Mäklare Steinar Lund

Steinar Lund

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Björnen 23, Branäs, Torsby kommun

Björnen 23

Fritidshus
Branäs, Torsby kommun
Svensk Fastighetsförmedling Branäs
1 980 000 kr
59 m²
3 rum
637 m² tomt

Klockrent boende i barnvänliga Branäs till salu. Här erbjuds en riktigt trevlig fristående stuga på populära Björnen. Från stugan har man utsikt mot backen och toppen av berget. Här på Björnen 23 står stugan på en generös hörntomt som ger bra utvecklingsmöjligheter i form av skotergarage eller andra tillbyggnationer. Vi vill slå ett extra slag för den sociala planlösningen mellan kök och allrum. Vad är trevligare efter en dag i backen än att avnjuta middag för att sedan spela sällskapsspel med braskaminen sprakandes i bakgrunden? Detta är livskvalitet. Smart planerad med den mindre familjen i åtanke, vilket gör den attraktiv för uthyrning. Stugan ifråga har ett förmedlingsavtal med Branäs vilket ger goda hyresintäkter.. Stugan säljs med möbler och inventarier. Varmt välkommen på visning,

Aspen 61, Branäs, Torsby kommun

Aspen 61

Fritidshus
Branäs, Torsby kommun
Svensk Fastighetsförmedling Branäs
4 250 000 kr
112 m²
6 rum
633 m² tomt

Välkommen till Aspen 61 på Branäsberget med ski in/ut. Här erbjuds en trevligt planerad stuga med passande exteriör och interiör för fjället. Stugan byggdes 2015 och är i mycket gott skick. Här erbjuds stuga i 1 1/2 plan där gott om sällskapsyta erbjuds på entréplan. Den öppna planlösningen mellan kök, matsal och allrum inbjuder till alla årets dagar. Med sina 4 sovrum (möjlighet till 5) finns det utrymme för hela familjen eller kompisgänget. Uthyrningsmöjligheterna är mycket goda och hyresintäkterna kan finansiera hela eller delar av stugköpet. Ägaren har avtal med Branäs rörande uthyrning av stugan. Vill man andas frisk fjälluft finns den rejäla altanen i sydväst med plats för flera utegrupper. Underbart med en kopp kaffe i morgonsolen innan ni beger er mot dagens aktivitet vare sig det är skoter, utförsåkning eller några mil på längdskidor. Kvällsmyset spenderas naturligtvis i det härliga allrummet med braskaminen sprakandes i bakgrunden. Idylliskt. När barnen eller de vuxna börjar bli sömniga erbjuds 1 sovrum på entréplan och 3 sovrum på övre plan. Parkeringsmöjligheter för flera bilar finns på uppfarten och praktisk förvaring i form av ett uppvärmt förråd finns till hands Snabba eller lagom snabba åk i backen är inte långt borta, här kan du glida både ut och in ur backen, riktig ski in/ut. Stugan kan säljas delvis möblerad. Välkommen till Branäs och Aspen 61.

Vargen 41, Branäs, Torsby kommun
Vargen 41, Branäs, Torsby kommun, bild 2
Vargen 41, Branäs, Torsby kommun, bild 3

Vargen 41

Fritidshus
Branäs, Torsby kommun
Svensk Fastighetsförmedling Branäs
3 100 000 kr
75 m²
5 rum
680 m² tomt

Varmt välkommen till Vargen 41 och denna mysiga stuga med närhet till hjärtat av Branäs - Soltorget. Stugan har en genomgående klassisk stil med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum med utgång till överbyggd altan. Det finns fyra sovrum och en bastu för de extra frusna dagarna, eller varför inte varje dag. Detta gör Vargen 41 till ett attraktivt boende för familjer och vänner som vill komma bort från stressen i vardagen till lugnet i harmonisk fjällmiljö. Samtliga mattor i rummen byttes ut 2018 och det nedre badrummet totalrenoverades 2020 Stugan är fristående och dess läge är ett stort plus för er som vill ha skidbackar, längdspår, restauranger samt skoterleder nära. Då stugan har tio bäddar är uthyrningsmöjligheterna här extra goda och möjlig intäkt vid 100 % uthyrning ligger på hela 220 000 före provision till uthyrare. Stugan hyrs idag ut via Branäs Välkommen att höra av er till ansvarig mäklare.

