Sotenäs Amborsröd 1:2

Örn, Sotenäs kommun Se på karta

595 000 kr

Bostadstyp
Tomt
Upplåtelseform
Äganderätt
Tomtarea
1 100 m²

Välkommen till din chans att förvärva en lantligt belägen tomt med havet inom promenadavstånd. Tomt 1. saluförs nu.

Använd fantasin för att komma fram till vilken typ av hus som du vill bygga. Förhandsbesked för byggnation av bostadshus finns och redovisas som bilaga i annonsen. Tomterna ligger utanför detaljplan.

Tomterna är belägna i en glänta mellan två utsiktsberg med rofull natur som granne. I närheten ligger Örn som är ett populärt västkusts samhälle med badplats, bryggor och möjligheter till båtplats. För den som känner för att utforska Sotenäs andra orter nås färjeläget till Bohus-Malmön på 10 minuter. Andra populära orter inom bekvämt bil avstånd är Kungshamn, Smögen och Hunnebostrand.

Tillfartsvägen (befintlig väg kommer att förlängas) från stora vägen och fram till tomtgräns kommer att bekostas och utföras av säljaren. Se bilder där en preliminär skiss finns.

Vatten och avloppslösning tillkommer och bekostas av köparen.

Kontrakt med villkor om avstyckning kommer att upprättas (Lantmäteriet upplyser om en preliminär handläggningstid om 7 månader innan beslut om avstyckning) som bekostas av säljaren. När väl tomten är avstyckad tillträder köparen och ansöker om bygglov för sin planerade byggnad.

Välkommen att boka en visning med mäklaren på plats.

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Kungshamn

Kontakta mäklaren

Johan Hofny

Svensk Fastighetsförmedling Kungshamn
Mäklare Johan Hofny, Svensk Fastighetsförmedling Kungshamn