Jägersberg

Kode, Kungälvs kommun Se på karta

1 395 000 kr

Bostadstyp
Tomt
Upplåtelseform
Äganderätt
Tomtarea
1 415 m²

Tomt med godkänt förhandsbesked precis utanför centrala Kode. Fin lantlig omgivning med bra solläge! I fina Jägersberg finns nu en tomt med beviljat godkänt förhandsbesked till salu. Ta chansen att bygga ditt drömhus i lantlig miljö endast ett par minuter utanför Kode centrum. Avlopp avses anläggas gemensamt med stamfastigheten vilket reducerar kostnaden. Uppskattning från säljaren är totalt 100 000kr för anslutning av det nya minireningsverket. Brunn för vatten anläggs enskilt.

Tomten ligger utanför detaljplanerat område vilket innebär att det inte finns några angivna begränsningar för vad man kan bygga på tomten. Tomten är ej heller bunden till någon husleverantör. Ni har därför alla möjligheter att bygga ett hus efter egna ideér och drömmar. Önskas ett garage placeras det förslagsvis i tomtens vinkel mot framsidan vid vägen för en smidig parkering.

Vill man kolla på tomten är ni välkomna att åka ut i området. Känns det intressant kan ni kontakta ansvarig mäklare Alexander Bjurenlind på 0735-15 60 25 för vidare information. Tomten är för nuvarande under avstyckning.

Kode är en naturskön tätort inom Kungälvs kommun belägen mittemellan Kungälv och Stenungsund med närhet till både skog, sjö och hav. Ursprungligen ett litet lantbrukssamhälle som utvecklats till en fullskalig liten ort med blandad bebyggelse samtidigt som flera gårdar finns kvar.

Från Kode finns det mycket goda kommunikationer med både buss och pendeltåg som bägge har bra pendelparkeringar. Tåget tar endast ca 25 minuter till Göteborg centralstation. Avfart till E6an inom smidigt avstånd från tomten. Med endast 12 km till centrala Kungälv och 16 km till Stenungsund är detta drömboendet för den som vill bo naturskönt och rogivande miljö, men ändå kunna ta del av allt som Kungälv, Göteborg och Stenungsund har att erbjuda!

Kode erbjuder mycket god barnomsorg med tre kommunala och två fristående förskolor, samt skolgång upp till sjätte klass i Tunge skola. Allt i en vacker lantlig miljö med en av Västsveriges finast skolgårdar, där eleverna har tillgång till en stor fruktträdgård, ängsmark och bergsknallar.

För den golfintresserade finns det inte mindre än fem populära och välskötta golfbanor att välja mellan i närområdet. Vackra Kungälv-Kode Golfklubb, en seaside och parkbana, ligger närmast och som med sitt 651 m långa hål nr. 4, har ett av Europas längsta. Spana även in Gullbringa, Lycke, Ingetorp och Stenungsunds GK.

Aröd och Rörtången ligger endast en kort biltur bort och bjuder till fiske och salta havsbad från stränder och bryggor i en skärgårdsidyll. Från Rörtången utgår färjan till Brattön, Lövön och Älgön med fantastiska bad- och naturupplevelser. Om man tröttnar på havet, eller bara vill få lite variation, är det inte heller långt till Ingetorpssjön, en djup källvattensjö som sägs vara väldigt ren och har sötvattensmusslor. Ett mycket spännande ställe som utöver sin fina badplats även har ett gravfält från 400-talet i nära anslutning.

Svartedalen är ett vildmarks-, natur- och friluftsområde inte långt från Kode med storskog och vresig natur. Ett perfekt resmål för spännande utflykter på vandringsleder i en häftig miljö med barrskog och sjöar. Sportfiske, skogsvandringar, svamp- och bärplockning förekommer flitigt här!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kungälv

Kontakta mäklaren

Alexander Bjurenlind

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kungälv
Mäklare Alexander Bjurenlind, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kungälv
0735-15 60 25