SmålandsVillan

SmålandsVillan

Mäklare

Kalkstensgatan 11, null, Ulricehamns kommun

Kalkstensgatan 11

Villa
Ulricehamns kommun
SmålandsVillan

3 650 000 kr

88 m²

2 rum

632 m² tomt

I trygga och barnvänliga Ulricehamn har du möjlighet att köpa tomt med husmodellen Villa Hjälmseryd, där du kan anpassa de interiöra valen efter din egen stil. Här har vi har valt ut det bästa huset för just den här platsen – och säljer hus och tomt tillsammans i ett smidigt paket. Men vi vet också hur viktigt det kan vara att få göra sitt nya hem till sitt, därför får du möjlighet att anpassa inredningsvalen efter din egen stil. Villa Hjälmseryd är ett hus med mycket utrymme på insidan och fin karaktär på utsidan. När du kliver in i husets främre del har du fri sikt över vardagsrummet och ut i trädgården på baksidan. Bredvid entrén finns ett stort sovrum med egen walk in closet, samt en klädkammare och trappan upp till husets inredningsbara övervåning. Centralt i huset finns den praktiska klädvården med egen ingång. Vardagsrummet och det stora vinkelköket tar plats i bortre delen av huset. Drifkostnaden för det här huset ligger på ca 2 500 kr/månaden. Här i Ulricehamn bor du i ett trivsamt område med blandad villabebyggelse och skogen som närmsta grannar. I närheten finns både förskola, skola och lekpats, också tar du dig dessutom snabbt in till alla butiker i Ulricehamn. Här kan du njuta av både villa- och familjelivet fullt ut, utan några som helst kompromisser.

 • Nyproduktion
Solskensgatan 7, Djupviken, Piteå kommun

Solskensgatan 7

Tomt
Djupviken, Piteå kommun
SmålandsVillan

350 000 kr

541 m² tomt

Bygg ditt drömhus i Djupviken! I Djupviken, strax utanför Piteå centrum har du möjlighet att köpa tomt och bygga hus med SmålandsVillan. Här bor du underhållsfritt i många år framöver, med låg driftskostnad. Djupviken är ett gemytligt och barnvänligt villaområde helt utan genomfartstrafik och med närhet till skärgård och hav. Här bor du på ett bekvämt avstånd till centrum och all tänkbar service, oavsett om du går, åker buss eller kör bil. I närheten finns även goda kommunikationsmöjligheter och med citylinjen tar du dig snabbt in till centrum, helt kostnadsfritt. I närområdet finns det en förskola, skola (F-3), lekplats, matbutik och badplats. I Djupviken har du även nära till fritidsaktiviteterna, oavsett om du spelar golf, rider, eller föredrar skid- och motionsspår. På den här tomten rekommenderar vi Villa Markaryd - det stora huset i lilla formatet. Du börjar med 2 rum och kök på dryga 81 kvadratmeter, när behovet kommer inreder du övervåningen och utökar enkelt till 7 rum och kök och dubblar boytan. Övervåningen kan då bli den privata delen med sovrum och ett allrum medan entrévåningen blir platsen där man samlas och umgås. Varmt välkommen att kontakta oss om du är intresserad av att bygga hus i Djupviken eller om du vill besöka vårt visningshus Villa Nydala i Luleå.

 • Nyproduktion
Eneboslingan 28, Alster, Karlstads kommun

Eneboslingan 28

Tomt
Alster, Karlstads kommun
SmålandsVillan

1 795 000 kr

1 499 m² tomt

I sjönära och trivsamma Alster har du nu möjlighet att bygga ditt drömhus tillsammans med oss på SmålandsVillan. Här bor du med naturen utanför dörren och med närhet till ett rikt friluftsliv året runt. Samtidigt som du på mindre än 10 minuter tar dig in till centrala Karlstad med bil. Alster ligger i gränslandet mellan stad och landsbygd. Kommunen ser området som en naturlig förlängning av tätorten. Det här är, med andra ord, en av platserna där Karlstad ska växa. Här bor du mitt i den vackra värmländska naturen, med lika nära till sköna skogspromenader som svalkande dopp. På den här tomten har du nu möjlighet att bygga ditt drömhus med oss på SmålandsVillan enligt detaljplan. Till priset för tomten tillkommer kostnad för anslutning av el och kommunalt V/A. Samt en kostnad för fiber och bygglov. Vänligen kontakta säljare Camilla Andersson för med information.

 • Nyproduktion
Stöcksjö mor Grethas väg 10, null, Umeå kommun

Stöcksjö mor Grethas väg 10

Tomt
Umeå kommun
SmålandsVillan

1 085 000 kr

1 207 m² tomt

Bygg nytt hus i Stöcksjö tillsammans med SmålandsVillan! Nu har du möjlighet att bygga hus tillsammans med SmålandsVillan i lagomt lantliga Stöcksjö, en aktiv och naturskön by strax utanför Umeås stadskärna. I Stöcksjö bor du nära vackra naturstigar och endast en kort promenad från Stöcksjön. I Norra delen av sjön hittar du även familjevänliga Stöcksjöbadet med badbrygga, grillplats och beachvolleybollplan. I närheten finns också Stöcksjö skola F-6 med tillhörande "naturskolgård". Du har heller aldrig långt till service i Stöcksjö. IKEA och Avion köpcentrum når du på åtta minuter i bilen och på ytterliggare två minuter når du hela Umeå centrums nöjes- och shoppingutbud. På den här tomten har du möjlighet att bygga ett 1-planshus eller 1,5-planshus från SmålandsVillan. Vi rekommenderar modellen Villa Näsby eller Villa Kalmar. Tomten säljs grovplanerad förberedd för hus och garager om ca 30 kvadratmeter. I priset tillkommer en kostnad för gemensamhetsanläggning som idag uppskattas till ca 2400 kr per år för snöröjning, snöskottning och vägbelysning. Välkommen att kontakta oss om du vill bygga hus i Stöcksjö!

