promenadstråk med möjlighet till bär- och svampplockning. I Kårstaområdet kan man köpa närproducerat kött, ägg och honung – en idyll. Varför inte gå på koutsläpp med barnen på våren som erbjuds i området.

Men behöver ni ta er till stan, så promenerar man cirka 8 minuter och hoppar på Roslagsbanan som tar er direkt till stan. Roslagsbanan har upprustats rejält med nya moderna vagnar.

Dessutom ligger tomten i bästa solläget. Sol hela dagen. Barnen kan själva gå till nya fiket på 2 minuter, som erbjuder hembakad samt husmanskost. Öppet var dag. Här kan barnen även spela minigolf och boule. (Minigolf/boulebanan är tävlingsgodkända) För vuxna finns nytt gym under samma tak. I september öppnas även nya påkostade äventyrslekparken. Bara 5 minuters promenad från fastigheten.

Upplev alla fördelar med nyproduktion, låga driftskostnader, speciellt vad gäller elförbrukning och dessutom slipper ni fastighetsavgiften i hela 15 år.

Säljaren äger även fastigheten som ligger i direkt anslutning till denna. Säljaren avser att sälja även denna fastighet. Fråga handläggande mäklare för mer information och paketpris.

Läs mer hos mäklaren
Svenska Mäklargruppen

Kontakta mäklaren

Matias Garcia

Svenska Mäklargruppen
Mäklare Matias Garcia, Svenska Mäklargruppen
+46708-18 85 17