Svenska Mäklargruppen

Svenska Mäklargruppen

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Väddö kustväg 250, Väddö Edeby, Norrtälje kommun
Väddö kustväg 250, Väddö Edeby, Norrtälje kommun, bild 2
Väddö kustväg 250, Väddö Edeby, Norrtälje kommun, bild 3

Väddö kustväg 250

Villa
Väddö Edeby, Norrtälje kommun
Svenska Mäklargruppen
3 431 000 kr
85 m²
4 rum
2 029 m² tomt

Bygg energisnålt hus o bo med låg månadskostnad . Det ger dig pengar över till annat! Nu kan du bygga Älvsbyhus populära 1-plans husmodell Maja på tomt på Väddö. Här bor du lantligt och fint på stor tomt om hela 2029 m². Väddö är Roslagens största ö med sagolika smultronställen, idylliska Väddö kanal och betagande Ålands hav. Här väntar vandring med havsutsikt, konst, hållbar design och lokalproducerade delikatesser. Det är lätt att nå Väddö (utan färja) med bil, båt eller SL buss. Med buss tar du dig till Stockholm via Norrtälje. Husförslaget är 85 kvm, men flera husmodeller från Älvsbyhus passar på tomten. Här kan du bo med en låg driftskostnad i ett modernt hus med 15 års fri fastighetsavgift. Ett härligt hus med fantastiskt god driftsekonomi. Ex. Beräknad energiförbrukning för varmvatten och uppvärmning exkl. hushållsel 3 400 kWh/år. Maja är ett av Älvsbyhus mindre 1-planshus men ändå tillräckligt stort för att rymma tre sovrum och ett rejält badrum. Här får du ett rymligt och gediget trähus på 85m² som passar lika perfekt till paret med önskan om extra utrymme som till familjen med ett eller fler barn. Maja är dessutom ett hus som man gärna umgås i, den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum gör huset socialt, här kan du spela roliga sällskapsspel eller varför inte underhålla middagsgästerna i vardagsrummet samtidigt som förberedelserna för den goda måltiden förbereds i köket. Sommartid behöver du bara öppna upp altandörren och från soffan ha uppsikt över lekande barn. Till Maja, liksom alla Älvsbyhus enplanshus, finns flera exteriöra tillval. Som t.ex ett takpaket som består av ett tak i 19 graders lutning i en tidlös bandtäckningsmönstrad plåt. Den som äger en obebyggd tomtmark ska betala 1 procent av taxeringsvärdet i statlig fastighetsskatt. När fastigheten är bebyggd, slutbesked utfärdats och huset fastighetsdeklarerats till Skatteverket, blir fastigheten befriad från fastighetsavgift under 15 år. Priset är baserat på husmodell Maja från Älvsbyhus. Du väljer själv vilka tillval du önskar. Flera husmodeller passar på tomten. Kontakta Jan-Erik Kronosjö 070-8649650, [email protected] för mer information, personlig produktionskalkyl (inklusive de tillval du själv vill ha) och visning. Det går även bra att åka och titta på tomten själv. Fastighetsmäklare Matias Garcia ansvarar enbart för köpeavtalet avseende fastigheten / tomten.

 • Premium
Väddö kustväg 252, Väddö Edeby, Norrtälje kommun
Väddö kustväg 252, Väddö Edeby, Norrtälje kommun, bild 2
Väddö kustväg 252, Väddö Edeby, Norrtälje kommun, bild 3

Väddö kustväg 252

Tomt
Väddö Edeby, Norrtälje kommun
Svenska Mäklargruppen
495 000 kr
2 028 m² tomt

Här finns möjlighet att bygga ditt nya drömhus. Tre avstyckade fastigheter, var först att väja den tomt som passar dig bäst. Väg in till tomterna ingår i priset och bekostas av säljaren. Förhandsbesked finns för uppförande av villa. Tomten är inte bunden till någon husleverantör men flera husförslag finns på tomten bl.a från Älvsbyhus och LB-Hus. Väddö är Roslagens största ö med sagolika smultronställen, idylliska Väddö kanal och betagande Ålands hav. Här väntar vandring med havsutsikt, konst, hållbar design och lokalproducerade delikatesser. Det är lätt att nå Väddö (utan färja) med bil, båt eller SL buss. Med buss tar du dig till Stockholm via Norrtälje.

