Nyproduktion

Pingstgatan

Morö Backe, Skellefteå Se på karta

505 000 kr

470 000 kr +7%
Bostadstyp
Tomt
Upplåtelseform
Information saknas
Tomtarea
765 m²
Nyproduktion

Bygg nytt på Morö Backe!
SmålandsVillan och Myresjöhus har nu fyra återstående byggklara tomter på Pingstgatan. Här har du möjlighet att välja ditt eget hus med SmålandsVillans och Myresjöhus trygga och enkla totalentreprenad.

Tomterna ligger fint nära till naturen och med närhet till ett flertal förskolor. Det finns också en låg- och mellanstadieskola, Morö Backe skola. Bussförbindelsen är tät in till Skellefteå centrum med all tänkbar service och precis norr om Morö Backe finns Solbackens handelsområde med butiker, stora mataffärer och apotek. Tomterna varierar i storlek från ca 750 m2 upp till ca 1000 m2.

Med SmålandsVillan och Myresjöhus har du nu möjlighet att skapa dig ett eget boende på en friliggande tomt. På den tomt som faller dig i smaken hjälper vi dig från avtal och bygglovsprocess fram till färdigt hus med vår totalentreprenad. På SmålandsVillan och Myresjöhus kan du läsa mer om våra valbara husmodeller.

Bygg.t.ex. Villa Komstad på tomten.
Bygg familjevänliga Villa Komstad på tomten Fastan 2! Med entrén på gaveln öppnar hela huset upp sig med en härlig genomsikt och öppenhet från framsidan till baksidan. Kök och vardagsrum ligger placerat mot baksidan där ljuset flödar in från två håll vilket ger en ljus och öppen inomhusmiljö. I den något avskilda entrén finns plats för gästernas kläder och en klädkammare för att smidigt få ordning och reda. Groventrén ligger i direktkontakt med köket vilket är bekvämt när man kommer hem med matkassarna. Som pricken över i:t har sovrummet en walk in closet. På den här tomten kan du placera huset med utmärkt läge för altan med sol hela dagen. Med inredd övervåning kan du få upp till 7 rum och kök och en boarea på 151 kvadratmeter. Priset för inredd bottenvåning på 3 453 550 kr inkluderar t ex parkettgolv 13 mm, uppgraderat inbyggnadskök från Vedum, helkaklat badrum samt braskamin från Contura, byggherreavgifter, isolerat garage, tomt, etc. Boendekostnad inklusive drift, ränta och exkl amortering beräknas till 6 108 kr vid 15 % kontantinsats.

För fullständig beskrivning av kalkylerna, vänligen kontakta Mattias Förare på telefonnumret 076-131 48 34 eller mejla [email protected]

Läs mer om bostaden
OBOS Sverige

Kontakt