Gamleberg 103B

Ödsmål, Stenungsund Karta & restider

1 600 000 kr
TomtTomt

Precis intill anrika Gamlebergs gård i Ödsmål har vi nu glädjen att kunna erbjuda en solig tomt med högt läge. Här kan du bygga ditt drömhus i vacker omgivning och njuta av det lantliga lugnet samtidigt som du endast har ca tio minuter till Stenungsund och med all tänkbar service med restauranger, butiker och kultur. För dig som pendlar finns buss och tågstation och du når också E6 snabbt. Via cykelbana tar du dig lugnt och säkert till Stenungsund, Ekenässkolan eller till de olika badplatserna i området. Kommunalt VA är betalt.

Du är fri att bygga det hus du själv önskar men ett mycket fint alternativ är Villa Skärhamn från Ahus. Det vackra tvåplanshuset passar väl in i miljön och erbjuder 248 spatiösa kvadratmeter fördelade på åtta rum och kök. Läs mer i bifogad offert och produktionskalkyl.

Ödsmål är en populär och lugn ort med skola till och med årskurs 6, föreningsliv, och framför allt omedelbar närhet till havet och naturen. I närhet av tomten har du flera fina badplatser, båthamn och vackra skogsområden. Vi välkomnar dig att svänga in i den ståtliga lindallén och känna harmonin som kan prägla ditt framtida boende!

Läs mer hos mäklaren
Bostadstyp
Tomt
Tomtarea
2 485 m² tomt
Räkna på lån och försäkringar

Räkna på lån och försäkringar

Se vad det kostar dig per månad att bo på Gamleberg 103B och skaffa lånelöfte nu.

Pris
1 600 000 kr

Billigare och bättre boende

NYHET: Som säljare kan du få bättre koll på din försäljning!

Gå till Säljkollen för att få mer information om hur det går för din annons.

Statistik

5 327
besök på Hemnet
Objektet publicerades för 150 dagar sedan, den 26 oktober 2018. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.
illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra liknande objekt som sålts.

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips