Svensk Fastighetsförmedling Kungshamn

Svensk Fastighetsförmedling Kungshamn

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Tossene 21, Hunnebostrand, Sotenäs kommun
 • Tor 4 jul kl 11:00
Tossene 21, Hunnebostrand, Sotenäs kommun, bild 2
Tossene 21, Hunnebostrand, Sotenäs kommun, bild 3

Tossene 21

Fritidshus
Hunnebostrand, Sotenäs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kungshamn
980 000 kr
64 m²
3 rum
1 140 m² tomt

Välkommen till sommardrömmen Tossene 21. Här erbjuds en trevlig fastighet med lantligt läge i naturanära miljö. En solig tomt med väl tilltagna ytor, gott om plats för lek och bus för barnen. Boendet passar dig utmärkt om du söker en lantlig tillvaro med närhet till havet. Väl inne i stugan möts vi av en rymlig hall, vardagsrum med tak upp till nock, två sovrum, ett fräscht badrum och ett praktiskt kök med härligt ljusinsläpp. Genomgående ljusa färger och det trevliga jordfärgade vardagsrummet ger en lugn, skön känsla. Härliga naturstråk hittar du precis utanför dörren och golfbanan i Sotenäs kör du till på 3 minuter. För att ta del av allt det som västkusten erbjuder krävs bara en kort biltur till Bovallstrand, här finner du restauranger, livsmedelsbutik, affärer och självklart flertal badplatser. Även populära turistorterna Hunnebostrand, Smögen och Kungshamn nås alla med bekvämt bilavstånd. Välkommen hem.

 • Premium
Köpmansgatan 34, lgh 6, Hunnebostrand, Sotenäs kommun
 • Tor 4 jul kl 15:45
Köpmansgatan 34, lgh 6, Hunnebostrand, Sotenäs kommun, bild 2
Köpmansgatan 34, lgh 6, Hunnebostrand, Sotenäs kommun, bild 3

Köpmansgatan 34, lgh 6

Lägenhet
Hunnebostrand, Sotenäs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kungshamn
1 795 000 kr
58 m²
2.5 rum
vån 2/3
3 845 kr/mån
30 948 kr/m²

Välkommen till Hunnebostrand och denna välplanerade lägenhet, som under 2021 genomgick en ytskiktsrenovering där tidlösa materialval låg i fokus. Nybyggd balkong i västerläge som torde användas flitigt. Här erbjuds en fräsch och väldisponerad bostadsrätt om 58 kvadratmeter fördelat över hall, kök, badrum, allrum och ett sovrum. För den som vill maximera sovplatserna, finns en väl tilltagen klädkammare som kan inredas och användas som ett andra "sovrum" utan fönster. På Köpmansgatan 34 bor man i ett centralt och soligt läge och runt husknuten ligger närmsta livsmedelsbutik. Ytterligare ett stenkast bort hittar du hamnen, där du kan strosa i butiker, se på båtlivet, ta en glass, eller sätta dig på en restaurang. Tar man sig en cykeltur vidgas vyerna ännu mer, då man på ca 10 minuter cyklar till Ulebergshamn eller Ödby Ö och dess fina omgivningar. Vill man hellre ta sig till Kungshamn eller Smögen ligger dessa destinationer endast 15 minuter bort med bil. Välkommen på visning. Planritning kommer.

 • Premium
 • Balkong
Sjöbod på Röd vid Åbyfjorden, Hunnebostrand, Sotenäs kommun
Sjöbod på Röd vid Åbyfjorden, Hunnebostrand, Sotenäs kommun, bild 2
Sjöbod på Röd vid Åbyfjorden, Hunnebostrand, Sotenäs kommun, bild 3

Sjöbod på Röd vid Åbyfjorden

Övrigt
Hunnebostrand, Sotenäs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kungshamn
500 000 kr
16 m²
2 rum

Välkommen till Röd och denna sjöboden några stenkast från Åbyfjorden. I skogen vid havet hittar vi denna pärlan. Här kan du samstämt njuta av ljudet av havets vågor och fågelkvitter. Sjöboden har en altan som vetter mot öster där solen kan avnjutas stora delar av dagen. Detta är den självklara platsen för årets midsommarfirande och sommarens kräftskiva. Bara några hundra meter bort finns badplatsen på Röd med strand, bryggor och hopptorn, en uppskattat badplats för barn i alla åldrar. Från Röd når du inom bekvämt bilavstånd når man de populära orterna Smögen, Kungshamn, Hunnebostrand och Bovallstrand, där du finner allt från butiker, badplatser och restauranger. Sjöboden är på privat arrende och du behöver därav inte vara skriven i kommunen för att köpa. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information.

 • Premium
Sjöbod på Malmön, Malmön, Sotenäs kommun

Sjöbod på Malmön

Övrigt
Malmön, Sotenäs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kungshamn
595 000 kr
1 rum

På Malmön hittar vi denna praktiska arrendessjöbod ett stenkast ifrån havet. Här kan du smidigt förvara dina fiskespön, flytvästar, strandmadrasser och allt du kan tänkas behöva för båtlivet. En perfekt plats för all utrustning nära till hands för dina äventyr på havet. Då sjöboden ligger på kommunalt arrende krävs det att man är mantalsskriven i Sotenäs kommun för att få förvärva. Boende är ej tillåtet. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information och visning.

