Svensk Fastighetsförmedling Kungshamn

Svensk Fastighetsförmedling Kungshamn

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Lagerlokaler i Hovenäset, Kungshamn, Sotenäs kommun
  • 6 lediga bostäder

Lagerlokaler i Hovenäset

Övrigt
Kungshamn, Sotenäs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kungshamn
fr. 880 000 kr

HOGENÄS | LAGERLOKALER Under 2023/2024 kommer det att uppföras 6 st mindre lagerlokaler med äganderätt på friköpt mark om ca 40 Kvm. Detta innebär ett direkt ägande av din fastighet, ingen bostadsrättsförening. Byggnaden där lokalen finns består av 6 lika lokaler. Lokalen erbjuder en golvyta om ca 40 Kvm. Takhöjden ligger på 6,1 m i framkant vid port och 5,6 m i bakkant. Djupet är 7,6 m och bredd 5,25 m på gavel lokalerna övriga lokaler är 5,4 m. Detta är ett ekonomiskt fördelaktigt ägande där du anpassar din lokal efter behov. Det finns en samfällighetsförening vars uppgift är att förse förvaltningen av byggnadernas gemensamma intresse; Yttre underhåll av utvändiga asfaltsytor, staket, snöröjning, fasad, ytterbelysning, v/a mm. Kostnaden för samfälligheten är; 320 kr/mån. Lokalägarna står själva för elkostnaden & försäkring för lösöre. Denna lokal lämpar sig inte bara till dig som redan bedriver en verksamhet och behöver lokalyta. Du som privatperson kan med fördel förvärva en lokal och använda den för förvaring av båtar, bilar, husvagnar. Det sätts inga hinder för att ni är flera (familjen, släkten, vännerna) som köper en tillsammans. Den tilltagna ytan som är runt om byggnaderna är asfalterade och inhägnat med staket och grind. Området heter Hogenäs industriområde, här finns b.la byggvaruhandeln Karl Hedin, kommunala verksamheter samt övrig industri. Kontakta ansvarig mäklare för mer information. Varmt välkommen med din intresseanmälan!

  • Nybyggnadsprojekt
Högkvalitativa bostadsrätter med ett havsnära läge i Hovenäset, Kungshamn, Sotenäs kommun
  • 7 lediga bostäder

Högkvalitativa bostadsrätter med ett havsnära läge i Hovenäset

Lägenhet
Kungshamn, Sotenäs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kungshamn
fr. 2 600 000 kr
50-97 m²
2-4 rum
4 120 kr/mån

6 utav 13 lägenheter är sålda! Tillträde erbjuds omgående. Nu ges tillfälle till ett havsnära boende i populära Hovenäset! Ett bra läge att köpa en av de totalt 13 nyproducerade bostadsrätter som byggs om i fd Hovenäsets gamla skola. Varje enskild lägenhet är unik på sitt sätt, ingen planlösning är den andra lik vilket ger lägenheterna en sällsynt karaktär. Lägenheterna har planerats med omsorg där man lagt mycket kärlek och eftertanke vid val av material för att särskilja sig från Svensk nyproduktions standard. Lägenheterna varierar i storlek och belägenhet i huset, vissa med två plan och andra med större terrass eller uteplatser. Välj den lägenhet som passar dina behov bäst. Vi vet att bostadsdrömmen kan se lite olika ut beroende på var i livet vi befinner oss. Vissa vill ha ett fritidsboende att fly till när storstadsstressen trycker på, medan andra vill ha ett året-runt-boende i en lugn och harmonisk miljö. Detta boende passar oavsett ändamål. Som boende i Hovenäset erbjuds en direkt närhet till salta bad och som boende i Brf Graniten tillämpas "badrocksavstånd" till närmsta badplats. En lyx som kommer väl till pass oavsett om det blir ett fritidsboende eller permanentboende. Lägenheterna innehar modern teknik som underlättar ägandet av lägenhet om tanken är att nyttja boendet som fritidshus. Bl. a. kan värmen styras via app i mobilen. Förutom att lägenheterna har sina egna uteplatser finns även en stor lummig trädgård där trevliga uteplatser kommer anordnas. På föreningens mark finns även en onyttjad byggrätt om ca 250 kvm. På tomten finns 13 st parkeringsplatser och fastigheten är förberedd för elbilsladdning. Fiber finns indraget till lägenheterna. Sotenäs kommun är känd för sin fiskeindustri och havsrelaterade aktiviteter. Här kan besökare njuta av färsk fisk och skaldjur samt delta i olika vattensporter och fisketurer. Byn Hovenäset själv har såväl som andra orter i kommunen en fiskebyhistoria och har behållit en del av den traditionella charm som är karakteristisk för denna typ av samhällen. Sammanfattningsvis är Hovenäset en del av Sotenäs kommun, och erbjuder en idyllisk kustby med närhet till natur och hav. Det är en destination som lockar besökare som söker avkoppling och naturupplevelser i en genuin svensk skärgårdsmiljö. Tillträde till lägenheterna planeras till sommaren 24. Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare för mer information om projektet!

  • Nybyggnadsprojekt
Myrvägen 47, Malmön, Sotenäs kommun
Myrvägen 47, Malmön, Sotenäs kommun, bild 2
Myrvägen 47, Malmön, Sotenäs kommun, bild 3

Myrvägen 47

Lägenhet
Malmön, Sotenäs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kungshamn
3 695 000 kr
55 m²
3 rum
3 154 kr/mån
67 182 kr/m²