 • Premium
Illern 64, Branäs, Torsby kommun
Illern 64, Branäs, Torsby kommun, bild 2
Illern 64, Branäs, Torsby kommun, bild 3

Illern 64

Fritidshus
Branäs, Torsby kommun
Svensk Fastighetsförmedling Branäs
4 650 000 kr
112 m²

Nu finns äntligen chansen att förvärva en stuga med mycket trevligt och soligt läge på Illern i Branäs. Stugan som byggdes 2022 är i nyskick. Byggnaden är i 1 1/2 plan där sällskapsyta, ett sovrum och badrum med bastu finns på entréplan. Den öppna planlösningen mellan kök, matsal och allrum inbjuder till sociala sammankomster alla årets dagar. Totalt 4 sovrum ger utrymme för hela familjen eller kompisgänget. Parkeringsmöjligheter för flera bilar finns på uppfarten och det finns gott om praktisk förvaring. Här på Illern bor man med grymt läge och bekvämt avstånd till allt Branäs har att erbjuda. Dessutom har ni bra med soltimmar, även när solen ligger lågt. Nedfarten till Mattesdalen glider man enkelt till från stugområdet. Om ni föredrar att köra längd finns längdspår inom 200-300 meter så att ni svettas i spåret i stället för till och från det... Soltorget som ligger inom bekvämt promenadavstånd erbjuder såväl lunchmöjligheter som en kall eller varm dryck i vintersolen. Barnen hålls sysselsatta i det stora barnområdet eller barnklubben. Skidskola, restaurang, bar, sportshop samt skiduthyrning är ett urval av vad man hittar här. Välkommen att träffa oss på Illern 64 när det passar er.

 • Premium
Illern 3, Branäs, Torsby kommun
Illern 3, Branäs, Torsby kommun, bild 2
Illern 3, Branäs, Torsby kommun, bild 3

Illern 3

Fritidshus
Branäs, Torsby kommun
Svensk Fastighetsförmedling Branäs
4 300 000 kr
123 m²
7 rum
902 m² tomt

Nu finns äntligen chansen att förvärva en stuga med mycket trevligt och soligt läge på Illern i Branäs. Ungefär 200 meter från stugknuten hittar du backen Sidvinden och härifrån når du hela Branäs skidanläggning. Hem från backen glider man via Tranan och några stavtag senare sitter du framför braskamin eller i bastun. Om ni föredrar att köra längd finns längdspår inom 200-300 meter så att ni svettas i spåret i stället för till och från det... Soltorget som ligger inom bekvämt promenadavstånd erbjuder såväl lunchmöjligheter som en kall eller varm dryck i vintersolen. Barnen hålls sysselsatta i det stora barnområdet eller barnklubben. Skidskola, restaurang, bar, sportshop samt skiduthyrning är ett urval av vad man hittar här. Från stugan har du trevlig och milsvid utsikt. Stugan som byggdes 2007 har vattenburen golvvärme och upplevs i gott skick. Byggnaden är i 1 1/2 plan där sällskapsyta, 3 sovrum och två badrum (ett med bastu) finns på entréplan. Den öppna planlösningen mellan kök, matsal och allrum inbjuder till sociala sammankomster alla årets dagar. Totalt 5 sovrum ger utrymme för hela familjen eller kompisgänget. Vill man andas frisk fjälluft finns en rejäl altan med plats för flera utegrupper. Underbart med en kopp kaffe i morgonsolen innan ni beger er mot dagens aktivitet vare sig det är skoter, utförsåkning eller några mil på längdskidor. Kvällsmyset spenderas naturligtvis i det rejäla allrummet med braskaminen sprakandes i bakgrunden. Idylliskt. Här är det lätt att trivas för både unga, gamla och de mitt emellan. Parkeringsmöjligheter för flera bilar finns på uppfarten och praktisk förvaring i form av ett förråd på tomten. Välkommen att träffa oss på Illern 3 när det passar er.

