Nyproduktion

Yttre Långviken

Långviken, Umeå kommun Se på karta

1 095 000 kr

Bostadstyp
Tomt
Upplåtelseform
Äganderätt
Tomtarea
1925 m²
Nyproduktion

Bygg ditt drömhus på sjönära tomt i Långviken!

I Långviken bor du i en naturskön miljö, nära både skog och vatten, endast 2 mil från Umeå centrum. I Tavelsjö finns det mataffär, bensinstation, värdshus, förskola samt skola (1-6). Ca. 150 meter från tomtområdet ligger busshållplats som trafikeras av länstrafiken med dagliga turer in till Umeå.

Längs Tavelsjön finns det flera vackra utsiktsplatser och mysiga besöksmål. På somrarna kan du t.ex. besöka den Sundlingska gården och bada, spela minigolf eller ta dig en fika på deras sommarcafé. Om du är intresserad av närproducerad mat kan du annars ta en kort promenad till Oxvikens Gård och handla ekologiska grönsaker. Blåeld som erbjuder blommor samt trädgårdskonst och Krogberget med flera grottor och klättringsmöjligheter är även de populära besöksmål längs Tavelsjön.

Tavelsjö är ett riktigt vinterparadis och här finns det goda möjligheter att leva ett aktivt liv. På vintrarna kan du åka långfärdsskridskor på Tavelsjön, köra skoter längs härliga skoterleder eller åka längdskidor i Tavelsjö elljusspår. Under de varmare månaderna kan man promenera eller springa längs vackra vandringsleder, spela fotboll i klubben som fostrat fotbollstalangen Jesper Blomqvist och så klart ta ett dopp i sjön.

Här kan du bygga en Smålandsvilla med en maximal byggnadsarea om 250 kvadratmeter, varav högst 80 m2 i friliggande komplementbyggnad. Nockhöjden är begränsad till 7,5 meter och tak ska uppföras som sadeltak med en lutning på 20-45 grader. Högsta tillåtna nockhöjd för komplementbyggnad är 3,5 meter. Byggnadens kulör ska anpassas till omkringliggande bebyggelse.

Kontakta oss ifall du vill bygga hus i Långviken!

Läs mer om bostaden
OBOS i Sverige

Kontakt

Mattias Förare

OBOS i Sverige
076-131 48 34