Välkommen till ett perfekt fritidsboende. Här erbjuds en välhållen stuga i bostadsrättsform med nära till allt som Malmön har att erbjuda. Denna kvadratsmarta stuga erbjuder 2 sovrum, ett kaklat badrum med golvvärme, allrum/kök i öppen planlösning samt ett praktiskt sovloft när ni är flera på besök. Toppa detta med en underbar uteplats mot sydväst och ni har ett utmärkt utgångsläge för att utforska Malmön. På nämnd uteplats kan ni sitta under tak eller under himmel. Här har ni även berget som närmsta granne vilket skänker en skyddad känsla. En parkeringsplats finns till lägenheten. Bostaden värms upp med direktverkande el samt en luft/luft värmepump. Värmepumpen borgar för låga driftskostnader. För den som vill hyra ut sitt boende för extra intäkter lämpar sig den här stugan utmärkt. Föreningen tillåter andrahandsuthyrning och Malmön är ett väldigt populärt turistmål. När du känner för att besöka restauranger, livsmedelsaffärer och nöjen ligger hamnen i Malmön inom gångavstånd. Just idag kanske ni känner för färska skaldjur innan badet? Då står fiskaffären i hamnen till er tjänst. Väl nere vid havet är det bara att välja och vraka mellan flertalet badplatser, exempelvis på Kalven. Dessutom finns de populära badplatserna Pärlane och Kattesand på bekvämt promenad/cykelavstånd. Från Malmön nås många trevliga semesterorter. Båtvägen längs kusten kantas av västkustorter såsom Kungshamn, Hunnebostrand och Smögen med Smögenbryggan. Om båten är upptagen för säsongen går det fint att nå fastlandet med bilfärjan. Väl på fastlandet tar kustvägen dig genom varierande natur (skog, berg och hav) till de olika orterna. Stugan säljs enklare avstädad och möblerad minus personliga tillhörigheter. Varmt välkommen på visning.

  • Premium
  • Uteplats
Köpmansgatan 28A, Hunnebostrand, Sotenäs kommun
  • Mån 29 jul kl 14:30
Köpmansgatan 28A, Hunnebostrand, Sotenäs kommun, bild 2
Köpmansgatan 28A, Hunnebostrand, Sotenäs kommun, bild 3

Köpmansgatan 28A

Lägenhet
Hunnebostrand, Sotenäs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kungshamn
1 695 000 kr
49 m²
1 rum
vån 3/4
3 576 kr/mån
34 592 kr/m²

Välkommen till Köpmansgatan 28A, här har du nu chansen att förvärva en trevlig bostadsrätt! I princip totalrenoverad i närtid möter lägenheten dig som vill ha ett bekvämt boende i underbara Hunnebostrand. Denna etta är väl disponerad på 49 kvadratmeter, du möts av hall med skjutdörrsgarderober (med ett extra förvaringsutrymme innanför), härifrån når du badrummet, sedan köket med matplats . Sedan kommer du ut till vardagsrummet/sovrummet där du har en rymlig yta, härifrån når även balkongen med utsikt över parken och nya markiser som skydd när solen pressar på. Detta är ett perfekt boende för dig som söker ett semesterboende, dig som vill köpa er första bostad eller kanske dig som vill flytta till något mindre. Bostadsrätten är centralt belägen i Hunnebostrand, här har du närhet till det mesta. Livsmedelsbutiker, restauranger och andra butiker finns inom promenadavstånd, såväl som busshållplats och flera badplatser. Det är även bekvämt bilavstånd till Bovallstrand, Smögen och Kungshamn. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information! Ägaren har även en nyare segelbåt som kan köpas till för ett förmånligt pris.

  • Premium
Askums-Backa 6G, Hunnebostrand, Sotenäs kommun
Askums-Backa 6G, Hunnebostrand, Sotenäs kommun, bild 2
Askums-Backa 6G, Hunnebostrand, Sotenäs kommun, bild 3

Askums-Backa 6G

Övrigt
Hunnebostrand, Sotenäs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kungshamn
1 795 000 kr
1 rum
117 m² tomt

Nu finns möjlighet att förvärva en fastighet med äganderätt på friköpt mark bebyggd med en helt nybyggd byggnad om ca 117Kvm. Detta innebär ett direkt ägande av din fastighet, ingen bostadsrättsförening. Byggnation består av två huskroppar med total 18 st egna fastigheter. 12 stycken fastigheter i den största "huskroppen" och 6 stycken i den mindre "huskroppen". Vardera fastighet erbjuder en golvyta om ca 117 kvm. Lokalerna erbjuder en fantastisk volym med ca 8 m takhöjd i framkant och ca 7 m i takhöjd i bakkant. Vardera lokal förses med en rejäl vikport om 4,5x4,5m (bxh), framdraget vatten/avlopp, egen elcentral samt luftvärmepump. Detta är ett ekonomiskt fördelaktigt ägande där du anpassar din lokal efter behov. Som ägare till fastigheten har man del i 3 st gemensamhetsanläggningar som förvaltas av en Samfällighetsförening. Samhällsföreningen, Askums-Backa industripark förvaltar gemensamhetsanläggningarna Askums-Backa ga:3-5. Ga:3 – Väg. Lokalerna (Askums-Backa 2:12-2:29) har 1 andel vardera och padelhallen (Askums-Backa 2:11) har 10st andelar. Ga:4 – Vattenledningar fram till avstängningsventilen efter vattenmätare till respektive fastighet. Fastigheterna Askums-Backa 2:11-2:29 har 1 andel vardera. Ga:5 – Avloppsanläggning med tillhörande anordningar och ledningar för toalett där avloppsvattnet leds till två slutna tankar. Separat anläggning för bad-, disk- och tvättvatten med tillhörande anordningar och ledningar där vattnet leds till en slamavskiljare där vattnet leds till en slamavskiljare och markbädd. Detta projekt lämpar sig inte bara till dig som redan bedriver en verksamhet och behöver lokalyta. Du som privatperson kan med fördel förvärva en lokal och använda den för förvaring av båtar, bilar, husvagnar. Det sätts inga hinder för att ni är flera (familjen, släkten, vännerna) som köper en tillsammans. Tillträde kan ske omgående!

