Norra Åsum

Norra Åsum, Kristianstad Se på karta

875 000 kr

Bostadstyp
Tomt
Upplåtelseform
Äganderätt
Tomtarea
864 m²
Nyproduktion 

Kontakta oss nu för att köpa tomt och hus av SmålandsVillan i populära Norra Åsum i Kristianstad!

Norra Åsum är ett bekvämt område för barnfamiljen, här har du gångavstånd till Åsums förskola och Wendesgymnasiet. Du har även nära till grundskolorna Helgedalsskolan och Slättängsskolan. Till Kristianstads centrum, som bjuder på ett bra shoppingutbud, nöjesliv, mysiga caféer och restauranger, tar du dig enkelt och snabbt via cykel eller buss. Även i Härlöv, ett handelsområde inte långt ifrån Norra Åsum, kan du njuta av ett rikt utbud av välkända butiker och varuhus.

Norra Åsum är hem åt underbart vackra naturomgivningar och härliga friluftsupplevelser. Vad sägs till exempel om Åsums ängar intill Hammarsjön, Sveriges största Gokartbana Åsum Ring, samt Ridhuset Gärds Ryttarförening med terrängrittbana, dressyrbana och hoppbana. Här finns också stor naturskog på sandmark med olika motionsslingor.

Stadsbussen med förbindelse till Kristianstad centrum och resecentrum går tre gånger i timmen. Dessutom finns goda möjligheter att ta sig runt via cykel. Kristianstads läge vid E22 gör att du enkelt kan ta dig österut mot Karlskrona eller västerut mot Malmö och kontinenten. Dessutom finns goda tågförbindelser via Kristianstads tågstation.

Du har möjlighet att fritt välja ett hus från SmålandsVillan som passar dina önskemål och tomtens förutsättningar, till exempel våra populära hus Villa Adelöv och Villa Kalmar. Tomten har nummer 21 på kartan i bildspelet och ligger med baksida mot naturen. I priset ingår VA men tomten är ej markterrasserad.

Välkommen att kontakta oss!

Läs mer om bostaden
OBOS Sverige AB