SmålandsVillan

SmålandsVillan

Mäklare

Mosås 107A, Mosås, Örebro kommun

Mosås 107A

Tomt
Mosås, Örebro kommun
SmålandsVillan
1 300 000 kr
886 m² tomt

Nu har du möjlighet att bygga hus tillsammans med SmålandsVillan i det lugna och familjevänliga området Mosås, utanför Örebro. Här, mitt i expansiva Mosås, håller ett nytt område på att växa fram där vi nu har möjlighet att erbjuda en unik chans att köpa tomt och bygga hus tillsammans med oss på SmålandsVillan. Mosås är ett trivsamt och lugnt område med närhet till natur och grönska. Ett perfekt läge för den som vill ha närhet till Örebro city men ändå inte vill bo mitt i stan. I familjevänliga Mosås är kommunikationsmöjligheterna mycket goda till både Örebro city och Kumla. I området finns det både förskola och skola från förskoleklass till årskurs 6. Bara ett stenkast bort ligger mariebergs köpcentrum med all dess utbud av mataffärer, klädesbutiker och restauranger. På den här tomten rekommenderar vi vårt populära 1,5-planshus Villa Kalmar. Den här husmodellen har en öppen planlösning mellan vardagrum och kök som skapar en härlig samvaroyta. I husets andra halva ligger sovrummen samlade nära både badrum och klädvård. Med inredd övervåning får huset en boarea på 156 kvadratmeter och upp till 8 rum och kök. Månadskostnaden för en Villa Kalmar med liggande panel på den här tomten ligger på 10 166 kr. Då har vi räknat med en kontantinsats på 15%, ränta på 5%, amortering på 0% och ett elpris på 2 kr/Kwh. Varm välkommen att kontakta oss om du vill bygga hus i Mosås och för en mer detaljerad kalkyl!

  • Nyproduktion
Björnö ängsväg 15, Björnö, Norrtälje kommun

Björnö ängsväg 15

Tomt
Björnö, Norrtälje kommun
SmålandsVillan
1 750 000 kr
903 m² tomt

Nu har du möjlighet att bygga ditt drömhus tillsammans med oss på SmålandsVillan i vårt nya kvarter Basilikan. Björnö ligger i Norrtälje och är ett attraktivt och växande område i vackra Roslagen. Skogbeklädda höjder, betesmarker, mysiga vikar och soliga klipphällar i kombination med närheten till stan gör Björnö till ett bra ställe att bo på för hela familjen, oavsett hur din familj ser ut. Här får du det bästa från två världar. Lugnet från naturen och pulsen från stan. Vid sjön Kvisthamraviken kommer en ny strandpromenad att byggas. I Björnö har du även nära till barnomsorg, förskolor, grundskolor och gymnasium. All service du kan tänkas behöva för att ha en bra och trygg tillvaro finns i Norrtälje centrum, dit kan du både promenera och cykla. Shopping hittar du både inne i den pittoreska stadskärnan och på stadens tre handelsområden. Välkommen att kontakta oss om du vill bygga hus här!

  • Nyproduktion
Mjövikstrand, Mjövikstrand, Karlskrona kommun
  • 4 lediga bostäder

Mjövikstrand

Villa
Mjövikstrand, Karlskrona kommun
SmålandsVillan
fr. 1 395 000 kr
95 m²
3 rum
972 m² tomt

Bygg nytt hus i vackra Mjövikstrand! I Mjövikstrand utanför Nättraby har du nu möjlighet att hitta hem tillsammans med SmålandsVillan. I Mjövikstrand får du det bästa av två världar – här kan du njuta av det lugna villalivet i en naturskön miljö nära havet med fina badplatser i närheten. Samtidigt har du inte långt till storstadspulsen i Karlskrona. Här bor du barnvänligt och bekvämt i ett populärt, lugnt och tryggt bostadsområde. Här finner du allt du behöver för att få vardagspusslet att gå ihop som matbutiker, vårdcentral, förskola och skola. Här finns ett aktivt föreningsliv med härliga aktiviteter som kan berika din vardag så som tennis, fotboll, padel, golf och gym. Det finns goda kommunikationer och en busshållplats ca 500 meter från området. Sommartid kan du åka båt från Nättraby brygga in till Karlskrona centrum. Det finns även en fin cykelväg mellan Nättraby och Karlskrona. Välkommen att kontakta SmålandsVillan om du vill bygga hus i Mjövikstrand!

