Valvet Mäklarfirma i Helsingborg AB

Valvet Mäklarfirma i Helsingborg AB

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Källvägen 10, Skälderviken, Ängelholms kommun
  • Fre 1 mar kl 15:00
Källvägen 10, Skälderviken, Ängelholms kommun, bild 2
Källvägen 10, Skälderviken, Ängelholms kommun, bild 3

Källvägen 10

Villa
Skälderviken, Ängelholms kommun
Valvet Mäklarfirma i Helsingborg AB
9 300 000 kr
200 + 14 m²
8 rum
876 m² tomt

Villa Inga-Lunda ligger i Skäldervikens gamla kvarter och uppfördes 1924 som sommarbostad åt en förmögen familj från Göteborg. Villan är arkitektritad och nuvarande ägare har på ett fantastiskt sätt förvaltat och förädlat dess unika charm och karaktär. Bostaden är idag ett modernt året runt boende med massor av själ. Det mesta har renoverats av nuvarande ägare och allt är gjort med stor omsorg och kärlek. Underbar trädgård som är härligt lummig och privat. Välj bland flera njutbara uteplatser som ligger med olika sollägen beroende på tidpunkt på dagen. Även om fastigheten inte ligger närmast havet så känner man alltid havets närvaro och från takterrassen har man faktiskt fin havsutsikt. Interiören är en riktig bodröm med sin tidsenliga och romantiska stil som är genomgående i hela huset. Fantastisk glasveranda som är husets mest uppskattade rum, här avnjuts dagens alla måltider oavsett väder eller vind, vid fint väder öppnar vi upp dörrarna mot terrassen som ligger direkt utanför verandan. Nybyggt gästhus som hänger ihop med huvudbyggnaden. Ett komplett boende med egen ingång, kök och badrum. Perfekt för besökande familj eller vänner, generationsboende eller tonårsbarn som vill ha en egen bodel. Nuvarande ägare har under perioder även hyrt ut gästhuset via AirBnB. I Skälderviken bor man attraktivt med absolut närhet till havet. De vackra omgivningarna och den fantastiska utsikten mot Kullaberg gör detta till en riktig sommaridyll. Från huset är det gångavstånd ner till den pittoreska småbåtshamnen och en av västkustens finaste badstränder. Underbara promenadstråk längs med kusten och många pärlor att upptäcka. Skälderviken och Ängelholm har ett fantastiskt läge med bra kommunikationer i form av flygplats, tågstation och goda vägförbindelser. I Skälderviken finns även skola, förskola, bibliotek, välsorterad matbutik och ett antal trevliga restauranger.

  • Premium
Tunvägen 10A, Luntertun, Ängelholms kommun

Tunvägen 10A

Villa
Luntertun, Ängelholms kommun
Valvet Mäklarfirma i Helsingborg AB
8 975 000 kr
172 + 62 m²
6 rum
846 m² tomt

Uppe på höjden på övre Luntertun ligger detta drömhus på oslagbart läge med utsikt över ån och naturen omkring. En alldeles unik och privat plats där den fina utsikten visar sig från såväl bostad, poolområde som trädgård. Ett fascinerande enplanshus med unik design och med detaljer som lämnar avtryck. I husets hjärta samsas stora sällskapsytor med plats för många tillsammans med maffig takhöjd, stora glaspartier och utsiktsloft. Flera sovrumsalternativ, nyrenoverade badrum och användbar källare med extra sovplatser tillför mysig gästfrihet eller ett uppskattat krypin för familjens ungdomar. Från bostaden får altandörrarna gärna stå öppna för att skapa det där attraktiva mellantinget mellan ute och inne. Fantastisk utemiljö med välarbetade trädgårdsrum, fina stensättningar, uteplatser och växthus för svala sommarkvällar. Utedusch och uppvärmd pool med infinitykänsla i bästa solläge. Energieffektivt boende med bra uppvärming och solceller på taket. Även laddbox finns installerad. Välkommen till en alldeles enastående bodröm.

