Nyproduktion

Ale RELSBO 1:20

Nödinge, Ale kommun Se på karta

1 200 000 kr

Bostadstyp
Tomt
Upplåtelseform
Äganderätt
Tomtarea
1 252 m²
Nyproduktion

Nu har du möjlighet att förverkliga husdrömmarna med Smålandsvillan eller Myresjöhus endast 8 minuter från Nödinge Centrum!

I attraktiva Nödinge har vi glädjen att förmedla en lantlig tomt om ca 1252m² som ligger ljust, fint och i vacker natur med hästhagar som närmaste granne. Nu har du möjligheten att tillsammans med Smålandsvillan eller Myresjöhus förverkliga dina husdrömmar och få möjligheten att bo i en vacker miljö, där ni kan njuta av ett bekymmersfritt boende i många år framöver. Exempel på hus som passar bra på tomten är välplanerade 1 1/2 plans villan Kalmar från Smålandsvillan, se bildexempel i annonsen. Eller varför inte trevliga enplansvillan Fredriksdal. Kostnadskalkyler finner du längre ner i annonsen.

För mer detaljerad info kontakta gärna Adam Kruse på 070-601 21 63 säljare Smålandsvillan eller Andreas Versen på 070-601 35 85 säljare på Myresjöhus.
Ni kommer såklart ha möjlighet att kika på annan husmodell tillsammans med Smålandsvillan eller Myresjöhus om så önskas.
Utgångspriset för tomten är 1 200 000 kr och säljes med budgivning, vilket kan göra att totalpriset i kalkylen ökar.

Bara 8 min till Ale torg och dess stora serviceutbud samt pendeltåget där du tar dig till Göteborg C eller Trollhättan på ca 20min. I Nödinge har du barnomsorg från förskola till högstadie. Kommunal badplats, idrottsanläggning och motionsområdet Dammekärr ca 5min från fastigheten.

Varmt välkommen att höra av dig för ytterligare information!

Läs mer om bostaden
Svensk Fastighetsförmedling Ale

Kontakt

Angela Eriksson

Svensk Fastighetsförmedling Ale
Mäklare Angela Eriksson, Svensk Fastighetsförmedling Ale
+46703548753