Mäklare Philip Hansson

Philip Hansson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Lagerlokaler i Hovenäset, Kungshamn, Sotenäs kommun
  • 6 lediga bostäder

Lagerlokaler i Hovenäset

Övrigt
Kungshamn, Sotenäs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kungshamn
fr. 880 000 kr

HOGENÄS | LAGERLOKALER Under 2023/2024 kommer det att uppföras 6 st mindre lagerlokaler med äganderätt på friköpt mark om ca 40 Kvm. Detta innebär ett direkt ägande av din fastighet, ingen bostadsrättsförening. Byggnaden där lokalen finns består av 6 lika lokaler. Lokalen erbjuder en golvyta om ca 40 Kvm. Takhöjden ligger på 6,1 m i framkant vid port och 5,6 m i bakkant. Djupet är 7,6 m och bredd 5,25 m på gavel lokalerna övriga lokaler är 5,4 m. Detta är ett ekonomiskt fördelaktigt ägande där du anpassar din lokal efter behov. Det finns en samfällighetsförening vars uppgift är att förse förvaltningen av byggnadernas gemensamma intresse; Yttre underhåll av utvändiga asfaltsytor, staket, snöröjning, fasad, ytterbelysning, v/a mm. Kostnaden för samfälligheten är; 320 kr/mån. Lokalägarna står själva för elkostnaden & försäkring för lösöre. Denna lokal lämpar sig inte bara till dig som redan bedriver en verksamhet och behöver lokalyta. Du som privatperson kan med fördel förvärva en lokal och använda den för förvaring av båtar, bilar, husvagnar. Det sätts inga hinder för att ni är flera (familjen, släkten, vännerna) som köper en tillsammans. Den tilltagna ytan som är runt om byggnaderna är asfalterade och inhägnat med staket och grind. Området heter Hogenäs industriområde, här finns b.la byggvaruhandeln Karl Hedin, kommunala verksamheter samt övrig industri. Kontakta ansvarig mäklare för mer information. Varmt välkommen med din intresseanmälan!

  • Nybyggnadsprojekt
Brådal 10, Hunnebostrand, Sotenäs kommun
  • Lör 30 sep kl 10:00
Brådal 10, Hunnebostrand, Sotenäs kommun, bild 2
Brådal 10, Hunnebostrand, Sotenäs kommun, bild 3

Brådal 10

Villa
Hunnebostrand, Sotenäs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kungshamn
1 795 000 kr
134 + 67 m²
6 rum
2 163 m² tomt

Välkommen till Brådal 10, trevlig fastighet med lantligt läge strax utanför Bovallstrand. Detta är ett projekt för dig/er som drömmer om en lantidyll men som även kan uppskatta en tur på havet, från huset nås Bovallstrand och dess pittoreska kustmiljö med sjöbodar, butiker och restauranger på 10 minuter. Fastigheten innefattar en markareal på strax över 2000 m2. Bostaden består av två fulla våningar med källare. Vidbyggt med källarplanet finns ett dubbelgarage som erbjuder bra rymd för diverse intressen. Utöver boningshuset finns ett annex/gästhus som skärmar av trädgården till en trevlig oas med inslag av berg och härlig flora. Huset och gäststugan har äldre standard och renoveringsbehov finns. Något som är värt att nämna är värdevalvet som finns i källaren och som är säkerhetsklassat för vapen. Valvet är ett helt rum där man kan förvara vapen eller värdesaker. Utöver valvet så finns det två kassaskåp för de mindre objekten av värde. Som ni förstår är detta som gjort för familjen med jaktintresse. Det finns även möjlighet att köpa till angränsande mark med ladugårdsbyggnad och ängar för djurhållning. Detta ger ett unikt tillfälle att exempelvis kunna skapa en egen mindre hästgård. Närmsta samhälle med serviceutbud är Bovallstrand och nås på 10 minuter med bil, om man hellre föredrar buss så ligger närmsta hållplats endast 100 meter ifrån fastigheten. För er som pendlar ligger E6:an inom bekvämt bilavstånd. Kolla gärna publicerade dokument "Brådal 10 1960" för bild på gården hur det var 1960 när bilden togs. Vill du veta mer? Ring ansvarig mäklare för mer information.