  • Energieffektiv
Hortensiavägen 4, Luntertun, Ängelholms kommun

Hortensiavägen 4

Villa
Luntertun, Ängelholms kommun
Valvet Mäklarfirma i Helsingborg AB
5 500 000 kr
155 + 13 m²
5 rum
850 m² tomt

Välbyggt enplanshus på lugn och fridfull återvändsgata med ypperligt läge mellan centrum och havet. Välgenomtänkt och funktionell planlösning med öppna ytor i husets hjärta, där kakelugnen ligger i centrum och hjälper till med uppvärmningen på ett gynnsamt sätt. Fyra sovrum som alla ligger bra placerade, ostörda av varandra då de inte ligger vägg i vägg. Stort badrum och gästbadrum med bastu. Liten källare för egen hobbyverkstad eller förrådsutrymme. Utvändigt njuter man av det stilla läget med bra insynsskydd från grannar. Trädgården angränsar på baksidan mot fint grönområde vilket gör det möjligt att springa över dit för utomhusaktiviteter. Två trivsamma uteplatser där både eftermiddags- och kvällssolen visar sig. Välskött och energisnålt hus med låga driftskostnader. Här bor man nära fina promenadstråk, busshållsplats och Rönneå!

Kärleksstigen 11, Skälderviken, Ängelholms kommun
  • Lör 24 feb
Kärleksstigen 11, Skälderviken, Ängelholms kommun, bild 2
Kärleksstigen 11, Skälderviken, Ängelholms kommun, bild 3

Kärleksstigen 11

Villa
Skälderviken, Ängelholms kommun
Valvet Mäklarfirma i Helsingborg AB
12 000 000 kr
346 + 113 m²
10 rum
1 067 m² tomt

Sätt nyckeln i denna unika suterrängvilla på högt fritt läge med fantastisk utsikt över Skälderviken och småbåtshamnen. Den rymliga villan har flera tydliga kvaliteter från 60-talet och funktionalismens formspråk. De raka linjerna och stora fönsterpartierna ger byggnaden ett horisontellt uttryck som förstärks av den stora terrassen om 50 kvm som löper så gott som utmed hela husets söderfasad. En magisk plats optimal för avkoppling och festligheter när solen sakta sträcker sig ner mot horistonten. Med sina väldisponerade kvadratmeter och sitt enastående läge är detta ett hem för den riktiga livsnjutaren. Hemmet bjuder på ett bekvämt boende med generöst ljusinsläpp och stora öppna sällskapsrum med plats för många. Här erbjuds både plats för den växande familjen och för hemmakontor. De senaste åren har bostaden genomgått flera förbättrande renoveringar med bland annat en ny gästlägenhet med separat entré, perfekt för uthyrning eller för bekväm gästfrihet. Generöst uterum och insynsskyddad trädgård med havsutsikt. Spatsera ner den korta lilla biten till badstranden för dagens första dopp eller ät något gott på en av de närliggande restaurangerna inom gångavstånd. Här bor du på riktigt guldläge- året om!

  • Premium
Östra Pilkvägen 21, Skepparkroken, Ängelholms kommun

Östra Pilkvägen 21

Villa
Skepparkroken, Ängelholms kommun
Valvet Mäklarfirma i Helsingborg AB
7 995 000 kr
188 + 18 m²
6 rum
896 m² tomt

Med mycket bra läge på lugn och fridfull väg i havsnära Skepparkroken ligger detta renoverade och smakfulla hus. Nu presenteras villan i toppfräscht utförande där det bara är att flytta rakt in. Ett synnerligen välplanerat boende renoverat med känsla för kvalité. Med utbyggnader och ombyggnader erbjuder detta hus generösa utrymmen för bekväm livsstil. En förstklassig planlösning med öppna sociala ytor med skönt flöde där kök, matsal och vardagsrum binds samman och skapar plats åt det sociala livet. Bra utrymmen för familjen med fyra sovrum, dubbla allrum och badrum både uppe och nere. Härligt uterum där glaspartier öppnar upp mot baksidans magiska utemiljö med stort trädäck och pool. Här avnjuts skönt och avslappnat sommarhäng med många soltimmar. Kompletterande gäststuga och bastuavdelning. Den omslutna trädgården har fina gräsytor med plats för utomhusaktiviteter. Bra förrådsutrymmen, garage och uppfart för flera bilar. En bodröm att längta hem till!

