Mästerlotsvägen 7

Oxelösund, Oxelösunds kommun Se på karta

1 750 000 kr

Bostadstyp
Tomt
Upplåtelseform
Äganderätt
Tomtarea
1 496 m²

Byggklar tomt med havsutsikt i anrika Gamla Oxelösund. Här bland fiskebåtar, bryggor och fiskarbostäder har du nu chansen att förvärva en byggklar tomt i vacker skärgådsmiljö. Med en två minuter kort promenad mellan de gamla lotshusen kommer du ner till de två bryggorna med egen båtplats och båthuset som du delar med tre grannar. Ta båten ut till det paradisiskt vackra Oxelösunds skärgård eller stanna kvar på bryggan för ett dopp i havet.

Här har du nu möjlighet att bygga ditt eget drömhus på hela 160 m² inklusive komplementbyggnader. Du har dessutom möjlighet att uppföra friggebod om 15 m² och uteplats med vacker utsikt över den gamla lotsmiljön och skärgådsinloppet med båtar som glider förbi. Du kan här exempelvis bygga en huvudbyggnad om 100 kvm i två plan (alltså 200 kvm) och ändå ha utrymme kvar till exempelvis 20 kvm garage med förråd. Dessutom tillkommer Attefalls-hus utöver nu beskrivna bestämmelser. Tomtens östliga del gränsar mot naturmarkområde vilket ger en fri och skyddad känsla uppe på berget.

150 m bort har du också Oxelö Krog från 1700-talet som är ett populärt turistmål på somrarna och där du kan fira en traditionell midsommar. Fastigheten ingår i en bryggförening där fyra fastigheter delar på två bryggor (med badstege) och en sjöbod. Följ kulturstigen för att nå dem.

Anslutningsavgift för vatten och avlopp är redan betald. El, fjärrvärme och fiber är framdraget in till tomten. Med andra ord är det bara att skicka in bygglovet och sätta dig på trädäcket och njuta av utsikten i väntan på byggstart (eller lägga i båten och ta dig ut i skärgården)!

Läs mer hos mäklaren
Våningen & Villan Nyköping

Kontakta mäklaren

Alexander Kjellström

Våningen & Villan Nyköping
Mäklare Alexander  Kjellström, Våningen & Villan Nyköping
0707-608003