  • Nybyggnadsprojekt
Bullsta 5, Bullsta, Västerås kommun

Bullsta 5

Tomt
Bullsta, Västerås kommun
SmålandsVillan
1 500 000 kr
1 204 m² tomt

Förverkliga husdrömmen tillsammans med SmålandsVillan i Bullsta. Vill du njuta av livet lagom mycket på landet, men ändå ha stadslivet i Västerås inom räckhåll? Välkommen till Bullsta! Här bor du lugnt och skönt i vacker miljö, lever med årstidernas växlingar och har alla möjligheter att njuta av naturen. I Dingtuna finns flera förskolor och Dingtuna skola erbjuder undervisning från förskoleklass till årskurs 6. Bullsta har dessutom ett ypperligt pendlarläge, med såväl bra bil- och cykelvägar som tåg- och bussförbindelser till närliggande städer. Tomten är numrerad som Tomt 1 i situationsplanen. Här bor du underhållsfritt i många år framöver, med låg driftskostnad. Du slipper fastighetsavgift i 15 år, och kan få möjlighet till amorteringsfrihet via Nordea. Med oss gör du alltid en trygg bostadsaffär – som OBOS-medlem kan du dessutom få ekonomisk hjälp om försäljningen av ditt nuvarande hem drar ut på tiden. På den här tomten rekommenderar vi något av våra 2-planshus Villa Nydala eller Villa Markaryd. Det här är hus som passar utmärkt för dig för dig som gärna bjuder släkt och vänner på stora middagar. Men också för dig som föredrar lugn och ro. Här finns nämligen plats för allt du och din familj drömmer om. SmålandsVillans 2-planshus levereras med inredningsbar övervåning som du själv får bestämma över. Frånpris Villa Nydala: 4 512 100 kr, inklusive tomt och anslutningsavgifter. Frånpris Villa Markaryd: 4 278 800 kr, inklusive tomt och anslutningsavgifter. Varmt välkommen att kontakta oss om du vill bygga hus i Bullsta.

  • Nyproduktion
Kårehogen, Kårehogen, Orust kommun

Kårehogen

Tomt
Kårehogen, Orust kommun
SmålandsVillan
1 900 000 kr
1 282 m² tomt

Bygg hus med SmålandsVillan mitt i det ljuva skärgårdslivet! Nära Kårehogen, närmare bestämt i Ellös så hittar du både skola och förskola. Dessutom finns Orust Gymnasium i Henån med högskoleförberedande- och yrkesprogram. Du har även närhet till ett tillfredställande serviceutbud i form av bland annat matbutik, pizzeria och bank. Infrastrukturen på Orust är välutvecklad. Du tar dig enkelt till ön med bil norrifrån via Nötesundsbron eller söderifrån via Tjörn- och Skåpesundsbron. Dessutom trafikerar flera färjelinjer ön.. Det finns även busslinjer till Stenungssund, Uddevalla och Göteborg. På Orust finns alla möjligheter till en aktiv fritid. Orust skärgård är vida känd för sin fantastiska paddling, här kan du paddla inomskärs i lummiga omgivningar eller utomskärs runt karga klippor. Här finns också miltals med vandringsleder och stigar som tar dig till vackra höjder, insjöar och härlig havsmiljö. Är det cykling som lockar finns goda förutsättningar även för det och inte att glömma närheten till golfbanan. I kostnaden tillkommer 264.000 kr för VA och 150.000 kr för grovplanerad tomt. Varmt välkommen att kontakta oss om du vill bygga hus här.

  • Nyproduktion
Kv Havsbrisen, Kårehogen, Orust kommun
  • 5 lediga bostäder

Kv Havsbrisen

Tomt
Kårehogen, Orust kommun
SmålandsVillan
fr. 1 900 000 kr
2 435 m² tomt

Bygg hus med SmålandsVillan mitt i Orust. I Kårehogen på Orust är livet garanterat fri från storstadsstress. Här, nära havet och med golfbanan som närmaste granne, är det lätt att ta dagen som den kommer. Ta båten till Malö, Flatön eller vidare längs kusten. Njut av salta dopp och solvarma klipphällar. Eller kanske en tur med kajaken? Och när vardagen gör sig påmind har du all service i Ellös, Henån eller Torp köpcentrum på bekvämt avstånd. Här har du nu möjlighet att förverkliga dina husdrömmar tillsammans med oss på SmålandsVllan. Varmt välkommen att kontakta oss om du vill bygga hus här i Kårehogen!

  • Nybyggnadsprojekt
Björnö backe 5, Björnö, Norrtälje kommun

Björnö backe 5

Tomt
Björnö, Norrtälje kommun
SmålandsVillan
1 600 000 kr
911 m² tomt

Hitta ditt drömläge i Björnö! Björnö ligger i Norrtälje och är ett attraktivt och växande område i en populär skärgårdskommun i vackra Roslagen. Skogbeklädda höjder, betesmarker, mysiga vikar och soliga klipphällar i kombination med närheten till stan gör Björnö till ett bra ställe att bo på för hela familjen, oavsett hur din familj ser ut. I Björnö har du även nära till barnomsorg, förskolor, grundskolor och gymnasium. All service du kan tänkas behöva för att ha en bra och trygg tillvaro finns i Norrtälje centrum, dit kan du både promenera och cykla. Shopping hittar du både inne i den pittoreska stadskärnan och på stadens tre handelsområden. Tomt säljs i befintligt skick. I tomtpriset tillkommer anslutningsavgifter på ca 195 000 kr avseende el, VA och fiber samt kostnad på ca 2 500 - 3 000 kr per år för samfällighetsförening som ansvarar för skötsel av snöröjning, lekplats och gatubelysning. Varmt välkommen att kontakta oss om du vill bygga hus här!

