Valvet Mäklarfirma i Helsingborg AB

Valvet Mäklarfirma i Helsingborg AB

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Haragårdsvägen 9, Magnarp, Ängelholms kommun
Haragårdsvägen 9, Magnarp, Ängelholms kommun, bild 2
Haragårdsvägen 9, Magnarp, Ängelholms kommun, bild 3

Haragårdsvägen 9

Villa
Magnarp, Ängelholms kommun
Valvet Mäklarfirma i Helsingborg AB
Pris saknas
160 + 10 m²
4 rum
2 767 m² tomt

Som ett diskret smycke smälter den exklusiva villan samman med naturen, som strategiskt placerats på högt och fritt läge i Magnarps strand. Från gatan har huset en nedtonad framtoning men när du öppnar ytterdörren och kommer in i hallen omfamnas du direkt av en magisk utsikt över hela Skälderviken. De stora panoramafönster från golv till tak i vardagsrummet sätter tonen i hela bostaden och det är betagande vackert. Detta ackompanjerat med intressanta vinklar, nivåskilnader i olika plan och en enorm rymd gör att detta är en bostad som inte liknar någon annan. Huset uppfördes 2006 och ritades av arkitektfirman Johnells & Moberg med enkel elegans och sober lyx som ledord. Fasaden i underhållsfritt cederträ, fönsterpartier i aluminium från Velfac och det gröna sedumtaket bidrar till bostadens naturliga karaktär samtidigt som det kräver minimalt underhåll. Villan är byggd i fyra etage med öppen och luftig planlösning och är optimal för ett par eller en mindre familj. De stora glaspartierna mot havet gör att gränsen mellan ute- och innemilön effektfullt suddas ut och gör havet ständigt närvarande. Trädäcket utanför sträcker sig runt hela havssidan och har ett integrerat ute-SPA i uteplatsens norra del. Inglasat uterum som ytterligare förlänger säsongen ute och två stensatta uteplatser med olika väderstreck gör att du alltid hittar sol och en plats i lä, trots att vinden ligger på. Den stora tomten var från början två separata tomter som nu slagits ihop, vilket gör den mycket privat från gatan. Här finns gott om utrymme för att bygga gästhus, pool eller större garage. Trädgården är också arkitektritad och har till största delen en naturlik karaktär, men närmre huset finns mer anlagd trädgård. En liten gräsgång från tomten ansluter till stigen ner mot havet och den pittoreska badplatsen "gubbahålan", en pärla för morgondopp eller kvällsdopp. Läget precis ovanför heden mellan Magnarp och Vejbystrand är helt unikt. En fantastisk kuststräcka med många fina badstränder och underbara omgivningar. I Magnarps lilla småbåtshamnen ligger en uppskattad fisk- och skaldjursrestaurang. I närbelägna Vejbystrand finns matbutik, bibliotek, skola och ytterligare restauranger. Femton minuters bilfärd bort ligger Ängelholm med ytterligare service, tågstation och flygplats. Välkommen till Haragårdsvägen 9 i Magnarpsstrand, designad exklusivitet där havet spelar huvudrollen.

  • Premium
Mörtgränd 52, Nyhem, Ängelholms kommun
  • Mån 5 aug kl 15:00
Mörtgränd 52, Nyhem, Ängelholms kommun, bild 2
Mörtgränd 52, Nyhem, Ängelholms kommun, bild 3

Mörtgränd 52

Villa
Nyhem, Ängelholms kommun
Valvet Mäklarfirma i Helsingborg AB
4 450 000 kr
121 m²
5 rum
761 m² tomt