  • Premium
Askums-Backa 6D, Hunnebostrand, Sotenäs kommun
Askums-Backa 6D, Hunnebostrand, Sotenäs kommun, bild 2
Askums-Backa 6D, Hunnebostrand, Sotenäs kommun, bild 3

Askums-Backa 6D

Övrigt
Hunnebostrand, Sotenäs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kungshamn
1 950 000 kr
1 rum
117 m² tomt

Nu finns möjlighet att förvärva en fastighet med äganderätt på friköpt mark bebyggd med en helt nybyggd byggnad om ca 117Kvm. Detta innebär ett direkt ägande av din fastighet, ingen bostadsrättsförening. Byggnation består av två huskroppar med total 18 st egna fastigheter. 12 stycken fastigheter i den största "huskroppen" och 6 stycken i den mindre "huskroppen". Vardera fastighet erbjuder en golvyta om ca 117 kvm. Lokalerna erbjuder en fantastisk volym med ca 8 m takhöjd i framkant och ca 7 m i takhöjd i bakkant. Vardera lokal förses med en rejäl vikport om 4,5x4,5m (bxh), framdraget vatten/avlopp, egen elcentral samt luftvärmepump. Detta är ett ekonomiskt fördelaktigt ägande där du anpassar din lokal efter behov. Som ägare till fastigheten har man del i 3 st gemensamhetsanläggningar som förvaltas av en Samfällighetsförening. Samhällsföreningen, Askums-Backa industripark förvaltar gemensamhetsanläggningarna Askums-Backa ga:3-5. Ga:3 – Väg. Lokalerna (Askums-Backa 2:12-2:29) har 1 andel vardera och padelhallen (Askums-Backa 2:11) har 10st andelar. Ga:4 – Vattenledningar fram till avstängningsventilen efter vattenmätare till respektive fastighet. Fastigheterna Askums-Backa 2:11-2:29 har 1 andel vardera. Ga:5 – Avloppsanläggning med tillhörande anordningar och ledningar för toalett där avloppsvattnet leds till två slutna tankar. Separat anläggning för bad-, disk- och tvättvatten med tillhörande anordningar och ledningar där vattnet leds till en slamavskiljare där vattnet leds till en slamavskiljare och markbädd. Detta projekt lämpar sig inte bara till dig som redan bedriver en verksamhet och behöver lokalyta. Du som privatperson kan med fördel förvärva en lokal och använda den för förvaring av båtar, bilar, husvagnar. Det sätts inga hinder för att ni är flera (familjen, släkten, vännerna) som köper en tillsammans. Tillträde kan ske omgående!

  • Premium
Hogenäs industriområde 16O, Kungshamn, Sotenäs kommun
Hogenäs industriområde 16O, Kungshamn, Sotenäs kommun, bild 2
Hogenäs industriområde 16O, Kungshamn, Sotenäs kommun, bild 3

Hogenäs industriområde 16O

Övrigt
Kungshamn, Sotenäs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kungshamn
1 295 000 kr
73 m² tomt