  • Nyproduktion
Torsviken - en del av Krokek, Krokek, Norrköpings kommun
  • 21 lediga bostäder

Torsviken - en del av Krokek

Tomt
Krokek, Norrköpings kommun
SmålandsVillan
fr. 895 000 kr
1 418 m² tomt

Tomter i Torsviken I Torsviken, strax utanför Norrköping bor du mitt i den vackra naturen samtidigt som du har all service du behöver i din vardag på ett bekvämt avstånd. Här kan du bygga ditt drömhus med SmålandsVillan. Området har ett naturskönt läge med närhet till både skog som vatten. Här har du nära till en härlig fritid och både sköna skogspromenader såväl som svalkande dopp blir snabbt ett naturligt inslag i vardagen här. Men även om Torsviken för tankarna till naturens lugn så har du nästan lika nära till alla nödvändiga bekvämligheter såsom matbutiker, vårdcentral, pizzerior, förskola och skolor och mycket mer. Och på strax under 20 minuter i bilen tar du dig in till Norrköping och hela utbudet där. Från Krokek finns dessutom bra kommunikationer med både buss och tåg. Här erbjuder SmålandsVillan tomter där du kan bygga ditt drömhus. Varmt välkommen att kontakta SmålandsVillan för mer information!

  • Nybyggnadsprojekt
Stöcksjö mor Grethas väg 12, null, Umeå kommun

Stöcksjö mor Grethas väg 12

Tomt
Umeå kommun
SmålandsVillan
1 085 000 kr
1 201 m² tomt

Nu har du möjlighet att bygga hus tillsammans med SmålandsVillan i lagomt lantliga Stöcksjö, en aktiv och naturskön by strax utanför Umeås stadskärna. I Stöcksjö bor du nära vackra naturstigar och endast en kort promenad från Stöcksjön. I Norra delen av sjön hittar du även familjevänliga Stöcksjöbadet med badbrygga, grillplats och beachvolleybollplan. I närheten finns också Stöcksjö skola F-6 med tillhörande "naturskolgård". Du har heller aldrig långt till service i Stöcksjö. IKEA och Avion köpcentrum når du på åtta minuter i bilen och på ytterliggare två minuter når du hela Umeå centrums nöjes- och shoppingutbud. På den här tomten har du möjlighet att bygga ett 1-planshus eller 1,5-planshus från SmålandsVillan. Vi rekommenderar modellen Villa Näsby eller Villa Kalmar. Tomten säljs grovplanerad förberedd för hus och garager om ca 30 kvadratmeter. I priset tillkommer en kostnad för gemensamhetsanläggning som idag uppskattas till ca 2400 kr per år för snöröjning, snöskottning och vägbelysning. Välkommen att kontakta oss om du vill bygga hus i Stöcksjö!

  • Nyproduktion
Yttre Långviken, Långviken, Umeå kommun

Yttre Långviken

Tomt
Långviken, Umeå kommun
SmålandsVillan
1 150 000 kr
1 796 m² tomt

I Långviken har du nu chansen att förverkliga ditt drömboende tillsammans med SmålandsVillan. Här bor du i en naturskön miljö, nära både skog och vatten, endast 2 mil från Umeå centrum. I Tavelsjö finns det mataffär, bensinstation, värdshus, förskola samt skola (1-6). Ca. 150 meter från tomtområdet ligger busshållplats som trafikeras av länstrafiken med dagliga turer in till Umeå. Längs Tavelsjön finns det flera vackra utsiktsplatser och mysiga besöksmål. På somrarna kan du t.ex. besöka den Sundlingska gården och bada, spela minigolf eller ta dig en fika på deras sommarcafé. Om du är intresserad av närproducerad mat kan du annars ta en kort promenad till Oxvikens Gård och handla ekologiska grönsaker. Blåeld som erbjuder blommor samt trädgårdskonst och Krogberget med flera grottor och klättringsmöjligheter är även de populära besöksmål längs Tavelsjön. Den maximala byggnadsarean är 250 kvadratmeter, varav högst 80 m2 i friliggande komplementbyggnad. Nockhöjden är begränsad till 7,5 meter och tak ska uppföras som sadeltak med en lutning på 20-45 grader. Högsta tillåtna nockhöjd för komplementbyggnad är 3,5 meter. Byggnadens kulör ska anpassas till omkringliggande bebyggelse.

  • Nyproduktion
Långviken, Långviken, Umeå kommun
  • 4 lediga bostäder

Långviken

Tomt
Långviken, Umeå kommun
SmålandsVillan
fr. 1 150 000 kr
2 146 m² tomt

I Långviken erbjuder SmålandsVilan tomter med vacker utsikt över Tavelsjön. Här har du chansen att förverkliga ditt drömboende tillsammans med oss. Här bor du i en naturskön miljö, nära både skog och vatten, endast 2 mil från Umeå centrum. I Tavelsjö finns det mataffär, bensinstation, värdshus, förskola samt skola (1-6). Ca. 150 meter från tomtområdet ligger busshållplats som trafikeras av länstrafiken med dagliga turer in till Umeå. Varmt välkommen att kontakta oss om du vill bygga hus här!