 • Nyproduktion
Kvarnstigen 13, Lokstallet, Vännäs kommun

Kvarnstigen 13

Tomt
Lokstallet, Vännäs kommun
SmålandsVillan

450 000 kr

776 m² tomt

Nu har du möjlighet att köpa tomt med husmodellen Villa Fredriksdal med carport i natursköna Vännäsby. I huspriset ingår dessutom 8 kw-solcellspaket från NIBE. Här bor du i en klimatsmart villa, med låg driftkostnad och nästan underhållsfritt det första 10 åren. Här har vi har valt ut det bästa huset för just den här platsen – och säljer hus och tomt tillsammans i ett smidigt paket. Men vi vet också hur viktigt det kan vara att få göra sitt nya hem till sitt, därför får du möjlighet att anpassa inredningsvalen efter din egen stil. Villa Fredriksdal är en välkomnande villa med fint ljusinsläpp på 122 välplanerade kvadratmeter fördelat på 6 rum och kök med gott om plats för både privatliv och umgänge. I Vännäs kommun har du alla möjligheter att få fina naturupplevelser. Med närheten till både skog, stilla sjöar och forsande älvar finns här möjlighet för alla smaker att få sitt. Här har du även all service inom räckhåll och i närliggande Umeå får du så mycket storstadspuls som Norrland kan erbjuda. Välkommen att kontakta oss om du är intresserad av det här tomt- och huspaketet!

 • Nyproduktion
Skogsholmavägen 8, null, Kristianstads kommun

Skogsholmavägen 8

Tomt
Kristianstads kommun
SmålandsVillan

650 000 kr

886 m² tomt

Bygg ditt drömhus i vackra Önnestad! Drömmer du om att bo naturnära och barnvänligt i eget hus? I Önnestad får du det bästa av två världar – här kan du njuta av det lugna villalivet i en naturskön miljö, dels är du aldrig långt ifrån storstadspulsen i Kristianstad.I Önnestad finns en skola med klasserna F-9. Du har goda pendlingsmöjligheter till både Kristianstad och Hässleholm. Välkommen att kontakta oss om du vill bygga hus på en av våra tomter på Skogsholmavägen i Önnestad.

 • Nyproduktion
Ingeboringen, Skeda Udde, Linköpings kommun

Ingeboringen

Tomt
Skeda Udde, Linköpings kommun
SmålandsVillan

1 500 000 kr

1 104 m² tomt

Bygg nytt hus med SmålandsVillan i Skeda Udde! Nu har du möjlighet att bygga nytt hus i lantliga och trivsamma Skeda Udde, strax utanför Linköping. Skedda Udde expanderar och här planeras för såväl nya bostäder som lekplats och förskola. Här kan du njuta av småstadslivet samtidigt som du aldrig har långt till pulsen i Linköping. På 15 minuter tar du dig dit med bilen och om du hellre låter bilen stå så finns det buss att tillgå. I trakten finns lanthandel, en matbutik som erbjuder allt från blommor till virke. Välkommen att kontakta oss om du vill bygga hus i Skeda Udde!

 • Nyproduktion
Björnö backe 7, Björnö, Norrtälje kommun

Björnö backe 7

Tomt
Björnö, Norrtälje kommun
SmålandsVillan

1 650 000 kr

900 m² tomt

Bygg ditt drömhus i Björnö! Björnö ligger i Norrtälje och är ett attraktivt och växande område i en populär skärgårdskommun i vackra Roslagen. Skogbeklädda höjder, betesmarker, mysiga vikar och soliga klipphällar i kombination med närheten till stan gör Björnö till ett bra ställe att bo på för hela familjen, oavsett hur din familj ser ut. Här får du det bästa från två världar. Lugnet från naturen och pulsen från stan. Vid sjön Kvisthamraviken kommer även en ny strandpromenad att byggas. I Björnö har du även nära till barnomsorg, förskolor, grundskolor och gymnasium. All service du kan tänkas behöva för att ha en bra och trygg tillvaro finns i Norrtälje centrum, dit kan du både promenera och cykla. Shopping hittar du både inne i den pittoreska stadskärnan och på stadens tre handelsområden. I tomtpriset tillkommer anslutningsavgifter på ca 195 000 kr avseende el, VA och fiber samt kostnad på ca 2 500 - 3 000 kr per år för samfällighetsförening som ansvarar för skötsel av snöröjning, lekplats och gatubelysning. Varmt välkommen att kontakta oss om du vill bygga hus i Björnö!

 • Nyproduktion
Skjutbanevägen 16, Ausås, Ängelholms kommun

Skjutbanevägen 16

Tomt
Ausås, Ängelholms kommun
SmålandsVillan

695 000 kr

841 m² tomt

Gör husdrömmen till verklighet i vackra Ausås. Centralt belägen mitt bland de skånska fälten finner man den dolda pärlan Ausås. Ausås är en mindre ort med en gedigen historia kopplat till vindmöllan, lantbruk och kyrka. Det finns förskola i orten och endast 4km bort till Åstorp finner man allt det nödvändiga för att hålla vardagen rullandes. Exempelvis flera mataffärer, förskolor, skolor, apotek, vårdcentral, restauranger, caféer, sporthall och gym med mera. Perfekt för en barnfamilj! I Ausås möts du av vacker natur, lokalproducerad mat, kultur, aktiviteter och mycket mer. Listan över aktiviteter att göra här är lång. Allt från att fiska, cykla, vandra eller paddla kanot. Valmöjligheterna är många! Du tar dig med bil till Ängelholm på ca 15 min och till Helsingborg på 25 min. Skånsk miljö i sitt esse med vackra slätter i kombination av härlig grönska i närområdet, perfekt för kvällspromenaderna. Ausås är platsen för dig som söker lugnet, men även vill ha närheten till storstan utan att behöva välja bort livskvaliteten. Här rekommenderar vi att bygga 1-plan och 1 ½ plans hus. I priset tillkommer anslutningsavgifter. Hör av dig till oss så berättar vi mer!