Hogenäs industriområde 16O, Sotenäs, Sotenäs kommun
Hogenäs industriområde 16O, Sotenäs, Sotenäs kommun, bild 2
Hogenäs industriområde 16O, Sotenäs, Sotenäs kommun, bild 3

Hogenäs industriområde 16O

Övrigt
Sotenäs, Sotenäs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kungshamn
1 295 000 kr
73 m² tomt

HOGENÄS | LAGERLOKALER Nu finns det möjlighet att förvärva en nybyggd lagerlokal med äganderätt på friköpt mark om ca 70 Kvm. Detta innebär ett direkt ägande av din fastighet, ingen bostadsrättsförening. Lokalen erbjuder en golvyta om ca 70 Kvm. Takhöjden ligger på 5,6 m i framkant vid port (porten är 4,5x4,5) och 6,4 m i bakkant. Detta är ett ekonomiskt fördelaktigt ägande där du anpassar din lokal efter behov. Det finns en samfällighetsförening vars uppgift är att förse förvaltningen av byggnadernas gemensamma intresse; Yttre underhåll av utvändiga asfaltsytor, staket, snöröjning, fasad, ytterbelysning mm. Kostnaden för samfällighetsavgiften är; 3 840 Kr/ betalas i förskott. Denna lokal lämpar sig inte bara till dig som redan bedriver en verksamhet och behöver lokalyta. Du som privatperson kan med fördel förvärva en lokal och använda den för förvaring av båtar, bilar, husvagnar. Det sätts inga hinder för att ni är flera (familjen, släkten, vännerna) som köper en tillsammans. Den tilltagna ytan som är runt om byggnaderna är asfalterade och inhägnat med staket och grind. Området heter Hogenäs industriområde, här finns b.la byggvaruhandeln Karl Hedin, kommunala verksamheter samt övrig industri. Tillträde till lokalen kan ske omgående. Kontakta ansvarig mäklare Philip Hansson för visning! TEKNISK BESKRIVNING: Avlopp: Kommunalt. Vatten: Kommunalt. Grund: Betongplatta – Isolerad, 15 cm betong, dubbelarmerad. Betongen är dammbind. Stomme: Stålkonstruktion. Tak: Fribärande plåt - Plåt 130 profil (Silver/galv), 220 mm isolering, papp. Fasad: Sandwichelement - Plåt, 150 mm stenull, plåt. Innerväggar: Plåt, 100 mm stenull, plåt. Ventilation: Självdrag. Värme: Luft, Luft – värmepump. Port: 4,5 x 4,5 m, 4 delad vikport. Varmvattenberedare: Nibe 30 Liter. Städvask samt blandare finns. El: 1 st Elcentral 2 radig 26 moduler, med erfoderligt antal säkringar samt 1 st jordfelsbrytare. 1 st Vägguttag ip44 vägguttag 3x16a under elcentral. 1 st Vägguttag ip44 230v/2-vägs under elcentral. 1 st strömbrytare vid port för styrning av armaturer lokal. 1 st armaturer Nvc tempe 120w i tak för grundljus. Fastigheten SOTENÄS HOVENÄS 1:492 har del i följande Gemensamhetsanläggningar: GA: 32 samt GA: 34. Anläggningen GA:32 består av väg, parkering, kommunikationsytor, vatten och avlopp samt undermätare för utebelysning och vattenmätare. Anläggningen GA:34 består av Byggnad och innefattar Teknikrum samt fasad, yttertak, hängrännor och stuprör. Gemensamhetsanläggningarna (GA:32,GA:33 & GA:34). Förvaltas av en för områdets alla gemensamhetsanläggningar en gemensam samfällighetsförening - Hovenäset Industripark. Samfälligheten står för en försäkrings som täcker gemensamhetsanläggningarnas ansvar. Varje respektive lokal försäkrar sin egna lokal.

 • Premium
SOTENÄS ANNESLÄTT 1:14, Örn, Sotenäs kommun
SOTENÄS ANNESLÄTT 1:14, Örn, Sotenäs kommun, bild 2
SOTENÄS ANNESLÄTT 1:14, Örn, Sotenäs kommun, bild 3

SOTENÄS ANNESLÄTT 1:14

Gård/Skog
Örn, Sotenäs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kungshamn
11 995 000 kr
5,8 ha tomt

Vilken möjlighet vi erbjuder nu för den med drömmar. Här erbjuds rymliga 5,7 hektar berg, skogsmark samt strandlinje vid Örnefjorden. Ladugården vid strandlinjen är i enkelt skick men ett ack så trevligt läge. Området är inte detaljplanerat men tillgänglighets mässigt och lägesmässigt torde det erbjudas möjligheter att stycka bra tomter på flera ställen. För mer information om möjligheter och vad som krävs hänvisar vi till Sotenäs kommun. Kanske är din dröm istället att bo med ett läge som erbjuder närhet till havet, en häpnadsväckande utsikt över klippor och hav och ha gott om plats runt din bostad? Skadar inte att ha en "sjöbod" nere vid strandlinjen då heller... Gården ligger endast ett stenkast från badplats och bryggor. Lugnet som omger Örn och den här delen av Sotenäs är svårslaget. Ta med en vän och ge dig ut på någon av de många stigar som finns runt husknuten. Kan det fresta med ett restaurangbesök ligger kvarterskrogen "Hem till Bengt" inom kort promenadavstånd. För er som vill åka lite längre nås populära turistorter som Smögen, Kungshamn, Hunnebostrand eller Bovallstrand inom 15 minuter med bil. Färjan till Malmön vid Tullboden ligger inom 5 minuter med cykel. Bygg/exploaterings-möjligheter är inte fastställda. För juridisk person kan förvärvstillstånd krävas. Ansökan bekostas av tilltänkt köpare. Skogsbruksplan har inte upprättats.

 • Premium
Sjöbod Kyrkogårdsviken, Smögen, Sotenäs kommun
Sjöbod Kyrkogårdsviken, Smögen, Sotenäs kommun, bild 2
Sjöbod Kyrkogårdsviken, Smögen, Sotenäs kommun, bild 3

Sjöbod Kyrkogårdsviken

Övrigt
Smögen, Sotenäs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kungshamn
1 200 000 kr
1 rum

I pittoreskt område, med bodar på rad och berget som förgrund, hittar vi denna genuina sjöbod som är byggd med klassisk exteriör. Båten förtöjs med fördel vid bryggan. Gott om yta invändigt som utvändigt, kvällssol på baksidan där middagen gör sig väl i goda vänners lag. Då sjöboden ligger på kommunalt arrende krävs det att man är mantalsskriven i Sotenäs kommun för att få förvärva. Boende är ej tillåtet. El finns indraget i sjöboden. V/A finns ej. Kontakta ansvarig mäklare för mer information och visning.

