Bjurfors Södra Bohuslän

Bjurfors Södra Bohuslän

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Tubbegatan 25, Skärhamn, Tjörns kommun

Tubbegatan 25

Villa
Skärhamn, Tjörns kommun
Bjurfors Södra Bohuslän

3 375 000 kr

186 m²

7 rum

602 m² tomt

Fin och smakfull villa i barnvänligt och populärt område i Skärhamn. Praktiskt och lättskött boende med trivsam rumsdisposition i tre-plan och garage med plats för både bil och förvaring. Stort rymligt hus med 5 sovrum. Centralt placerad villa i nära anslutning till allt vad Skärhamn som ort har att erbjuda. I husets källare finns gillestuga för helgernas spelkvällar, tvättstuga och flera förrådsutrymmen. Det finns dessutom gott om trevliga uteplatser att leka och umgås på samt en härlig gräsmatta. En villa att trivas i, både för den lilla och för den lite större familjen. Här bor man i en rogivande, lugn miljö med närhet till vackra strövområden och någon minuts gångväg till busshållplats och skolskjuts. Gångavstånd till Skärhamns småbåtshamn, restauranger och flertalet trevliga badplatser för salta bad. Skärhamn är ett levande samhälle året runt och från Tubbegatan har du bekvämt avstånd till affärer, skolor, bad, båthamn och kulturliv med bl.a. akvarellmuseum och restauranger. En villa att trivas i, både för den lilla och för den lite större familjen. Varmt välkommen på visning!

Ängsbacken 15D, null, Stenungsunds kommun

Ängsbacken 15D

Lägenhet
Stenungsunds kommun
Bjurfors Södra Bohuslän

2 250 000 kr

60,9 m²

2 rum

3 858 kr/mån

36 946 kr/m²

Här bor man bekvämt i ett lugnt och trivsamt område. Välplanerad och modern lägenhet med stor balkong i soligt söderläge. Rymligt vardagsrum där kök med matplats och vardagsrum möts i en stor öppen yta mot balkongen (nyttjanderätt). Köket har plats för matbord och är inrett med ljusa skåpsluckor. Här finns all utrustning man behöver för att laga en god måltid och sedan snabbt och enkelt låta diskmaskinen jobba. Sovrummet rymmer gott och väl en dubbelsäng med ett extra plus - klädkammare!. Badrummet med dusch är fräscht med vitkaklade väggar och klinker på golvet med golvvärme, i badrummet har du även tvättmaskin och torktumlare samt goda torkmöjligheter. Ett perfekt boende för dig som söker ett modernt och lättskött boende i lite lugnare miljö. Läget har gångavstånd till naturstigar, elljusspår och vill du hellre ta dig till Stenungsunds arena eller ett bad i havet vid vackra Kåkenäs brygga så promenerar du 7-10min och ”vipps” är du framme. Förskola och skola är bara några hundra meter bort, att kollektivtrafiken bara är några hundra meter bort och de goda pendlingsmöjligheterna från Stenungsund mot Göteborg och Uddevalla är bara ett extra plus. Brf Ängsbacken i Hallerna är en välskött förening med god ekonomi. Gemensamhetsytor som tillhandahålls av föreningen är parkeringsplats. Varmt välkomna till trevliga Hallerna och Ängsbacken!

 • Balkong
Trankoket, Skåpesund, Tjörns kommun

Trankoket

Tomt
Skåpesund, Tjörns kommun
Bjurfors Södra Bohuslän

1 250 000 kr

996 m² tomt

Välkommen till Vackra Trankoket! Här finns möjlighet att bygga antingen permanent eller fritidsboende med närhet till havet. Detaljplan tillåter max 105kvm byggnadsarea. Brygga och båtplats en kort promenad från tomten. I närområdet finns många vackra klippbad som förgyller sommaren, utöver båtliv och hav finns även här gott om skogsområden, vandringsstråk och mysiga stigar. Den kanske mest kända vandringsleden i närområdet är Sundsbyleden. Där finns även ett säteri som erbjuder ett populärt gårdscafé med restaurang, butik och en hel del aktiviteter åter runt. För den som vill pendla är det enkelt att ta sig både norr över mot Uddevalla samt åt söder till Stenungsund eller Göteborg, en kort promenad på 3-5min så är du framme vid närmsta busshållplats. . 5 - 7 min med bil till Myggenäs och med dess service finner ni här välsorterad mataffär, restauranger, gym, apotek och vårdcentral. Tar endast ca 50 min med bil till Göteborg. - Avlopp finns via samfällighet, servis finns vid tomtgräns. - Fiber finns i området, men även 5g nätet är under uppbyggnad ett fåtal hundra meter bort. - Fastigheten saknar elanslutning. - Båtplats tillhörande fastigheten i nyttjanderätt. - Friggeboden är av äldre beskaffenhet, ett rum med pentry och badrum med dusch. Kontakta ansvarig mäklare för att anmäla intresse samt möjlighet till visning.