Välkommen till ett mycket trevligt och välskött enplanshus på lugna och barnvänliga Nyhem. Huset ligger på stor fin hörntomt längst ner i området med kanske det bästa läget på hela området, större grönområde precis utanför tomtgränsen och lite längre bort rinner Rönne å förbi där det finns en liten brygga som följer med fastigheten. Utemiljön med sin väl tilltagna uteplats och ute-SPA är verkligen något extra. Ett praktiskt boende på ett plan som kan passa de flesta, allt från det äldre paret till barnfamiljen. Både in- och utvändigt är allt otroligt välskött och löpande renoverat. Öppna och fina ytor mellan kök och vardagsrum med härlig braskamin. Idag finns det tre sovrum men det finns möjlighet att få till ett fjärde sovrum om behovet finns. Den lummiga och fina trädgården ligger i sydöst och har nästintill ingen insyn från grannarna runtomkring. Stort trädäck på ca 100 kvm med inbyggt ute-SPA och inglasat uterum med skjutpartier. Det finns även två större förråd och ett ved- & cykelförråd. I det mysiga kvarteret finns gemensam parkeringsplats för de boende på området och en garageplats som hör till fastigheten. På gångavstånd finns två nybyggda skolor, Nyhemsskolan 7-9 och Villanskolan 1-6. På området finns busshållsplats för stadsbuss. Gröna och lugna omgivningar med många fina promenadvägar. Det tar inte många minuter att ta sig in till Ängelholms centrum till fots eller med cykel. Välkommen att boka tid för visning!

  • Premium
Östra Pilkvägen 39, Skepparkroken, Ängelholms kommun
  • Ons 7 aug
Östra Pilkvägen 39, Skepparkroken, Ängelholms kommun, bild 2
Östra Pilkvägen 39, Skepparkroken, Ängelholms kommun, bild 3

Östra Pilkvägen 39

Villa
Skepparkroken, Ängelholms kommun
Valvet Mäklarfirma i Helsingborg AB
8 200 000 kr
140 + 19 m²
3 rum
921 m² tomt

På ljus hörntomt med viss havsutsikt i natursköna Skepparkroken, endast 300 m från havet och sandstranden, ligger denna gedigna 1-plans stenvilla från Haaks stenhus, uppförd 2014. Villan präglas av ljus och rymd med ett generöst vardagsrum som har öppet upp i nock och en imponerande takhöjd om hela 4,75 m. Stora fönsterpartier öppnar upp mot det inglasade uterummet och stensatta altaner i soligt söder och västerläge. Vardagsrummet har en öppen planlösning med fin kontakt mellan kök, matplats och vardagsrum. En täljstenskamin står strategiskt placerad och dess vridbara funktion gör att eldstaden syns från rummets alla avdelningar. Köket är välplanerat och byggt kring den stora köksön som är centralt placerad. Rymlig matplats och utgång till en frukostaltan. Villan bjuder i övrigt på två rymliga sovrum (med möjlighet att dela av det stora vardagsrummet för ytterligare ett sovrum). Master bedroom har direktaccess till badrum och klädkammare samt utgång till altanen i väster. Det andra sovrummet/kontoret i anslutning till entrén och till det hör ett helkaklat badrum med dusch. Fristående dubbelcarport med vidbyggt förråd för extra förvaring. Lättskött trädgård med stensatt garageuppfart och gångar. En stor gräsmatta breder ut sig runt huset. Ett bekvämt och lättskött boende med minimalt underhåll och kostnadseffektiv energiförbrukning tack vare jordvärme, kamin och vattenburen golvvärme i hela huset. Bara att flytta rakt in! Skepparkroken ligger naturskönt vid Skäldervikens kust norr om Ängelholm. Här finns en vacker sandstrand med en liten stenbrygga. Fina vandringsleder sträcker sig längs havet och en cykelväg med belysning går ända in till Ängelholms centrum. Skånes nordvästra kuststräcka bjuder på många naturupplevelser, fantastiska utflyktsmål och goda förbindelser för tåg och flyg. Ängelholms flygplats ligger 10 min bort med bil och Barkåkras tågstation ligger på kort promenadavstånd från huset, med förbindelser till Helsingborg, Köpenhamn och Göteborg.

  • Premium
  • Energieffektiv
Gammelgårdsvägen 7, Svenstorp, Ängelholms kommun

Gammelgårdsvägen 7

Villa
Svenstorp, Ängelholms kommun
Valvet Mäklarfirma i Helsingborg AB
2 950 000 kr
119 + 12 m²
3 rum
1 160 m² tomt