 • Premium
Fiskaregränd 3, Malmön, Sotenäs kommun
 • Budgivning pågår
Fiskaregränd 3, Malmön, Sotenäs kommun, bild 2
Fiskaregränd 3, Malmön, Sotenäs kommun, bild 3

Fiskaregränd 3

Fritidshus
Malmön, Sotenäs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kungshamn
3 980 000 kr
79 m²
5 rum
225 m² tomt

Söker du en havsnära fritidsbostad med havet inom promenadavstånd? Välkommen till Malmön och Fiskaregränd 3. Detta måste vara det perfekta fritidsboendet. Här erbjuds en lagom stor stuga på hörntomt som upplevs i välhållet skick. Ägaren har varsamt vårdat fritidshuset och har under årens lopp uppdaterats och renoverats. Här spenderar ni sommardagarna på tomten eller altanen i sol-rikt sydvästläge. Den charmiga "innergården" omgärdat av staket skänker såväl insynsskydd som skydd mot vinden. Här finns ditt egna lilla smultronställe. Här har ni även en populär tennisbana och boulebana i samfälligheten. När du känner för att besöka restauranger, livsmedelsaffärer och nöjen ligger hamnen i Malmön inom gångavstånd. Väl nere vid havet är det bara att välja och vraka mellan flertalet badplatser, exempelvis på Kalven eller om ni beger er till Kattesand. Just idag kanske ni känner för färska skaldjur efter badet? Då står fiskaffären i hamnen till er tjänst. Det är svårt att tröttna på Malmön, men känner man för att lämna sitt favoritställe tillfälligt så finns det gott om andra orter att utforska i Sotenäs. När man väl tagit sig över havet med hjälp av färjan finns andra populära västkustorter inom bekvämt bilavstånd. Exempelvis Smögen, Kungshamn och Hunnebostrand. Nämnda orter erbjuder en egen flora utav uteställen, restauranger, butiker och affärer. Smögenbryggan är ett mycket populärt turistmål som tål att besökas mer än en gång. Känner du för att låta bilen stå? Alla dessa orter nås enkelt med båt och lämpar sig perfekt om man vill beundra västkusten från havssidan. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information.

 • Premium
 • Uteplats
Köpmansgatan 28A, Hunnebostrand, Sotenäs kommun

Köpmansgatan 28A

Lägenhet
Hunnebostrand, Sotenäs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kungshamn
1 695 000 kr
68 m²
2 rum
vån 1/4
5 034 kr/mån
24 926 kr/m²

Välkommen till denna fina lägenhet i Hunnebostrand. Centralt i Hunnebostrand erbjuds nu möjligheten att förvärva en bostadsrätt om 68 kvm där föreningens stadgar tillåter andrahandsuthyrning. Nuvarande ägare har fått in fina hyresintäkter med hjälp av korttidsuthyrning. Detta boende lämpar sig perfekt för er som vill ta steget från att hyra till att köpa er första bostad eller kanske för er som vill flytta från den stora villan? Slippa det yttre underhållet och fokusera på annat. Lägenheten passar också dig som söker ett semesterboende som är enkelt att sköta om. Det ljusa och fräscha badrummet renoverades och färdigställdes så sent som 2020, golvvärme lades även in för att höja komforten. Utöver detta renoverades även kök och övriga ytskikt under 2019. Lägenheten ligger på första plan, med balkong i bra solläge och utsikt över parken. Planlösningen och läget i fastigheten bidrar till ett behagligt ljusflöde genom hela lägenheten. Centralt nämndes, låt oss bli mer specifika. Livsmedelsbutik ligger runt husknuten, närmsta kommunikationsförbindelse likaså. Hamnen med butiker, restauranger och badställen nås med en kortare promenad på ett par minuter. Hunnebostrands hamn är pittoresk och andas total västkustkänsla. Flera krogar och restauranger med förstklassig mat och dryck kantar Strandgatan. Fiskaffär, mysiga sjöbodar, båtar och butiker... listan kan göras lång. Om ni vill fortsätta listan finns även affär och busshållplats inom bekvämt promenadavstånd. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information och visningsmöjligheter.

 • Balkong
Torggatan 1A, Hunnebostrand, Sotenäs kommun
 • Tor 4 jul kl 16:30
Torggatan 1A, Hunnebostrand, Sotenäs kommun, bild 2
Torggatan 1A, Hunnebostrand, Sotenäs kommun, bild 3

Torggatan 1A

Lägenhet
Hunnebostrand, Sotenäs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kungshamn
2 995 000 kr
72 m²
3 rum
vån 0/3
2 146 kr/mån
41 597 kr/m²

Rymlig bostadsrätt med låg avgift ett stenkast ifrån hamnen. Lägenheten upplevs i bra skick och erbjuder genomgående en ljus, inbjudande interiör. Lägenheten ifråga ligger på första våningen med parkeringsplatsen inte många meter utanför entrédörren. Bekvämt! Bostaden erbjuder allt du behöver och har en klok planlösning vilket möjliggör umgängesyta såväl som bra storlek i hall och sovrum. Här finns även ett helkaklat badrum med dusch, tvättpelare och arbetsyta. Från badrummet nås även ett praktiskt förråd. Vardagsrummet i öppen planlösning mot köket bidrar till det luftiga intrycket. Men vad är väl en lägenhet utan uteplats? Här erbjuds inte bara en utan två stycken! Den ena vetter mot öster på framsidan med plats för mindre sittgrupp och nås från ett av sovrummen. Balkong nummer två nås från vardagsrummet och erbjuder plats för sittgrupp samt en havsglimt. Låt oss prata läge. Här bor vi vid hamngatan. Hunnebostrands hamn är pittoresk och andas total västkustkänsla. Flera krogar och restauranger med förstklassig mat och dryck kantar Strandgatan. Fiskaffär, mysiga sjöbodar, båtar och butiker... listan kan göras lång. Om ni vill fortsätta listan finns även affär och busshållplats inom bekvämt promenadavstånd. Men vad är väl sommaren utan klippor och bad? Här bor man bekvämt nog mellan två fantastiska badplatser. Den ena mot norr benämns Hästedalen och erbjuder sandstrand och hopptorn. Vandrar du istället mot sydväst finns Sankt Görans Ö med flertalet badplatser från klippor. Missa inte denna trevliga lägenhet i fantastiska Hunnebostrand. Lägenheten flyttstädas inte ytterligare inför övertagande. Möjlighet till snabbt tillträde.