 • Premium
Lohyllan 17, Branäs, Torsby kommun
Lohyllan 17, Branäs, Torsby kommun, bild 2
Lohyllan 17, Branäs, Torsby kommun, bild 3

Lohyllan 17

Fritidshus
Branäs, Torsby kommun
Svensk Fastighetsförmedling Branäs
3 500 000 kr
90 m²
850 m² tomt

Läget, läget, läget. Här på Lohyllan 17 är det lätt att hitta fördelar med just läget. Stugan som uppfördes 2005 har ett av Lohyllans bästa lägen. Med utsikt rakt ner i pisten Sidvinden, stora altaner i olika vädersträck med sol stora delar av dagen, sprakande braskamin, värmande bastu och fina sociala ytor så är det svårt att inte trivas. Skulle man känna för en matbit och något gott att dricka men kylskåpets innehåll inte lever upp till förväntningarna finns Soltorgets restauranger inom gångavstånd. 4 sovrum och två badrum gör att hela släkten eller kompisgänget kan njuta av tillvaron utan att krocka när det är som mest akut. Ena badrummet är utrustat med bastu och det andra har tvättpelare om olyckan skulle vara framme. Utöver stugan finns det ett praktiskt scooterförråd vid infarten. Stugan hyrs idag ut via Stugknuten med möjlighet till riktigt bra hyresintäkter. Fastigheten säljes med möbler och inventarier med vissa undantag. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för visning.

 • Premium
Eagle´s Cliff 37B, Branäs, Torsby kommun
Eagle´s Cliff 37B, Branäs, Torsby kommun, bild 2
Eagle´s Cliff 37B, Branäs, Torsby kommun, bild 3

Eagle´s Cliff 37B

Lägenhet
Branäs, Torsby kommun
Svensk Fastighetsförmedling Branäs
5 150 000 kr
90 m²
5 rum
3 775 kr/mån
57 222 kr/m²

Här på Eagle´s Cliff 37B finns allt man kan drömma om för en perfekt vistelse i fjällen. Vad sägs om fantastisk utsikt mitt i pisten med hög standard. Fyra sovrum, två badrum varav ett med bastu och som grädden på moset en gemensam pool för sommarens heta dagar. Lägenheten som är i två plan har även välplanerade uteplatser åt två håll för att maximera solen och utsikten ner mot dalen och Klarälven. Eagles Cliff Panorama & Pool byggdes 2022 med genomgående hög standard och genomtänkt planlösning. Lodgestilen som slår emot dig när entrédörren öppnas är svår att motstå. Vad sägs om breda ekgolv, stora fönsterytor, öppna spisar, generös takhöjd och färgval som verkligen matchar livsstilen i fjällen, här trivs man. När du väl parkerat bilen på Eagle’s Cliff har du hela Branäs anläggning för dina fötter. Från närmsta pist "Sidvinden" tar du dig vidare ut i allt ifrån gröna till röda pister, här finns något för alla skidentusiaster nybörjare och proffs. Den väldisponerade lägenheten ger plats för tio bäddar, perfekt för kompisgänget, stora familjen eller kanske två familjer som delar på hyran. Lägenheten hyrs idag ut via Branäs och ger mycket bra intäkter. Vid 100 % uthyrning ligger potentiell hyresintäkt på 330 000 innan provision till uthyrare. Välkommen att kontakta oss för visning!

 • Premium
Semaforgatan 6, Kungshamn, Sotenäs kommun

Semaforgatan 6

Fritidshus
Kungshamn, Sotenäs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kungshamn
Pris saknas
502 m² tomt

På Semaforgatan 6 i Kungshamn finns nu en sällan skådat möjlighet att få uppfört drömhuset och kryssa av det på sin bucket list. Här projekteras en magnifik villa med utsikt man bara drömmer om. Med en riktig vass kikare ligger Skagen för dina fötter och Hållö fyr får du nästan in i vardagsrummet. Projektbeskrivningen är ett gediget dokument och visar vilken höga standard man genomgående har tänkt att huset skall få, fördelen är att här finns det möjlighet att påverka materialvalen och ge huset sin egen pregel. Här slipper du det momentet som många bävar för när man köper ett äldre hus, ingen renovering men nyckelfärdigt. Fantastisk läge och hög standard gör att huset också får ett pris som ligger över genomsnittet. Kontakta Mäklaren Steinar Lund för vidare information.

