Sjöfågelvägen & Viggvägen

Mönsterås, Mönsterås Se på karta

Pris saknas

Bostadstyp
Tomt
Upplåtelseform
Äganderätt

Välkomna till Sjöfågelområdet som ligger på Nynäs i Södra Mönsterås!
Nu har Mönsterås kommun släppt ett helt nytt område för dig som vill förverkliga din dröm att bygga dit egna hus!
Det är 16 tomter totalt och det är först till kvarn som gäller med fasta priser på 315 kr/kvm plus anslutningsavgift till det kommunala vatten och avloppet samt elanslutning, för mer information se faktaunder " Byggrätt, anslutningar m.m"
Huset får du bygga i ett plan med en byggnadsyta på max 200 kvm plus att du får bygga ett Attefalls och Friggebod.
Högst tillåtna byggnadshöjden för huvudbyggnad är 4 meter och komplementbyggnad är 3 meter.
Så vill du bygga dit egna drömhus? Vill du åt naturläge och en barnvänlig återvändsgata?
Då ska du absolut kika på dessa fantastiska tomter!

MÖNSTERÅS KOMMUN
Mönsterås ligger mitt i Kalmar län och är känd som en företagsvänlig kommun med regionens bästa näringslivsklimat. Närheten till naturen och havet ger stora möjligheter till rekreation och livskvalitet. Här finns skärgården med 300 öar och en kuststräcka på 130 km i kombination med skogar, hagar, ängar och sjöar. Alsterån och Emån, två av Smålands största vattendrag, har sina mynningar i kommunen vilket skapar fina förutsättningar för friluftsliv. Kommunen erbjuder ett rikt föreningsliv för alla åldrar. Här finns moderna sporthallar, idrottsplatser med konstgräsplan, vattenpalats, golfbana och bibliotek, en satsning inom kulturområdet som gör Mönsterås kommun ännu attraktivare.

Kollektivtrafiken är väl utbyggd med buss och tåg vilket skapar snabb arbetspendling till Kalmar och Oskarshamn. Kustpilen erbjuder bra persontågsförbindelse och närheten till Europaväg E22 gör att man snabbt tar sig med bil såväl norrut som söderut. Inom fem mils radie finns dessutom flygplats.

Kommunen har en unik bredbandstäckning med Sveriges billigaste bredbandsavgift.

I kommunen finns fem större orter med tillgång till barnomsorg, låg- och mellanstadieskolor samt livsmedelsaffärer med mera. Högstadieskolor finns i Blomstermåla och Mönsterås och på dessa orter har landstinget etablerat hälsocentraler.

Mönsterås är centralorten i kommunen och här finns gymnasieskolan. Storgatan i Mönsterås hör till de attraktiva besöksmålen med sina små butiker i en idyllisk miljö. I centrumområdet finns all tänkbar service i kombination med caféer och matställen. Mönsterås hamnområde har blivit en central mötesplats.

Tillsammans hjälps vi åt att skapa möjligheter för alla invånare. I Mönsterås vill vi att du både bor och mår bättre!

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Mönsterås