 • Premium
 • Balkong
 • Uteplats
 • Hiss
FINNTORP 2:330 , Bovallstrand, Sotenäs kommun
 • Budgivning pågår
FINNTORP 2:330 , Bovallstrand, Sotenäs kommun, bild 2
FINNTORP 2:330 , Bovallstrand, Sotenäs kommun, bild 3

FINNTORP 2:330

Tomt
Bovallstrand, Sotenäs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kungshamn
1 750 000 kr
462 m² tomt

Centralt belägen med närheten till havet är denna friköpta tomt en sällsynt möjlighet att förverkliga drömmen om en riktig västkustidyll. Med en yta av 462 kvadratmeter finns gott om plats för att skapa sin egen unika bostad. Tomten är obebyggd vilket ger dig full frihet att designa och bygga efter dina egna önskemål. Läget är barnvänligt och erbjuder närhet till både kommunikationer och natursköna områden. Med havet inom räckhåll kan du njuta av sköna bad och vackra solnedgångar. Här ges också möjligheten till härliga promenader längs havet och att utforska den vackra naturen som Bovallstrand har att erbjuda. Tomten gränsar till det stora berget/ naturområdet som enligt detaljplan är "park eller plantering" och med utsikt över hela Bovall och Bottnafjorden. Bovallstrand är en attraktiv plats som lockar både bofasta och turister. Med sin charmiga atmosfär och närheten till havet är det lätt att förstå varför det är en populär destination. Här finns även ett utbud av restauranger, butiker och andra bekvämligheter som gör vardagen smidig. Missa inte chansen att förvärva denna unika tomt i Bovallstrand där du på första parkett kan uppleva midsommardansen på hembygdsmuseets gräsmatta. Det åligger köparen att undersöka vad och i vilken utformning ett hus får uppföras, se gärna detaljplan under länkar. Enligt protokollet från Lantmäteriet rörande avstyckningen får den nya lotten tillgång till vatten och avlopp genom anslutning till kommunala ledningar. Notera att köparen står för anslutningsavgifter avseende V/A, El och fiber. Rörande visning så fär man gärna ta en kik på egen hand eller kontakta oss för tidsbokning.

 • Premium
SMÖGENÖN 1:481, Smögen, Sotenäs kommun
SMÖGENÖN 1:481, Smögen, Sotenäs kommun, bild 2
SMÖGENÖN 1:481, Smögen, Sotenäs kommun, bild 3

SMÖGENÖN 1:481

Övrigt
Smögen, Sotenäs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kungshamn
5 000 000 kr
104 m² tomt

Fastigheten som inhyser ett av Smögenbryggans hetaste uteställen är nu till salu. I Byggnaden som ligger strategiskt placerad på bryggan bedrivs idag restaurang/nattklubb och hyresavtal med mycket goda hyresintäkter föreligger. Smögen är en Sveriges mest besökta och populära öar att besöka under sin semester. Ön erbjuder ett stort utbud av restauranger, nattklubbar, butiker och badställen. I köpet ingår också 1/2 del av fastigheten Smögenön 1:286. Kontakta ansvarig mäklare Steinar Lund för mer information och visning.

 • Premium
HEDALEN 1:18 , Sotenäs, Sotenäs kommun
HEDALEN 1:18 , Sotenäs, Sotenäs kommun, bild 2
HEDALEN 1:18 , Sotenäs, Sotenäs kommun, bild 3

HEDALEN 1:18

Övrigt
Sotenäs, Sotenäs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kungshamn
2 000 000 kr
96 m² tomt

Nya lagerlokaler med ett centralt läge i kärnan av Hunnebostrand! Nu finns möjlighet att köpa en nyproducerad lagerlokal med en yta på ca 122 kvm, en grym möjlighet för den som vill ha en egen lokal där läget är avgörande. Här kommer byggas en rymlig industrilokal som kan användas för att förvara båtar, bilar eller för företaget som vill etablera sig. Oavsett om du är privatperson eller företagare, kommer denna lokal erbjuda den flexibilitet och funktionalitet du behöver. Lokalen kommer bestå av ett entréplan med förråd i bakkant av lokalen samt ett entresolplan med utgång till egen balkong. Lokalen kommer att innehålla följande: Vikportar med dörr. Värmepump, luft/luft. Badrum med toalett och handfat. Trappa upp till entrésolplanet. Färdigställt entrésolplan med ytskikt. Balkong med trädäck. Då entrésolplan byggs finns det möjlighet att använda delar av lokalen som kontor, vilket gör lokalen ännu mer attraktiv för affärsverksamheter. Möjlighet att ta emot kunder är givet då entresolplanet kommer erbjuda naturligt ljusinsläpp och lunchen kan med fördel avnjutas på den egna balkongen. Varje fastighet kommer att ha en andel i den nybildade gemensamhetsanläggningen GA:13. Mer information och beskrivning av gemensamhetsanläggningen finns under "dokument" i annonsen. Lokalen förvärvas med äganderätt på friköpt mark bebyggd med en helt ny byggnad. Detta innebär ett direkt ägande av din fastighet, ingen bostadsrättsförening. Köpeskillingen kommer att delas upp i två delar. Tomten förvärvas med bindande köpekontrakt köpeskilling 1 000 000 och entreprenadavtal skrivs med entreprenören för byggnationen med 1 000 000, totalt 2 000 000 Bygget är igång och gjutning av grund är planerat till april månad 2024. Beräknas vara färdigställda sensommaren 2024. Kontakta oss på Svensk Fastighetsförmedling för mer information.

