Tomt nr. 5 Östanbäck 2:55

Långnäsudden, Skellefteå kommun Se på karta

600 000 kr

Bostadstyp
Tomt
Upplåtelseform
Äganderätt
Tomtarea
2 181 m²

Nu finns tillfälle att förvärva byggklara tomter med havsläge i Långnäsudden. I det nya tomtområdet finns det totalt 5 stycken tomter som är uppmärkta med tomt nr. 1-5. Åk gärna ut och gå runt och titta själva. Säljaren kan även tänka sig att sälja hela området till någon som vill projektera med fritidshusbygge. (Kontakta mäklaren för mer information kring det i så fall).

Vatten och avlopps utredning är gjord och säljaren planerar att bygga en vattentäkt som skall täcka alla fem fastigheterna. Man garanterar vatten med godkänd kvalitet. Man kan då köpa in sig i det vattnet för 50.000kr. När det gäller avloppet prövas det i enskilt bygglov.

Information från Skellefteå Kraft om att dra el till tomterna:
Utifrån dagens prisläge (2020-06-16) skulle det kosta 36250 kronor inklusive moms per anslutning om det ska anslutas för max 25 A per anslutning. Byggström tillkommer eventuellt beroende på hur kunden väljer att göra vid beställning och då kostar det ca 3 650 kronor inklusive moms för upp till 25 A.

Information från kommunen angående vad man får bygga:
Detaljplanen säger att man får bygga maximalt 175 kvm med en huvudbyggnad på maximalt 100 kvm och komplementbyggnader på maximalt 50 kvm.

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Skellefteå

Kontakta mäklaren

Fredrik Lindfors

Svensk Fastighetsförmedling Skellefteå
Mäklare Fredrik Lindfors, Svensk Fastighetsförmedling Skellefteå
0706879889