Hällavägen 43, Ellös, Orust kommun

Hällavägen 43

Villa
Ellös, Orust kommun
Bjurfors Södra Bohuslän

5 300 000 kr

160 m²

7 rum

1 149 m² tomt

Välkommen till detta underbara hus med stora ytor både in- och utvändigt. Vacker trädgård och gräsmatta som omger huset, ansluter till naturen och berget som ger ett naturligt insynsskydd och fin "rumskänsla". Här finns stora altaner med flera olika sittplatser så det står dig fritt att välja mellan sol och skugga. På bara några minuters promenad är du vid havet och kan njuta av svalkande salta bad i vacker skärgårdsmiljö. Nuvarande ägare har nyligen installerat solceller som genererar så pass mycket kWh att kostnaden för hushållsström blir närmast 0kr - faktiska förbrukning av kWh finns under driftkostnader. Husets generösa ytor ger stora variationsmöjligheter, den öppna planlösningen gör att den sociala tillvaron har mycket goda förutsättningar oavsett om man är i husets hjärta - köket och hör kaminens eld spraka eller sitter ner i sällskapsrummets mjuka härliga soffa. Huset är ett ljuvt boende för den stora familjen med många fritidssysselsättningar mycket tack vare de dubbla garagen, de goda förvaringsmöjligheterna i de utvändiga friggebodarna samt de många sovrummen och härliga sociala ytorna som huset har. Badrum och toaletter finns på bägge våningsplanen, kanske njuter du lite extra i bastun innan duschen nalkas. När det sedan skall tvättas och torkas finns en mycket väl tilltagen och nyrenoverad tvättstuga. Dagis, förskola och skola ligger alla inom närheten, du når allt inom 5min. Fotboll och mängder av fritidsaktiviteter, bank, apotek, vårdcentral och matvarubutik - allt det och lite till t.ex. restauranger hittar du lokalt i Ellös. Gör du som många andra och jobbar hemifrån en eller flera dagar i veckan eller har egen verksamhet finns mycket goda möjligheter att jobba hemifrån genom de generösa utrymmena och separat ingång till källaren. Visste du att Ellös också är hemort för ett av Sveriges största fritidsbåtsvarv, Hallberg-Rassy. Välkommen på visning för att ta reda på hur detta hus kan göra just din vardag bättre!

Långekärr 56, Långekärr, Tjörns kommun
 • Tor 8 jun kl 17:30

Långekärr 56

Villa
Långekärr, Tjörns kommun
Bjurfors Södra Bohuslän

3 600 000 kr

106 m²

5 rum

2 239 m² tomt

Med bad- och båtliv inom bekvämt avstånd och i ett lugnt och naturskönt läge ligger detta rymliga och trevliga hus. Härliga uteplatser bl.a. på fin altan vid skyddad baksida skapar goda möjligheter för trevlig samvaro med vänner och familj. Från balkongen, med läge för härlig kvällsro, råder rofylld utsikt över den mysiga trädgården, grönskande ängar, gärdesgårdar och lummig skogsdunge som vacker inramning och bortre fond. Huset är en rejäl villa med fullhöjd källare byggd 1955 och därefter väl omhändertagen. Det är ett mycket bekvämt boende med med alla moderna funktioner på plats för en skön och lätthanterlig vardag. Välorganiserad planlösning och god fördelning av öppna och sociala ytor samt sovrum gör huset till en praktisk och lättskött bostad med plats för många och mycket. Huset är luftigt med stora rum och härliga sociala ytor. Här finns bland annat ett nytt hemtrevligt kök i snygg integration med matplats och rymligt vardagsrum. Tre sovrum, varav ett i entréplanet, samt stor källare delvis ovan mark och med egen entré ger möjlighet att utöka levnadsytorna och skapa ytterligare rum. Tomten ger möjlighet för såväl rekreation, lek som odling. Här finns gott om plats för att sätta upp ex. växthus för att ge fina möjligheter för dig som ex. vill odla växter av det lite mer väderkänsliga slaget. Trädgårdsförråd finns idag. Skola och förskola finns med promenadavstånd i Långekärr, helt nära huset, och det är inte mer än tio minuters körväg till matvaruaffär, apotek, pendelstation med expresskommunikationer mot Göteborg samt större skolor i Kållekärr. I området Klövedal har du nära till kilometer-, ja kanske till och med milvis, av vackra promenadstråk. Fina bad nås på cykelavstånd till Hällene, Kyrkesund med sitt barnvänliga Linneviken, Halsbäck brygga för de lite större. Björholmens Marina med sin trevliga hotell- och restauranganläggning ligger inom räckhåll för promenad eller cykel. Varför inte avsluta dagen med en god glass från Lejonet och Björnen eller ett gott glas vin i härlig bryggmiljö. Kort och gott ett härligt hus med en helt ljuvlig tomt, i ett bra läge på omtyckta nordvästra Tjörn! Varmt välkommen på visning.