HOGENÄS | LAGERLOKALER Nu finns det möjlighet att förvärva en nybyggd lagerlokal med äganderätt på friköpt mark om ca 70 Kvm. Detta innebär ett direkt ägande av din fastighet, ingen bostadsrättsförening. Lokalen erbjuder en golvyta om ca 70 Kvm. Takhöjden ligger på 5,6 m i framkant vid port (porten är 4,5x4,5) och 6,4 m i bakkant. Detta är ett ekonomiskt fördelaktigt ägande där du anpassar din lokal efter behov. Det finns en samfällighetsförening vars uppgift är att förse förvaltningen av byggnadernas gemensamma intresse; Yttre underhåll av utvändiga asfaltsytor, staket, snöröjning, fasad, ytterbelysning mm. Kostnaden för samfällighetsavgiften är; 960 Kr i förskott per kvartal. 320 Kr/mån. Denna lokal lämpar sig inte bara till dig som redan bedriver en verksamhet och behöver lokalyta. Du som privatperson kan med fördel förvärva en lokal och använda den för förvaring av båtar, bilar, husvagnar. Det sätts inga hinder för att ni är flera (familjen, släkten, vännerna) som köper en tillsammans. Den tilltagna ytan som är runt om byggnaderna är asfalterade och inhägnat med staket och grind. Området heter Hogenäs industriområde, här finns b.la byggvaruhandeln Karl Hedin, kommunala verksamheter samt övrig industri. Tillträde till lokalen kan ske omgående. Kontakta ansvarig mäklare Philip Hansson för visning! TEKNISK BESKRIVNING: Avlopp: Kommunalt. Vatten: Kommunalt. Grund: Betongplatta – Isolerad, 15 cm betong, dubbelarmerad. Betongen är dammbind. Stomme: Stålkonstruktion. Tak: Fribärande plåt - Plåt 130 profil (Silver/galv), 220 mm isolering, papp. Fasad: Sandwichelement - Plåt, 150 mm stenull, plåt. Innerväggar: Plåt, 100 mm stenull, plåt. Ventilation: Självdrag. Värme: Luft, Luft – värmepump. Port: 4,5 x 4,5 m, 4 delad vikport. Varmvattenberedare: Nibe 30 Liter. Städvask samt blandare finns. El: 1 st Elcentral 2 radig 26 moduler, med erfoderligt antal säkringar samt 1 st jordfelsbrytare. 1 st Vägguttag ip44 vägguttag 3x16a under elcentral. 1 st Vägguttag ip44 230v/2-vägs under elcentral. 1 st strömbrytare vid port för styrning av armaturer lokal. 1 st armaturer Nvc tempe 120w i tak för grundljus. Fastigheten SOTENÄS HOVENÄS 1:492 har del i följande Gemensamhetsanläggningar: GA: 32 samt GA: 34. Anläggningen GA:32 består av väg, parkering, kommunikationsytor, vatten och avlopp samt undermätare för utebelysning och vattenmätare. Anläggningen GA:34 består av Byggnad och innefattar Teknikrum samt fasad, yttertak, hängrännor och stuprör. Gemensamhetsanläggningarna (GA:32,GA:33 & GA:34). Förvaltas av en för områdets alla gemensamhetsanläggningar en gemensam samfällighetsförening - Hovenäset Industripark. Samfälligheten står för en försäkrings som täcker gemensamhetsanläggningarnas ansvar. Varje respektive lokal försäkrar sin egna lokal.

  • Premium
Askums-Backa 6E, Hunnebostrand, Sotenäs kommun

Askums-Backa 6E

Övrigt
Hunnebostrand, Sotenäs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kungshamn
1 950 000 kr
1 rum
117 m² tomt

Nu finns möjlighet att förvärva en fastighet med äganderätt på friköpt mark bebyggd med en helt nybyggd byggnad om ca 117Kvm. Detta innebär ett direkt ägande av din fastighet, ingen bostadsrättsförening. Byggnation består av två huskroppar med total 18 st egna fastigheter. 12 stycken fastigheter i den största "huskroppen" och 6 stycken i den mindre "huskroppen". Vardera fastighet erbjuder en golvyta om ca 117 kvm. Lokalerna erbjuder en fantastisk volym med ca 8 m takhöjd i framkant och ca 7 m i takhöjd i bakkant. Vardera lokal förses med en rejäl vikport om 4,5x4,5m (bxh), framdraget vatten/avlopp, egen elcentral samt luftvärmepump. Detta är ett ekonomiskt fördelaktigt ägande där du anpassar din lokal efter behov. Som ägare till fastigheten har man del i 3 st gemensamhetsanläggningar som förvaltas av en Samfällighetsförening. Samhällsföreningen, Askums-Backa industripark förvaltar gemensamhetsanläggningarna Askums-Backa ga:3-5. Ga:3 – Väg. Lokalerna (Askums-Backa 2:12-2:29) har 1 andel vardera och padelhallen (Askums-Backa 2:11) har 10st andelar. Ga:4 – Vattenledningar fram till avstängningsventilen efter vattenmätare till respektive fastighet. Fastigheterna Askums-Backa 2:11-2:29 har 1 andel vardera. Ga:5 – Avloppsanläggning med tillhörande anordningar och ledningar för toalett där avloppsvattnet leds till två slutna tankar. Separat anläggning för bad-, disk- och tvättvatten med tillhörande anordningar och ledningar där vattnet leds till en slamavskiljare där vattnet leds till en slamavskiljare och markbädd. Detta projekt lämpar sig inte bara till dig som redan bedriver en verksamhet och behöver lokalyta. Du som privatperson kan med fördel förvärva en lokal och använda den för förvaring av båtar, bilar, husvagnar. Det sätts inga hinder för att ni är flera (familjen, släkten, vännerna) som köper en tillsammans. Tillträde kan ske omgående!

  • Plus

Visar alla 5