Krusbärsvägen 39, Skörpabäcken, Ängelholms kommun

Krusbärsvägen 39

Lägenhet
Skörpabäcken, Ängelholms kommun
Valvet Mäklarfirma i Helsingborg AB
2 595 000 kr
80 m²
3 rum
4 392 kr/mån
32 438 kr/m²

Välkommen till detta inflyttningsklara radhus i ett plan med uterum och underbar trädgård. Eftersom det är en gavellägenhet så är det bara granne på ett håll och det går att komma runt huset utvändigt till den djupa trädgården som nyligen fått en uppdatering med nya planteringar och platsbyggda sittbänkar. Ute njuter man av den insynsskyddade innergården med gräsytor och trädäck i soligt västerläge. Invändigt är det toppfräscht med smakfulla materialval och enheltiga färgskalor. Bra planlösning med modernt kök med köksö, två sovrum, bad och mysigt vardagsrum. Intill ligger uterummet som adderar värdefull yta till bostaden. Detta blir som ett extra vardagsrum under sommarhalvåret och gör det möjligt att bjuda hem många. Uteplats även på framisdan. Eget förråd på tomten och bilplats i carport med laddbox. Välskött och omtyckt förening med god ekonomi. Lugnt område med endast tio minuters promenad från centrum. Fina cykel och gångstigar till såväl förskolor, Villanskolan som nybyggda Nyhemsskolan.

  • Uteplats
Hemvägen 13, Havsbaden, Ängelholms kommun
Hemvägen 13, Havsbaden, Ängelholms kommun, bild 2
Hemvägen 13, Havsbaden, Ängelholms kommun, bild 3

Hemvägen 13

Villa
Havsbaden, Ängelholms kommun
Valvet Mäklarfirma i Helsingborg AB
9 200 000 kr
175 + 75 m²
5 rum
840 m² tomt

Drömboende i mysiga Havsbaden som är ett av Ängelholms mest eftertraktade områden, en sommaridyll där de gröna och lummiga omgivningarna kombinerat med närheten till hav och bad är svårslaget. Fastigheten ligger på en mycket trevlig gata med många fina villor från början av 1900-talet som grannar. Härlig tomt med en fantastisk utemiljö, insynsskyddad baksida med flera soliga uteplatser. Stor terrass med rent söderläge, skyddad uteplats med utekök för ljumna grillkvällar och vid lite sämre väder så flyttar vi in i det charmiga orangeriet. Allt detta gör trädgården till en fantastisk plats för såväl avkoppling, som för fest med nära och kära. Villan är en gedigen och vacker stenvilla som ursprungligen byggdes 1929. Genom åren har nuvarande ägare gjort flera stora och övergripande renoveringar, resultatet är ett hem som har behållit sin härliga atmosfär men samtidigt är ett bekvämt och modernt boende. Några fina originaldetaljer som finns kvar är t.ex. de stora fina fönsterna med spröjs, vackra spegeldörrar och jättehärlig takhöjd som ger en känsla av extra rymd. Vardagsrummet med stort burspråk är ett fantastiskt rum som har fin kontakt med stort härligt kök som renoverades 2018. Ovanvåningen bjuder på tre rejäla sovrum, samt fräscht badrum. Inredd vindsvåning med ytterligare extra boyta. Källare med tvättstuga och gott om plats för förvaring. Energisnål uppvärmning i form av nyare luft-/vattenvärmepump som installerades 2019. Fastigheten är förbesiktigad av säljaren och besiktningsprotokoll fås i samband med visning.

  • Premium
Danielslundsgatan 8, Danielslund, Ängelholms kommun

Danielslundsgatan 8

Villa
Danielslund, Ängelholms kommun
Valvet Mäklarfirma i Helsingborg AB
11 000 000 kr
175 + 65 m²
7 rum
1 200 m² tomt

På bästa adress intill Hembygdsparken och åpromenaden, stoltserar denna vackra 20-tals villa. Ett välbyggt hus från 1925 som präglas av den estetik som var rådande strax efter sekelskiftet. Här andas det omedelbart omtanke och själ, med grinden som leder in på kantade grusgångar, poolområdet som naturligt smälter in i den väl genomtänkta och välskötta trädgården, den vackert putsade fasaden med fina profilerade gesimser och hörnomfattningar - allt tillsammans i en perfekt symbios. Det är svårt att inte bli förälskad från första steget över tröskeln. Denna smakfullt renoverade pärla är ett hem med genuin själ, fullt av karaktär, med en blandning av gammalt och nytt. Allt andas tipp-topp-kvalitet, smakfull modernisering och kärleksfull tanke. Kunskapen om byggnadsvård och hantverkstraditioner och att tillvarata husets tidstypiska drag, är ett genomgående signum som följt med årens alla renoveringar och förbättringar. Detaljerna är många, platsbyggda möbler, stavparkett i fiskbensmönster, vackra spegeldörrar i original och öppen spis. Ett boende som i hög grad är uppgraderat och välplanerat för familj och gäster att vistas i. Baksidan är som en egen värld med en väl skyddad innergård. Trädgårdsrummen omgärdas av ridåer av växtlighet som harmoniserar tillsammans med uteplatserna. Trädgården är en riktig idyll - lummigt, grönt, privat - vackra granitplattor breder ut sig där den uppvärmda poolen ligger i fokus. En upphöjd terrass med plats för många och en altan med pergola med maximalt antal soltimmar. Trädgården mot gatan är anlagd i klassisk stil med grusgångar, flaggstång och perenner som skapar fin inramning. Uppfart med plats för flera bilar och laddbox. Välkommen till denna alldeles magiska bodröm!