Trivsam och fin villa i natursköna och lugna Svenstorp. Med sitt höga och fria läge har man en jättefin utsikt över det lummiga landskapet som omger bostadsområdet. Stor trädgårdstomt med skön uteplats och ett soligt läge i söder. Invändigt har huset en spännande planlösning i två etage med högt i tak och stora fönsterpartier som ger en härlig rymd och massor av ljus. Fräscht kök med trevlig liten uteplats direkt utanför. Stort vardagsrum med utgång till trädgården, två kompletta badrum som är relativt nyrenoverade, extra allrum, tvättstuga och ett sovrum. Allrummet kan enkelt bli ett eller två extra sovrum om behovet finns. Till fastigheten ingår förråd och carport i separat garagebyggnad. Ett tacksamt och praktiskt boende med nyinstallerad solcellsanläggning som ger en mycket låg driftskostnad. Lättskött trädgård med robotgräsklippare som sköter gräsmattan helt utan ansträngning. För den trädgårdsintresserade finns det massor av potential att utforma tomten som man vill och kanske även ha lite egen odling. Svenstorp är ett drömboende för dig som vill ha ett fridfullt och naturnära boende men ändå bara en kort bilfärd från allt man behöver. Hjärnarps samhälle med skola och trevlig matbutik ligger bara några minuter bort och inom en kvart nås Ängelholms centrum eller flygplatsen med snabba förbindelser till bl.a. Stockholm. Närheten till E6:an gör också att man enkelt tar sig till t.ex. Helsingborg eller Båstad. Busslinje 507 går från området till Ängelholm via Hjärnarp och Munka-Ljungby.

Garvaregatan 2B, Centrum, Ängelholms kommun
Garvaregatan 2B, Centrum, Ängelholms kommun, bild 2
Garvaregatan 2B, Centrum, Ängelholms kommun, bild 3

Garvaregatan 2B

Lägenhet
Centrum, Ängelholms kommun
Valvet Mäklarfirma i Helsingborg AB
4 900 000 kr
102 m²
4 rum
vån 1/8
6 004 kr/mån
48 039 kr/m²

Välkommen till denna ljusa och inbjudande lägenhet på första våningen (men en våning upp från åpromenaden), som erbjuder två generösa uteplatser och en enastående utsikt över vackra Rönneå. Denna bostad kombinerar modern design med en genomtänkt planlösning, vilket skapar en harmonisk och trivsam miljö. Vattenburen golvvärme i hela lägenheten. Vardagsrummet är öppet mot matplatsen, vilket ger en luftig och inbjudande atmosfär med gott om plats för nära och kära. De stora fönsterpartierna från golv till tak sträcker sig över hörn och ger en fantastisk panoramautsikt över ån. Från vardagsrummet når du en muromgärdad uteplats i söderläge, perfekt för att njuta av solen och den vackra omgivningen. I nordost vänder sig ytterliggare en uteplats med morgonsol, som även den har utsikt över ån och den fina parkmiljön intill. Det stilrena arbetsköket är utrustat med exklusiv inredning från Marbodal med bänkskiva i granit. Ett fönster som sträcker sig längsmed hela arbetsbänken ger extra ljus och utblick över ån. Lägenheten erbjuder tre sovrum som vetter mot innergården i svalt norrläge. Master bedroom har en stor skjutdörrsgarderob och en liten arbetshörna invid fönster. Rymligt helkaklat badrum med glasad duschhörna och tvättavdelning samt en separat gästtoalett. Måttbeställda plissegardiner och lyxiga hotellgardiner ingår, vilket höjer boendekomforten ytterligare. Här bor du centralt men ändå lugnt och fridfullt med hög livskvalitet och Rönneå som närmsta granne. Ängelholms charmiga gågata ligger bara ett stenkast bort, vilket ger dig tillgång till shopping, restauranger och nöjen inom bekvämt avstånd.

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
Kärleksstigen 11, Skälderviken, Ängelholms kommun
Kärleksstigen 11, Skälderviken, Ängelholms kommun, bild 2
Kärleksstigen 11, Skälderviken, Ängelholms kommun, bild 3

Kärleksstigen 11

Villa
Skälderviken, Ängelholms kommun
Valvet Mäklarfirma i Helsingborg AB
10 700 000 kr
346 + 113 m²
10 rum
1 067 m² tomt