 • Nyproduktion
Skjutbanevägen 5, Ausås, Ängelholms kommun

Skjutbanevägen 5

Tomt
Ausås, Ängelholms kommun
SmålandsVillan

595 000 kr

865 m² tomt

Nu har du möjligheten att bygga ditt drömhus i en trygg och harmonisk miljö i Ausås. Centralt belägen mitt bland de skånska fälten finner man den dolda pärlan Ausås. Ausås är en mindre ort med en gedigen historia kopplat till vindmöllan, lantbruk och kyrka. Det finns förskola i orten och endast 4km bort till Åstorp finner man allt det nödvändiga för att hålla vardagen rullandes. Exempelvis flera mataffärer, förskolor, skolor, apotek, vårdcentral, restauranger, caféer, sporthall och gym med mera. Perfekt för en barnfamilj. Här har du nu möjlighet att förverkliga dina husdrömmar tillsammans med oss på SmålandsVillan. På tomten rekommenderar vi att man bygger hus i antingen 1-plan eller 1½-plan. Kontakta oss om du vill veta mer!

 • Nyproduktion
Källarängsvägen 17, Sundby Strand, Strängnäs kommun

Källarängsvägen 17

Tomt
Sundby Strand, Strängnäs kommun
SmålandsVillan

800 000 kr

910 m² tomt

Sundby Strand i Stallarholmen har utvecklats sedan början av 2000-talet med runt 200 villor, strandpromenad, båtbryggor och idrottsplats. I Stallarholmen bor 3 400 personer och samhället fortsätter att växa. Här finns livsmedelsbutik, vedugnsbageri, världshus, café och mycket mer. Det är nära grundskola som innefattar årskurs F-6 samt även förskolor och Stallarholmen trafikeras av lokaltrafiken med bra bussförbindelser till tågstationerna Läggesta och Strängnäs. Med bil tar det bara en timme in till Stockholm. Här har du nu möjlighet att förverkliga dina husdrömmar tillsammans med oss på SmålandsVillan, i ett expansivt samhälle på Mälarens södra strand mitt emellan Strängnäs och Mariefred. I tomtpriset tillkommer anslutningsavgifter för el, kommunalt VA och fiber samt avgift till samfällighetsförening. Varmt välkommen att kontakta oss om du vill bygga hus här!

 • Nyproduktion
Körvelvägen, null, Norrköpings kommun

Körvelvägen

Tomt
Norrköpings kommun
SmålandsVillan

1 295 000 kr

875 m² tomt

Bygg hus i Kolmården! Nu kan vi erbjuda denna fina tomt för dig som vill bygga ditt drömhus i mitt i naturen, med service på bekvämt avstånd. I Torsviken bor du granne med både skog och vatten. Dels kan du smita in i skogen på någon av de trollska stigarna – eller ta ett dopp i lilla Torsjön. Även om Torsviken för tankarna till naturens lugn har du nästan lika nära till alla möjliga bekvämligheter inne i Krokek. På bara en tio minuters cykeltur hittar du Krokek med flera förskolor och två kommunala skolor: Uttersbergsskolan och Råsslaskolan som tillsammans erbjuder årskurs F-9. Här finns också matbutiker, pizzerior, vårdcentral och mycket mer. Krokek har också ett aktivt föreningsliv bland annat inom fotboll, innebandy, motocross och enduro, orientering, scouting och sportskytte. Blir du badsugen tar du ditt närmaste dopp i lilla Torsjön, men du har heller inte långt till fina långgrunda havsbadet vid Bodaviken – eller till mysiga Böksjön för den delen. Sköna skogspromenader är ju en självklarhet när man bor så här, men runt omkring Torsviken finns också mängder av vandringsleder att upptäcka. Vill du ha en mer exotisk djurupplevelse har du Kolmårdens djurpark på bekvämt avstånd. Med bil tar du dig smidigt till Norrköping på cirka 20 minuter men efter en dag i staden är det härligt att komma hem till lugnet i Torsviken igen.

 • Nyproduktion
Körvelvägen, null, Norrköpings kommun

Körvelvägen

Tomt
Norrköpings kommun
SmålandsVillan

1 195 000 kr

825 m² tomt

Bygg hus i Kolmården! Nu kan vi erbjuda denna fina tomt för dig som vill bygga ditt drömhus i mitt i naturen, med service på bekvämt avstånd. I Torsviken bor du granne med både skog och vatten. Dels kan du smita in i skogen på någon av de trollska stigarna – eller ta ett dopp i lilla Torsjön. Även om Torsviken för tankarna till naturens lugn har du nästan lika nära tilla alla möjliga bekvämligheter inne i Krokek. På bara en tio minuters cykeltur hittar du Krokek med flera förskolor och två kommunala skolor: Uttersbergsskolan och Råsslaskolan som tillsammans erbjuder årskurs F-9. Här finns också matbutiker, pizzerior, vårdcentral och mycket mer. Krokek har också ett aktivt föreningsliv bland annat inom fotboll, innebandy, motocross och enduro, orientering, scouting och sportskytte. Blir du badsugen tar du ditt närmaste dopp i lilla Torsjön, men du har heller inte långt till fina långgrunda havsbadet vid Bodaviken – eller till mysiga Böksjön för den delen. Sköna skogspromenader är ju en självklarhet när man bor så här, men runt omkring Torsviken finns också mängder av vandringsleder att upptäcka. Vill du ha en mer exotisk djurupplevelse har du Kolmårdens djurpark på bekvämt avstånd. Med bil tar du dig smidigt till Norrköping på cirka 20 minuter men efter en dag i staden är det härligt att komma hem till lugnet i Torsviken igen.