  • Nybyggnadsprojekt
Alster, Alster, Karlstads kommun
  • 7 lediga bostäder

Alster

Tomt
Alster, Karlstads kommun
SmålandsVillan
fr. 1 550 000 kr
2 154 m² tomt

I Alster har du möjlighet att hitta hem i något av våra Flyttklara hus eller köpa tomt och bygga ditt drömhus tillsammans med oss på SmålandsVillan. Flyttklart från Smålandsvillan innebär att vi bygger och säljer färdiga hus på attraktiva och noga utvalda tomter, där alla val redan är gjorda och det bara är att flytta in och trivas! Ett Flyttklart hus säljs antingen under byggtid eller efter det att huset är färdigbyggt och du som köpare får på så vis kortare tid till inflyttning. Ett enklare sätt att få bo i ett nybyggt hus med äganderätt helt enkelt. Här känns det som att bo på landet, men på ett lite lagom vis. För du når hela Karlstads utbud på cirka tio minuter i bilen och har både förskola och lekplats på promenadavstånd. Här har du även närhet till Vänern, vilket är en av de stora fördelarna med att bo här. Till Alsters Strandbad cyklar du på 5-10 minuter. Hit brukade Karlstadsborna åka tåg från Östra Station för att sommarbada förr om åren.

  • Nybyggnadsprojekt
Bondstorp 1:31, null, Vaggeryds kommun

Bondstorp 1:31

Tomt
Vaggeryds kommun
SmålandsVillan
1 095 000 kr
1 280 m² tomt

Bygg ditt drömhus med vacker sjöutsikt i vackra Bondstorp! Nu kan vi erbjuda unika tomter med sjöutsikt över sjön Rasjön i trivsamma Bondstorp. I Bondstorp är det lugnet och den fantastiska miljön som lockar och erbjuder livskvalitet i stora mått för den som värdesätter natursköna omgivningar. Här bor du idylliskt nära till både naturen och sjön samtidigt som det aldrig är långt till service och stadens puls i Jönköping. I Bondstorp finns både förskola och skola 1–3. Du pendlar smidigt till både Jönköping, Vaggeryd och Värnamo. Välkommen att kontakta SmålandsVIllan om du vill bygga hus i Bondstorp!

  • Nyproduktion
Enebovägen 26, Alster, Karlstads kommun

Enebovägen 26

Villa
Alster, Karlstads kommun
SmålandsVillan
4 577 550 kr
95 m²
3 rum
1 263 m² tomt

Nu kan din husdröm bli verklighet i sjönära och trivsamma Alster! Här har vi har valt ut det bästa huset för just den här platsen: Villa Kalmar med tillhörande garage – och säljer hus och tomt tillsammans i ett smidigt paket. Men vi vet också hur viktigt det kan vara att få göra sitt nya hem till sitt, därför får du möjlighet att anpassa inredningsvalen efter din egen stil. Villa Kalmar är en av våra mest omtyckta husmodeller bland 1,5-planshusen. Den ljusa, öppna planlösningen mellan vardagsrum och kök i husets ena planhalva brukar uppskattas lite extra. Inte konstigt alls, det är en härlig yta som ger en känsla av rymd och gör det lätt att umgås – både vid middagar och läxläsning. Husets andra halva bjuder på två trivsamma sovrum som standard. Om du nöjer dig med ett här nere kan du istället få ett ännu större vardagsrum – eller lyxa till sovrummet med en rejäl walk-in-closet. Här finns också praktiska godbitar som det fina badrummet och klädvårdsrummet med groventré som blir perfekt för leriga stövlar. På övervåningen får dina önskningar fritt spelrum, Villa Kalmar kan faktiskt växa till hela 8 rum och kök. Om du bygger Villa Kalmar med garage blir det en totalkostnad på 4.577.550 kr. Priset inkluderar VA, el, fiber, bygglov, byggherrekostnader samt tomt. Eventuella pantbrevskostnader tillkommer. Varmt välkommen att kontakta oss om du vill bygga hus i Alster!

  • Nyproduktion
Månsabovägen 19, null, Vaggeryds kommun

Månsabovägen 19

Villa
Vaggeryds kommun
SmålandsVillan
3 800 000 kr
122 m²
6 rum
1 752 m² tomt

I Skillingaryd, strax utanför Jönköping har du nu chansen att förverkliga husdrömmen i ett lugnt villaområde som passar perfekt för barnfamiljer. Mindre än 10 minuter bort, ligger Vaggeryd som är en levande ort med butiker, affärer, nybyggda förskolor, flera grundskolor och gymnasium. Här har vi har valt ut det bästa huset för just den här platsen: Villa Fredriksdal – och säljer hus och tomt tillsammans i ett smidigt paket. Men vi vet också hur viktigt det kan vara att få göra sitt nya hem till sitt, därför får du möjlighet att anpassa inredningsvalen efter din egen stil. Dessutom bor du underhållsfritt i många år framöver, med mycket lägre driftskostnader än i ett begagnat hus. Villa Fredriksdal stoltserar både med egen barn- respektive vuxenavdelning, och med sociala ytor för både vardag och fest. Redan i entrén välkomnas du av ljuset, som kännetecknar hela huset. Rakt fram väntar vardagsrummet som är fint redan från början, och som kan bli oerhört maffigt om tre sovrum räcker för er. Här serveras också ett riktigt kök med plats för mysiga vardagsmiddagar och god kontakt med vardagsrummet via bardisken. Om Villa Fredriksdal inte är husmodellen du tänkt dig så finns det även möjlighet att välja fritt bland Smålandsvillans andra husmodeller. Välkommen att kontakta SmålandsVillan om du vill bygga på Månsabovägen!