 • Premium
Kavallerigatan 54, Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun
Kavallerigatan 54, Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun, bild 2
Kavallerigatan 54, Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun, bild 3

Kavallerigatan 54

Lägenhet
Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun
Svenska Mäklargruppen
1 675 000 kr
63 m²
2 rum
vån 2/2
3 664 kr/mån
26 587 kr/m²

Nyrenoverad lägenhet med helt nytt kök från Ikea med nya oanvända vitvaror. Välkomnande hall med garderober och klädkammare. Rymligt vardagsrum. Bra sovrum med utgång till inglasad balkong. Kök med matplats vid fönster och all maskinell utrustning såsom induktionshäll, spisfläkt, separat ugn, micro, diskmaskin och kyl/frys. Hela lägenheten har nylagda golv, målade väggar i harmonisk färgsättning, även tak, lister och dörrar är nymålade. Badrum med fönster, badkar, handfat och tvättmaskin. W.c. med ny kommod och spegelskåp. Förråd invid lägenheten. Här kommer man trivas på en gång då det bara är att flytta in och bo på en gång. Inom kort promenadavstånd nås Upplands Väsby centrum med all tänkbar service. Det är även nära till pendeltåg som går mellan Stockholm och Uppsala. Välkommen på visningen!

 • Premium
 • Balkong
Toftingedalsvägen 7, Älmsta - Toftinge Dal, Norrtälje kommun
Toftingedalsvägen 7, Älmsta - Toftinge Dal, Norrtälje kommun, bild 2
Toftingedalsvägen 7, Älmsta - Toftinge Dal, Norrtälje kommun, bild 3

Toftingedalsvägen 7

Tomt
Älmsta - Toftinge Dal, Norrtälje kommun
Svenska Mäklargruppen
795 000 kr
1 608 m² tomt

Plan villatomt i populära Toftingedal, precis innan Älmsta. Kommunalt vatten och avlopp framdraget till tomtgräns. Anslutningsavgiften är betald. Tomten är inte bunden till någon husleverantör utan du kan fritt välja att bygga med vem du vill. Nära SL-buss som tar dig till Norrtälje på c:a 30 minuter. Det är c:a 1,5 km gång/ cykelavstånd till Älmsta centrum. I Älmsta finns ICA-butik, förskola, F-6-skola, samt högstadieskola, apotek, vårdcentral, frisör, bank och restaurang. I området är det inte långt till havet och Marina. Väddökanal ligger bara någon kilometer bort från fastigheten. Välkommen att uppleva alla fördelar med nyproduktion med låga driftskostnader, speciellt vad gäller elförbrukning, garantier och dessutom slipper ni fastighetsskatt i 15 år från när huset är färdigbyggt. Åk gärna och titta själv eller kontakta mäklaren för personlig visning.

 • Premium
Kårevägen 17, Kårsta, Vallentuna kommun
Kårevägen 17, Kårsta, Vallentuna kommun, bild 2
Kårevägen 17, Kårsta, Vallentuna kommun, bild 3

Kårevägen 17

Tomt
Kårsta, Vallentuna kommun
Svenska Mäklargruppen
1 350 000 kr
1 464 m² tomt

Nu har ni möjlighet att köpa den sista av tre tomter. Högst upp ligger denna tomt med kommunalt vatten och avlopp som är framdraget till tomtgräns. Tomten är inte bunden till någon husleverantör utan ni kan själv välja med vem ni vill bygga. Nybyggnadskarta framtagen. Högt belägen med eftermiddagssol ligger tomt med underbar vy. I Kårsta får ni en idyllisk miljö nära till Roslagsbanan som tar dig hela vägen in till Stockholm. Även nära buss, skola F-6, förskola, restaurang, badplats och med svampskogen precis runt knuten. Välkommen att åka och titta själv eller så visar vi dig gärna tomten på plats.

 • Premium
Språngtorpsvägen 10, Kårsta, Vallentuna kommun

Språngtorpsvägen 10

Villa
Kårsta, Vallentuna kommun
Svenska Mäklargruppen
3 975 000 kr
114 + 110 m²
5 rum
1 138 m² tomt

Rymlig villa med pool och separat garage. Trivsam villa i Kårsta villasamhälle. Entréplan med stort vardagsrum i vinkel (extra sovrum möjligt). Tre bra sovrum. Stort kök med matplats och utgång till härligt uterum. Duschrum. I källaren finns arbetsrum/sovrum, stor gillestuga. Här finns också verkstad, bastu, tvättstuga med dusch. Trädgårdstomt med växthus. Stor utomhuspool. Garage med el-port. Huset är energisnålt med luftvärmepump och solpaneler på taket. I idyllen Kårsta bor man nära naturen och fin badsjö. Det finns skola F-6, café och restaurang. Inom kort öppnar även affär i Kårsta. Gångavstånd till goda kommunikationer med tåg till Stockholm Östra via Vallentuna, Täby och Danderyd. Huset är förbesiktigat och försäkrat mot dolda fel. Välkommen att boka in dig på visning.