 • Premium
Klockaregatan 1 C, Kungshamn, Sotenäs kommun
 • Ons 26 jun
Klockaregatan 1 C, Kungshamn, Sotenäs kommun, bild 2
Klockaregatan 1 C, Kungshamn, Sotenäs kommun, bild 3

Klockaregatan 1 C

Lägenhet
Kungshamn, Sotenäs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kungshamn
4 000 000 kr
96,7 m²
4 rum
vån 1
6 609 kr/mån
41 365 kr/m²

Inflytt sommaren 2024! Nu ges tillfälle till ett havsnära boende i populära Hovenäset! Ett bra läge att köpa en av de totalt 13 nyproducerade bostadsrätter som byggs om i fd Hovenäsets gamla skola. Varje enskild lägenhet är unik på sitt sätt, ingen planlösning är den andra lik vilket ger lägenheterna en sällsynt karaktär. Lägenheterna har planerats med omsorg där man lagt mycket kärlek och eftertanke vid val av material för att särskilja sig från Svensk nyproduktions standard. Hovenäset är ett kustsamhälle med direkt närhet till turistorterna Kungshamn och Smögen. Lägenheterna varierar i storlek och belägenhet i huset, vissa med två plan och andra med större terrass eller uteplatser. Välj den lägenhet som passar dina behov bäst. Vi vet att bostadsdrömmen kan se lite olika ut beroende på var i livet vi befinner oss. Vissa vill ha ett fritidsboende att fly till när storstadsstressen trycker på, medan andra vill ha ett året-runt-boende i en lugn och harmonisk miljö. Detta boende passar oavsett ändamål. Som boende i Hovenäset erbjuds en direkt närhet till salta bad och som boende i Brf Graniten tillämpas "badrocksavstånd" till närmsta badplats. En lyx som kommer väl till pass oavsett om det blir ett fritidsboende eller permanentboende. Lägenheterna innehar modern teknik som underlättar ägandet av lägenhet om tanken är att nyttja boendet som fritidshus. Bl. a. kan värmen styras via app i mobilen. Sotenäs kommun är känd för sin fiskeindustri och havsrelaterade aktiviteter. Här kan besökare njuta av färsk fisk och skaldjur samt delta i olika vattensporter och fisketurer. Byn Hovenäset själv har såväl som andra orter i kommunen en fiskebyhistoria och har behållit en del av den traditionella charm som är karakteristisk för denna typ av samhällen. Sammanfattningsvis är Hovenäset en del av Sotenäs kommun, och erbjuder en idyllisk kustby med närhet till natur och hav. Det är en destination som lockar besökare som söker avkoppling och naturupplevelser i en genuin svensk skärgårdsmiljö. Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare för mer information om projektet!

 • Premium
 • Nyproduktion
 • Juni 2024
Friköpt sjöbod - SOTENÄS VÄJERN 1:71, Väjern, Sotenäs kommun
Friköpt sjöbod - SOTENÄS VÄJERN 1:71, Väjern, Sotenäs kommun, bild 2
Friköpt sjöbod - SOTENÄS VÄJERN 1:71, Väjern, Sotenäs kommun, bild 3

Friköpt sjöbod - SOTENÄS VÄJERN 1:71

Övrigt
Väjern, Sotenäs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kungshamn
1 700 000 kr
80 m² tomt

Varmt välkommen till denna friköpta och rymliga sjöbod i Väjerns hamn. Olikt andra sjöbodar i denna del av Väjern, är en del av tomten obebyggd, vilket kan ge fastigheten goda utvecklingsmöjligheter. Slå upp portarna och rulla in både båt och bil - här finns gott om plats för all sorts magasinering! En trappa upp finns ytterligare förvaringsmöjligheter; eller varför inte nyttja våningsplanet som en trivsam loungehörna efter ni varit ute på havets E6? Duka upp för samkväm och frossa i dagens fångst! Marken som sjöboden står på är friköpt och man behöver således inte vara skriven i Sotenäs kommun för att få förvärva. El finns indraget. Parkeringsmöjligheter finns i direkt anslutning till boden. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information.

 • Premium
Hällefiskgatan 7, Kungshamn, Sotenäs kommun
Hällefiskgatan 7, Kungshamn, Sotenäs kommun, bild 2
Hällefiskgatan 7, Kungshamn, Sotenäs kommun, bild 3

Hällefiskgatan 7

Villa
Kungshamn, Sotenäs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kungshamn
7 250 000 kr
68 + 80 m²
6 rum
475 m² tomt

Nu kan vi presentera försäljningen av denna rymliga och välskötta villa på populära Hällefiskgatan i Kungshamn. Kan du tänkta dig att bo med riktigt bra havsutsikt, flera uteplatser i trevligt solläge åt söder & ett högt läge? På Hällefiskgatan 7 finns all anledning att trivas! Som grädden på moset värms huset upp via bergvärme, vilket borgar för låga driftskostnader. Fiber finns installerat och parkering för flertalet bilar på såväl uppfarten som i det friliggande garaget. Fisketångens iordningställda badplats finns inom bekvämt promenadavstånd. Livsmedelsaffär, klädaffärer, restauranger och butiker finns i Kungshamns hamn som även det finns inom promenadavstånd. Andra populära semesterorter såsom Malmön, Hunnebostrand, Bovallstrand och Smögen finns inom kort bilavstånd. Den sistnämnda orten och sin populära Smögenbrygga kan nås via Zitabåtarna från Kungshamns hamn som tar dig tur och retur (se länk). Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information.

