Hamnberget 121

Kvissleby, Sundsvall Se på karta

895 000 kr

Bostadstyp
Tomt
Upplåtelseform
Äganderätt
Tomtarea
1 200 m²

Som mäklare får man uppleva både bra och dåliga saker. Man möter människor av olika karaktär och ofta får man en känsla redan vid första mötet om hur det kommer att bli om man ska jobba ihop.
När jag i december 2018 fick frågan från Jonas och Torbjörn om vi ville vara med på ett spännande projekt, var min första fråga, vart ligger området och hur ser det ut på plats? Personligen insåg jag redan efter vårt första möte att det var ett helt magiskt läge, ett läge som jag aldrig under mina år som mäklare har upplevt. En milsvid utsikt över havet och horisonten, mina tankar sprang iväg när jag började tänka på vad man skulle kunna få för upplevelse om man byggde just här.

Nu är 6 tomter sålda, och det är dags för säljstart av etapp nr 2

Vårt samarbete tillsammans med Wiiks Bygg kommer kunna hjälpa er som köper genom hela processen, från "ax till limpa" Området är under uppbyggnad och det finns idag både en bra väg upp, tomter som är avstyckade, samt ett fungerande VA-system. Det finns bifogade underlag med kostnadskalkyler. För dig som gillar golf så finns både Skottsund och Öjestrands golfbana i närområdet. På vintern är det nära till skidåkning i Nolbykullens skidbacke.

För er som vill uppleva något unikt i Sundsvall rekommenderar jag er alla som har tid att komma ut och titta på vyn och känna samma känsla som jag fick vid mitt första besök. Välkommen hem till Hamnberget

Läs mer hos mäklaren
Hoome Mäkleri

Kontakta mäklaren

Mattias Jakobsson

Hoome Mäkleri
Mäklare Mattias Jakobsson, Hoome Mäkleri