Sätt nyckeln i denna unika suterrängvilla på högt fritt läge med fantastisk utsikt över Skälderviken och småbåtshamnen. Den rymliga villan har flera tydliga kvaliteter från 60-talet och funktionalismens formspråk. De raka linjerna och stora fönsterpartierna ger byggnaden ett horisontellt uttryck som förstärks av den stora terrassen om 50 kvm som löper så gott som utmed hela husets söderfasad. En magisk plats optimal för avkoppling och festligheter när solen sakta sträcker sig ner mot horistonten. Med sina väldisponerade kvadratmeter och sitt enastående läge är detta ett hem för den riktiga livsnjutaren. Hemmet bjuder på ett bekvämt boende med generöst ljusinsläpp och stora öppna sällskapsrum med plats för många. Här erbjuds både plats för den växande familjen och för hemmakontor. De senaste åren har bostaden genomgått flera förbättrande renoveringar med bland annat en ny gästlägenhet med separat entré, perfekt för uthyrning eller för bekväm gästfrihet. Generöst uterum och insynsskyddad trädgård med havsutsikt. Spatsera ner den korta lilla biten till badstranden för dagens första dopp eller ät något gott på en av de närliggande restaurangerna inom gångavstånd. Här bor du på riktigt guldläge- året om!

  • Premium
Linbråkarvägen 9, Björkhagen, Ängelholms kommun
Linbråkarvägen 9, Björkhagen, Ängelholms kommun, bild 2
Linbråkarvägen 9, Björkhagen, Ängelholms kommun, bild 3

Linbråkarvägen 9

Villa
Björkhagen, Ängelholms kommun
Valvet Mäklarfirma i Helsingborg AB
7 800 000 kr
207 + 46 m²
6 rum
877 m² tomt

I idylliska Björkhagen hittar du denna rymliga villa som ligger på en ljus hörntomt. Ta på dig badrocken och promenera nerför den lilla gatan från huset, så når du havet och badbryggan på två minuter, för ditt morgon- och kvällsdopp. Villan bjuder på 207 väldisponerade kvm där entréplan utgörs av öppna sällskapsutrymmen med fin kontakt mellan kök, matplats och vardagsrum. En vacker isolerad vinterträdgård, belägen i söderläge, har helglasade dubbeldörrar som öppnar upp mot en insynsskyddad uteplats i sydväst. Vardagsrummet med öppen spis skapar en mysig atmosfär året runt. På övre plan finner du fyra rymliga sovrum, där master bedroom har direktaccess till en walk-in closet. Ett stort allrum och ett generöst badrum kompletterar detta våningsplan, vilket ger gott om plats för hela familjen. Denna välbyggda villa är utrustad med ett effektivt uppvärmningssystem som håller driftskostnaderna låga. Den stora, soldränkta hörntomten omgärdas av en vacker stenmur och erbjuder en lättskött trädgård med stor gräsmatta och stensatta gångar. Den stensatta altanen i sydvästläge är perfekt för härliga sommardagar och kvällar. Dessutom finns det ett stort dubbelgarage. I Björkhagen är naturen nära. Vackra vandringsleder sträcker sig utmed kusten. Cykelavstånd in till Vejbystrand som har fin service i form av affär, skolor, bibliotek mm. Ängelholm som närmsta stad och dess flygplats ligger bara 10 minuter bort med bil. Tågstation på cykelavstånd från huset och busshållplats runt hörnet. Björkhagen har ett fantastiskt läge i gränsen mellan Ängelholm och Bjärehalvön som båda bjuder på vacker natur och många fina utflyktsmål och upplevelser.

  • Premium
Svenstorpsvägen 101, Svenstorp, Ängelholms kommun
  • Ons 31 jul kl 16:00
Svenstorpsvägen 101, Svenstorp, Ängelholms kommun, bild 2
Svenstorpsvägen 101, Svenstorp, Ängelholms kommun, bild 3

Svenstorpsvägen 101

Villa
Svenstorp, Ängelholms kommun
Valvet Mäklarfirma i Helsingborg AB
7 950 000 kr
247 + 100 m²
9 rum
1,2 ha tomt