  • Nyproduktion
null, Vikbolandet, Norrköpings kommun

Villa
Vikbolandet, Norrköpings kommun
SmålandsVillan
3 656 900 kr
122 m²
6 rum
1 890 m² tomt

Hus- och tomtpaket i Grinneby I lugna och trivsamma Grinneby kan din husdröm bli verklighet. Här har vi har valt ut det bästa huset för just den här platsen: Villa Fredriksdal– och säljer hus och tomt tillsammans i ett smidigt paket. Men vi vet också hur viktigt det kan vara att få göra sitt nya hem till sitt, därför får du möjlighet att anpassa inredningsvalen efter din egen stil. Dessutom bor du underhållsfritt i många år framöver, med mycket lägre driftskostnader än i ett begagnat hus. Populärt 1-planshus med många möjligheter Favoriten Villa Fredriksdal bjuder på trivsamma och välplanerade kvadratmetrar i form av ett ljust, lättskött 1-planshus med rum för många olika husdrömmar. Här kan du nämligen välja mellan fem olika planlösningar. Villa Fredriksdal stoltserar både med egen barn- respektive vuxenavdelning, och med sociala ytor för både vardag och fest. Redan i entrén välkomnas du av ljuset, som kännetecknar hela huset. Rakt fram väntar vardagsrummet som är fint redan från början, och som kan bli oerhört maffigt om tre sovrum räcker för er. Här serveras också ett riktigt kök med plats för mysiga vardagsmiddagar och god kontakt med vardagsrummet via bardisken. Oavsett vilken planlösning ni faller för ligger husets mer privata delar på varsin sida av det sociala mittpartiet. På ena sidan, ostört lugn i ett luftigt sovrum, granne med wc med dusch och tvättstugan med praktisk groventré. På den andra, två eller tre sovrum och ett allrum eller arbetsrum. Som sagt, Villa Fredriksdal ger rum för många olika husdrömmar. I detta hus och tomtpaket har vi valt att utgå ifrån Villa Fredriksdal då det är en av våra allra populäraste modeller. Men det går även fint att välja bland våra andra husmodeller om det är någon som passar er bättre i smaken. Här bor du underhållsfritt i många år framöver, med låg driftskostnad. Du slipper fastighetsavgift i upp till 15 år, och kan få möjlighet till amorteringsfrihet via Nordea. Med oss gör du alltid en trygg bostadsaffär – som OBOS-medlem kan du dessutom få ekonomisk hjälp om försäljningen av ditt nuvarande hem drar ut på tiden. Räkneexempel för ett Smålandsvillan Villa Fredriksdal på den här tomten kostar 17 024 kr/mån. Med en egen kontantinsats på 15%, bolåneränta på 4,9 %, amortering på 7 943 kr och ett elpris på 1,50 kr/kWh. Kostnader tillkommer för eventuella pantbrev, räntor och bankavgifter. Grinneby ligger ca 17 kilometer från Norrköping. I Grinneby får du det bästa av två världar – här kan du njuta av det lugna villalivet i en naturskön miljö med skogen tätt intill, dels är du aldrig långt ifrån storstadspulsen i Norrköping. Här finns alla möjligheter att trivas! Notera att detta är ett prisförslag på en föreslagen husmodell på tomten. Vi reserverar oss för prisändrändringar och eventuella felskrivningar. Välkommen att kontakta SmålandsVillan om du vill bygga hus i Grinneby!

  • Nyproduktion
Triangelvägen 12, Hovmantorp, Lessebo kommun

Triangelvägen 12

Tomt
Hovmantorp, Lessebo kommun
SmålandsVillan
63 000 kr
1 040 m² tomt

Bygg hus med SmålandsVillan i Hovmantorp! Hovmantorp ligger ca 23 kilometer från Växjö. Här får du det bästa av två världar – här kan du njuta av det lugna familjelivet i en naturskön miljö nära sjön Rottnen men ändå nära storstadspulsen i Växjö. Här finns förskola, låg- och mellanstadieskola, mataffär, bibliotek, restaurang, sporthall och kafé, allt som gör vardagen enkel. I Hovmantorp har rikt idrottsliv för både stora och små med aktiviteter som kan berika din vardag så som fotboll, basket, gymnastik och innebandy. Vill man ta sig till Växjö tar man sig de 23 kilometerna snabbt och enkelt med buss, bil eller tåg. Välkommen att kontakta SmålandsVillan om du vill bygga hus i Hovmantorp!

  • Nyproduktion
Bondstorp 1:29, null, Vaggeryds kommun

Bondstorp 1:29

Tomt
Vaggeryds kommun
SmålandsVillan
1 050 000 kr
1 279 m² tomt

Bygg ditt drömhus med vacker sjöutsikt i vackra Bondstorp! Nu kan vi erbjuda unika tomter med sjöutsikt över sjön Rasjön i trivsamma Bondstorp. I Bondstorp är det lugnet och den fantastiska miljön som lockar och erbjuder livskvalitet i stora mått för den som värdesätter natursköna omgivningar. Här bor du idylliskt nära till både naturen och sjön samtidigt som det aldrig är långt till service och stadens puls i Jönköping. I Bondstorp finns både förskola och skola 1–3. Du pendlar smidigt till både Jönköping, Vaggeryd och Värnamo. Välkommen att kontakta SmålandsVIllan om du vill bygga hus i Bondstorp!