 • Nyproduktion
Mosås 107B, Mosås, Örebro kommun

Mosås 107B

Tomt
Mosås, Örebro kommun
SmålandsVillan

1 300 000 kr

995 m² tomt

Nu har du möjlighet att bygga hus tillsammans med SmålandsVillan i det lugna och familjevänliga området Mosås, utanför Örebro. Här, mitt i expansiva Mosås, håller ett nytt område på att växa fram där vi nu har möjlighet att erbjuda en unik chans att köpa tomt och bygga hus tillsammans med oss på SmålandsVillan. Mosås är ett trivsamt och lugnt område med närhet till natur och grönska. Ett perfekt läge för den som vill ha närhet till Örebro city men ändå inte vill bo mitt i stan. I familjevänliga Mosås är kommunikationsmöjligheterna mycket goda till både Örebro city och Kumla. I området finns det både förskola och skola från förskoleklass till årskurs 6. Bara ett stenkast bort ligger mariebergs köpcentrum med all dess utbud av mataffärer, klädesbutiker och restauranger. På den här tomten rekommenderar vi vårt populära 1,5-planshus Villa Kalmar. Den här husmodellen har en öppen planlösning mellan vardagrum och kök som skapar en härlig samvaroyta. I husets andra halva ligger sovrummen samlade nära både badrum och klädvård. Med inredd övervåning får huset en boarea på 156 kvadratmeter och upp till 8 rum och kök. Månadskostnaden för en Villa Kalmar med liggande panel på den här tomten ligger på 10 166 kr. Då har vi räknat med en kontantinsats på 15%, ränta på 5%, amortering på 0% och ett elpris på 2 kr/Kwh. Varm välkommen att kontakta oss om du vill bygga hus i Mosås och för en mer detaljerad kalkyl!

 • Nyproduktion
Bondstorp 1:29, null, Vaggeryds kommun

Bondstorp 1:29

Tomt
Vaggeryds kommun
SmålandsVillan

1 050 000 kr

1 279 m² tomt

Bygg ditt drömhus med vacker sjöutsikt i vackra Bondstorp! Nu kan vi erbjuda unika tomter med sjöutsikt över sjön Rasjön i trivsamma Bondstorp. I Bondstorp är det lugnet och den fantastiska miljön som lockar och erbjuder livskvalitet i stora mått för den som värdesätter natursköna omgivningar. Här bor du idylliskt nära till både naturen och sjön samtidigt som det aldrig är långt till service och stadens puls i Jönköping. I Bondstorp finns både förskola och skola 1–3. Du pendlar smidigt till både Jönköping, Vaggeryd och Värnamo. Välkommen att kontakta SmålandsVIllan om du vill bygga hus i Bondstorp!

 • Nyproduktion
Hanaslöv, Lekaryd, Alvesta kommun

Hanaslöv

Tomt
Lekaryd, Alvesta kommun
SmålandsVillan

1 150 000 kr

2 781 m² tomt

Bygg nytt hus med SmålandsVillan i Lekaryd I Lekaryd får du det bästa av två världar – här kan du njuta av det lugna villalivet i en naturskön miljö med både grönområden och skogen tätt intill, dels är du aldrig långt ifrån tätorten Alvesta där du hittar all service. I Lekaryd är det lugnet och den fantastiska miljön som lockar och erbjuder livskvalitet i stora mått för den som värdesätter natursköna omgivningar och möjligheter till ett aktivt friluftsliv. Här finns bland annat en badplats, skidspår och en golfbana. Hanasalövs skidbacke ligger i direkt anslutning till tomterna. Välkommen att kontakta SmålandsVillan om du vill bygga hus i Lekaryd!

 • Nyproduktion
Slättgårdsvägen 2B, null, Motala kommun

Slättgårdsvägen 2B

Tomt
Motala kommun
SmålandsVillan

470 000 kr

926 m² tomt

Bygg ditt drömhus i Klockrike! Nu har du möjlighet att bygga nytt hus på Slättgårdsvägen i Klockrike. Klockrike är ett område med mycket att upptäcka och göra. Speciellt om du tycker om härliga naturupplevelser i skog och mark. Här har du närhet till skola, barnomsorg och fritidsaktiviteter samtidigt som du har både skog och sjö runt knuten. Klockrike passar prefekt för barnfamiljer samt yngre och äldre par. Här finns både boulebana och utegym samt ett aktivt föreningsliv genom Klockrike AIF som arrangerar tipspromenader, gör skidspår på vintern och spolar ishockeyrinken i samhället. Ibland anordnar de även barn- och gammeldans. Här bor du prisvärt i ett lantligt samhälle på vackra östgötaslätten med knappa 20 minuter till Linköping. Lika nära är det till Motala och Skänninge. Och ska du ta bussen så är det bara några hundra meter till busshållplats vid väg 1050. Välkommen att kontakta SmålandsVillan om du vill bygga hus i Klockrike!

 • Nyproduktion
Ekholmsvägen 1, null, Karlshamns kommun

Ekholmsvägen 1

Tomt
Karlshamns kommun
SmålandsVillan

395 000 kr

527 m² tomt

Bo skärgårdsnära i vackra Björkenäs Nu kan vi erbjuda en byggklar tomt mitt i hjärtat av Björkenäs. Här har du möjlighet att bygga ditt drömboende tillsammans med oss på SmålandsVillan.

 • Nyproduktion
Månsabovägen 19, Vaggeryd/Skillingaryd, Vaggeryds kommun

Månsabovägen 19

Tomt
Vaggeryd/Skillingaryd, Vaggeryds kommun
SmålandsVillan

600 000 kr

1 752 m² tomt

Bygg ditt drömhus i vackra Skillingaryd! I Skillingaryd, strax utanför Jönköping har du nu chansen att bygga ditt drömhus i ett lugnt villaområde som passar perfekt för barnfamiljer. Tomten är stor och luftig vilket gör att den funkar lika bra för alla våra husmodeller. Tomten ligger i ett redan befintligt villaområde, nära till vacker natur och i nära anslutning till affärer samt goda möjligheter till kommunikation i form av buss och tåg. Trivsamma Skillingaryd ligger i norra Småland, dryga 20 minuter från pulsen i Jönköping och charmiga Värnamo. Ännu närmre, mindre än 10 minuter bort, ligger Vaggeryd som är en levande ort med butiker, affärer, nybyggda förskolor, flera grundskolor och gymnasium. Blir du sugen på en bit mat finns både konditorier, caféer, pizzerior samt flera olika typer av restauranger. För söndagseftermiddagarna rekommenderar vi den vackra naturen inpå knuten, eller varför inte ta ett besök till Hooks Herrgård, Leva Café eller Byarums Hembygdsgård?