 • Plus
Övre Sunna 163, Sunna, Tjörns kommun

Övre Sunna 163

Villa
Sunna, Tjörns kommun
Bjurfors Södra Bohuslän

4 775 000 kr

105 m²

4 rum

1 157 m² tomt

Välkommen till Övre Sunna 163, en blomstrande sommaridyll där havet nås med kortare promenad- eller cykeltur. Huset har under 2011 byggts om- och till och är genom åren mycket välskött och löpande underhållet. En fantastiskt fin och hemtrevlig bostad som fungerar bra hela året om men som lever upp lite extra under sommaren när den underbara trädgården står i blom. Stor altan knyter samman bostadshus och trädgård där det finns gott om sköna miljöer för rekreation, solbad. Två ljuvliga balkonger med vidsträckt vi över nejden och ut mot obruten horisont sätter en extra krydda på utevistelserna i detta hus. Här finns lägen passande såväl soldyrkare som skuggsökare. Salta, svalkande dopp nås inom några minuters cykelavstånd vid helt närliggande Sunnastrand, Hällene, Limhall, Linneviken m.fl.. Tomten erbjuder växtlighet utöver det vanliga med allt ifrån fruktträd till vackra perenner. Här finns också ett par charmigt förråd som rymmer mycket samt en fin gäststuga med privat sfär. Stor men ändå lättskött tomt med gott om plats för lek och bollspel. Har du gröna fingrar finns också fina ytor i skönt söderläge med odlingslådor, rabatter och annat kul. Invändigt erbjuder huset trivsamma och väldisponerade ytor. Ljusa golv och blonda toner pryder väggarna, det stora fönsterpartiet i allrummet skänker ett härligt ljusinsläpp och bjuder vacker havsutsikt. Här finns även en öppen spis som med hjälp av en braskaminkasett skulle kunna vara ett såväl värmande- som stämningshöjande inslag. Köket ligger intill allrummet och har en social planlösning med matplats intill helt ljuvligt fönsterparti, med inspiration av glasveranda, som också har access till balkong. Vidare finner du tre rofyllda sovrum och ett fräscht och helkaklat hygienutrymme med både dusch och badkar. Från både kök och badrum tar fina helglasade dubbeldörrar dig ut till den stora altanen vid husets privata sida med vackra berg i dagen i blickfång. I källarplanet finns entré, tvättstuga och praktisk förvaring. Huset ligger i ett lugnt och naturnära läge med fina strövområden i skog med gott om bär och svamp. Det ligger också inom gångavstånd till strand- och klippbad. Skola och förskola finns inom nära räckhåll i Långekärr och det är inte mer än femton minuters körväg till matvaruaffär, apotek, pendelstation med expresskommunikationer mot Göteborg samt större skolor i Kållekärr. I området kring Sunna har du nära till kilometer-, ja kanske till och med milvis, av vackra promenadstråk. Fina bad nås på cykelavstånd till Hällene, Kyrkesund med sitt barnvänliga Linneviken, Halsbäck brygga för de lite större. Björholmens Marina med sin trevliga hotell- och restauranganläggning ligger i närområdet. Varför inte avsluta dagen med en god glass från Lejonet och Björnen eller ett gott glas vin i härlig bryggmiljö. Kort och gott ett härligt hus med en helt ljuvlig tomt, i ett bra läge på omtyckta nordvästra Tjörn! Varmt välkommen på visning. Ett härligt hem att spendera sina lediga dagar på om, eller som permanentboende i ett underbart läge. Tillträde beräknas kunna genomföras i mitten av Juli, fastigheten inväntar SKV's registrering av bouppteckning. Varmt välkomna på visning!

Kryssarvägen 6, Almösund, Tjörns kommun
 • Imorgon kl 17:00

Kryssarvägen 6

Villa
Almösund, Tjörns kommun
Bjurfors Södra Bohuslän

4 500 000 kr

260 m²

8 rum

1 100 m² tomt

I ett riktigt bra läge ligger denna mycket trevliga och stora souterrängvilla som blivit omsorgsfullt skött allt sedan det byggdes. Dispositionen är väl genomtänkt och här finns ett stort allrum med sällskaps- och matsalsdel, många sovrum - passande den stora familjen, två badrum och en gästtoalett samt ett härligt kök i hjärtat av huset. I souterrängplanet finns sociala ytor som sätter lite extra guldkant på vardagen, bland annat stort rum med skönt värmande och stämningshöjande eldstad, rum med pool om 8x4 meter och access till trädgården. Tomten ger möjlighet till uteplatser i alla väderstreck och för den odlingsintresserade finns plats för trädgårdsland. Terrass i entréplanet bakom huset skapar lugna och skyddade platser för samvaro, solbad eller avkoppling. Den rejäla uteplatsen vid husets trädgårdssida erbjuder en stillsam vy över kringliggande grönska och bjuder in till lekfullhet och kreativitet på fina gräsytor. Huset ger också möjlighet till generationsboende eller dylikt genom en separat entré till souterrängplanet och här bjuds fina möjligheter i det vidbyggda garaget som förutom plats för bilen även inrymmer verkstads- och ateljédel. I Almösund bor du nära både hav, levande landsbygd och skogsområde. Inom kort promenadavstånd når du bad och småbåtshamn, flisade motions banor, strövområden och skidbacke. Skola, förskola, matvaruaffär, bank, gym, restaurang etc. ligger även det inom gångavstånd från huset. Pendlar du till arbete på annan ort ex. Göteborg är kommunikationerna mycket goda. Både Tjörnexpressen och Orustexpressen stannar vid hållplatser, inte långt ifrån huset, och tar dig på 40 minuter till Göteborg. Du har inte mer än några minuters körväg till Stenungsund där allehanda service, shopping och nöjen finns att tillgå och ytterligare kommunikationsförbindelser bl.a. genom pendeltåg.

 • Plus
Kyrkofjäll 218, null, Tjörns kommun

Kyrkofjäll 218

Gård/Skog
Tjörns kommun
Bjurfors Södra Bohuslän

5 750 000 kr

180 m²

6 rum

4 ha tomt

I Kyrkofjäll på Tjörn har du nu chansen att förvärva en trevlig hästgård i lagom storlek. Huset ligger omgiven av ett behagligt lugn och här har ni sol från tidiga morgonen till sena kvällen. Boningshuset är ljust och inbjudande med plats för den stora familjen. Här har man renoverat smakfullt och stilrent genom åren. Du välkomnas in i en stor luftig hall. Från hallen når du vidare in i det stora allrummet med braskamin, här finns plats för både soffgrupp och matgrupp. Vidare in genom vardagsrum kommer vi till husets hjärta ett charmigt och funktionellt kök som har gott om förvaring bakom vita luckor och goda arbetsytor. På entréplan finner vi även husets tvättstuga med gott om förvaring i garderobsvägg. På entréplan finner vi ett av husets 3 sovrum. En trappa upp till övre plan har vi vardagsrum, hygienutrymme med wc och dusch samt två rymliga sovrum. Stallet inrymmer idag 4-5 hästboxar och en sadelkammare/foderutrymme. På gården finns också en stor carport för de större maskinerna såsom husbil, husvagn eller traktorn. Det finns även en isolerad uppvärmd verkstadsdel. Dessutom ett nybyggt attefallshus för övernattande gäster eller varför inte hemmakontor? Stor härlig trädgårdstomt med odlingsplats för den med gröna fingrar. Här finns även ett växthus för den odlings intresserade. Varmt välkommen på visning!