Trollskogsvägen 2, Vejbystrand, Ängelholms kommun

Trollskogsvägen 2

Lägenhet
Vejbystrand, Ängelholms kommun
Valvet Mäklarfirma i Helsingborg AB
3 495 000 kr
64 m²
2 rum
vån 4/5
3 709 kr/mån
54 609 kr/m²

Under 2023 stod föreningen på populära Victoria Strand klar, beläget alldeles intill havet och stranden. Nu säljs denna ytterst stilsäkra och välplanerade tvårumslägenhet. Med fina materialval och en hög finish, erbjuds här en social och ljus bostad med lyxig känsla. Lägenheten har spännande planlösning, bra takhöjd, fina detaljer som fönsterbänkar i sten och stora fönsterpartier. Lägenheten är högt belägen på fjärde våningen med hiss och är utrustad med två stora balkonger därifrån det alltid går att hitta en plats att avnjuta solen från morgon till kväll. Den ena balkongen är inglasad och disponeras med fördel som ett extra vardagsrum som förlänger sommarhalvåret. Härifrån har man dessutom en härlig glimt av havet och de vackra vyerna omkring. I denna rymliga tvåa går det lika bra att bo själv som ett par. Här bor ni bekvämt och bekymmersfritt med närhet till Vejbystrands fina service i form av ICA affär, bibliotek, busshållplats och restauranger på promenadavstånd. Lugn, härlig boendemiljö där området gränsar till Vejbystrands sandstrand och bjuder på vackra promenadvägar längsmed kuststräckan. Garageplats och parkeringsplats finns att hyra. Ett otroligt fint boende att längta hem till.

  • Balkong
  • Hiss
Vejbyslätts stationsväg 21, Vejbyslätt, Ängelholms kommun
Vejbyslätts stationsväg 21, Vejbyslätt, Ängelholms kommun, bild 2
Vejbyslätts stationsväg 21, Vejbyslätt, Ängelholms kommun, bild 3

Vejbyslätts stationsväg 21

Tomt
Vejbyslätt, Ängelholms kommun
Valvet Mäklarfirma i Helsingborg AB
1 050 000 kr
1 131 m² tomt

Lockar det enkla och bekväma livet på vackra Bjärehalvön så finns här möjlighet att bygga sitt eget drömboende på tomt med lantligt läge och en fantastiskt fin vy över det omgivande landskapet. Tomten ligger i utkanten av den mysiga byn Vejbyslätt med cykelavstånd till havet. Från Vejbyslätt är det endast fem minuters bilväg till Vejbystrand med dess fina sandstrand, småbåtshamn, service och kommunikationer. Förslövs tågstation ligger 10 min bort med bil och Ängelholms flygplats når man på 15 min. I samarbete med Varbergshus väljer ny ägare bland ett stort utbud av kvalitetsvillor, byggrätten på tomten tillåter allt från enplansvilla till större 1,5-plansvilla. Varbergshus bygger i lösvirke tillsammans med etablerade lokala hantverkare och kan därför erbjuda köparen stor flexibilitet både vad gäller utformning och materialval. Förslag på villa i annonsen gäller praktiska enplansvillan Ekeskär som har en boarea på 121 kvm fördelat på 5 rum och kök. Ett kostnadseffektivt och smart hem där mycket ryms på liten yta. Totalkostnad för tomt och nyckelklart hus inklusive solceller är ca 4,5 miljoner kronor. Då ingår även lagfart, markarbete och anslutningsavgifter för både VA, el och fiber. Läs mer om huset genom att klicka på länk under Dokument. Just nu finns det två tomter att välja på. Båda är ungefär lika stora och har samma pris, enda skillnaden är att nr 21 är en hörntomt. Vejbyslätts Stationsväg 21 (Vejby 2:29) - 1 131 kvm Vejbyslätts Stationsväg 23 (Vejby 2:46) - 1 129 kvm Välkommen med eventuella frågor som besvaras av ansvarig mäklare eller direkt med kontaktperson på Varbergshus.

  • Premium

Visar alla 10