  • Premium
Torggatan 1A, Hunnebostrand, Sotenäs kommun
  • Tis 30 jul kl 15:20
Torggatan 1A, Hunnebostrand, Sotenäs kommun, bild 2
Torggatan 1A, Hunnebostrand, Sotenäs kommun, bild 3

Torggatan 1A

Lägenhet
Hunnebostrand, Sotenäs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kungshamn
2 995 000 kr
72 m²
3 rum
vån 0/3
2 146 kr/mån
41 597 kr/m²

Rymlig bostadsrätt med låg avgift ett stenkast ifrån hamnen. Lägenheten upplevs i bra skick och erbjuder genomgående en ljus, inbjudande interiör. Lägenheten ifråga ligger på första våningen med parkeringsplatsen inte många meter utanför entrédörren. Bekvämt! Bostaden erbjuder allt du behöver och har en klok planlösning vilket möjliggör umgängesyta såväl som bra storlek i hall och sovrum. Här finns även ett helkaklat badrum med dusch, tvättpelare och arbetsyta. Från badrummet nås även ett praktiskt förråd. Vardagsrummet i öppen planlösning mot köket bidrar till det luftiga intrycket. Men vad är väl en lägenhet utan uteplats? Här erbjuds inte bara en utan två stycken! Den ena vetter mot öster på framsidan med plats för mindre sittgrupp och nås från ett av sovrummen. Balkong nummer två nås från vardagsrummet och erbjuder plats för sittgrupp samt en havsglimt. Låt oss prata läge. Här bor vi vid hamngatan. Hunnebostrands hamn är pittoresk och andas total västkustkänsla. Flera krogar och restauranger med förstklassig mat och dryck kantar Strandgatan. Fiskaffär, mysiga sjöbodar, båtar och butiker... listan kan göras lång. Om ni vill fortsätta listan finns även affär och busshållplats inom bekvämt promenadavstånd. Men vad är väl sommaren utan klippor och bad? Här bor man bekvämt nog mellan två fantastiska badplatser. Den ena mot norr benämns Hästedalen och erbjuder sandstrand och hopptorn. Vandrar du istället mot sydväst finns Sankt Görans Ö med flertalet badplatser från klippor. Missa inte denna trevliga lägenhet i fantastiska Hunnebostrand. Lägenheten flyttstädas inte ytterligare inför övertagande. Möjlighet till snabbt tillträde.

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
  • Hiss
Hällefiskgatan 7, Kungshamn, Sotenäs kommun
Hällefiskgatan 7, Kungshamn, Sotenäs kommun, bild 2
Hällefiskgatan 7, Kungshamn, Sotenäs kommun, bild 3

Hällefiskgatan 7

Villa
Kungshamn, Sotenäs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kungshamn
7 250 000 kr
68 + 80 m²
6 rum
475 m² tomt

Nu kan vi presentera försäljningen av denna rymliga och välskötta villa på populära Hällefiskgatan i Kungshamn. Kan du tänkta dig att bo med riktigt bra havsutsikt, flera uteplatser i trevligt solläge åt söder & ett högt läge? På Hällefiskgatan 7 finns all anledning att trivas! Som grädden på moset värms huset upp via bergvärme, vilket borgar för låga driftskostnader. Fiber finns installerat och parkering för flertalet bilar på såväl uppfarten som i det friliggande garaget. Fisketångens iordningställda badplats finns inom bekvämt promenadavstånd. Livsmedelsaffär, klädaffärer, restauranger och butiker finns i Kungshamns hamn som även det finns inom promenadavstånd. Andra populära semesterorter såsom Malmön, Hunnebostrand, Bovallstrand och Smögen finns inom kort bilavstånd. Den sistnämnda orten och sin populära Smögenbrygga kan nås via Zitabåtarna från Kungshamns hamn som tar dig tur och retur (se länk). Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information.

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Friköpt sjöbod - SOTENÄS VÄJERN 1:71, Väjern, Sotenäs kommun
Friköpt sjöbod - SOTENÄS VÄJERN 1:71, Väjern, Sotenäs kommun, bild 2
Friköpt sjöbod - SOTENÄS VÄJERN 1:71, Väjern, Sotenäs kommun, bild 3

Friköpt sjöbod - SOTENÄS VÄJERN 1:71

Övrigt
Väjern, Sotenäs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kungshamn
1 700 000 kr
80 m² tomt

Varmt välkommen till denna friköpta och rymliga sjöbod i Väjerns hamn. Olikt andra sjöbodar i denna del av Väjern, är en del av tomten obebyggd, vilket kan ge fastigheten goda utvecklingsmöjligheter. Slå upp portarna och rulla in både båt och bil - här finns gott om plats för all sorts magasinering! En trappa upp finns ytterligare förvaringsmöjligheter; eller varför inte nyttja våningsplanet som en trivsam loungehörna efter ni varit ute på havets E6? Duka upp för samkväm och frossa i dagens fångst! Marken som sjöboden står på är friköpt och man behöver således inte vara skriven i Sotenäs kommun för att få förvärva. El finns indraget. Parkeringsmöjligheter finns i direkt anslutning till boden. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information.

  • Premium
Dinglevägen 11, Kungshamn, Sotenäs kommun

Dinglevägen 11

Lägenhet
Kungshamn, Sotenäs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kungshamn
2 295 000 kr
73,7 m²
3 rum
vån 2/3
4 085 kr/mån
31 140 kr/m²

Välkommen till Dinglevägen 11 i Kungshamn, här hittar du en centralt belägen lägenhet med en boarea på 73,7 kvm. En perfekt lägenhet för dig som vill bo centralt på västkusten med närhet till det mesta. Denna lägenheten är väl disponerad på två sovrum, ett stort vardagsrum, kök och badrum. Från ett av sovrummen når du den rymliga balkongen som vetter mot öst, med plats för både matgrupp och andra utemöbler. Lägenheten har ett genomgående ljus och det stora vardagsrummet skapar öppen och rymlig känsla i lägenheten. Här får både soffgrupp och matbord plats, här når du även en av de små balkongerna som vetter mot sydväst perfekt för att avnjuta kvällssolen. Endast ett par minuter till fots når ni hamnen i Kungshamn där det finns dagligvaruhandel, restauranger och kommunikationer. För dig som vill bege dig till Smögen erbjuder Zitabåtarna dagliga båtturer sommartid. På nolltid avnjuts en glass på Smögenbryggan. Andra populära orter som Hunnebostrand, Bovallstrand och Bohus-Malmön nås med bekvämt bilavstånd. Känner du för att svalka av dig, närmaste badplats är bara ett stenkast bort och många fler finns inom promenad och cykelavstånd. Du når även saker som sporthall, apotek, busshållplats, idrottsplats, förskola och skolor inom kort promenadavstånd. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information. Visningar kan erbjudas från i början av juli. Tillträde kan erbjudas ifrån juli 2024.