Klemens väg 70, Höviksnäs, Tjörns kommun

Klemens väg 70

Villa
Höviksnäs, Tjörns kommun
Bjurfors Södra Bohuslän

2 975 000 kr

86 m²

3 rum

369 m² tomt

Trevligt och lättskött boende i populära Höviksnäs med dess närhet till allt. Enplansvilla med lättskött och representativ entré och trädgård. Hemtrevligt kök, väl tilltaget allrum med plats för många samt 2 sovrum. Härlig uteplats på baksidan med altan och uterum som förlänger sommaren. Nära förskola och skola åk 1-9 och inte mer än högst fem minuters cykelavstånd till charmant småbåtshamn och mycket fin badplats. Natur och strövområden inpå knuten såväl som busshållplats och fotbollsplaner. Ett mycket trivsamt boende beläget i ett område där det mesta finns inom räckhåll. Närhet till allehanda service såsom affärer, skolor, idrottsklubbar, kommunikationer, nöjen samt bad och båtliv. När du bor här bor du på ett ställe där du förenar ett praktiskt och lättskött boende med en såväl avkopplande som aktiv fritid. Varmt välkommen på visning! Välkommen till visning av en härlig villa belägen i familjeidyllen Höviksnäs.

Långekärr 130, Långekärr, Tjörns kommun

Långekärr 130

Villa
Långekärr, Tjörns kommun
Bjurfors Södra Bohuslän

2 100 000 kr

59 m²

5 rum

1 062 m² tomt

Ett trevligt hus, med fina möjligheter att skapa ett fritids- eller permanentboende, i ett av områdets soligaste läge. Stor hörntomt bjuder på vackra naturtomtsinslag, gräsytor för lek och spel, trådgårdsland för den odlingsintresserade och vackra fruktträd. Huset är ljust och luftigt och trots att det inte är så stort så finns här två-tre sovrum och ett väl tilltaget allrum. Ytterligare sovmöjligheter finns i källarplan med gillestuga. Vid trädgårdssidan finns en charmig amerikansk veranda utmed husets långsida som knyter ihop altan och trädgård. Här kan man sitta i läge för kvällssol och kura skymning, torrskodd om vädret inte visar sin bästa sida. Tidens tand har gjort sitt och huset kan behöva en hjälpande hand som ser över ytskikt för att återigen glänsa. Skola och förskola finns med promenadavstånd i Långekärr, helt nära huset, och det är inte mer än tio minuters körväg till matvaruaffär, apotek, pendelstation med expresskommunikationer mot Göteborg samt större skolor i Kållekärr. I området Långekärr har du nära till kilometer-, ja kanske till och med milvis, av vackra promenadstråk. Fina bad nås på cykelavstånd till Hällene, Kyrkesund med sitt barnvänliga Linneviken, Halsbäck brygga för de lite större. Björholmens Marina med sin trevliga hotell- och restauranganläggning ligger inom räckhåll för promenad eller cykel. Varför inte avsluta dagen med en god glass från Lejonet och Björnen eller ett gott glas vin i härlig bryggmiljö. Varmt välkommen på visning!

 • Plus
Mölnebo 4, Mölnebo, Tjörns kommun

Mölnebo 4

Villa
Mölnebo, Tjörns kommun
Bjurfors Södra Bohuslän

3 950 000 kr

135 m²

8 rum

2 000 m² tomt

Med promenadavstånd till salta bad ligger detta rymliga hus och väntar på ny ägare, fint beläget med fantastisk utsikt över Hakefjordens strandängar, arkipelag och med en underbar natur runt knuten. Dispositionen är väl genomtänkt och här finns ett stort allrum med sällskaps- och matsalsdel, många sovrum - passande den stora familjen, badrum och en gästtoalett samt ett härligt kök i hjärtat av huset. I källaren, delvis ovan mark och med egen entré, finns sociala ytor som sätter lite extra guldkant på vardagen, bland annat stort rum med skönt värmande och stämningshöjande eldstad, rum med fina förvaringsmöjligheter samt två ytterligare sovrum. Tomten ger möjlighet till uteplatser i alla väderstreck och för den odlingsintresserade finns plats för trädgårdsland. Terrass/altan med amerikansk veranda i entréplanet med blick mot havet skapar lugna och skyddade platser för samvaro, solbad eller avkoppling. Den rejäla uteplatsen vid husets trädgårdssida erbjuder en stillsam sfär och vy över kringliggande grönska och bjuder in till lekfullhet och kreativitet på fina gräsytor och skogsdunge med spännande berg. Fastigheten är under avstyckning, kringliggande åkermark kommer tillfalla närliggande jordbruk, se den tänkta nya gränsdragningen utritad på fastighetskarta. Fastighetsreglering beräknas klar under sommaren 2023 och ny fastighetsbeteckning kommer då att tilldelas fastigheten med hus och tomt. I Mölnebo/Kuballe har du närhet till allt som gör vardagen enkel såsom skolor, matvaruaffärer i både Rönnäng och Skärhamn, kollektivtrafik och god infrastruktur. Här bor man även i total samklang med den bohuslänska naturen och med havet och natur som närmsta granne. Bad och båtliv, restauranger och nöjen - allt inom räckhåll. Nära Stenungsund och bra pendelavstånd till Göteborg. Varmt välkommen på visning!

Härgusseröd 122, Ucklum, Stenungsunds kommun

Härgusseröd 122

Villa
Ucklum, Stenungsunds kommun
Bjurfors Södra Bohuslän

3 750 000 kr

172 m²

6 rum

1 633 m² tomt

Härligt stor och väldisponerad souterrängvilla med praktiska och smakfulla lösningar och detaljer. Det spatiösa allrummet på övre plan ger fina möjligheter till social samvaro med familj och vänner. Det hemtrevliga köket med sin stora matplats och access till utemiljö öppnar upp för att den stora familjen kan samlas utan större bekymmer. Stort altandäck som övergår i gräsmatta omsluter halva huset på söder/västersidan och integrerar fint med den vackra trädgården. Här finns tre bra sovrum med privat sfär. Ytterligare möjligheter att skapa rum finns i ännu oinredd del i souterrängplan samt i stort fristående garage. Kort och gott en både rymlig, praktisk och hemtrevlig familjevilla med en stor och tomt i soligt läge. Trädgården består av vackra perenna rabatter, gräsytor för lek och spel, naturtomtsinslag med träd och buskar. I Härgusseröd intill Ucklum bor du med naturen runt knuten, bad på två fina badplatser i Hällungen inom nära räckhåll. Promenadavstånd till förskolan 'Vilda Tilda' och Ucklumskolan för åldrar förskoleklass till och med 3:an. Vidare har du inte långt till Stenungsund med stort utbud av butiker, skolor och fritidsaktiviteter i bl.a. nya Stenungsunds Arena. Här finns också goda kommunikationer till både Uddevalla och Göteborg för dig som pendlar och inte vill köra hela vägen själv.