 • Premium
 • Balkong
 • Uteplats
BÄCKEVIK 2:4 , Sotenäs, Sotenäs kommun
BÄCKEVIK 2:4 , Sotenäs, Sotenäs kommun, bild 2
BÄCKEVIK 2:4 , Sotenäs, Sotenäs kommun, bild 3

BÄCKEVIK 2:4

Övrigt
Sotenäs, Sotenäs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kungshamn
2 800 000 kr
50 m² tomt

Här har vi en sällan skådat möjlighet, att bli ägare till en friköpt sjöbod mitt i smeten och med kommunalt V/A. Eftersom det är en sjöbod på egen fastighet (friköpt) är det fritt fram för alla, både företag och privatpersoner, att förvärva. Sjöboden har tre våningar och har tidigare använts för restaurang och servering då med tillfälligt bygglov. På entréplan var det tidigare kök och servering, andra plan njöt man av läckerheterna som anrättades i köket och 3 plan var ägarens privata utrymme. I dag bedrivs ingen verksamhet i fastigheten. Som det framgår av bilderna är sjöboden inrätt och möjligheten finns att använda fastigheten som kontor i samband med annan verksamhet. Fastigheten är taxerad som Hyreshusenhet, lokaler - taxeringskod 325 Välkommen att kontakta oss för visning.

 • Premium
Lagerlokaler i Hovenäset, Kungshamn, Sotenäs kommun
 • 6 lediga bostäder

Lagerlokaler i Hovenäset

Övrigt
Kungshamn, Sotenäs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kungshamn
fr. 880 000 kr

HOGENÄS | LAGERLOKALER Under 2023/2024 kommer det att uppföras 6 st mindre lagerlokaler med äganderätt på friköpt mark om ca 40 Kvm. Detta innebär ett direkt ägande av din fastighet, ingen bostadsrättsförening. Byggnaden där lokalen finns består av 6 lika lokaler. Lokalen erbjuder en golvyta om ca 40 Kvm. Takhöjden ligger på 6,1 m i framkant vid port och 5,6 m i bakkant. Djupet är 7,6 m och bredd 5,25 m på gavel lokalerna övriga lokaler är 5,4 m. Detta är ett ekonomiskt fördelaktigt ägande där du anpassar din lokal efter behov. Det finns en samfällighetsförening vars uppgift är att förse förvaltningen av byggnadernas gemensamma intresse; Yttre underhåll av utvändiga asfaltsytor, staket, snöröjning, fasad, ytterbelysning, v/a mm. Kostnaden för samfälligheten är; 320 kr/mån. Lokalägarna står själva för elkostnaden & försäkring för lösöre. Denna lokal lämpar sig inte bara till dig som redan bedriver en verksamhet och behöver lokalyta. Du som privatperson kan med fördel förvärva en lokal och använda den för förvaring av båtar, bilar, husvagnar. Det sätts inga hinder för att ni är flera (familjen, släkten, vännerna) som köper en tillsammans. Den tilltagna ytan som är runt om byggnaderna är asfalterade och inhägnat med staket och grind. Området heter Hogenäs industriområde, här finns b.la byggvaruhandeln Karl Hedin, kommunala verksamheter samt övrig industri. Kontakta ansvarig mäklare för mer information. Varmt välkommen med din intresseanmälan!

 • Nybyggnadsprojekt
Högkvalitativa bostadsrätter med ett havsnära läge i Hovenäset, Kungshamn, Sotenäs kommun
 • 7 lediga bostäder

Högkvalitativa bostadsrätter med ett havsnära läge i Hovenäset

Lägenhet
Kungshamn, Sotenäs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kungshamn
fr. 2 600 000 kr
50-97 m²
2-4 rum
4 120 kr/mån

7 utav 13 lägenheter är reserverade! Inflytt till sommaren 2024. Hovenäset är ett kustsamhälle med direkt närhet till turistorterna Kungshamn och Smögen. Nu ges tillfälle till ett havsnära boende i populära Hovenäset! Ett bra läge att köpa en av de totalt 13 nyproducerade bostadsrätter som byggs om i fd Hovenäsets gamla skola. Varje enskild lägenhet är unik på sitt sätt, ingen planlösning är den andra lik vilket ger lägenheterna en sällsynt karaktär. Lägenheterna har planerats med omsorg där man lagt mycket kärlek och eftertanke vid val av material för att särskilja sig från Svensk nyproduktions standard. Lägenheterna varierar i storlek och belägenhet i huset, vissa med två plan och andra med större terrass eller uteplatser. Välj den lägenhet som passar dina behov bäst. Vi vet att bostadsdrömmen kan se lite olika ut beroende på var i livet vi befinner oss. Vissa vill ha ett fritidsboende att fly till när storstadsstressen trycker på, medan andra vill ha ett året-runt-boende i en lugn och harmonisk miljö. Detta boende passar oavsett ändamål. Som boende i Hovenäset erbjuds en direkt närhet till salta bad och som boende i Brf Graniten tillämpas "badrocksavstånd" till närmsta badplats. En lyx som kommer väl till pass oavsett om det blir ett fritidsboende eller permanentboende. Lägenheterna innehar modern teknik som underlättar ägandet av lägenhet om tanken är att nyttja boendet som fritidshus. Bl. a. kan värmen styras via app i mobilen. Förutom att lägenheterna har sina egna uteplatser finns även en stor lummig trädgård där trevliga uteplatser kommer anordnas. På föreningens mark finns även en onyttjad byggrätt om ca 250 kvm. På tomten finns 13 st parkeringsplatser och fastigheten är förberedd för elbilsladdning. Sotenäs kommun är känd för sin fiskeindustri och havsrelaterade aktiviteter. Här kan besökare njuta av färsk fisk och skaldjur samt delta i olika vattensporter och fisketurer. Byn Hovenäset själv har såväl som andra orter i kommunen en fiskebyhistoria och har behållit en del av den traditionella charm som är karakteristisk för denna typ av samhällen. Sammanfattningsvis är Hovenäset en del av Sotenäs kommun, och erbjuder en idyllisk kustby med närhet till natur och hav. Det är en destination som lockar besökare som söker avkoppling och naturupplevelser i en genuin svensk skärgårdsmiljö. Tillträde till lägenheterna planeras till sommaren 24. Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare för mer information om projektet!