 • Nyproduktion
Pengabergsvägen  , null, Jönköpings kommun

Pengabergsvägen  

Tomt
Jönköpings kommun
SmålandsVillan

1 490 000 kr

807 m² tomt

Bygg hus med SmålandsVillan i Tahe! Tahe är ett område med mycket att upptäcka och göra. Oavsett om du föredrar härliga naturupplevelser i skog och mark eller kanske en paddelrunda med familjen så finns båda möjligheterna här – och mycket mer därtill. Förutom härliga aktiviteter som kan berika din vardag så finns också det mesta du behöver här för att få vardagen att gå ihop. Du har cykelavstånd till såväl skola som förskola, mataffärer, idrottsplats med mera. Välkommen att kontakta vår säljare Erica Bernardin för mer information.

 • Nyproduktion
Stöcksjö mor Grethas väg 8, null, Umeå kommun

Stöcksjö mor Grethas väg 8

Tomt
Umeå kommun
SmålandsVillan

1 085 000 kr

1 204 m² tomt

Förverkliga dina husdrömmar tillsammans med SmålandsVillan i lagomt lantliga Stöcksjö, en aktiv och naturskön by strax utanför Umeås stadskärna. I Stöcksjö bor du nära vackra naturstigar och endast en kort promenad från Stöcksjön. I Norra delen av sjön hittar du även familjevänliga Stöcksjöbadet med badbrygga, grillplats och beachvolleybollplan. I närheten finns också Stöcksjö skola F-6 med tillhörande "naturskolgård". Du har heller aldrig långt till service i Stöcksjö. IKEA och Avion köpcentrum når du på åtta minuter i bilen och på ytterliggare två minuter når du hela Umeå centrums nöjes- och shoppingutbud. På den här tomten har du möjlighet att bygga ett 1-planshus eller 1,5-planshus från SmålandsVillan. Vi rekommenderar modellen Villa Näsby eller Villa Kalmar. Tomten säljs grovplanerad förberedd för hus och garager om ca 30 kvadratmeter. I priset tillkommer en kostnad för gemensamhetsanläggning som idag uppskattas till ca 2400 kr per år för snöröjning, snöskottning och vägbelysning. Välkommen att kontakta oss om du vill bygga hus i Stöcksjö!

 • Nyproduktion
Vrakekevägen , Slättanäs, Ronneby kommun

Vrakekevägen

Tomt
Slättanäs, Ronneby kommun
SmålandsVillan

975 000 kr

1 334 m² tomt

Bygg ditt drömhus i Slättanäs! Drömmer du om att bo naturnära och barnvänligt i eget hus? Att kunna njuta av kvällssolen på altanen med utsikt över skogen utanför? Då har vi tomten för dig! I vackra Slättanäs, mellan Ronneby och Karlskrona, kan du bygga ditt drömhus i en trygg och harmonisk miljö. Nära havet, granne med naturen erbjuder vi en tomt om 1334 m² i bästa västerläge. Här kan du bygga valfritt hus från SmålandsVillan och skapa ditt nya hem utifrån våra smarta och genomtänkta husmodeller. Välkommen!

 • Nyproduktion
Källarängsvägen 6, Sundby Strand, Strängnäs kommun

Källarängsvägen 6

Tomt
Sundby Strand, Strängnäs kommun
SmålandsVillan

800 000 kr

1 059 m² tomt

Nu har du möjlighet att förverkliga husdrömmen tillsammans med SmålandsVillan på en tomt i vackra Stallarholmen vid Mälarens södra strand. Välkommen till Stallarholmen, ett expansivt samhälle på Mälarens södra strand mitt emellan Strängnäs och Mariefred. Här bor du nära den vackra naturen, samtidigt som du inte är längre bort än en timme från Stockholm. I Stallarholmen bor 3 400 personer och samhället fortsätter att växa. Här finns livsmedelsbutik, vedugnsbageri, världshus, café och mycket mer. Det är nära grundskola som innefattar årskurs F-6 samt även förskolor och Stallarholmen trafikeras av lokaltrafiken med bra bussförbindelser till tågstationerna Läggesta och Strängnäs. Med bil tar det bara en timme in till Stockholm. Men varför ta sig till Stockholm när man i Stallarholmen kan fika och handla i Gula Industrihuset, besöka Mälsåkers slott eller någon av de medeltida kyrkorna, njuta av utsikten vid Åsa gravfält, cykla på vackra leder eller lägga till vid gästhamnen och äta på värdshuset, besöka ortens brygghus eller gästa något av Stallarholmens populära evenemang. Som ni märker så kan Stallarholmen kan visa upp en fin blandning av upplevelser för alla smaker. I tomtpriset tillkommer anslutningsavgifter för el, kommunalt VA och fiber samt avgift till samfällighetsförening. Varmt välkommen att kontakta oss om du vill veta mer!

 • Nyproduktion
Lillstugevägen 10 D, Ormesta/Mark, Örebro kommun

Lillstugevägen 10 D

Tomt
Ormesta/Mark, Örebro kommun
SmålandsVillan

1 750 000 kr

1 213 m² tomt

Bygg ditt drömhus i populära Ormesta/Mark! Nu har du en unik chans att bygga hus med SmålandsVillan på denna tomt i Ormesta/Mark, Örebro. Här bor du i ett attraktivt område med härliga grönområden precis runt husknuten. Här har du möjlighet att få det bästa av två världar – du kan njuta av det lugna villalivet i en naturskön miljö med både grönområden och skogen tätt intill, samtidigt som du har närhet till både kommunikation, skola och centrum. På den här tomten rekommenderar vi vårt populära 1,5-planshus Villa Kalmar. Den här husmodellen har en öppen planlösning mellan vardagrum och kök som skapar en härlig samvaroyta. I husets andra halva ligger sovrummen samlade nära både badrum och klädvård. Med inredd övervåning får huset en boarea på 156 kvadratmeter och upp till 8 rum och kök. Månadskostnaden för en Villa Kalmar med liggande panel på den här tomten ligger på 11 330 kr. Då har vi räknat med en kontantinsats på 15%, ränta på 5%, amortering på 0% och ett elpris på 2 kr/Kwh. Varm välkommen att kontakta oss om du vill bygga hus i Ormesta/Mark och för en mer detaljerad kalkyl!