 • Plus
Ängslyckan 6, Sunna, Tjörns kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Ängslyckan 6

Villa
Sunna, Tjörns kommun
Bjurfors Södra Bohuslän

4 200 000 kr

140 m²

8 rum

1 563 m² tomt

Charmfull fyrtiotalspärla, på solig tomt nära havet, mitt i magnifik bohuslänsk natur med ljungbeklädda berg och varma klipphällar. Ett väl omhändertaget och löpande renoverat hus, med trivsam planlösning i entréplan och rofyllda rum i övervåning med två balkonger. Fina rum och ytor inredd källare ovan mark. Lugnt och bra läge inte många minuter från populära Kyrkesund. Den stora tomten bjuder på vackra naturtomtinslag med både berghällar och lummiga partier. Huset är ljust och luftigt och den goda planlösningen bjuder ett väl tilltaget vardagsrum i fin integration med matsal intill kök och utemiljö. Sovrum och allrum, gott om förvaring och rymligt badrum. Här saknas inget och huset ger plats för många och mycket. Stor, fristående altan vid husets entrésida med läge för morgon och förmiddagssol. Ett härligt stort stensatt uteplats löper utmed husets privata trädgårdssida. Här kan man sitta i läge för både morgon- och kvällssol och kura skymning. Balkonger i NO och SV ger ytterligare plats under bar himmel och bjuder dessutom skön utsikt. Montessoriskola åk förskoleklass+1-5 samt förskola finns i Långekärr, några minuters körtid från huset, och det är inte mer än drygt tio minuters körväg till matvaruaffär, apotek, pendelstation med expresskommunikationer mot Göteborg samt större skolor i Kållekärr. I området Kyrkesund och Sunna har du nära till kilometer-, ja kanske till och med milvis, av vackra promenadstråk. Fina bad nås på promenad - och cykelavstånd till Limhall, Hällene, Kyrkesund med sitt barnvänliga Linneviken och Halsbäck. Härön med vandringsled, badplatser och restaurang i marin miljö ligger inom nära räckhåll. Björholmens Marina med sin trevliga hotell- och restauranganläggning ligger också i närområdet. Varför inte avsluta dagen med en god glass från Lejonet och Björnen eller ett gott glas vin i härlig bryggmiljö. Varmt välkommen på visning!

 • Plus
Tomt - Korsviken, Ljungskile, Uddevalla kommun

Tomt - Korsviken

Gård/Skog
Ljungskile, Uddevalla kommun
Bjurfors Södra Bohuslän

1 500 000 kr

2 000 m² tomt

Drömmen om det lantliga läget som ger känslan av frihet, möjligheten till att bygga och förverkliga ER dröm samtidigt som du själv påverkar din egna framtida driftkostnad... Tomterna som är högt belägna har utsikt över vidsträckta ängar med omgivande berg och skog. Nu finns möjligheten till att förvärva en tomt mitt i det Bohuslänska landskapet. Dessutom har Du havet och salta bad på promenadavstånd. De två tomterna är på ca: 2 000 kvadratmeter vardera och förlagda så att man har närheten till varandra och grannar men ändå får den lantliga känslan. Tomterna har el och fiber vid anslutningspunkt endast ca: 75m från tomtgränsen. Vägen till och från tomterna är bärig och ursprungligen byggd för skogstransporter då tidigare avverkning skett i området av markägaren. Kommunen har godkänt två tomter och byggrätt för dessa två. Mer information finner ni under dokument eller kontaktar ansvarig mäklare.

Kilsbacken 2, Varekil, Orust kommun

Kilsbacken 2

Villa
Varekil, Orust kommun
Bjurfors Södra Bohuslän

5 475 000 kr

140 m²

6 rum

706 m² tomt

Säljarens citat: "Målet inför byggstart var att skapa ett hus som är energisnålt i det dagliga, som använder sig av byggmaterial med minsta möjliga innehåll av kemikalier och låga CO2-utläpp, och som (pga. stor andel naturmaterial) ger ett bra inomhusklimat utan skadliga emissioner." Här finner ni tre sovrum, samt en ateljé som kan användas som sovrum eller arbetsrum. Kök/matsal/vardagsrum i en öppen planlösning med högt i tak - upp till nock, samt ett allrum. Golven är av linoljad ek. Lite kuriosa om eken, så kommer virket från Visingsö där det planterades ek på order från Karl XIV för att säkerställa marinens behov. Huset har två rymliga badrum och en separat stor tvättstuga. En stor terrass ger, pga. bergets och husets form, sol hela dagen och/eller vindskydd hela dagen beroende på var man sitter och är byggt efter bergets form med en trappa ned mot garage och källarplan. I källaren är det ett rymligt dubbelgarage, pannrum/förråd, samt vinkällare.