På Hallandsåsens sydsluttning ligger denna stora och vackra 1,5-plansvilla med högt och fritt läge. I natursköna Svenstorp bor man i tyst och rogivande miljö där villaområde och natur mixas på ett unikt sätt. Tomten som är på nästan 12 000 kvm är mycket privat och insynsskyddad, från uteplatser och stora delar av huset har man en enastående utsikt över landskapet och vidare hela vägen till havet. Härlig utemiljö med inglasat uterum, stort poolområde och ute-SPA. Villan som har lite Herrgårdskänsla är byggd 1994 och är ett gediget stenhus med vattenburen golvvärme i nästan alla rum. Solcellsanläggning kompletterar frånluftsvärmepump som är den huvudsakliga värmekällan. Separat garagebyggnad som innehåller två garageplatser samt stort förråd. Boarean på hela 250 kvm är fördelat på nio rum och kök, och totalt upp till sex sovrum. Här får med andra ord även den riktigt stora familjen plats utan problem. Stor härlig social del där vardagsrum, TV-rum, matsal och kök ligger i fil. Vardagsrummet är riktigt pampigt med öppet upp i nock och stora fönsterpartier. Det finns tre fungerande eldstäder i huset. Ett drömboende för dig som söker en stor villa med ett fridfullt och naturnära läge. Samtidigt är det nära till fina badstränder i närliggande Vejbystrand. Hjärnarps samhälle med skola och trevlig matbutik ligger bara några minuter bort, inom en kvart nås Ängelholms centrum. Fina kommunikationer med närhet till E6:an och flygplats med snabba förbindelser till Stockholm. Från området går det dagligen buss till Ängelholm via Munka-Ljungby.

  • Premium
Björkhagsvägen 36, Björkhagen, Ängelholms kommun
Björkhagsvägen 36, Björkhagen, Ängelholms kommun, bild 2
Björkhagsvägen 36, Björkhagen, Ängelholms kommun, bild 3

Björkhagsvägen 36

Villa
Björkhagen, Ängelholms kommun
Valvet Mäklarfirma i Helsingborg AB
14 000 000 kr
262 + 78 m²
8 rum
4 157 m² tomt

Som en skatt, inbäddad i grönska och bara 600 meter från havet ligger Björkhagens gård. En avstyckad, 3-längad skånegård med anor från tidigt 1700-tal, som förädlats till en plats där historisk charm möter modern komfort. De stora härliga ytorna bjuder på många möjligheter och gör den perfekt för egenföretagaren som vill arbeta hemifrån eller för familjen som söker generösa ytor för sina intressen. Gården ligger tryggt i byn, men ändå som dold för världen med en insynsskyddad tomt. Redan när du kommer in genom grindarna och in på gårdsplanen är upplevelsen av att du befinner dig i en egen, skyddad liten värld slående. Boningshuset utgörs av två klassiska skånelängor som ligger i vinkel. Historiens vingslag sitter i väggarna och många ursprungliga detaljer är omsorgsfullt bevarade. Här samsas vackra spröjsade fönster, frilagda bjälkar, eldstäder och tidstypiska detaljer med modern komfort och känsla. En vackert renoverad bostad där det gamla och sköna möter det moderna i en mjuk övergång. Detta är ett hem med gott om utrymme som gör det enkelt att umgås med nära och kära. Bostaden bjuder på rymliga sällskapsrum och flera rejäla sovrum. De många altandörrarna suddar ut gränsen mellan inne och ute och på sommaren flyttar livet ut till de stora uteplatserna. Stort välutrustat lantkök med exklusiv inredning från SieMatic. Ifrån köket öppnar delade stalldörrar upp mot såväl poolområdet som mot terrass och innergård. Mysigt vardagsrum med stor murad öppen spis, charmig murad stenvägg och härlig takhöjd, öppet upp i nock och frilagda ekbjälkar. Från detta rum öppnar flera helglasade, spröjsade altandörrar upp mot såväl poolområdet som terrass och innergård. Härligt spainspirerat badrum som rymmer både badkar och separat duschhörna med ångbastu. Tomten är en riktig oas, helt skyddad från insyn. De många olika trädgårdsrummen bjuder på flera uteplatser för såväl sol som skugga. Sommarens självklara samlingspunkt utgörs av det stora, medelhavsinspirerade poolområdet. Det inglasade uterummet, byggt i korsvirkesstil, förlänger såväl sommarhalvåret som svala sommarkvällar. På entrésidan möts man av den grusbelagda gårdsplanen. Här finns en trevlig stensatt altan, omgärdad av bl.a. lavendel, rosor och dvärgsyren. För den odlingsintresserade finns även en liten köksträdgård med odlingsbäddar och ett växthus från Classicum med automatisk fullängdsventilation i taket. Den delvis inredda ladan bjuder på otaliga möjligheter. Här finns idag ett rymligt kontor med toalett och egen entré. Ett hobbyrum/snickeri, en verkstad och en f.d. fotoateljé samt förråd/vindsutrymmen. Garaget och förrådet i ladan erbjuder ytterligare praktiska utrymmen. Björkhagen är beläget endast 10 minuter från Ängelholm och dess flygplats. Ifrån gården har ni cykelavstånd till Barkåkras tågstation med förbindelse till såväl Malmö och Köpenhamn som till Göteborg. Längsmed kuststräckan breder ett pärlband med stränder ut sig och här går även fina vandrings- och cykelleder förbi. Välkomna till Björkhagens gård - kanske just ditt paradis på jorden?