 • Nyproduktion
Väskinde Stora Klintegårde 764 B, null, Gotlands kommun

Väskinde Stora Klintegårde 764 B

Tomt
Gotlands kommun
SmålandsVillan

1 095 000 kr

2 439 m² tomt

Bygg ditt drömhus tillsammans med SmålandsVillan i natursköna Väskinde Väskinde på Gotland är en mycket populär tätort som ligger cirka 14 km norr om Visby. I området finns det gott om både sommarstugor och året runt bonde. Här kan du njuta av det bästa av två världar – dels kan du njuta av det lugna villalivet i en underbar naturskön miljö med bara några minuter till havet och Brissundsbadet. Tomten ligger även nära till populära Krusmyntagården och vid Lummelundagrottan. Samtidigt som du har Visby och dess utbud nära inpå. Tomten är stor och ligger i en mysig skogsmiljö, området är perfekt för barnfamiljer då Väskinde har en egen grundskola med klasserna 1-6 i samhället som ligger några kilometer bort. I priset av tomten tillkommer avgifter för el och VA-anslutningar samt byggherrekostnader som lagfart, bygglov och markarbete. Välkommen att kontakta oss om du vill bygga hus med SmålandsVillan!

 • Nyproduktion
Väskinde Stora Klintegårde 764 A, null, Gotlands kommun

Väskinde Stora Klintegårde 764 A

Tomt
Gotlands kommun
SmålandsVillan

995 000 kr

2 431 m² tomt

I Väskinde på Gotland har du nu möjlighet att bygga ditt drömhus tillsammans med oss på SmålandsVillan i ett naturnära och lugnt område, strax norr om Visby. Här bor du underhållsfritt i många år framöver, med låg driftskostnad. Du slipper fastighetsavgift i 15 år, och kan få möjlighet till amorteringsfrihet via Nordea. Väskinde på Gotland är en mycket populär tätort som ligger cirka 14 km norr om Visby. I området finns det gott om både sommarstugor och året runt bonde. Här kan du njuta av det bästa av två världar – dels kan du njuta av det lugna villalivet i en underbar naturskön miljö med bara några minuter till havet och Brissundsbadet. Tomten ligger även nära till populära Krusmyntagården och vid Lummelundagrottan. Samtidigt som du har Visby och dess utbud nära inpå. Tomten är stor och ligger i en mysig skogsmiljö, området är perfekt för barnfamiljer då Väskinde har en egen grundskola med klasserna 1-6 i samhället som ligger några kilometer bort. I priset av tomten tillkommer avgifter för el och VA-anslutningar samt byggherrekostnader som lagfart, bygglov och markarbete. Välkommen att kontakta oss om du vill bygga hus med SmålandsVillan!

 • Nyproduktion
Pengabergsvägen  , null, Jönköpings kommun

Pengabergsvägen  

Tomt
Jönköpings kommun
SmålandsVillan

1 600 000 kr

999 m² tomt

Bygg hus med SmålandsVillan i Tahe! Tahe är ett område med mycket att upptäcka och göra. Oavsett om du föredrar härliga naturupplevelser i skog och mark eller kanske en paddelrunda med familjen så finns båda möjligheterna här – och mycket mer därtill. Förutom härliga aktiviteter som kan berika din vardag så finns också det mesta du behöver här för att få vardagen att gå ihop. Du har cykelavstånd till såväl skola som förskola, mataffärer, idrottsplats med mera. Området består av totalt 19 tomter och kommer att släppas i flera etapper.

 • Nyproduktion
Solskensgatan 9, Djupviken, Piteå kommun

Solskensgatan 9

Tomt
Djupviken, Piteå kommun
SmålandsVillan

350 000 kr

537 m² tomt

I Djupviken, strax utanför Piteå centrum har du möjlighet att köpa tomt och bygga hus med SmålandsVillan. Här bor du underhållsfritt i många år framöver, med låg driftskostnad. Djupviken är ett gemytligt och barnvänligt villaområde helt utan genomfartstrafik och med närhet till skärgård och hav. Här bor du på ett bekvämt avstånd till centrum och all tänkbar service, oavsett om du går, åker buss eller kör bil. I närheten finns även goda kommunikationsmöjligheter och med citylinjen tar du dig snabbt in till centrum, helt kostnadsfritt. I närområdet finns det en förskola, skola (F-3), lekplats, matbutik och badplats. I Djupviken har du även nära till fritidsaktiviteterna, oavsett om du spelar golf, rider, eller föredrar skid- och motionsspår. På den här tomten rekommenderar vi Villa Markaryd - det stora huset i lilla formatet. Du börjar med 2 rum och kök på dryga 81 kvadratmeter, när behovet kommer inreder du övervåningen och utökar enkelt till 7 rum och kök och dubblar boytan. Övervåningen kan då bli den privata delen med sovrum och ett allrum medan entrévåningen blir platsen där man samlas och umgås. Varmt välkommen att kontakta oss om du är intresserad av att bygga hus i Djupviken eller om du vill besöka vårt visningshus Villa Nydala i Luleå.

 • Nyproduktion
Rödhällan 20, Alvik, Luleå kommun

Rödhällan 20

Tomt
Alvik, Luleå kommun
SmålandsVillan

60 000 kr

962 m² tomt

Bygg ditt drömhus i Alvik tillsammans med SmålandsVillan. Välkommen till lantliga Alvik, strax utanför Luleå. Här bor du i ett gemytligt område med både ny och äldre villabebyggelse. I området finns både förskola, skola och mataffär. Mer service hittar du i centrala Luleå som du enkel når med antingen bil eller buss. Alvik har ett rikt friluftsliv med skogar som bjuder in till både bär- och svampplockning. I byn finns även sporthall, fotbollsplan och ridanläggning. Vintertid finns härliga skoterleder och hockeyrink. På den här tomten rekommenderar vi vårt 2-planshus Villa Nydala. Här kliver du in från gavelsidan och ser den avlånga formen på huset sträcka ut sig framför dig. I anslutning till entrén finns ett stort sovrum med fönster i två väderstreck, en klädkammare samt trappan upp till den inredningsbara övervåningen – den formar du som du vill och tack vare full takhöjd mer än dubblas din totala boyta. Med inredd övervåning får du en boyta på hela 183 kvadratmeter. Varmt välkommen att kontakta oss om du är intresserad av att bygga hus i Alvik eller om du vill besöka vårt visningshus Villa Nydala i Bensbyn.