Sörgårdsvägen 14, Strandnorum, Stenungsunds kommun

Sörgårdsvägen 14

Lägenhet
Strandnorum, Stenungsunds kommun
Bjurfors Södra Bohuslän

6 500 000 kr

128,9 m²

4 rum

4 952 kr/mån

50 427 kr/m²

Ljus och fin lägenhet som fått en uppgradering under 2022... Att hitta 4 rum och kök, två badrum och en bastu, stor uteplats och härlig balkong som dessutom har tillgång till den vy och utsikt som detta boende har är en kombination som är lika unik som svår att hitta i närområdet. Torget i Stenungsund tar 5-7 minuter med bilen, vill du mot Göteborg har du ca: 45 - 55 minuter med bilen eller om du hellre vill åka med lokaltrafiken så promenerar du ner till busshållplatsen på 4min för att ta bussen mot Göteborg, tåget som tar dig norröver mot Uddevalla eller söderöver mot Göteborg kliver du på i Stora Höga eller i Stenungsund - goda pendlings möjligheter finns för den som önskar... Asfalterade gång och cykelvägar som tar dig in till Stenungsund eller mot Stora Höga bara ca: 75 meter från entrén. Gillar du att svalka dig i havet har du populära Kåkenäs brygga ca: 7 minuters promenad bort eller om du hellre tar cykeln så når du den på ca: 5 minuter, en välbesökt plats under många sommardagar.

 • Balkong
 • Uteplats
Solgårdsterassen 17, Stenungsund Centralt, Stenungsunds kommun

Solgårdsterassen 17

Lägenhet
Stenungsund Centralt, Stenungsunds kommun
Bjurfors Södra Bohuslän

2 250 000 kr

63 m²

2 rum

4 038 kr/mån

35 714 kr/m²

På Solgårdsterassen 17 bor man i ett av Stenungsunds bästa lägen. Med närhet till natur och bad är detta ett populärt nyuppfört område som passar de allra flesta. I denna lägenhet bor du på 63 väldisponerade kvadratmetrar med sociala ytor i öppen planlösning. Bostaden har genomgående ljusa färgval, vilket gör det enkelt att sätta sin egen prägel. Den sobra designen kompletteras med snyggt golv i parkett. Rymligt sovrum med stora skjutdörrspartier som sväljer mycket förvaring och med gott om plats för större säng. Bostaden erbjuder även ett helkaklat badrum med dusch, handdukstork, WC, tvättmaskin och torktumlare. Solgårdsterassen är ett nyuppfört område i de centrala delarna av Stenungsund. Här bor du med gångavstånd till det allra mesta. Exempelvis nås Stenungs Torg inom tio minuters promenadväg. Här erbjuds all möjlig service som livsmedelsbutik, systembolag, gym, caféer & restauranger och massor av bra shopping. Som boende på Solgårdsterassen har du även nära till skolor, förskolor och idrottsanläggningar. För dig som pendlar finns goda buss- och tågkommunikationer, inom promenadavstånd, där du når både Göteborg och Uddevalla med enkelhet.

 • Plus
 • Uteplats
 • Hiss
Modistvägen 26A lgh 1001, Hallerna, Stenungsunds kommun

Modistvägen 26A lgh 1001

Lägenhet
Hallerna, Stenungsunds kommun
Bjurfors Södra Bohuslän

3 450 000 kr

95 m²

4 rum

4 163 kr/mån

36 316 kr/m²

Fräsch markplansfyra i populära Hallerna. Här bor du med naturen runt knuten samtidigt som du har nära till alla tänkbara bekvämligheter i centrala Stenungsund. Lägenheten karaktäriseras av ljus och rymd och inrymmer trevliga sociala ytor i kök och vardagsrum, tre sovrum, helkaklat badrum, stor klädkammare och isolerat uteförråd för förvaring. Stort altandäck ger minimal lägenhetskänsla och badar i sol större delen av dagen - här tillbringar man mer än gärna tid vid grillen eller i en bekväm solsäng under sommarhalvåret. Hallerna är en snabbt växande och populär del av Stenungsund. Här finner du mysiga promenadvägar och härliga grönområden samtidigt som du har promenadavstånd till skolor, idrottsanläggning, nöjen och restauranger samt Stenungs Torg med sitt breda shoppingutbud. Täta avgångar mot både Göteborg och Uddevalla med buss och tåg från Stenungsunds station som du antingen promenerar, cyklar eller tar närbussen till. Med bil når du snabbt och smidigt ut på E6:an i båda riktningar.

 • Uteplats
Lönneberget 1, Skärhamn Centralt, Tjörns kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Lönneberget 1

Villa
Skärhamn Centralt, Tjörns kommun
Bjurfors Södra Bohuslän

6 350 000 kr

229 m²

8 rum

1 036 m² tomt

Med ett riktigt centralt läge omgärdat av berg i Skärhamns lugna område Lönneberget ligger detta hus med bra disponerade ytor i tre plan varav ett i souterräng. Huset ger ett praktiskt och smakfullt boende, här finns många rum och souterrängplanet ger fina möjlighet att skapa generationsboende eller för den som vill driva företag hemma, exempelvis behandlingar som massage, frisörsalong, kontorsverksamhet, lagerförvaring osv. Mellanplan bjuder stilfullt kök och allrum i öppen plan - och access till härligt och skyddade uteplatser på spatiös altan som löper utmed stora delar av huset. Del av det stora allrummet kan med enkelhet konverteras till ett extra rum om önskas. Det översta planet inrymmer ytterligare tre rofyllda sovrum och ett allrum för ex. TV-mys. Här nås även balkong med fritt läge och utsikt ned mot Skärhamn. Huset bjuder på många fina detaljer, såväl exteriört som interiör. Ljusinsläpp och ljusspeglingar i god harmoni, imaginära rum för allehanda tillfällen och god fördelning mellan sociala- och privata ytor. Här bjuds ett modern boende, såväl estetiskt som tekniskt och driftsmässigt. De många solpanelerna ger ett mycket kostnadseffektivt boende och borgar för ett lågt klimatavtryck. En fantastisk villa för dig som söker ett rymligt och lättskött boende, med centralt läge och plats för både familj och vänner. Det centrala läget ger gångavstånd till både klippbad och stränder, småbåtshamn, akvarellmuseet och andra förnöjsamma inslag som affärer, kommunikationer, skola samt förskola. Skärhamn har ett rikt utbud av såväl kulturaktiviteter som idrottsaktiviteter allt med inramning av den vackra bohuslänska naturen och det magnifika havet. Kort och gott ett välskött hus i centralt läge med närhet till Skärhamns centrum med allehanda service. Ett boende i samklang med bohuslänsk natur, nära bad- och båtliv. Varmt välkommen på visning!