 • Uteplats
Engelbrektsvägen 26 A, Jakobsberg, Järfälla kommun

Engelbrektsvägen 26 A

Lägenhet
Jakobsberg, Järfälla kommun
Svenska Mäklargruppen
1 695 000 kr
76 m²
2 rum
5 095 kr/mån
22 303 kr/m²

Mycket trivsam gavellägenhet belägen i seniorboende 55+ med härlig stensatt uteplats. Rymlig välkomnande hall med klinkergolv samt garderob. Stort kök med all materiell utrustning samt matplats vid burspråk. Vardagsrum med parkettgolv och fönster åt två håll samt utgång till stensatt uteplats. Sovrum med parkettgolv och hel garderobsvägg med skjutdörrar. Stort helkaklat badrum med klinkergolv och tvättmaskin. Förråd i lägenheten. Lägenheten ligger i entréplan och har genomgående golvvärme. Populär förening med tvättstuga, föreningslokal med övernattningslägenhet och trivsam gård med uteplats med bänkar och bord Parkeringsplats i form av carport med uttag för elbilar finns i föreningen. Gångavstånd till Jakobsbergs centrum med ett brett utbud av affärer och service. Även nära till Barkarby handelsområde. Välkommen på visning!

 • Uteplats
 • Hiss
Vätövägen 521, Nysättra - Vätö, Norrtälje kommun

Vätövägen 521

Villa
Nysättra - Vätö, Norrtälje kommun
Svenska Mäklargruppen
4 204 900 kr
116,6 m²
4 rum
1 883 m² tomt

Fantastisk möjlighet att flytta in i en helt nybyggd villa med kommunalt vatten och avlopp, kort gångavstånd till havet med kommunal badplats. Huset består av 3 sovrum. Huset har en hög inredningsstandard som innefattar bland annat helkaklade badrum, klinkers i entrén, kök från Marbodal, inredning i badrum, ingipsade smygar, granitskivor som fönsterbänkar, 13 mm parkett och mycket mer. Dessutom bygger LB-Hus med platta på mark med vattenburen golvvärme. Tomten är på hela 1 883 kvadratmeter. Upplev alla fördelar med nyproduktion, låga driftskostnader, speciellt vad gäller elförbrukning och dessutom slipper ni fastighetsavgiften i hela 15 år. Busshållplats finns precis vid fastigheten som tar dig till Norrtälje centrum på c:a 20 minuter. Med bil tar du dig till Norrtälje på c:a 15 minuter. I Nysättra finns Woody bygghandel, maskinuthyrare, Vätö sushi & wok restaurang, Thaivagn. Mataffären Tempo finns i Harg på Vätö ca 5 km och där finns även skola åk F-6. Priset är baserat på husmodell Optimal 117 från LB-Hus. Du väljer själv vilka tillval du önskar. Kontakta Mats Frölander tel: 070-7494194, [email protected] för mer information och visning. Fastighetsmäklare Matias Garcia ansvarar enbart för köpekontraktet avseende fastigheten / tomten.

 • Nyproduktion
Rekylgatan 10, Haga, Västerås kommun

Rekylgatan 10

Lägenhet
Haga, Västerås kommun
Svenska Mäklargruppen
1 135 000 kr
55 m²
2 rum
vån 5/13
3 895 kr/mån
20 636 kr/m²