  • Balkong
BÄCKEVIK 2:4 , Sotenäs, Sotenäs kommun
BÄCKEVIK 2:4 , Sotenäs, Sotenäs kommun, bild 2
BÄCKEVIK 2:4 , Sotenäs, Sotenäs kommun, bild 3

BÄCKEVIK 2:4

Övrigt
Sotenäs, Sotenäs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kungshamn
2 800 000 kr
50 m² tomt

Här har vi en sällan skådat möjlighet, att bli ägare till en friköpt sjöbod mitt i smeten och med kommunalt V/A. Eftersom det är en sjöbod på egen fastighet (friköpt) är det fritt fram för alla, både företag och privatpersoner, att förvärva. Sjöboden har tre våningar och har tidigare använts för restaurang och servering då med tillfälligt bygglov. På entréplan var det tidigare kök och servering, andra plan njöt man av läckerheterna som anrättades i köket och 3 plan var ägarens privata utrymme. I dag bedrivs ingen verksamhet i fastigheten. Som det framgår av bilderna är sjöboden inrätt och möjligheten finns att använda fastigheten som kontor i samband med annan verksamhet. Fastigheten är taxerad som Hyreshusenhet, lokaler - taxeringskod 325 Välkommen att kontakta oss för visning.

  • Premium
SMÖGENÖN 1:481, Smögen, Sotenäs kommun
SMÖGENÖN 1:481, Smögen, Sotenäs kommun, bild 2
SMÖGENÖN 1:481, Smögen, Sotenäs kommun, bild 3

SMÖGENÖN 1:481

Övrigt
Smögen, Sotenäs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kungshamn
5 000 000 kr
104 m² tomt

Fastigheten som inhyser ett av Smögenbryggans hetaste uteställen är nu till salu. I Byggnaden som ligger strategiskt placerad på bryggan bedrivs idag restaurang/nattklubb och hyresavtal med mycket goda hyresintäkter föreligger. Smögen är en Sveriges mest besökta och populära öar att besöka under sin semester. Ön erbjuder ett stort utbud av restauranger, nattklubbar, butiker och badställen. I köpet ingår också 1/2 del av fastigheten Smögenön 1:286. Kontakta ansvarig mäklare Steinar Lund för mer information och visning.

  • Premium
HEDALEN 1:18 , Sotenäs, Sotenäs kommun
HEDALEN 1:18 , Sotenäs, Sotenäs kommun, bild 2
HEDALEN 1:18 , Sotenäs, Sotenäs kommun, bild 3

HEDALEN 1:18

Övrigt
Sotenäs, Sotenäs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kungshamn
2 000 000 kr
96 m² tomt

Nya lagerlokaler med ett centralt läge i kärnan av Hunnebostrand! Nu finns möjlighet att köpa en nyproducerad lagerlokal med en yta på ca 122 kvm, en grym möjlighet för den som vill ha en egen lokal där läget är avgörande. Här kommer byggas en rymlig industrilokal som kan användas för att förvara båtar, bilar eller för företaget som vill etablera sig. Oavsett om du är privatperson eller företagare, kommer denna lokal erbjuda den flexibilitet och funktionalitet du behöver. Lokalen kommer bestå av ett entréplan med förråd i bakkant av lokalen samt ett entresolplan med utgång till egen balkong. Lokalen kommer att innehålla följande: Vikportar med dörr. Värmepump, luft/luft. Badrum med toalett och handfat. Trappa upp till entrésolplanet. Färdigställt entrésolplan med ytskikt. Balkong med trädäck. Då entrésolplan byggs finns det möjlighet att använda delar av lokalen som kontor, vilket gör lokalen ännu mer attraktiv för affärsverksamheter. Möjlighet att ta emot kunder är givet då entresolplanet kommer erbjuda naturligt ljusinsläpp och lunchen kan med fördel avnjutas på den egna balkongen. Varje fastighet kommer att ha en andel i den nybildade gemensamhetsanläggningen GA:13. Mer information och beskrivning av gemensamhetsanläggningen finns under "dokument" i annonsen. Lokalen förvärvas med äganderätt på friköpt mark bebyggd med en helt ny byggnad. Detta innebär ett direkt ägande av din fastighet, ingen bostadsrättsförening. Köpeskillingen kommer att delas upp i två delar. Tomten förvärvas med bindande köpekontrakt köpeskilling 1 000 000 och entreprenadavtal skrivs med entreprenören för byggnationen med 1 000 000, totalt 2 000 000 Bygget är igång och gjutning av grund är planerat till april månad 2024. Beräknas vara färdigställda sensommaren 2024. Kontakta oss på Svensk Fastighetsförmedling för mer information.

  • Premium
Valövägen 13, Hunnebostrand, Sotenäs kommun
  • Budgivning pågår
Valövägen 13, Hunnebostrand, Sotenäs kommun, bild 2
Valövägen 13, Hunnebostrand, Sotenäs kommun, bild 3

Valövägen 13

Tomt
Hunnebostrand, Sotenäs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kungshamn
795 000 kr
534 m² tomt

Nu har du möjlighet att förvärva en obebyggd tomt om 534 kvm i Hunnebostrand med havet inom promenadavstånd. För er som drömmer om att bygga hus på västkusten är detta den perfekta tomten för era husdrömmar. Här har du bara ett stenkast till motionsspår i natursköna miljöer för den med pigga och raska ben. Hunnebostrands hamn, butiker och kommunikationer nås med en kortare cykeltur eller promenad. Tomten ligger utanför detaljplan. Det finns möjlighet att koppla på sig på det kommunala nätverket för vatten och avlopp. Boendet ger dig också närhet till Bovallstrand, Kungshamn & Smögen där det finns ett komplett serviceutbud, så som livs, bank, apotek, restauranger samt butiker. Butiker, som inte sällan förekommer i form av sjöbodar, vilket verkligen är det lilla extra för att skapa den där eftertraktade västkustkänslan. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information!