  • Premium
Magnarps byaväg 336, Magnarp, Ängelholms kommun
Magnarps byaväg 336, Magnarp, Ängelholms kommun, bild 2
Magnarps byaväg 336, Magnarp, Ängelholms kommun, bild 3

Magnarps byaväg 336

Tomt
Magnarp, Ängelholms kommun
Valvet Mäklarfirma i Helsingborg AB
2 900 000 kr
1 682 m² tomt

Fribyggartomt med lantligt naturskönt läge belägen precis på gränsen mellan Magnarp och Vejbystrand! Här har ni möjlighet att bygga ert drömhus omgiven av grönska och hästhagar men samtidigt med kort promenadavstånd in till såväl Magnarps hamn och strand som till Vejbystrand centrum och vackra sandstrand. Tomten vänder sig i soligt söderläge och har fin kvällssol in från nordväst över hästhagarna. En ekbacke reser sig bakom tomten i öster och ger en vilsam skogskänsla utan att ta för mycket sol. På andra sidan Magnarps Byaväg ligger Magnarps skola samt busshållplats med kommunikationer in till Ängelholm och stationen. Tomten är på hela 1 682 kvm och ligger utanför detaljplanerat område så det finns inte någon begränsning i byggrätten. Bygglov krävs som alltid. Det finns ligger även beviljat förhandsbesked om att stycka tomten till två tomter för den som önskar köpa en lite mindre tomt. Då har man rätt att uppföra ett bostadshus samt en komplementbyggnad. OBS: Priset är exklusive alla anslutningsavgifter såsom för vatten/avlopp, el och fiber. Detta betalar man som köpare. För sommarens salta bad finns det flera badställen att välja mellan som alla ligger på cykel och promenadsavstånd från tomten. Magnarps lilla strand och hamn som även har en badbrygga. Här ligger även den trevliga restaurangen Bjäre fisk och skaldjur som har öppet året om. Vejbystrands breda sandstrand ligger på samma avstånd och här finns även en småbåtshamn, flera restauranger samt utomhusbadet Vejbybadet med flera uppvärmda basänger. Vejbystrands lilla centrum har fin service såsom en välsorterad ICA affär, bibliotek, frisör, veterinär, restauranger mm. Busshållplats snett emot tomten med kommunikation in till Ängelholm och stationen. 10 min bilväg till Barkåkra tågstation som har förbindelse till såväl Helsingborg och Köpenhamn som till Halmstad och Göteborg. Magnarp har ett fantastiskt läge på Bjärehalvön som både bjuder på vacker natur och många fina utflyktsmål och upplevelser.

  • Premium
Kronotorpsgatan 19, Kronotorp, Ängelholms kommun

Kronotorpsgatan 19

Tomt
Kronotorp, Ängelholms kommun
Valvet Mäklarfirma i Helsingborg AB
3 175 000 kr
758 m² tomt

Mitt i centrala Ängelholm på ett av de mest attraktiva områdena ligger denna byggklara tomt som nu är till salu. Ta chansen att bygga din egen drömvilla på en mycket representativ adress där lediga tomter sällan eller aldrig dyker upp. Befintlig bebyggelse på området är blandad men här ligger också några av Ängelholms finaste villor. Området kring Hembygdsparken är inte utan anledning ett av de absolut populäraste i hela staden, vi är mitt i hjärtat av Ängelholm med närhet till skola, service och centrum men ändå med lugna och lummiga omgivningar. Tomten är 758 kvm stor och detaljplanen tillåter en väldigt generös byggrätt om en byggnadsarea för enbostadshus om 150 kvm, och dessutom i två fulla plan. Därutöver får komplementbyggnad om 50 kvm uppföras. För ytterligare information kring byggrätten, se bifogad detaljplan. Anslutningsavgifter för VA, el och fiber tillkommer. Varmt välkommen att kontakta fastighetsmäklare Jonas Troedsson för mer information.