Utäng 30A, Skärhamn, Tjörns kommun

Utäng 30A

Villa
Skärhamn, Tjörns kommun
Bjurfors Södra Bohuslän

4 950 000 kr

166 m²

11 rum

1 858 m² tomt

Välkommen till Utäng 30 en rejäl 40-tals villa med två lägenheter. Nu har du möjligheten att förvärva detta stora hus som idag är inrett med två lägenheter och möjligheter för att skapa en tredje lägenhet finns eller varför inte inreda en affärslokal. Flytta in i en av lägenheterna och bo i princip gratis eller hyr ut hela villan om du hellre önskar ett mindre hyreshus att sköta om. För den stora familjen kan man återföra trappan mellan övre plan och mellanplan för att kunna utnyttja hela huset som ett boende. Källarplan inrymmer idag tvättstuga, teknikrum, wc samt tre ytterliga utrymmen som kan inredas efter behov. En trappa upp på mellanplan finner vi en av husets lägenheter inrett med kök med plats för matgrupp invid fönster. Allrum, tre sovrum och helkaklat hygienutrymme. Övre plan är lika inrett med kök, allrum, tre sovrum och hygienutrymme. vardera lägenhet är på cirka 83². Med buss tar du dig från hållplatsen (enbart 100 meter från huset) till Göteborg på en dryg timme. Gångavstånd till Skärhamns stora utbud av service och nöjen. Inom räckhåll finns flera fina badstränder för såväl stora som små, samt södra hamnen med alla sina matställen och det välrenommerade Akvarellmuseet. Bryggstråket med småbåtshamn och gästhamn ligger inte långt bort. Skolor, affärer, vårdcentral, bibliotek, banker, gym, idrottsklubbar etc. Allt finns, och allt är öppet året runt - vilket gör Skärhamn till en levande kustpärla. Välkomna på visning!

 • Plus
Adels lid 2, Stocken, Orust kommun

Adels lid 2

Villa
Stocken, Orust kommun
Bjurfors Södra Bohuslän

7 475 000 kr

121 m²

4 rum

505 m² tomt

Rymligt hus - med njutbar havsutsikt samt sköna uteplatser. Boende som fungerar både året runt och som fritidshus, med en värmande hand kan detta hus få nytt liv och bli en riktig skärgårdspärla. Rymligt hus med gott om plats för hela familjen och goda övernattningsmöjligheter nära och kära. Ett stenkast till Gullholmen och Käringön som erbjuder en fantastisk skärgårdsmiljö med båtliv, bad, fiske och unik bebyggelse. Pittoresk mysig kustort med småbåtshamn, kustnära bebyggelse och en välbesökt camping. Omtalade restauranger och salta bad på promenad avstånd ifrån huset. Stockens resturang och rökeri erbjuder härliga evenemang som räkfrossa, grillkvällar samt Quiz-afton. Några Kilometer ifrån huset ligger Ellös samhälle med förskola/ skola (F-6), Hemköp, bageri, några restauranger, fiskhandel, hotell och badplats ligger bara 5-10 min bort med bil. Det finns härliga löp- och promenadstråk med naturen in på knuten. Välkomna på visning!

Nedre trätte 560, Nedre Trätte, Orust kommun

Nedre trätte 560

Villa
Nedre Trätte, Orust kommun
Bjurfors Södra Bohuslän

3 425 000 kr

89 m²

4 rum

1 058 m² tomt

Välkomna till Nedre Trätte 560, en nyuppförd och modern enplansvilla i lantlig idyll med närhet till havet. Generös takhöjd, stora fönsterpartier, genomtänkta detaljer och stilfulla materialval - här är allt välplanerat och ingenting har lämnats åt slumpen. Totalt inryms tre bra sovrum, ett rymligt badrum med plats för klädvård samt kök och allrum i trivsam integration och med access till stora härlig altan. Utvändigt finner du fina lekytor för barn, stort altandäck med gott om plats för många och mycket, vackra inslag av berg och en rymlig parkering. När löven faller av träden kan du dessutom skymta havet, både från tomten och genom de stora fönstren i vardagsrummet. Ett underbart hem som fungerar lika bra att nyttja såväl permanent som till fritidsboende. Läget ger närhet till både centrala Svanesund och Varekil och dess allehanda serviceutbud så som affärer, gym, skolor, badplatser och småbåtshamn. Möjlighet till båtplats i brygg- och båtförening avsedd för fastighetsägare i Nedre Trätte finns. Ansökan till föreningen görs av nya ägaren. Varmt välkomna på visning!