  • Premium
Olssons väg 1, Malmön, Sotenäs kommun
Olssons väg 1, Malmön, Sotenäs kommun, bild 2
Olssons väg 1, Malmön, Sotenäs kommun, bild 3

Olssons väg 1

Villa
Malmön, Sotenäs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kungshamn
10 500 000 kr
98 m²
5 rum
994 m² tomt

Varmt välkomna till denna fantastiska plats på underbara Malmön. Här bor ni på Draget med havet inom synhåll och räckhåll. Stenhuggararvet ifrån forna dagar har satt sina spår i området och ger en äkta västkust känsla. Här njuter ni av två välhållna hus, det ena i form av en vackert renoverad byggnad ifrån 1897 och den andra ett helt nyrenoverat gästhus med eget badrum och trinettkök. Just denna bostad ligger med ett högt och soligt läge på Draget. Det första ni ser när ni svänger in mot huset är den vita fasaden, det tegelröda taket, den karga granitmuren toppad av en grönskande syrénhäck. Vackert var ordet. Samma granitmur och syrénhäck är mer än bara estetiskt, det ger en privat tillvaro på tomten för dig och dina nära. När du väl kommit förbi grindarna njuter ni av en stor tomt med gott om plats för spring, lek och midsommarfirande. Huset står på granitfot och är nyligen renoverat utvändigt samt till stora delar invändigt. Det välutrustade och nyrenoverade (2023-2024) gästhuset bjuder gästerna till att sköta sig själva. Ett enklare förråd finns också på tomten. Från huvudbyggnadens alla fönster erbjuds havsutsikt. Längst upp i huset är utsikten mot havet särskilt magnifik. Hela tomten badar i sol från morgon till kväll och många timmar torde spenderas på altanen med sydväst-läge som delvis är under tak. När ni njuter på altanen av solläget erbjuds även här havsutsikt. På Draget njuter ni av bohuslänsk natur i högsta grad. Det är klippor, kala hällar i kontrast mot det västerhavet. Inom bekvämt promenadavstånd finns badplatser och trevliga promenadstråk runt Malmön. För ett miljöombyte kan du cykla till Malmöns centrum där det bara är att välja och vraka mellan flertalet badplatser, exempelvis på Kalven eller Kattesand. Just idag kanske ni känner för färska skaldjur efter badet? Då står fiskaffären i hamnen till er tjänst. Här finns även livsmedelsaffär och restauranger. Det är svårt att tröttna på Malmön, men känner man för att lämna sitt favoritställe tillfälligt så finns det gott om andra orter att utforska i Sotenäs. När man väl tagit sig över havet med hjälp av färjan finns andra populära västkustorter inom bekvämt bilavstånd. Exempelvis Smögen, Kungshamn och Hunnebostrand. Nämnda orter erbjuder en egen flora utav uteställen, restauranger, butiker och affärer. Smögenbryggan är ett mycket populärt turistmål som tål att besökas mer än en gång. Denna plats måste upplevas på plats. Varmt välkommen att boka dig på visning. Planritning kommer fredag 28/6. Meddela mäklaren om ditt intresse för att få information om uppdateringar.

  • Premium
  • Uteplats
Sjöbod på Röd vid Åbyfjorden, Hunnebostrand, Sotenäs kommun
Sjöbod på Röd vid Åbyfjorden, Hunnebostrand, Sotenäs kommun, bild 2
Sjöbod på Röd vid Åbyfjorden, Hunnebostrand, Sotenäs kommun, bild 3

Sjöbod på Röd vid Åbyfjorden

Övrigt
Hunnebostrand, Sotenäs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kungshamn
500 000 kr
16 m²
2 rum

Välkommen till Röd och denna sjöboden några stenkast från Åbyfjorden. I skogen vid havet hittar vi denna pärlan. Här kan du samstämt njuta av ljudet av havets vågor och fågelkvitter. Sjöboden har en altan som vetter mot öster där solen kan avnjutas stora delar av dagen. Detta är den självklara platsen för årets midsommarfirande och sommarens kräftskiva. Bara några hundra meter bort finns badplatsen på Röd med strand, bryggor och hopptorn, en uppskattat badplats för barn i alla åldrar. Från Röd når du inom bekvämt bilavstånd når man de populära orterna Smögen, Kungshamn, Hunnebostrand och Bovallstrand, där du finner allt från butiker, badplatser och restauranger. Sjöboden är på privat arrende och du behöver därav inte vara skriven i kommunen för att köpa. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information.

  • Premium
Hogenäs industriområde 16O, Sotenäs, Sotenäs kommun
Hogenäs industriområde 16O, Sotenäs, Sotenäs kommun, bild 2
Hogenäs industriområde 16O, Sotenäs, Sotenäs kommun, bild 3

Hogenäs industriområde 16O

Övrigt
Sotenäs, Sotenäs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kungshamn
1 295 000 kr
73 m² tomt