Mycket trivsam nyrenoverad lägenhet, belägen på våning 5 i hus med hiss. Helt nytt kök från Ikea med vitt kakel ovan bänk. Helt nya oanvända vitvaror, här finns spishäll, spisfläkt, separat ugn, micro, diskmaskin och kyl/frys. Bra matplats vid fönster, utgång till inglasad balkong med fint läge mot grönskande omgivning. Vardagsrum med fint ljusinsläpp från fönster åt tre håll. Sovrum med gott om garderober. Välkomnande hall också den med gott om garderober. Lägenheten har genomgående nya golv och nymålade väggar och tak. Kaklat badrum med dusch. Säkerhetsdörr. En lägenhet att trivas i och som det bara är att flytta in i. Populär förening där varmvatten, kallvatten, värme, Kabel-TV, Bredband och IP-telefoni ingår. Tvättstuga, cykelrum och barnvagnsrum i huset. I föreningen finns det tillgång till gym, bastu, hobbyrum, samlingslokal, övernattningslägenhet och fina grönområden med grill. Lugnt område med närhet till mataffär och busshållplats. Gång/cykelavstånd till centrum.

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Norrgården 28, Norrgården, Vallentuna kommun

Norrgården 28

Lägenhet
Norrgården, Vallentuna kommun
Svenska Mäklargruppen
2 295 000 kr
79,5 m²
3 rum
vån 3/3
5 474 kr/mån
28 868 kr/m²

Gavellägenhet belägen högst upp i låghus med mycket bra läge i utkanten av området. Stor välkomnande hall med gott om garderober. Vardagsrum med slipad parkett och utgång till stor inglasad balkong i västerläge med el-markis och trätrall. Mycket bra läge mot grönområde. Vardagsrummet har ett extra fönster då det är en gavellägenhet. Två rymliga sovrum med garderober. Kök med vita luckor och kakel ovan bänk, matplats vid fönster. Stort renoverat badrum med fönster här finns både tvättmaskin -21 och torktumlare -23. Gäst w.c. Förening med mycket god ekonomi och låg skuldsättning. I Norrgården är det nära till goda kommunikationer, flera skolor, förskolor och kvarnbadets utomhusbad. Naturen finns också nära med fina gångvägar runt Vallentuna sjön. Inom kort promenadavstånd nås Vallentuna centrum med all tänkbar service. Välkommen på visningen!

 • Balkong
Företagsallén 2, Åkers Runö, Österåkers kommun

Företagsallén 2

Lägenhet
Åkers Runö, Österåkers kommun
Svenska Mäklargruppen
890 000 kr
17 m²
1 rum
vån 2/2
1 553 kr/mån
52 353 kr/m²

Mycket trivsam gavellägenhet med många möjligheter belägen 1 trappa upp. Lägenheten har genomgående ekparkettgolv och vitmålade väggar, hög takhöjd vilket ger rymd till lägenheten. Rummet har två fönster med mycket bra och trevligt läge mot föreningens gård. Öppen planlösning mot köksdel. 2 kylskåp finns (1 extra). Hall med gott om garderober. Stort helkaklat badrum med nybytt handfat och w.c. I köpet ingår befintlig bäddsoffa, bord och TV. Hiss finns i huset. En perfekt förstalägenhet eller studentlägenhet. Bra kommunikationer med buss eller Roslagsbanan precis utanför huset. Roslagsbanans station Åkers Runö är närmast, och går direkt till Östra Station via Täby centrum, Mörby centrum och universitetet. Gångavstånd till köpcentrum. För den som vill köpa lägenheten som en investering, så godkänner föreningen att man hyr ut lägenheten i andra hand. Juridisk person godkänns också av föreningen. Fina gemensamhetsutrymmen med tillgång till kök, tvättstuga och stor entré med sittgrupper. Föreningen har även tillgång till trädgård med lusthus. Österåker bjuder in till en aktiv fritid via utegym, golfbanor, motionsspår, många badplatser i sjöar och havet. Rikt idrottsliv med de flesta sporter.

 • Plus
 • Hiss
Starrön 10 - Solsidan, Gottröra - Husby-Långhundra, Knivsta kommun

Starrön 10 - Solsidan

Fritidshus
Gottröra - Husby-Långhundra, Knivsta kommun
Svenska Mäklargruppen
1 495 000 kr
46 m²
2 rum
3 520 m² tomt

Möjligheternas fastighet om hela 3.520 kvm. Fastigheten ligger längst in på återvändsgatan och har därmed ett ostört läge som dessutom gränsar mot öppna landskap och ger en fin vy. Huset bjuder på vardagsrum med öppen spis. Sovrum, Kök. Härlig terras med pool om 30 kubik. Gäststuga med två rum c:a 22 kvm. Goda möjligheter för den som vill bygga nytt eller bygga till. Fastigheten ligger ostört med naturen som närmaste granne och precis vid Vängsjön. Det är c:a 5 km till Gottröra där nybyggd förskola finns, även bensinstation, servering och goda bussförbindelser finns mellan Norrtälje/Rimbo och Knivsta/Uppsala. Fastigheten säljs med friskrivningsklausul. Välkommen att kontakta mäklaren för visning!