 • Plus
Nyckelhålsvägen 21, Hals, Orust kommun
Nyckelhålsvägen 21, Hals, Orust kommun, bild 2
Nyckelhålsvägen 21, Hals, Orust kommun, bild 3

Nyckelhålsvägen 21

Tomt
Hals, Orust kommun
Bjurfors Södra Bohuslän

2 150 000 kr

634 m² tomt

Tomt i vackra Hals i Svanesund på Orust. Vid tomtgränsen finns vatten, el, fiber och avlopp framdraget. Nuvarande ägare har tagit fram ett förslag på hus tillsammans med arkitekt som finns med i prospektet. Ni är inte knuten till ett specifikt hus, men detta, av ägarna och arkitekten framtagna hus är något utöver det vanliga med möjlighet att justera och modifiera inom ramen för bygglovet - kontakt rekommenderas med Orust kommun och handläggare för mer information. * Bygglov finns från Orust kommun och handläggare, kontakt med Orust kommun och handläggare rekommenderas alltid av oss på Bjurfors - kopia på bygglov finns hos mäklare och ligger under dokument att se. * Startbesked för markarbete finns från Orust kommun och handläggare, kontakt med Orust kommun och handläggare rekommenderas alltid av oss på Bjurfors - kopia av startbesked för markarbete finns hos mäklare och även under dokument att se. * Svar kring tillfälligt stopp i byggnationen från Orust kommun och handläggare, kontakt med Orust kommun och handläggare rekommenderas alltid av oss på Bjurfors - kopia av mailkonversation finns hos mäklare och även under dokument att se. I området finns en lekpark som du ser från tomten, tomten är sista fastigheten på en återvändsgata, närheten till salta bad och bryggor ca 7min promenad - gillar du att motionera finns det gott om mindre vägar och stigar att finna, vill du hellre ta en tur på cykel så rullar du ut från huset och börjar trampa. Känner ni för en utflykt till skogen eller kanske se om kantarellerna och bären kommit fram så har ni en möjlighet att ta er 500m norr och vara på plats i naturen inom några minuter bara.

 • Premium
Morkullevägen 99, Ellös, Orust kommun

Morkullevägen 99

Villa
Ellös, Orust kommun
Bjurfors Södra Bohuslän

5 950 000 kr

117 m²

4 rum

651 m² tomt

Helt nybyggt 2020 och bara att flytta in i! Trevlig villa med skönt läge, bra planlösning, mycket ljus och fina materialval. Det nybyggda enplanshuset har en stor fin altan där man kan njuta av fantastisk utsikt. Här har dessutom nyligen installerats solceller om ca 8 kwh som håller de redan låga driftskostnaderna nere på tacksamma nivåer. Huset erbjuder tre rymliga sovrum och ett stort kök i öppen planlösning mot vardagsrummet som har stora glaspartier mot altanen och havsutsikt. Bostaden har även två helkaklade badrum samt en generös tvättstuga. Skjutdörrsgarderober i hallen medför goda förvaringsmöjligheter. Rymlig carport i fil med yttre förråd. Trädgårdsdel för odlaren med plattläggning och upphöjda odlingbäddar. Söker du en plats med vacker natur och närhet till havet men samtidigt vill ha tillgång till bekvämligheter så som mataffär, fiskaffär, bageri, kiosk och matställen så är detta platsen för dig. Ellös är ett fantastiskt kustsamhälle med småbåtshamn med gästplatser, flera härliga badplatser samt trevliga restauranger. För den golfintresserade ligger Orust Golfklubb inom fem minuters bilfärd. Ellös är mysigt att bo på året om. På vintern kan du ta en vacker promenad vid havet och vinterbada, eller ge dig ut på en av många vandringsleder i utkanten av Ellös.

 • Plus
Strand 255, Orust, Orust kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Strand 255

Villa
Orust, Orust kommun
Bjurfors Södra Bohuslän

5 600 000 kr

110 m²

5 rum

15 ha tomt

Här presenteras en unik möjlighet att förvärva en fantastisk strandfastighet. Här finns möjlighet att skapa sig ett boende utöver det vanliga på en pärla med osedvanligt bra läge mycket nära bad och båtliv. Man kan exempelvis ta ekan ut från sin tomtgräns ut till den lilla ön Knösen strax utanför. Om man siktar rätt kliver man dessutom i land på sin egen fastighet då även denna lilla ö är indelad i fastigheter där ca 3000 kvm tillhör Strand 1:7. Väl tillbaka från båtturen är det dags att plocka fram verktygen och det goda renoveringshumöret. För på fastigheten står idag ett äldre bostadshus samt en stor ekonomibyggnad som båda är i stort renoveringsbehov. Bostadsbyggnaden är byggt i klassiskt manér som ger förutsättningar att skapa sig ett lantligt drömhem. På fastigheten finns eget avlopp och eget vatten av okänd karaktär och kvalitet. Som köpare bör man räkna med att det tillkommer kostnader för att rusta upp detta. Köpekontrakt kommer att skrivas med Friskrivningsklausul. För mer information om detta, kontakta mäklaren. Strand 255 ligger vackert beläget precis vid havet och med behagligt avstånd till centralorterna Ellös, Henån och Varekil. Från fastigheten har man dessutom nära till många populära semesterorter så som Mollösund, Nösund, Lyr, m.fl. För den som pendlar nås Stenungsund inom ca 25-30 minuter där man tar sig vidare till Göteborg med enkelhet via tåg eller buss.

Lilla Doterödsvägen 5B, Stenungsund Centralt, Stenungsunds kommun

Lilla Doterödsvägen 5B

Tomt
Stenungsund Centralt, Stenungsunds kommun
Bjurfors Södra Bohuslän

2 750 000 kr

716 m² tomt

Här presenteras en unik möjlighet att förvärva en tomt i de allra centralaste delarna av Stenungsund. Här bor man med gångavstånd till allt man behöver. Fastigheten har ett utmärkt läge med absolut närhet till Stenungs Torg, flertalet skolor och förskolor, buss- och tågkommunikationer, matbutiker, restauranger, idrottsverksamheter, gym, med mera. Tomten är inte knuten till någon husleverantör vilket innebär att man har större frihet att bygga det hus man vill. Fastigheten ligger inom detaljplan, denna finns att ta del av under 'dokument'. Fastigheten ligger inom kommunens beslutade verksamhetsområde för VA vilket innebär att fastigheten har rätt att få kommunalt VA om så önskas. Möjlighet att ansluta fjärrvärme finns. Båda dessa anslutningar betalas av köparen. Det är helt ok att åka och kika på fastigheten på egen hand. För mer information eller bokning av visning, kontakta mäklaren.

Visar alla 26