 • Nybyggnadsprojekt
Förmansgatan 5, Kungshamn, Sotenäs kommun

Förmansgatan 5

Villa
Kungshamn, Sotenäs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kungshamn
8 500 000 kr
192 + 5 m²
5 rum
488 m² tomt

Välkommen till Förmansgatan 5 i Kungshamn, där denna rejäla kaptensvilla med en boyta på 192 kvadratmeter och en tomtarea på 488 kvadratmeter väntar på att bli ditt nya hem. Beläget i lugna omgivningar i Kungshamn, erbjuder denna fastighet en bekväm och praktisk livsstil. Läget är oslagbart, endast en kort promenad från havet. Du kan njuta av havsbris och salta stänk varje dag. Och inte nog med det, från denna pärla har du även en fantastisk havsutsikt som tar andan ur en. Huset består av två smakfullt inredda plan med tilltagna umgängesytor på entréplan likväl som övre plan. De båda våningsplanen erbjuder tillsammans tre sovrum, två badrum, kök och tvättstuga. När du kliver ut genom dörren möts du av den friska havsbrisen, tomten på 488 kvadratmeter ger gott om utrymme för lek och rekreation. Här kan du njuta av soliga dagar och underbara kvällar i sällskap med familj och vänner. För vänner eller familj som kommer på besök finns en gäststuga att inhysa de i. Beläget i charmiga Kungshamn, har du också närhet till allt du behöver. Här finns butiker, restauranger och mysiga promenadstråk längs med havet. Detta är verkligen ett drömhem som inte får missas. Här vill vi slå ett extra slag för att läsa "Säljaren berättar" under dokument i annonsen. Välkommen till din nya oas vid havet!

Askums-Backa 6G, Hunnebostrand, Sotenäs kommun
Askums-Backa 6G, Hunnebostrand, Sotenäs kommun, bild 2
Askums-Backa 6G, Hunnebostrand, Sotenäs kommun, bild 3

Askums-Backa 6G

Övrigt
Hunnebostrand, Sotenäs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kungshamn
1 795 000 kr
1 rum
117 m² tomt

Nu finns möjlighet att förvärva en fastighet med äganderätt på friköpt mark bebyggd med en helt nybyggd byggnad om ca 117Kvm. Detta innebär ett direkt ägande av din fastighet, ingen bostadsrättsförening. Byggnation består av två huskroppar med total 18 st egna fastigheter. 12 stycken fastigheter i den största "huskroppen" och 6 stycken i den mindre "huskroppen". Vardera fastighet erbjuder en golvyta om ca 117 kvm. Lokalerna erbjuder en fantastisk volym med ca 8 m takhöjd i framkant och ca 7 m i takhöjd i bakkant. Vardera lokal förses med en rejäl vikport om 4,5x4,5m (bxh), framdraget vatten/avlopp, egen elcentral samt luftvärmepump. Detta är ett ekonomiskt fördelaktigt ägande där du anpassar din lokal efter behov. Som ägare till fastigheten har man del i 3 st gemensamhetsanläggningar som förvaltas av en Samfällighetsförening. Samhällsföreningen, Askums-Backa industripark förvaltar gemensamhetsanläggningarna Askums-Backa ga:3-5. Ga:3 – Väg. Lokalerna (Askums-Backa 2:12-2:29) har 1 andel vardera och padelhallen (Askums-Backa 2:11) har 10st andelar. Ga:4 – Vattenledningar fram till avstängningsventilen efter vattenmätare till respektive fastighet. Fastigheterna Askums-Backa 2:11-2:29 har 1 andel vardera. Ga:5 – Avloppsanläggning med tillhörande anordningar och ledningar för toalett där avloppsvattnet leds till två slutna tankar. Separat anläggning för bad-, disk- och tvättvatten med tillhörande anordningar och ledningar där vattnet leds till en slamavskiljare där vattnet leds till en slamavskiljare och markbädd. Detta projekt lämpar sig inte bara till dig som redan bedriver en verksamhet och behöver lokalyta. Du som privatperson kan med fördel förvärva en lokal och använda den för förvaring av båtar, bilar, husvagnar. Det sätts inga hinder för att ni är flera (familjen, släkten, vännerna) som köper en tillsammans. Tillträde kan ske omgående!

 • Premium
Klockaregatan 1 J, Kungshamn, Sotenäs kommun
 • Ons 26 jun
Klockaregatan 1 J, Kungshamn, Sotenäs kommun, bild 2
Klockaregatan 1 J, Kungshamn, Sotenäs kommun, bild 3

Klockaregatan 1 J

Lägenhet
Kungshamn, Sotenäs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kungshamn
2 800 000 kr
50,2 m²
2 rum
vån 1/2
4 120 kr/mån
55 777 kr/m²