 • Nyproduktion
Illern 55, Branäs, Torsby kommun
 • Budgivning pågår

Illern 55

Fritidshus
Branäs, Torsby kommun
Svensk Fastighetsförmedling Branäs
4 200 000 kr
93 m²
6 rum
933 m² tomt

Nu finns chansen att förvärva en fin stuga med mycket trevligt och soligt läge på Illern i Branäs. Stugan som byggdes 2022 är i nyskick. Den öppna planlösningen mellan kök, matsal och allrum som finns på entréplan inbjuder till sociala sammankomster alla årets dagar. Här finns också en mysig och värmande braskamin, som gör detta den självklara platsen för kvällsmyset efter en hel dag ute. Här nere hittar vi också ett stort badrum med bastu och tvättmaskin. På den mer privata övervåningen finns ett vardagsrum och en toalett, samt 4 sovrum som ger utrymme för hela familjen eller kompisgänget. Här i området bor man med grymt läge och bekvämt avstånd till allt Branäs har att erbjuda. Dessutom har ni bra med soltimmar på Illern, även när solen ligger lågt. Nedfarten till Mattesdalen glider man enkelt till från stugområdet. Om ni föredrar att köra längd finns längdspår inom 200-300 meter så att ni svettas i spåret istället för till och från det. Soltorget som ligger inom bekvämt promenadavstånd erbjuder såväl lunchmöjligheter som en kall eller varm dryck i vintersolen. Barnen hålls sysselsatta i det stora barnområdet eller barnklubben. Skidskola, restaurang, bar, sportshop samt skiduthyrning är ett urval av vad man hittar här. Möjlighet till uthyrning av stugan finns via förmedlare. Om man önskar hyra ut sin stuga finns möjlighet till goda hyresintäkter. Branäs fritidscenter upplyser om att Branäs har en genomsnittlig uthyrningsgrad om 78% de senaste 3 åren. Detta gäller samtliga stugområden. - Lirypa L: 243.000 SEK i hyresintäkter vid 100% uthyrning före bokningsavgift och driftskostnader. Bokningsavgiften ligger på 13-25%. Välkommen att träffa oss på Illern 55 när det passar er.

 • Plus
 • Uteplats
Rundsängen 1, Åbyfjorden, Sotenäs kommun

Rundsängen 1

Fritidshus
Åbyfjorden, Sotenäs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kungshamn
1 700 000 kr
80 + 54 m²
6 rum
1 455 m² tomt

Varmt välkomna till Rundsängen 1 och detta trevliga hus alldeles intill Åbyfjorden. Här finns plats njuta av lugnet och dagens alla soltimmar och det är väl tilltagna ytor inne såväl som ute. Huset är rymligt och inrymmer två våningsplan som tillsammans erbjuder tre sovrum. På entréplan finns två sovrum, kök, vardagsrum och badrum. I anslutning till vardagsrummet ligger ett stort uterum med härlig utsikt över fjorden, där man lätt kan spendera både regniga och soliga dagar. I nedre plan finns det tredje sovrummet samt gott om förvaringsutymmen i form av skafferi, pannrum och hobbyrum. Här kan man lätt spendera både regniga och soliga dagar. Med ca 5 min till E6:an och ca 15 min till Kungshamn, Smögen och Hunnebostrand har denna fastighet ett väldigt bra läge. Särskilt värt att lyfta är det fantastiska, fjordnära läget! Nordens Ark ligger på gångavstånd och närhet till Sotenäs vackra golfbana är också ett plus. Välkomna på visning!

Sjöbod Springet med båtplats, Fisketången, Sotenäs kommun
 • Budgivning pågår

Sjöbod Springet med båtplats

Övrigt
Fisketången, Sotenäs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kungshamn
600 000 kr
17,5 m² tomt

Nu kan vi erbjuda en hel sjöbod med båtplats på populära Tången i Kungshamn. Detta är ingen låtsassjöbod för landkrabbor, här har du plurret precis på utsidan så om du letar efter en genuin sjöbod har du kommit rätt. Mitt i hamnen, på piren, hittar du längan där sjöboden stoltserar. Lite kärlek kan den behöva för att bli just det du söker, men läget är det inget fel på. Då sjöboden ligger på kommunallt arrende krävs det att man är mantalsskriven i Sotenäs kommun för att få förvärva härligheten, boende är ej tillåtet. Enligt arrendeavtalet får man på arrendestället bibehålla sjöbod om 17,5 kvm För mer information om sjöbodspolicyn i Sotenäs kommun, se "Sjöbodspolicy", under länkar. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för bokning av privat visning.

 • Plus

Visar alla 11