 • Nyproduktion
Måttsunds Byaväg 181, Måttsund, Luleå kommun

Måttsunds Byaväg 181

Tomt
Måttsund, Luleå kommun
SmålandsVillan

495 000 kr

1 999 m² tomt

Nu har du möjlighet att bygga nytt hus i Måttsund, byn mellan bergen nära havet, utanför Luleå. I byn så finns Luleås högsta skidbacke Måttsundsbacken, där tränar både nybörjare och personer på elitnivå. Det finns tre backar med olika svårigheter. Längdskidåkning är även stort här, tack vare byns eldsjälar så hålls skidspåren vid eljusspåren öppna uppe på berget. Här finns även förskola och skola F-6. Måttsund ligger ca 20 minuter söder om centrala Luleå och tomten ligger endast några 100 meter från påfarten till E4 vilket gör resan in till Luleå smidig. Måttsund ligger även i närheten av Kallax och Luleå Airport samt nära Antnäs där ICA Nära Sörbyhallen finns. I grannbyn Antnäs finns det även föreningsliv som erbjuder fotboll, basket och hockey. Här bor du lantligt och kan sätta din egen prägel på boendet utanför Luleå. På den här tomten rekommenderar vi vårt 2-planshus Villa Nydala. Här kliver du in från gavelsidan och ser den avlånga formen på huset sträcka ut sig framför dig. I anslutning till entrén finns ett stort sovrum med fönster i två väderstreck, en klädkammare samt trappan upp till den inredningsbara övervåningen – den formar du som du vill och tack vare full takhöjd mer än dubblas din totala boyta. Med inredd övervåning får du en boyta på hela 183 kvadratmeter. Varmt välkommen att kontakta oss om du är intresserad av att bygga hus i Måttsund eller om du vill besöka vårt visningshus Villa Nydala i Bensbyn.

 • Nyproduktion
Likskärsvägen 109, Bensbyn, Luleå kommun

Likskärsvägen 109

Tomt
Bensbyn, Luleå kommun
SmålandsVillan

845 000 kr

2 027 m² tomt

I vackra Bensbyn har du möjlighet bygga nytt hus tillsammans med SmålandsVillan på en rymlig tomt med ett lantligt läge nära vattnet. Här bor du underhållsfritt i många år framöver, med låg driftskostnad. Du slipper fastighetsavgift i 15 år, och kan få möjlighet till amorteringsfrihet via Nordea. I Bensbyn bor du naturnära med skog, vatten och vacker natur runt husknuten - Samtidigt som du inte har mer än en mil in till centrala Luleå. Här finns det goda möjligheter till ett rikt friluftsliv oavsett om du trivs bäst ute till havs eller uppe på land. I Bensbyn finns även en förskola och skola med F-6. I skolans gymnastiksal har man dessutom ungdoms- och fritids-verksamhet i form av innebandy- och basketträningar. I byn finns även en ishockeyplan som på somrarna omvandlas till tennisplan. På den här tomten rekommenderar vi vårt 2-planshus Villa Nydala. Här kliver du in från gavelsidan och ser den avlånga formen på huset sträcka ut sig framför dig. I anslutning till entrén finns ett stort sovrum med fönster i två väderstreck, en klädkammare samt trappan upp till den inredningsbara övervåningen – den formar du som du vill och tack vare full takhöjd mer än dubblas din totala boyta. Med inredd övervåning får du en boyta på hela 183 kvadratmeter. Varmt välkommen att kontakta oss om du är intresserad av att bygga hus i Bensbyn eller om du vill besöka vårt visningshus Villa Nydala.

 • Nyproduktion
Stöcksjö mor Grethas väg 14, null, Umeå kommun

Stöcksjö mor Grethas väg 14

Tomt
Umeå kommun
SmålandsVillan

1 235 000 kr

1 220 m² tomt

Nu har du möjlighet att bygga hus tillsammans med SmålandsVillan i lagomt lantliga Stöcksjö, en aktiv och naturskön by strax utanför Umeås stadskärna. I Stöcksjö bor du nära vackra naturstigar och endast en kort promenad från Stöcksjön. I Norra delen av sjön hittar du även familjevänliga Stöcksjöbadet med badbrygga, grillplats och beachvolleybollplan. I närheten finns också Stöcksjö skola F-6 med tillhörande "naturskolgård". Du har heller aldrig långt till service i Stöcksjö. IKEA och Avion köpcentrum når du på åtta minuter i bilen och på ytterliggare två minuter når du hela Umeå centrums nöjes- och shoppingutbud. På den här tomten har du möjlighet att bygga ett 1-planshus eller 1,5-planshus från SmålandsVillan. Vi rekommenderar modellen Villa Näsby eller Villa Kalmar. Tomten säljs grovplanerad förberedd för hus och garager om ca 30 kvadratmeter. I priset tillkommer en kostnad för gemensamhetsanläggning som idag uppskattas till ca 2400 kr per år för snöröjning, snöskottning och vägbelysning. Välkommen att kontakta oss om du vill bygga hus i Stöcksjö!

