Nyproduktion

Lokal nr 1

Lyse, Lysekils kommun Se på karta

1 199 000 kr

Bostadstyp
Tomt
Upplåtelseform
Äganderätt
Nyproduktion

I ett växande område på Lyse industriområde presenterar Egen Lokal ett koncept innefattande friköpta industriradhus med strategiskt läge längs med Länsväg 162 i Lysekils kommun. Konceptet innebär att du som företagare eller privatperson har möjligheten att äga din egen lokal som en friköpt fastighet. Att äga sin egen lokal ger ökade förutsättningar att, dels kontrollera kostnader för sin lokal (inga regelrätta hyreskostnader), men också se lokalen som ett investeringsobjekt och ett sparande över tid. Du kan själv välja hur just du vill inreda och nyttja lokalen. Det är din egen fastighet – du bestämmer!

På en ca 4 000 kvm stor tomt kommer Egen Lokal att uppföra 14 lokalenheter om ca 6x12 meter (ca 72 kvm) där varje enhet är en friköpt fastighet. Den generösa takhöjden på 5,65 meter vid nock ger dig även möjlighet att bygga ett entresolplan om ca 33 kvm vilket gör att den disponibla ytan kan utökas till ca 105 kvm. Varje lokalenhet har en vikport om 4,2 x 4 meter med fönster för bra ljusinsläpp. Lokalenheterna har isolerade väggar och det kommer att vara indraget vatten och avlopp, vilket gör det möjligt att installera wc och handfat. Du kan även inreda med ett pentry och dusch. Kommunalt VA och el finns framdraget till varje fastighet. Utöver detta kommer det finnas brunn med oljeavskiljare. Varje lokal har en elcentral uppsäkrad till 16 ampere.

Fastigheterna är anpassade för många användningsområden där egentligen bara fantasin sätter gränser. Här kan företaget exempelvis bedriva produktion, kontor eller lagerverksamhet. Privatpersoner kan köpa en enhet och använda den som hobbylokal eller förvaring för bilar, båtar och motorcyklar mm. Behöver man större ytor så går det givetvis bra att köpa två eller flera lokaler utan innerväggar eller med dörr emellan. Naturligtvis kan flera personer gå ihop och köpa sin enhet tillsammans.
Som köpare är din fastighet del av en redan bildad samfällighetsförening där samtliga fastighetsägare ingår. Detta innefattar bland annat kostnaden för VA, fastighetsförsäkring, yttre skötsel, förvaltning av gemensamhetsanläggningen, samt service för oljeavskiljare hanteras genom samfällighetsföreningen. Kostnad för samfälligheten är ca 500 kronor/månad per fastighetsägare. Utöver denna kostnad kommer försäkring, elförbrukning samt eventuell sop och posthantering.

Läget erbjuder närhet till både Lysekil och Brastad med omnejd. I området finns redan en rad företag etablerade med inriktning på främst industriverksamhet, men det finns även bilhandel och verksamheter för året runt förvaring.

Förväntad inflyttning: 2022

Priser (moms är avdragsgill för momspliktiga verksamheter)

Hör av dig till oss med en intresseanmälan, bokning och eventuella frågor.

Ansvarig mäklare: Jenny Labecker, [email protected], 0701-07 44 83
Representant Egen Lokal: Ida Persdotter [email protected] Mob 073-432 55 89
På www.egenlokal.se/lysekilfinns ytterligare information kring byggnationen.

Välkommen med din intresseanmälan!

Läs mer om bostaden
Svensk Fastighetsförmedling Lysekil

Kontakt

Jenny Labecker

Svensk Fastighetsförmedling Lysekil
Mäklare Jenny Labecker, Svensk Fastighetsförmedling Lysekil
+46701074483