HOGENÄS | LAGERLOKALER Nu finns det möjlighet att förvärva en nybyggd lagerlokal med äganderätt på friköpt mark om ca 70 Kvm. Detta innebär ett direkt ägande av din fastighet, ingen bostadsrättsförening. Lokalen erbjuder en golvyta om ca 70 Kvm. Takhöjden ligger på 5,6 m i framkant vid port (porten är 4,5x4,5) och 6,4 m i bakkant. Detta är ett ekonomiskt fördelaktigt ägande där du anpassar din lokal efter behov. Det finns en samfällighetsförening vars uppgift är att förse förvaltningen av byggnadernas gemensamma intresse; Yttre underhåll av utvändiga asfaltsytor, staket, snöröjning, fasad, ytterbelysning mm. Kostnaden för samfällighetsavgiften är; 3 840 Kr/ betalas i förskott. Denna lokal lämpar sig inte bara till dig som redan bedriver en verksamhet och behöver lokalyta. Du som privatperson kan med fördel förvärva en lokal och använda den för förvaring av båtar, bilar, husvagnar. Det sätts inga hinder för att ni är flera (familjen, släkten, vännerna) som köper en tillsammans. Den tilltagna ytan som är runt om byggnaderna är asfalterade och inhägnat med staket och grind. Området heter Hogenäs industriområde, här finns b.la byggvaruhandeln Karl Hedin, kommunala verksamheter samt övrig industri. Tillträde till lokalen kan ske omgående. Kontakta ansvarig mäklare Philip Hansson för visning! TEKNISK BESKRIVNING: Avlopp: Kommunalt. Vatten: Kommunalt. Grund: Betongplatta – Isolerad, 15 cm betong, dubbelarmerad. Betongen är dammbind. Stomme: Stålkonstruktion. Tak: Fribärande plåt - Plåt 130 profil (Silver/galv), 220 mm isolering, papp. Fasad: Sandwichelement - Plåt, 150 mm stenull, plåt. Innerväggar: Plåt, 100 mm stenull, plåt. Ventilation: Självdrag. Värme: Luft, Luft – värmepump. Port: 4,5 x 4,5 m, 4 delad vikport. Varmvattenberedare: Nibe 30 Liter. Städvask samt blandare finns. El: 1 st Elcentral 2 radig 26 moduler, med erfoderligt antal säkringar samt 1 st jordfelsbrytare. 1 st Vägguttag ip44 vägguttag 3x16a under elcentral. 1 st Vägguttag ip44 230v/2-vägs under elcentral. 1 st strömbrytare vid port för styrning av armaturer lokal. 1 st armaturer Nvc tempe 120w i tak för grundljus. Fastigheten SOTENÄS HOVENÄS 1:492 har del i följande Gemensamhetsanläggningar: GA: 32 samt GA: 34. Anläggningen GA:32 består av väg, parkering, kommunikationsytor, vatten och avlopp samt undermätare för utebelysning och vattenmätare. Anläggningen GA:34 består av Byggnad och innefattar Teknikrum samt fasad, yttertak, hängrännor och stuprör. Gemensamhetsanläggningarna (GA:32,GA:33 & GA:34). Förvaltas av en för områdets alla gemensamhetsanläggningar en gemensam samfällighetsförening - Hovenäset Industripark. Samfälligheten står för en försäkrings som täcker gemensamhetsanläggningarnas ansvar. Varje respektive lokal försäkrar sin egna lokal.

  • Premium
SOTENÄS ANNESLÄTT 1:14, Örn, Sotenäs kommun
SOTENÄS ANNESLÄTT 1:14, Örn, Sotenäs kommun, bild 2
SOTENÄS ANNESLÄTT 1:14, Örn, Sotenäs kommun, bild 3

SOTENÄS ANNESLÄTT 1:14

Gård/Skog
Örn, Sotenäs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kungshamn
11 995 000 kr
5,8 ha tomt

Vilken möjlighet vi erbjuder nu för den med drömmar. Här erbjuds rymliga 5,7 hektar berg, skogsmark samt strandlinje vid Örnefjorden. Ladugården vid strandlinjen är i enkelt skick men ett ack så trevligt läge. Området är inte detaljplanerat men tillgänglighets mässigt och lägesmässigt torde det erbjudas möjligheter att stycka bra tomter på flera ställen. För mer information om möjligheter och vad som krävs hänvisar vi till Sotenäs kommun. Kanske är din dröm istället att bo med ett läge som erbjuder närhet till havet, en häpnadsväckande utsikt över klippor och hav och ha gott om plats runt din bostad? Skadar inte att ha en "sjöbod" nere vid strandlinjen då heller... Gården ligger endast ett stenkast från badplats och bryggor. Lugnet som omger Örn och den här delen av Sotenäs är svårslaget. Ta med en vän och ge dig ut på någon av de många stigar som finns runt husknuten. Kan det fresta med ett restaurangbesök ligger kvarterskrogen "Hem till Bengt" inom kort promenadavstånd. För er som vill åka lite längre nås populära turistorter som Smögen, Kungshamn, Hunnebostrand eller Bovallstrand inom 15 minuter med bil. Färjan till Malmön vid Tullboden ligger inom 5 minuter med cykel. Bygg/exploaterings-möjligheter är inte fastställda. För juridisk person kan förvärvstillstånd krävas. Ansökan bekostas av tilltänkt köpare. Skogsbruksplan har inte upprättats.

  • Premium
Sjöbod Kyrkogårdsviken, Smögen, Sotenäs kommun
Sjöbod Kyrkogårdsviken, Smögen, Sotenäs kommun, bild 2
Sjöbod Kyrkogårdsviken, Smögen, Sotenäs kommun, bild 3

Sjöbod Kyrkogårdsviken

Övrigt
Smögen, Sotenäs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kungshamn
980 000 kr
1 rum

I pittoreskt område, med bodar på rad och berget som förgrund, hittar vi denna genuina sjöbod som är byggd med klassisk exteriör. Båten förtöjs med fördel vid bryggan. Gott om yta invändigt som utvändigt, kvällssol på baksidan där middagen gör sig väl i goda vänners lag. Då sjöboden ligger på kommunalt arrende krävs det att man är mantalsskriven i Sotenäs kommun för att få förvärva. Boende är ej tillåtet. El finns indraget i sjöboden. V/A finns ej. Kontakta ansvarig mäklare för mer information och visning.