Nu ges tillfälle till ett havsnära boende i populära Hovenäset! Ett bra läge att köpa en av de totalt 13 nyproducerade bostadsrätter som byggs om i fd Hovenäsets gamla skola. Varje enskild lägenhet är unik på sitt sätt, ingen planlösning är den andra lik vilket ger lägenheterna en sällsynt karaktär. Lägenheterna har planerats med omsorg där man lagt mycket kärlek och eftertanke vid val av material för att särskilja sig från Svensk nyproduktions standard. Hovenäset är ett kustsamhälle med direkt närhet till turistorterna Kungshamn och Smögen. Lägenheterna varierar i storlek och belägenhet i huset, vissa med två plan och andra med större terrass eller uteplatser. Välj den lägenhet som passar dina behov bäst. Vi vet att bostadsdrömmen kan se lite olika ut beroende på var i livet vi befinner oss. Vissa vill ha ett fritidsboende att fly till när storstadsstressen trycker på, medan andra vill ha ett året-runt-boende i en lugn och harmonisk miljö. Detta boende passar oavsett ändamål. Som boende i Hovenäset erbjuds en direkt närhet till salta bad och som boende i Brf Graniten tillämpas "badrocksavstånd" till närmsta badplats. En lyx som kommer väl till pass oavsett om det blir ett fritidsboende eller permanentboende. Lägenheterna innehar modern teknik som underlättar ägandet av lägenhet om tanken är att nyttja boendet som fritidshus. Bl. a. kan värmen styras via app i mobilen. Sotenäs kommun är känd för sin fiskeindustri och havsrelaterade aktiviteter. Här kan besökare njuta av färsk fisk och skaldjur samt delta i olika vattensporter och fisketurer. Byn Hovenäset själv har såväl som andra orter i kommunen en fiskebyhistoria och har behållit en del av den traditionella charm som är karakteristisk för denna typ av samhällen. Sammanfattningsvis är Hovenäset en del av Sotenäs kommun, och erbjuder en idyllisk kustby med närhet till natur och hav. Det är en destination som lockar besökare som söker avkoppling och naturupplevelser i en genuin svensk skärgårdsmiljö. Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare för mer information om projektet!

 • Premium
 • Nyproduktion
Uleberg Nedergård 12, Hunnebostrand, Sotenäs kommun
 • Tor 4 jul kl 15:00

Uleberg Nedergård 12

Villa
Hunnebostrand, Sotenäs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kungshamn
3 095 000 kr
102 m²
4 rum
1 873 m² tomt

Välkommen till Uleberg Nedergård 12, denna nybyggda villa med en boarea på 102 kvadratmeter är perfekt för dig som söker en modern villa på fantastiska västkusten. Husets entréplan har en öppen planlösning mellan vardagsrum och kök med mycket härligt dagsljus från de stora fönsterna, i anslutning nås även badrum och sovrum. När vädret tillåter finns även den rymliga uteplatsen till ert förfogande, som enkelt och bekvämt nås direkt från vardagsrummet. På övre plan finns det ytterligare tre sovrum samt ett allrum med en vy över entréplan. En vacker strandpromenad från Ulebergshamn leder dig till Strandgatan i Hunnebostrand där du på vägen hittar en badplats som passar både stora som små. Väl på Strandgatan finner du både butiker, restauranger och affärer intill sjöbodar. Era bilar parkerar ni bekvämt i det rymliga garaget och carporten, och lämnar plats för gäster att parkera på infarten. Som ett plus i kanten nås de populära orterna Smögen, Kungshamn och Malmön inom bekvämt bilavstånd åt söder, och åt norr Bovallstrand, Hamburgsund och Fjällbacka.

 • Plus
 • Uteplats
Prickgatan 7, Kungshamn, Sotenäs kommun

Prickgatan 7

Villa
Kungshamn, Sotenäs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kungshamn
5 980 000 kr
145 m²
6 rum
709 m² tomt

Detta hus upplevs bäst på plats, med sin slående vy över hav och Bohuslänska klippor. Utsikten skådas från flertalet fönster samt från balkong och altan. Prickgatan 7 ligger i ett eftertraktat och stillsamt område vid namn Valberget. Villan disponeras över två plan. Entréplan erbjuder en rymlig hall med öppet till nock, i anslutning nås badrum och tvättstuga med sovrum intill. Vidare in möts man av en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum där trivsamma kvällar kan tillbringas framför braskamin. Från vardagsrummet nås uteplatsen i söderläge. På övre plan finns det ytterligare ett vardagsrum samt badrum och tre sovrum. Ett av sovrummen har balkong med enastående utsikt och solläge. På fastigheten finns garage som rymmer en bil och utrymme för förvaring. Inom kort promenadavstånd från huset nås härliga badställen för alla åldrar. Kungshamn är en trevlig ort som är levande året om med butiker, restauranger, banker och annan nödvändig service för en praktisk vardag. Boende i Kungshamn har även närhet till andra populära kustsamhällen. På andra sidan Smögenbron hittar du den berömda ön med sina nöjen och uteliv. Med en kort bilfärd kommer du till Hunnebostrand eller Bovallstrand som erbjuder mer vacker natur och vandrings stigar, eller varför inte ta en dagsutflykt ut via färja till vackra Bohus-Malmön. Du kommer inte att finna anledning till att lämna västkusten. Detta kan inte annat än uttryckas som ett spektakulärt hem. Varmt välkommen på visning!

Sjöbod på Malmön, Malmön, Sotenäs kommun

Sjöbod på Malmön

Övrigt
Malmön, Sotenäs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kungshamn
1 650 000 kr
19 + 13 m²

Välkommen till denna fina sjöbod på Malmön. Här kan du sitta och njuta av morgonsolen på bryggan innan det är dags att fara till sjöss. Här erbjuds en välhållen sjöbod med byggår 2016. Entréplan ger plats för bord och stolar, perfekt att kunna avnjuta skaldjur efter en dag på havet. På loftet kan båtredskap och andra ting som hör havet till förvaras. Det finns inget vatten eller avlopp i denna sjöbod, så om du letar efter en genuin sjöbod har du kommit rätt! El finns och är indraget. Sjöboden ligger på arrende och du måste vara skriven i kommunen för att få köpa den. Ej för boende. Enligt arrendeavtalet får man "på arrendestället bibehålla sjöbod på 19 kvm och brygga på 13 kvm". Välkommen med din intresseanmälan!

Visar 1 - 25 av 30