Mäklare Sigvard Ekberg

Sigvard Ekberg

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Morkullevägen 99, Ellös, Orust kommun
  • Lör 22 apr kl 10:00

Morkullevägen 99

Villa
Ellös, Orust kommun
Bjurfors Södra Bohuslän

5 950 000 kr

117 m²

4 rum

651 m² tomt

Helt nybyggt och bara att flytta in i! Trevlig villa med skönt läge, bra planlösning, mycket ljus och fina materialval. Det nybyggda enplanshuset har en stor fin altan där man kan njuta av fantastisk utsikt. Här har dessutom nyligen installerats solceller som håller de redan låga driftskostnaderna nere på tacksamma nivåer. Huset erbjuder tre rymliga sovrum och ett stort kök i öppen planlösning mot vardagsrummet som har stora glaspartier mot altanen och havsutsikt. Bostaden har även två helkaklade badrum samt en generös tvättstuga. Skjutdörrsgarderober i hallen medför goda förvaringsmöjligheter. Söker du en plats med vacker natur och närhet till havet men samtidigt vill ha tillgång till bekvämligheter så som mataffär, fiskaffär, bageri, kiosk och matställen så är detta platsen för dig. Ellös är ett fantastiskt kustsamhälle med småbåtshamn med gästplatser, flera härliga badplatser samt trevliga restauranger. För den golfintresserade ligger Orust Golfklubb inom fem minuters bilfärd. Ellös är mysigt att bo på året om. På vintern kan du ta en vacker promenad vid havet och vinterbada, eller ge dig ut på en av många vandringsleder i utkanten av Ellös.

  • Plus
Strand 255, Orust, Orust kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Strand 255

Villa
Orust, Orust kommun
Bjurfors Södra Bohuslän

5 600 000 kr

110 m²

5 rum

15 ha tomt

Här presenteras en unik möjlighet att förvärva en fantastisk strandfastighet. Här finns möjlighet att skapa sig ett boende utöver det vanliga på en pärla med osedvanligt bra läge mycket nära bad och båtliv. Man kan exempelvis ta ekan ut från sin tomtgräns ut till den lilla ön Knösen strax utanför. Om man siktar rätt kliver man dessutom i land på sin egen fastighet då även denna lilla ö är indelad i fastigheter där ca 3000 kvm tillhör Strand 1:7. Väl tillbaka från båtturen är det dags att plocka fram verktygen och det goda renoveringshumöret. För på fastigheten står idag ett äldre bostadshus samt en stor ekonomibyggnad som båda är i stort renoveringsbehov. Bostadsbyggnaden är byggt i klassiskt manér som ger förutsättningar att skapa sig ett lantligt drömhem. På fastigheten finns eget avlopp och eget vatten av okänd karaktär och kvalitet. Som köpare bör man räkna med att det tillkommer kostnader för att rusta upp detta. Köpekontrakt kommer att skrivas med Friskrivningsklausul. För mer information om detta, kontakta mäklaren. Strand 255 ligger vackert beläget precis vid havet och med behagligt avstånd till centralorterna Ellös, Henån och Varekil. Från fastigheten har man dessutom nära till många populära semesterorter så som Mollösund, Nösund, Lyr, m.fl. För den som pendlar nås Stenungsund inom ca 25-30 minuter där man tar sig vidare till Göteborg med enkelhet via tåg eller buss.