  • Premium
Köpmansgatan 28A, Hunnebostrand, Sotenäs kommun

Köpmansgatan 28A

Lägenhet
Hunnebostrand, Sotenäs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kungshamn
1 695 000 kr
68 m²
2 rum
vån 1/4
5 034 kr/mån
24 926 kr/m²

Välkommen till denna fina lägenhet i Hunnebostrand. Centralt i Hunnebostrand erbjuds nu möjligheten att förvärva en bostadsrätt om 68 kvm där föreningens stadgar tillåter andrahandsuthyrning. Nuvarande ägare har fått in fina hyresintäkter med hjälp av korttidsuthyrning. Detta boende lämpar sig perfekt för er som vill ta steget från att hyra till att köpa er första bostad eller kanske för er som vill flytta från den stora villan? Slippa det yttre underhållet och fokusera på annat. Lägenheten passar också dig som söker ett semesterboende som är enkelt att sköta om. Det ljusa och fräscha badrummet renoverades och färdigställdes så sent som 2020, golvvärme lades även in för att höja komforten. Utöver detta renoverades även kök och övriga ytskikt under 2019. Lägenheten ligger på första plan, med balkong i bra solläge och utsikt över parken. Planlösningen och läget i fastigheten bidrar till ett behagligt ljusflöde genom hela lägenheten. Centralt nämndes, låt oss bli mer specifika. Livsmedelsbutik ligger runt husknuten, närmsta kommunikationsförbindelse likaså. Hamnen med butiker, restauranger och badställen nås med en kortare promenad på ett par minuter. Hunnebostrands hamn är pittoresk och andas total västkustkänsla. Flera krogar och restauranger med förstklassig mat och dryck kantar Strandgatan. Fiskaffär, mysiga sjöbodar, båtar och butiker... listan kan göras lång. Om ni vill fortsätta listan finns även affär och busshållplats inom bekvämt promenadavstånd. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information och visningsmöjligheter.

  • Balkong
Klockaregatan 1 C, Kungshamn, Sotenäs kommun
Klockaregatan 1 C, Kungshamn, Sotenäs kommun, bild 2
Klockaregatan 1 C, Kungshamn, Sotenäs kommun, bild 3

Klockaregatan 1 C

Lägenhet
Kungshamn, Sotenäs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kungshamn
4 000 000 kr
96,7 m²
4 rum
vån 1
6 609 kr/mån
41 365 kr/m²

Inflytt sommaren 2024! Nu ges tillfälle till ett havsnära boende i populära Hovenäset! Ett bra läge att köpa en av de totalt 13 nyproducerade bostadsrätter som byggs om i fd Hovenäsets gamla skola. Varje enskild lägenhet är unik på sitt sätt, ingen planlösning är den andra lik vilket ger lägenheterna en sällsynt karaktär. Lägenheterna har planerats med omsorg där man lagt mycket kärlek och eftertanke vid val av material för att särskilja sig från Svensk nyproduktions standard. Hovenäset är ett kustsamhälle med direkt närhet till turistorterna Kungshamn och Smögen. Lägenheterna varierar i storlek och belägenhet i huset, vissa med två plan och andra med större terrass eller uteplatser. Välj den lägenhet som passar dina behov bäst. Vi vet att bostadsdrömmen kan se lite olika ut beroende på var i livet vi befinner oss. Vissa vill ha ett fritidsboende att fly till när storstadsstressen trycker på, medan andra vill ha ett året-runt-boende i en lugn och harmonisk miljö. Detta boende passar oavsett ändamål. Som boende i Hovenäset erbjuds en direkt närhet till salta bad och som boende i Brf Graniten tillämpas "badrocksavstånd" till närmsta badplats. En lyx som kommer väl till pass oavsett om det blir ett fritidsboende eller permanentboende. Lägenheterna innehar modern teknik som underlättar ägandet av lägenhet om tanken är att nyttja boendet som fritidshus. Bl. a. kan värmen styras via app i mobilen. Sotenäs kommun är känd för sin fiskeindustri och havsrelaterade aktiviteter. Här kan besökare njuta av färsk fisk och skaldjur samt delta i olika vattensporter och fisketurer. Byn Hovenäset själv har såväl som andra orter i kommunen en fiskebyhistoria och har behållit en del av den traditionella charm som är karakteristisk för denna typ av samhällen. Sammanfattningsvis är Hovenäset en del av Sotenäs kommun, och erbjuder en idyllisk kustby med närhet till natur och hav. Det är en destination som lockar besökare som söker avkoppling och naturupplevelser i en genuin svensk skärgårdsmiljö. Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare för mer information om projektet!

  • Premium
  • Nyproduktion
  • Inflyttningsklar
Klockaregatan 1 J, Kungshamn, Sotenäs kommun
Klockaregatan 1 J, Kungshamn, Sotenäs kommun, bild 2
Klockaregatan 1 J, Kungshamn, Sotenäs kommun, bild 3

Klockaregatan 1 J

Lägenhet
Kungshamn, Sotenäs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kungshamn
2 800 000 kr
50,2 m²
2 rum
vån 1/2
4 120 kr/mån
55 777 kr/m²

Nu ges tillfälle till ett havsnära boende i populära Hovenäset! Ett bra läge att köpa en av de totalt 13 nyproducerade bostadsrätter som byggs om i fd Hovenäsets gamla skola. Varje enskild lägenhet är unik på sitt sätt, ingen planlösning är den andra lik vilket ger lägenheterna en sällsynt karaktär. Lägenheterna har planerats med omsorg där man lagt mycket kärlek och eftertanke vid val av material för att särskilja sig från Svensk nyproduktions standard. Hovenäset är ett kustsamhälle med direkt närhet till turistorterna Kungshamn och Smögen. Lägenheterna varierar i storlek och belägenhet i huset, vissa med två plan och andra med större terrass eller uteplatser. Välj den lägenhet som passar dina behov bäst. Vi vet att bostadsdrömmen kan se lite olika ut beroende på var i livet vi befinner oss. Vissa vill ha ett fritidsboende att fly till när storstadsstressen trycker på, medan andra vill ha ett året-runt-boende i en lugn och harmonisk miljö. Detta boende passar oavsett ändamål. Som boende i Hovenäset erbjuds en direkt närhet till salta bad och som boende i Brf Graniten tillämpas "badrocksavstånd" till närmsta badplats. En lyx som kommer väl till pass oavsett om det blir ett fritidsboende eller permanentboende. Lägenheterna innehar modern teknik som underlättar ägandet av lägenhet om tanken är att nyttja boendet som fritidshus. Bl. a. kan värmen styras via app i mobilen. Sotenäs kommun är känd för sin fiskeindustri och havsrelaterade aktiviteter. Här kan besökare njuta av färsk fisk och skaldjur samt delta i olika vattensporter och fisketurer. Byn Hovenäset själv har såväl som andra orter i kommunen en fiskebyhistoria och har behållit en del av den traditionella charm som är karakteristisk för denna typ av samhällen. Sammanfattningsvis är Hovenäset en del av Sotenäs kommun, och erbjuder en idyllisk kustby med närhet till natur och hav. Det är en destination som lockar besökare som söker avkoppling och naturupplevelser i en genuin svensk skärgårdsmiljö. Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare för mer information om projektet!

