Nolsjövägen 16D

Ljusterö, Österåker Se på karta

2 995 000 kr

3 250 000 kr -8%
Bostadstyp
Tomt
Upplåtelseform
Äganderätt
Tomtarea
1,1 ha
Driftkostnad
800 kr/år

ACCEPTERAT PRIS!
Denna stora och lättbebyggda tomt, med ett sjönära läge med utsikt över Kyrksjön, är en utmärkt chans för den som vill bygga nytt helt från grunden. Tomten är friköpt och har en total yta om 11 216 kvadratmeter. Gällande detaljplan ger dig byggrätt för huvudbyggnad om 130 kvm i två plan med en nock på 8 meter, komplementbyggnader om 180 kvm och sist men absolut inte minst finns det möjlighet att uppföra en stallbyggnad för mindre djurhållning om 250 kvadratmeter.

- Detaljplanerat
- Anslutet till kommunalt vatten och avlopp (klart i slutet av oktober)
- Sjönära med utsikt över Kyrksjön
- Möjlighet till mindre djurhållning

Fastigheten, Nolsjö 1:6, som ligger mellan Nolsjö 1:109 och Kyrksjön erbjuder ett långtidsarrende.

Kommunalt vatten och avlopp finns att börja bruka i slutet av oktober. Anslutningsmöjligheter finns för el. I och med fastighetens storlek används resterande del av marken som ängs- och betesmark för dina djur t.ex. får eller hästar.

Fastigheten har ett fantastiskt läge i Nolsjö med öppen utsikt mot Kyrksjön och på andra sidan sjön skymtar man kyrktornet. Nolsjö ligger ca 1 km nordväst om Mellansjö där både Ljusterö Torg, skola, förskola, äldreboende, matvarubutik, ombud för apotek och systembolag, restauranger och frisör finns beläget. Närmsta busshållplats är belägen ca 600 m från fastigheten. Det tar endast 5 minuter med bil från Ljusterö färjeläge till fastigheten.

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Österåker

Kontakta mäklaren