Lyr-Röd 410, Lyr, Orust kommun
  • Lör 1 apr kl 10:00

Lyr-Röd 410

Fritidshus
Lyr, Orust kommun
Bjurfors Södra Bohuslän

3 950 000 kr

154 m²

7 rum

3 471 m² tomt

På den mysiga och lummiga ön Lyr finner du denna fina villa, omgärdad av charmiga gärdesgårdar och betesängar. Med spännande och annorlunda planlösning är villan praktisk och välanpassad för dig som vill njuta av ett rymligt boende i fantastisk omgivning. Här finns många rum för den stora familjen eller för nattgäster samt rymliga öppna ytor för trivsam social tillvaro. Tomten är väl tilltagen med 3 471 kvm att disponera över. Här finns fina uteplatser och stora gräsytor för lek och skoj. En kort färjetur tar dig över till Lyr som idag har ca 150 åretruntboende. Ön har varit bebodd sedan mitten av 1600-talet och människor har här kunnat kombinera jordbruk med fiskerinäring. Den lummiga insidan och kala utsidan av ön ger storslagna och variationsrika naturupplevelser. Här finns många fina badplatser, härliga naturstigar och svampskogar. Sommartid finns omtyckta och mycket populära restaurang Bryggvingen som är ett måste att besöka.

  • Plus
Lönneberget 1, Skärhamn Centralt, Tjörns kommun

Lönneberget 1

Villa
Skärhamn Centralt, Tjörns kommun
Bjurfors Södra Bohuslän

6 475 000 kr

229 m²

8 rum

1 036 m² tomt

Med ett riktigt centralt läge omgärdat av berg i Skärhamns lugna område Lönneberget ligger detta hus med bra disponerade ytor i tre plan varav ett i souterräng. Huset ger ett praktiskt och smakfullt boende, här finns många rum och souterrängplanet ger fina möjlighet att skapa generationsboende eller för den som vill driva företag hemma, exempelvis behandlingar som massage, frisörsalong, kontorsverksamhet, lagerförvaring osv. Mellanplan bjuder stilfullt kök och allrum i öppen plan - och access till härligt och skyddade uteplatser på spatiös altan som löper utmed stora delar av huset. Del av det stora allrummet kan med enkelhet konverteras till ett extra rum om önskas. Det översta planet inrymmer ytterligare tre rofyllda sovrum och ett allrum för ex. TV-mys. Här nås även balkong med fritt läge och utsikt ned mot Skärhamn. Huset bjuder på många fina detaljer, såväl exteriört som interiör. Ljusinsläpp och ljusspeglingar i god harmoni, imaginära rum för allehanda tillfällen och god fördelning mellan sociala- och privata ytor. Här bjuds ett modern boende, såväl estetiskt som tekniskt och driftsmässigt. De många solpanelerna ger ett mycket kostnadseffektivt boende och borgar för ett lågt klimatavtryck. En fantastisk villa för dig som söker ett rymligt och lättskött boende, med centralt läge och plats för både familj och vänner. Det centrala läget ger gångavstånd till både klippbad och stränder, småbåtshamn, akvarellmuseet och andra förnöjsamma inslag som affärer, kommunikationer, skola samt förskola. Skärhamn har ett rikt utbud av såväl kulturaktiviteter som idrottsaktiviteter allt med inramning av den vackra bohuslänska naturen och det magnifika havet.

Gläntans väg 29, Stora Höga, Stenungsunds kommun

Gläntans väg 29

Tomt
Stora Höga, Stenungsunds kommun
Bjurfors Södra Bohuslän

5 750 000 kr

2 067 m² tomt

Vi har äran att presentera en unik möjlighet att förverkliga era husdrömmar. Detta på en stor tomt om 2 067 kvm med närhet till natur, skog och hav. Tomten är väl tilltagen och dynamisk med fina nivåer, många soltimmar och vacker utsikt över havet. Inom bara några minuters promenadväg ligger en av många trevliga badplatser samt på ytterligare några minuter nås Getskärs småbåtshamn. Det finns många trevliga promenadstråk i området, där även våra fyrfotade vänner kommer trivas. Med förutsättningar som passar de allra flesta har Stora Höga etablerat sig som en mycket populär bostadsort. Med skolor och en aktiv idrottsverksamhet är detta en härlig plats för hela familjen. Stora Höga erbjuder allehanda service så som fullutrustad livsmedelsbutik, klädaffär, gym, apotek, padelbana och vårdcentral. Till Stenungsund kör man på 10 minuter och Göteborg nås inom ca 35 min. Reser man hellre kollektivt nås dessa orter med enkelhet från Stora Höga pendelstation.

Visar alla 5