Nyproduktion

Magnoliavägen

Lilla Tjärby, Laholm Se på karta

425 000 kr

395 000 kr +8%
Bostadstyp
Tomt
Upplåtelseform
Äganderätt
Tomtarea
1 321 m²
Nyproduktion

Bygg ditt drömhus i en naturskön omgivning i Lilla Tjärby, strax utanför Laholms stad! Här har du nu möjlighet att bosätta dig i ett lugnt och naturnära område och samtidigt förverkliga dina husdrömmar.

Här bor du i ett barnvänligt villaområde med alla bekvämligheter inom räckhåll. I Lilla Tjärby finns en jourlivs med det mesta du kan tänkas behöva i din vardag, förskola och en trevlig trädgårdsbutik med mjukglasservering. Mer bekvämligheter i form av affärer, restauranger, skola, apotek och vårdcentral finner du i Laholms centrum som ligger inom cykelavstånd. Du tar dig även enkelt in till Laholm från Lilla Tjärby med buss eller bil.

Närheten till naturen i Lilla Tjärby är slående. På knappt 15 minuter med bil når du långgrunda havsstränder, mjukt böljande sanddyner och härliga sommarbad längs milslånga Mellbystrand. Än närmre ligger Lilla Tjärbysjön och ån Lagan där du kan fiska lax och öring. En bit längre bort finner du Vallåsens trevliga skidanläggning med varierande backar för hela familjen.

Det här är en utav de större hörntomterna i området och har nummer 15 i kartan i bildspelet ovan. Kontakta oss nu om du vill bygga hus här!

Läs mer om bostaden
OBOS Sverige

Kontakt

Rebecca Nykvist

OBOS Sverige
070-600 13 84