 • Uteplats
Asplundsvägen 20, Bergshamra, Norrtälje kommun

Asplundsvägen 20

Villa
Bergshamra, Norrtälje kommun
Svenska Mäklargruppen
3 850 000 kr
163 m²
6 rum
908 m² tomt

1,5-plans villa byggd 2018 med inredd övervåning 2021 . Anordnad tomt med stenmur, gräsmatta och altan. Kök med matplats och köksö och delvis öppen planlösning mot vardagsrum. Köket är välutrustat och vitvarorna kommer från Electrolux. Tvättstuga med groventré och med både tvättmaskin, tumlare och frysbox.. Vardagsrum med utgång till altan som sträcker sig längsmed villan. Fyra sovrum, två på vardera plan.. Badrum med badkar och fönster. Övervåningen innehåller, förutom två sovrum, stort allrum där det finns möjlighet att skapa fler sovrum. Även på detta plan finns det ett badrum. Plan trädgårdstomt med gräsmatta och mur mot vägen. Huset är förbesiktigat och försäkrat mot dolda fel. Fastigheten ligger i Bergshamra villasamhälle. Bergshamra är ett idylliskt samhälle söder om Norrtälje med affär, restaurang, skola, förskola, vårdcentral och goda kommunikationer. Varmt välkommen på visning!

 • Uteplats
Bergshamravägen 316, Riala, Norrtälje kommun

Bergshamravägen 316

Övrigt
Riala, Norrtälje kommun
Svenska Mäklargruppen
5 275 000 kr
2 390 m² tomt

Välkomna till Rialas före detta lanthandel som sedan många år fungerar som en fin förvaltningsfastighet med både bostäder och hyreslokaler där stora möjligheter finns att utveckla fastigheten ytterligare. Idag finns 4 hyreslägenheter fördelat på ca 273 kvm som samtliga är uthyrda. Därtill finns en stor samlings/festlokal om drygt 200 kvm med både kök och 2 toaletter. Lokalen har hyrts ut sporadiskt till olika aktiviteter de senast åren, så som sommarcafé, föreläsningssal och olika kurser. Här finns stora möjligheter till ökad aktivitet och ytterligare intjäning. Vidare finns 1 kontor med mottagningsrum som idag nyttjas av ägaren samt 1 lagerlokal/verkstadslokal/teknikrum med lastkaj. I 2 separata annexbyggnader finns förutom 2 av bostadslägenheterna dessutom ytterligare 1 lokal i hus 3 som tidigare varit både pizzeria och bar samt ytterligare 2 lokaler i hus 2. Den mindre av dessa har tidigare varit uthyrd till en frisör samt den större lokalen bredvid är idag uthyrd till en av de boende som lager. I hus 2 finns dessutom ett souterrängplan mot ängen som inrymmer tvättstuga, bastu/dusch/wc samt 1 mindre gym. Bostäderna som är i modernt och mycket bra skick är f n fullt uthyrda och övrig yta är friställd för köparens egna idéer, fler bostäder eller annan verksamhet. Här finns stora möjligheter till förbättrad intjäning. Idag generera fastigheten ca 430 000kr i årsintäkter på de 5 uthyrda enheterna. Potential till ökad intjäning finns i övrig yta, festvåning/samlingslokal, kontor/mottagning samt övrig tomställd yta. Fastigheten har genomgått omfattande upprustning de senaste 7 åren sedan ägaren tog över där bl a all el gåtts igenom och dragits om med modern separat avläsning till de olika enheterna, bergvärme installerats i huvudbyggnaden, fönster bytts, reningsverk installerats samt lägenheterna rustats upp. Fiber finns indraget i stora huset och via luftledning till hus 2. Fastigheten ligger mycket centralt med fint läge nära kyrkan där de boende har en härlig miljö med fina uteplatser och lantlig närmiljö att vistas i. Busshållplats precis utanför erbjuder fina pendlingsmöjligheter. Det här är en hyresfastighet som kan utvecklas ännu mer med rätt tankar och idéer. Välkommen till Riala.

 • Plus

Visar alla 14