  • Premium
  • Nyproduktion
Uleberg Nedergård 12, Hunnebostrand, Sotenäs kommun
  • Tis 30 jul kl 16:00

Uleberg Nedergård 12

Villa
Hunnebostrand, Sotenäs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kungshamn
3 095 000 kr
102 m²
4 rum
1 873 m² tomt

Välkommen till Uleberg Nedergård 12, denna nybyggda villa med en boarea på 102 kvadratmeter är perfekt för dig som söker en modern villa på fantastiska västkusten. Husets entréplan har en öppen planlösning mellan vardagsrum och kök med mycket härligt dagsljus från de stora fönsterna, i anslutning nås även badrum och sovrum. När vädret tillåter finns även den rymliga uteplatsen till ert förfogande, som enkelt och bekvämt nås direkt från vardagsrummet. På övre plan finns det ytterligare tre sovrum samt ett allrum med en vy över entréplan. En vacker strandpromenad från Ulebergshamn leder dig till Strandgatan i Hunnebostrand där du på vägen hittar en badplats som passar både stora som små. Väl på Strandgatan finner du både butiker, restauranger och affärer intill sjöbodar. Era bilar parkerar ni bekvämt i det rymliga garaget och carporten, och lämnar plats för gäster att parkera på infarten. Som ett plus i kanten nås de populära orterna Smögen, Kungshamn och Malmön inom bekvämt bilavstånd åt söder, och åt norr Bovallstrand, Hamburgsund och Fjällbacka.

  • Plus
  • Uteplats
Prickgatan 7, Kungshamn, Sotenäs kommun

Prickgatan 7

Villa
Kungshamn, Sotenäs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kungshamn
5 980 000 kr
145 m²
6 rum
709 m² tomt

Detta hus upplevs bäst på plats, med sin slående vy över hav och Bohuslänska klippor. Utsikten skådas från flertalet fönster samt från balkong och altan. Prickgatan 7 ligger i ett eftertraktat och stillsamt område vid namn Valberget. Villan disponeras över två plan. Entréplan erbjuder en rymlig hall med öppet till nock, i anslutning nås badrum och tvättstuga med sovrum intill. Vidare in möts man av en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum där trivsamma kvällar kan tillbringas framför braskamin. Från vardagsrummet nås uteplatsen i söderläge. På övre plan finns det ytterligare ett vardagsrum samt badrum och tre sovrum. Ett av sovrummen har balkong med enastående utsikt och solläge. På fastigheten finns garage som rymmer en bil och utrymme för förvaring. Inom kort promenadavstånd från huset nås härliga badställen för alla åldrar. Kungshamn är en trevlig ort som är levande året om med butiker, restauranger, banker och annan nödvändig service för en praktisk vardag. Boende i Kungshamn har även närhet till andra populära kustsamhällen. På andra sidan Smögenbron hittar du den berömda ön med sina nöjen och uteliv. Med en kort bilfärd kommer du till Hunnebostrand eller Bovallstrand som erbjuder mer vacker natur och vandrings stigar, eller varför inte ta en dagsutflykt ut via färja till vackra Bohus-Malmön. Du kommer inte att finna anledning till att lämna västkusten. Detta kan inte annat än uttryckas som ett spektakulärt hem. Varmt välkommen på visning!

Sjöbod på Malmön, Malmön, Sotenäs kommun

Sjöbod på Malmön

Övrigt
Malmön, Sotenäs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kungshamn
1 650 000 kr
19 + 13 m²

Välkommen till denna fina sjöbod på Malmön. Här kan du sitta och njuta av morgonsolen på bryggan innan det är dags att fara till sjöss. Här erbjuds en välhållen sjöbod med byggår 2016. Entréplan ger plats för bord och stolar, perfekt att kunna avnjuta skaldjur efter en dag på havet. På loftet kan båtredskap och andra ting som hör havet till förvaras. Det finns inget vatten eller avlopp i denna sjöbod, så om du letar efter en genuin sjöbod har du kommit rätt! El finns och är indraget. Sjöboden ligger på arrende och du måste vara skriven i kommunen för att få köpa den. Ej för boende. Enligt arrendeavtalet får man "på arrendestället bibehålla sjöbod på 19 kvm och brygga på 13 kvm". Välkommen med din intresseanmälan!

Semaforgatan 6, Kungshamn, Sotenäs kommun

Semaforgatan 6

Fritidshus
Kungshamn, Sotenäs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kungshamn
Pris saknas
502 m² tomt

På Semaforgatan 6 i Kungshamn finns nu en sällan skådat möjlighet att få uppfört drömhuset och kryssa av det på sin bucket list. Här projekteras en magnifik villa med utsikt man bara drömmer om. Med en riktig vass kikare ligger Skagen för dina fötter och Hållö fyr får du nästan in i vardagsrummet. Projektbeskrivningen är ett gediget dokument och visar vilken höga standard man genomgående har tänkt att huset skall få, fördelen är att här finns det möjlighet att påverka materialvalen och ge huset sin egen pregel. Här slipper du det momentet som många bävar för när man köper ett äldre hus, ingen renovering men nyckelfärdigt. Fantastisk läge och hög standard gör att huset också får ett pris som ligger över genomsnittet. Kontakta Mäklaren Steinar Lund för vidare information.

  • Nyproduktion

Visar 1 - 25 av 29