 • Nyproduktion
Midsommarvägen, null, Ljungby kommun

Midsommarvägen

Tomt
Ljungby kommun
SmålandsVillan

245 000 kr

1 100 m² tomt

Bygg drömhuset i Ljungby! Nu har du möjlighet att bygga nytt hus på Midsommarvägen i Ljungby. I familjevänliga Ljungby finns det mesta inom räckhåll. Här bor du med ett bekvämt avstånd till centrum oavsett om du går, cyklar eller kör bil. Trevliga restauranger, mataffärer, apotek, bank, optiker, m.m. ligger inom 2 km från hemmet. I Ljungby finns förskola, skola 0-6 och 1-9 samt gymnasium och universitet. I Ljungby finns också gott om roliga aktiviteter för att hålla hela familjen sysselsatt året om. Motionsspår, cykelleder, bibliotek, lekplatser, fritidsgård, sagomuseum, utomhus- och äventyrsbad är några av alla saker du kan roa dig med när du bor i charmiga Ljungby. Välkommen att kontakta oss om du vill bygga hus på Midsommarvägen i Ljungby.

 • Nyproduktion
Kuskbacksvägen 31, Södra Gunsta, Uppsala kommun

Kuskbacksvägen 31

Tomt
Södra Gunsta, Uppsala kommun
SmålandsVillan

2 195 000 kr

1 037 m² tomt

Nu har du chansen att bygga ditt drömhus på denna tomt i den naturnära och lugna stadsdelen Södra Gunsta, strax öster om Uppsala Här bor du med naturen utanför dörren och med närhet till ett rikt friluftsliv året runt, samtidigt som du på mindre än 15 minuter tar dig in till centrala Uppsala med bil. Södra Gunsta är ett idag snabbt växande område där Uppsala kommun planerar att bygga ett nytt centrum som samlar service och kollektivtrafik och blir en ny mötesplats för bygden. Här kommer även fler förskolor, ytterligare en grundskola, parker och en ny idrottshall att byggas. Tomten säljs som råtomt. I priset tillkommer kostnad för anslutning av el samt anslutning till kommunalt vatten och avlopp.

 • Nyproduktion
Kuskbocksvägen 20, Södra Gunsta, Uppsala kommun

Kuskbocksvägen 20

Tomt
Södra Gunsta, Uppsala kommun
SmålandsVillan

2 195 000 kr

1 185 m² tomt

Nu har du chansen att bygga ditt drömhus på denna tomt i den naturnära och lugna stadsdelen Södra Gunsta, strax öster om Uppsala Här bor du med naturen utanför dörren och med närhet till ett rikt friluftsliv året runt, samtidigt som du på mindre än 15 minuter tar dig in till centrala Uppsala med bil. Södra Gunsta är ett idag snabbt växande område där Uppsala kommun planerar att bygga ett nytt centrum som samlar service och kollektivtrafik och blir en ny mötesplats för bygden. Här kommer även fler förskolor, ytterligare en grundskola, parker och en ny idrottshall att byggas. Tomten säljs som råtomt. I priset tillkommer kostnad för anslutning av el samt anslutning till kommunalt vatten och avlopp.

 • Nyproduktion
Slättgårdsvägen 2A, null, Motala kommun

Slättgårdsvägen 2A

Tomt
Motala kommun
SmålandsVillan

570 000 kr

1 150 m² tomt

Bygg ditt drömhus i Klockrike! Nu har du möjlighet att bygga nytt hus på Slättgårdsvägen i Klockrike. Klockrike är ett område med mycket att upptäcka och göra. Speciellt om du tycker om härliga naturupplevelser i skog och mark. Här har du närhet till skola, barnomsorg och fritidsaktiviteter samtidigt som du har både skog och sjö runt knuten. Klockrike passar prefekt för barnfamiljer samt yngre och äldre par. Här finns både boulebana och utegym samt ett aktivt föreningsliv genom Klockrike AIF som arrangerar tipspromenader, gör skidspår på vintern och spolar ishockeyrinken i samhället. Ibland anordnar de även barn- och gammeldans. Här bor du prisvärt i ett lantligt samhälle på vackra östgötaslätten med knappa 20 minuter till Linköping. Lika nära är det till Motala och Skänninge. Och ska du ta bussen så är det bara några hundra meter till busshållplats vid väg 1050.

 • Nyproduktion
Aspgatan, Bosebygd, Mullsjö kommun

Aspgatan

Tomt
Bosebygd, Mullsjö kommun
SmålandsVillan

392 000 kr

1 120 m² tomt

Gör husdrömmen till verklighet i Mullsjö! Nu har du chansen att bygga nytt hus med SmålandsVillan på en tomt i mysigt villaområde. Mulljö är ett område med mycket att upptäcka och göra. Oavsett om du föredrar härliga naturupplevelser längst vandringslederna i Mullsjös skog och mark, en fisketur i en av de många sjöarna eller en golfrunda med familjen så finns alla möjligheter här – och mycket mer därtill. Här finns ett fantastiskt utbud av aktiviteter och sporter som bl. a friidrott, innebandy, fotboll, gym, ridning och friidrott. På vintrarna kan du besök den populära skidanläggningen Mullsjö alpin där du både kan susa ner för någon av de sju nerfarterna eller ta dig en tur i längdspåret. I Mullsjö finns flera skolor och förskolor. Här finns också butiker och affärer, bland annat livsmedelsbutikerna ICA Supermarket samt Coop Konsum. Det finns även en bank, konditori och bibliotek och flera restauranger. Här bor du med goda kommunikationsmöjligheter med närhet till både bussar och tåg. Med Västtåget som går mellan Nässjö och Falköping tar dig till snabbt in till centrala Jönköping. I Mullsjö får du det bästa av två världar – här kan du njuta av det lugna villalivet i en naturskön miljö med både grönområden och skogen tätt intill, dels är du aldrig långt ifrån storstadspulsen i Jönköping. Välkommen att kontakta SmålandsVillan om du vill bygga hus på denna fina tomten!

 • Nyproduktion
null, null, Växjö kommun

Tomt
Växjö kommun
SmålandsVillan

1 400 000 kr

1 200 m² tomt

Bo i natursköna Rinkaby Rinkaby ligger ca 8 kilometer från Växjö. I Rinkaby får du det bästa av två världar – här kan du njuta av det lugna villalivet i en naturskön miljö med både skogen och sjön tätt intill, dels är du aldrig långt ifrån storstadspulsen i Växjö. Välkommen att kontakta oss om du vill bygga hus i Rinkaby!

 • Nyproduktion

Visar alla 38