  • Nyproduktion
Slättgårdsvägen 2B, null, Motala kommun

Slättgårdsvägen 2B

Villa
Motala kommun
SmålandsVillan
3 728 500 kr
122 m²
6 rum
926 m² tomt

Hus- och tomtpaket i Klockrike! Välkommen till naturnära Klockrike. Här har vi har valt ut det bästa huset för just den här platsen: Villa Fredriksdal – och säljer hus och tomt tillsammans i ett smidigt paket. Men vi vet också hur viktigt det kan vara att få göra sitt nya hem till sitt, därför får du möjlighet att anpassa inredningsvalen efter din egen stil. Dessutom bor du underhållsfritt i många år framöver, med mycket lägre driftskostnader än i ett begagnat hus. Favoriten Villa Fredriksdal bjuder på trivsamma och välplanerade kvadratmetrar i form av ett ljust, lättskött 1-planshus med rum för många olika husdrömmar. Här kan du nämligen välja mellan fem olika planlösningar. Villa Fredriksdal stoltserar både med egen barn- respektive vuxenavdelning, och med sociala ytor för både vardag och fest. Redan i entrén välkomnas du av ljuset, som kännetecknar hela huset. Rakt fram väntar vardagsrummet som är fint redan från början, och som kan bli oerhört maffigt om tre sovrum räcker för er. Här serveras också ett riktigt kök med plats för mysiga vardagsmiddagar och god kontakt med vardagsrummet via bardisken. Oavsett vilken planlösning ni faller för ligger husets mer privata delar på varsin sida av det sociala mittpartiet. På ena sidan, ostört lugn i ett luftigt sovrum, granne med wc med dusch och tvättstugan med praktisk groventré. På den andra, två eller tre sovrum och ett allrum eller arbetsrum. Som sagt, Villa Fredriksdal ger rum för många olika husdrömmar. I detta hus och tomtpaket har vi valt att utgå ifrån Villa Fredriksdal då det är en av våra allra populäraste modeller. Men det går även fint att välja bland våra andra husmodeller om det är någon som passar er bättre i smaken. Månadskostnaden för ett Villa Fredriksdal på den här tomten ligger på 9 692 kronor. Då har vi räknat med en kontantinsats på 15%, ränta på 4%, amortering på 0% och ett elpris på 1,50 kr/Kwh. Eventuella pantbrevskostnader tillkommer. Klockrike är ett område med mycket att upptäcka och göra. Speciellt om du tycker om härliga naturupplevelser i skog och mark. Här har du närhet till skola, barnomsorg och fritidsaktiviteter samtidigt som du har både skog och sjö runt knuten. Klockrike passar prefekt för barnfamiljer samt yngre och äldre par. Här finns både boulebana och utegym samt ett aktivt föreningsliv genom Klockrike AIF som arrangerar tipspromenader, gör skidspår på vintern och spolar ishockeyrinken i samhället. Ibland anordnar de även barn- och gammeldans. Här bor du prisvärt i ett lantligt samhälle på vackra östgötaslätten med knappa 20 minuter till Linköping. Lika nära är det till Motala och Skänninge. Och ska du ta bussen så är det bara några hundra meter till busshållplats vid väg 1050. Välkommen att kontakta oss om du vill bygga hus med SmålandsVillan!

  • Nyproduktion
null, null, Växjö kommun

Tomt
Växjö kommun
SmålandsVillan
1 400 000 kr
1 200 m² tomt

Bo i natursköna Rinkaby Rinkaby ligger ca 8 kilometer från Växjö. I Rinkaby får du det bästa av två världar – här kan du njuta av det lugna villalivet i en naturskön miljö med både skogen och sjön tätt intill, dels är du aldrig långt ifrån storstadspulsen i Växjö. Välkommen att kontakta oss om du vill bygga hus i Rinkaby!

  • Nyproduktion
Kumminstigen 4, null, Norrköpings kommun

Kumminstigen 4

Tomt
Norrköpings kommun
SmålandsVillan
995 000 kr
620 m² tomt

Låt husdrömmen få liv i natursköna Torsviken! I Torsviken bor du granne med både skog och vatten. Dels kan du smita in i skogen på någon av de trollska stigarna – eller ta ett dopp i lilla Torsjön. Även om Torsviken för tankarna till naturens lugn har du nästan lika nära tilla alla möjliga bekvämligheter inne i Krokek. På bara en tio minuters cykeltur hittar du Krokek med flera förskolor och två kommunala skolor: Uttersbergsskolan och Råsslaskolan som tillsammans erbjuder årskurs F-9. Här finns också matbutiker, pizzerior, vårdcentral och mycket mer. Krokek har också ett aktivt föreningsliv bland annat inom fotboll, innebandy, motocross och enduro, orientering, scouting och sportskytte. Blir du badsugen tar du ditt närmaste dopp i lilla Torsjön, men du har heller inte långt till fina långgrunda havsbadet vid Bodaviken – eller till mysiga Böksjön för den delen. Sköna skogspromenader är ju en självklarhet när man bor så här, men runt omkring Torsviken finns också mängder av vandringsleder att upptäcka. Vill du ha en mer exotisk djurupplevelse har du Kolmårdens djurpark på bekvämt avstånd. Med bil tar du dig smidigt till Norrköping på cirka 20 minuter men efter en dag i staden är det härligt att komma hem till lugnet i Torsviken igen. I priset av tomten tillkommer avgift för anslutning av VA, el och fiber. Välkommen att kontakta SmålandsVillan om du vill bygga hus i Torsviken.

