Tomter Magnarps Strand

Magnarp, Ängelholm Se på karta

Pris saknas

Bostadstyp
Tomt
Upplåtelseform
Äganderätt

Nu har vi nöjet att försälja fribyggartomter i attraktiva Magnarp. Här växer ett nytt och havsnära område fram och nu ska de sista tomterna få sina lyckliga ägare. Tomterna har ett högt och ljust läge där flera av dem har havsutsikt ut över Skälderviken.

Magnarp har ett fantastiskt läge i gränsen mellan Ängelholm och Bjärehalvön som båda bjuder på vacker natur och många fina utflyktsmål och upplevelser. En kort promenad nedför den lilla backen så når du Magnarps hamn och en fin liten sandstrand. I hamnen ligger även Bjäre Fisk & Skaldjur med sin mysiga fiskrestaurang och fiskaffär som är öppen året runt. Vackra vandringsleder sträcker sig utmed kustbandet såväl in till Ängelholm som hela vägen till Torekov.
Cykelavstånd in till Vejbystrand som har fin service i form av affär, skolor, bibliotek, restauranger mm. Med Ängelholm som närmsta stad och dess flygplats som ligger bara 15 minuter bort med bil är det mesta inom bekvämt räckhåll. Fina kommunikationer med buss in till Ängelholm och nu endast 5 min cykelväg till den nya Pågatågstationen med förbindelse till såväl Halmstad som Köpenhamn.

Tomtstorlekar mellan 813 - 1066 m² och priser från 1 900 000 kr - 3 000 000 kr. Priset är inkl. anslutningsavgifterna för vatten/avlopp och fiber. Anslutningsavgiften för elanslutning uppgår till ca 25 000 - 30 000 kr och denna betalas separat av köparen.

Läs mer hos mäklaren