Dalstigen 4, Havsbaden, Ängelholms kommun

Dalstigen 4

Villa
Havsbaden, Ängelholms kommun
Valvet Mäklarfirma i Helsingborg AB
15 750 000 kr
165 + 22 m²
5 rum
1 119 m² tomt

Med bara några få steg når du stranden genom klitterna, där du börjar din dag med dagens första kopp och blicken fäst över Skälderviken. På angenämt badrocksavstånd säljs denna arkitektritade trävilla som är ypperligt placerad i andra ledet från havet i områdets mest attraktiva kvarter, där det nästan aldrig är någon bostad till salu. Här bor du i ljus och öppen bostad med modernt och stilfullt formspråk, med stora sällskapsutrymmen att samlas på. Hemmet fungerar som både permanent- eller fritidsboende och har genomgående enhetlig känsla i material och uttryck med bra ljusflöde som förhöjer. Upp till tre sovrumsalternativ i bostaden och ytterligare möjlighet att inreda gästhus. Altandörr öppnar upp till uterum mot den privata innergården och en grönskande trädgård sträcker sig runt huset med maximalt antal soltimmar. Carport och förrådsutrymme. På Dalstigen bor du med möjligheten till att leva strandliv, på guldläge med havet som närmsta granne, i området med skön sommarpuls och storslagen omgivning året om. Här njuter du av en lunch på Klitterhus, en glass efteråt på omtycka Kjollan, padelspel på banan strax intill eller en båttur från den närbelägna hamnen. Njut av detta unika och underbara drömläge!

Vejbyslätts stationsväg 21, Vejbyslätt, Ängelholms kommun
Vejbyslätts stationsväg 21, Vejbyslätt, Ängelholms kommun, bild 2
Vejbyslätts stationsväg 21, Vejbyslätt, Ängelholms kommun, bild 3

Vejbyslätts stationsväg 21

Tomt
Vejbyslätt, Ängelholms kommun
Valvet Mäklarfirma i Helsingborg AB
1 050 000 kr
1 131 m² tomt

Lockar det enkla och bekväma livet på vackra Bjärehalvön så finns här möjlighet att köpa tomt inklusive modern och praktisk enplansvilla. Ett bekymmersfritt boende med alla bekvämligheter och tillhörande garage. Mycket låga uppvärmningskostnader tack vare effektivt värmesystem och kompletterande solcellsanläggning. Tomten ligger lantligt i utkanten av den mysiga byn Vejbyslätt med en fantastiskt fin vy över det omgivande landskapet. Från Vejbyslätt är cykelavstånd till havet och endast fem minuters bilväg till Vejbystrand med dess fina sandstrand, småbåtshamn och övrig service. Förslövs tågstation ligger 10 min bort med bil och Ängelholms flygplats når man på 15 min. I samarbete med Varbergshus kommer det att uppföras en enplansvilla på 125kvm. Supertrevlig öppen planlösning med mycket fönster och ett härligt ljusinsläpp. Boarean är fördelad på fyra rum och kök, två helkaklade badrum och rymlig tvättstuga. Ett kostnadseffektivt och smart hem där mycket ryms på liten yta. Totalkostnad för tomt och nyckelklart hus inklusive solceller är ca 4 650 000 kronor. Då ingår även lagfart, markarbete och anslutningsavgifter för både VA, el och fiber. Produktionskostnadskalkyl för huset finns under Dokument. Varbergshus bygger kvalitétsvillor i lösvirke tillsammans med etablerade lokala hantverkare och kan erbjuda köparen stor flexibilitet både vad gäller utformning och materialval. Just nu finns det två tomter att välja på. Båda är ungefär lika stora och har samma pris, enda skillnaden är att nr 21 är en hörntomt. Vejbyslätts Stationsväg 21 (Vejby 2:29) - 1 131 kvm Vejbyslätts Stationsväg 23 (Vejby 2:46) - 1 129 kvm Välkommen med eventuella frågor som besvaras av ansvarig mäklare eller direkt med kontaktperson på Varbergshus.

  • Premium

Visar alla 13