  • Nyproduktion
Körvelvägen 13, null, Norrköpings kommun

Körvelvägen 13

Villa
Norrköpings kommun
SmålandsVillan
4 173 000 kr
119 m²
4 rum
875 m² tomt

Hus- och tomtpaket i Kolmården! Välkommen till naturnära Kolmården. Här har vi har valt ut det bästa huset för just den här platsen: Villa Lekeryd med tillhörande garage – och säljer hus och tomt tillsammans i ett smidigt paket. Men vi vet också hur viktigt det kan vara att få göra sitt nya hem till sitt, därför får du möjlighet att anpassa inredningsvalen efter din egen stil. Dessutom bor du underhållsfritt i många år framöver, med mycket lägre driftskostnader än i ett begagnat hus. I Villa Lekeryd finns gott om rum för det ljuva familjelivet. Du välkomnas av en stor entré med utsikt rakt genom huset och plats för både kläder, barnvagn och varma vantar. Som standard ligger barnrummet mitt i huset. Här är det både nära till att smita in till föräldrarnas sovrum – och till att leka tafatt i den öppna planlösningen för kök, vardagsrum och matplats som sträcker sig ut i husets fina vinkeldel. När du inreder din övervåning, kan något riktigt magiskt hända. Då ökar du din boyta till 195 m² – och simsalabim: ditt 1,5-planshus kan plötsligt rymma hela 10 rum och kök. Om du bygger Villa Lekeryd i sitt standardutförande, inklusive isolerat garage blir det en totalkostnad på 4 173 000 kr. Priset inkluderar VA, el, fiber, bygglov, byggherrekostnader samt tomt. Kostnader tillkommer för eventuella pantbrev, räntor och bankavgifter. Här bor du underhållsfritt i många år framöver, med låg driftskostnad. Du slipper fastighetsavgift i 15 år, och kan få möjlighet till amorteringsfrihet i 5 år via Nordea. Med oss gör du alltid en trygg bostadsaffär – som OBOS-medlem kan du dessutom få ekonomisk hjälp om försäljningen av ditt nuvarande hem drar ut på tiden. I Torsviken bor du granne med både skog och vatten. Dels kan du smita in i skogen på någon av de trollska stigarna – eller ta ett dopp i lilla Torsjön. Även om Torsviken för tankarna till naturens lugn har du nästan lika nära tilla alla möjliga bekvämligheter inne i Krokek. På bara en tio minuters cykeltur hittar du Krokek med flera förskolor och två kommunala skolor: Uttersbergsskolan och Råsslaskolan som tillsammans erbjuder årskurs F-9. Här finns också matbutiker, pizzerior, vårdcentral och mycket mer. Krokek har också ett aktivt föreningsliv bland annat inom fotboll, innebandy, motocross och enduro, orientering, scouting och sportskytte. Blir du badsugen tar du ditt närmaste dopp i lilla Torsjön, men du har heller inte långt till fina långgrunda havsbadet vid Bodaviken – eller till mysiga Böksjön för den delen. Sköna skogspromenader är ju en självklarhet när man bor så här, men runt omkring Torsviken finns också mängder av vandringsleder att upptäcka. Vill du ha en mer exotisk djurupplevelse har du Kolmårdens djurpark på bekvämt avstånd. Med bil tar du dig smidigt till Norrköping på cirka 20 minuter men efter en dag i staden är det härligt att komma hem till lugnet i Torsviken igen. Välkommen att kontakta SmålandsVillan om du vill bygga hus i Kolmården!

  • Nyproduktion
Hanaslöv, Lekaryd, Alvesta kommun

Hanaslöv

Tomt
Lekaryd, Alvesta kommun
SmålandsVillan
1 050 000 kr
2 613 m² tomt

Bygg nytt hus i Lekaryd I Lekaryd får du det bästa av två världar – här kan du njuta av det lugna villalivet i en naturskön miljö med både grönområden och skogen tätt intill, dels är du aldrig långt ifrån tätorten Alvesta där du hittar all service. I Lekaryd är det lugnet och den fantastiska miljön som lockar och erbjuder livskvalitet i stora mått för den som värdesätter natursköna omgivningar och möjligheter till ett aktivt friluftsliv. Här finns bland annat en badplats, skidspår och en golfbana. Hanasalövs skidbacke ligger i direkt anslutning till tomterna. Välkommen att kontakta oss om du vill bygga hus med SmålandsVillan i Lekaryd!

  • Nyproduktion
Gullvivegatan, Havstenshult, Mullsjö kommun

Gullvivegatan

Tomt
Havstenshult, Mullsjö kommun
SmålandsVillan
495 000 kr
1 009 m² tomt

Bygg hus i Mullsjö! Bygg ditt drömhus mitt i naturen i lunga och trivsamma Mullsjö. I Mullsjö får du det bästa av två världar – här kan du njuta av det lugna villalivet i en naturskön miljö med både grönområden och skogen tätt intill, dels är du aldrig långt ifrån storstadspulsen i Jönköping. Mulljö är ett område med mycket att upptäcka och göra. Oavsett om du föredrar härliga naturupplevelser längst vandringslederna i Mullsjös skog och mark, en fisketur i en av de många sjöarna eller en golfrunda med familjen så finns alla möjligheter här – och mycket mer därtill. Här finns ett fantastiskt utbud av aktiviteter och sporter som bl. a friidrott, innebandy, fotboll, gym, ridning, simning och skidåkning. Precis intill området finns ett elljusspår där du kan promenera eller jogga. På vintern ordnas här dessutom fina spår för längdskidåkning. Föredrar du istället utförsåkning kan du besöka den populära skidanläggningen Mullsjö alpin där du kan susa ner för någon av de sju nerfarterna. I Mullsjö finns flera skolor och förskolor. Här finns också butiker och affärer, bland annat livsmedelsbutikerna ICA Supermarket samt Coop Konsum. Det finns även en bank, konditori och bibliotek och flera restauranger. Här bor du med goda kommunikationsmöjligheter med närhet till både bussar och tåg. Med Vättertåget som går mellan Nässjö och Falköping tar dig till snabbt in till centrala Jönköping. Varmt välkommen att kontakta SmålandsVillan om du vill bygga hus i Mullsjö!

  • Nyproduktion
Gullvivegatan, Havstenshult, Mullsjö kommun

Gullvivegatan

Villa
Havstenshult, Mullsjö kommun
SmålandsVillan
3 098 000 kr
95 m²
3 rum
880 m² tomt

Hus- och tomtpaket i Havstenshult I lugna och trivsamma Mullsjö kan din husdröm bli verklighet. Här har vi har valt ut det bästa huset för just den här platsen: Villa Kalmar – och säljer hus och tomt tillsammans i ett smidigt paket. Men vi vet också hur viktigt det kan vara att få göra sitt nya hem till sitt, därför får du möjlighet att anpassa inredningsvalen efter din egen stil. Dessutom bor du underhållsfritt i många år framöver, med mycket lägre driftskostnader än i ett begagnat hus. Villa Kalmar är en av våra mest omtyckta husmodeller. I Villa Kalmar bjuder entrévåningen på perfekt balans mellan umgänge och egentid – och övervåningen blir precis vad du gör den till. Den ljusa, öppna planlösningen mellan vardagsrum och kök i husets ena planhalva brukar uppskattas lite extra. Inte konstigt alls, det är en härlig yta som ger en känsla av rymd och gör det lätt att umgås – både vid middagar och läxläsning. Husets andra halva bjuder på två trivsamma sovrum som standard. Om du nöjer dig med ett här nere kan du istället få ett ännu större vardagsrum – eller lyxa till sovrummet med en rejäl walk-in-closet. Här finns också praktiska godbitar som det fina badrummet och klädvårdsrummet med groventré som blir perfekt för leriga stövlar – eller kanske tassar? På övervåningen får dina önskningar fritt spelrum, Villa Kalmar kan faktiskt växa till hela 8 rum och kök. Men när och hur du inreder övervåningen, det bestämmer du. Här bor du underhållsfritt i många år framöver, med låg driftskostnad. Du slipper fastighetsavgift i upp till 5 år, och kan få möjlighet till amorteringsfrihet. Med oss gör du alltid en trygg bostadsaffär – som OBOS-medlem kan du dessutom få ekonomisk hjälp om försäljningen av ditt nuvarande hem drar ut på tiden. Här kan du bo för 10 500 kronor. med vårt erbjudande från bank med fem år amorteringsfritt. Då har vi räknat med en kontantinsats på 15%, ränta på 4,9%, amortering på 0% och ett elpris på 1,50 kr/Kwh. Kostnader tillkommer för eventuella pantbrev, räntor och bankavgifter. Mulljö är ett område med mycket att upptäcka och göra. Oavsett om du föredrar härliga naturupplevelser längst vandringslederna i Mullsjös skog och mark, en fisketur i en av de många sjöarna eller en golfrunda med familjen så finns alla möjligheter här – och mycket mer därtill. Här finns ett fantastiskt utbud av aktiviteter och sporter som bl. a friidrott, innebandy, fotboll, gym, ridning, simning och skidåkning. Precis intill området finns ett elljusspår där du kan promenera eller jogga. På vintern ordnas här dessutom fina spår för längdskidåkning. Föredrar du istället utförsåkning kan du besöka den populära skidanläggningen Mullsjö alpin där du kan susa ner för någon av de sju nerfarterna. Välkommen att kontakta SmålandsVillan om du vill bygga hus i Havstenshult!

  • Nyproduktion

Visar 1 - 25 av 68