Mäklare Alexander Kjellström

Alexander Kjellström

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Oppeby Gård 29, Oppeby, Nyköpings kommun
 • Sön 10 dec kl 13:30
Oppeby Gård 29, Oppeby, Nyköpings kommun, bild 2
Oppeby Gård 29, Oppeby, Nyköpings kommun, bild 3

Oppeby Gård 29

Lägenhet
Oppeby, Nyköpings kommun
Croisette Nyköping
595 000 kr
47,5 m²
1 rum
vån 1/2
3 373 kr/mån
12 526 kr/m²

I välskötta och stabila föreningen Brf Stallet Oppeby i Oppeby Gård har vi nu glädjen att presentera denna enrummare. Här lockar ljusa väggar och fina golv i kombination med ett välhållet kök och badrum. Addera därtill goda förvaringsmöjligheter i garderober och balkong. Hushållselen ingår dessutom i avgiften och det är låga lån i föreningen! Närhet till närbutiker, kommunikation och centrum. Varmt välkommen på visning!

 • Premium
 • Balkong
Bollgränd 8, Brandholmen, Nyköpings kommun
 • Sön 10 dec kl 12:00
Bollgränd 8, Brandholmen, Nyköpings kommun, bild 2
Bollgränd 8, Brandholmen, Nyköpings kommun, bild 3

Bollgränd 8

Radhus
Brandholmen, Nyköpings kommun
Croisette Nyköping
3 750 000 kr
104 + 6 m²
5 rum
130 m² tomt

Välkommen till detta charmiga radhus beläget i ett idylliskt sjönära läge. Här får du möjlighet att bo i ett lugnt och naturskönt område med närhet till vatten, bad och grönområden. När du kliver in genom dörren möts du av en ljus och öppen planlösning. De ljusa ytskikten ger en fräsch och modern känsla som genomsyrar hela bostaden. Den öppna planlösningen skapar en luftig och trivsam atmosfär där sociala samvaron kan flöda fritt. Köket är stilrent och välutrustat med moderna vitvaror och generöst med förvaringsutrymmen. Från köket har du även en fin uppsyn över den i söder belägna uteplatsen och det omkringliggande området. Den integrerade matplatsen blir en naturlig samlingsplats för familj och vänner. Vardagsrummet är ljust och rymligt med stora fönster som släpper in rikligt med naturligt ljus. Här finns gott om plats för soffgrupp och underhållningssystem. Det finns även utgång till en härlig altan där du kan njuta av soliga dagar och trevliga grillkvällar med vänner och familj. Även på framsidan finns möjligheter till en bra uteplats. På övre våningen finns fyra väl tilltagna sovrum, alla med ljusa ytskikt och plats för förvaring. Här finns även ett stilrent badrum med moderna bekvämligheter. I det sjönära läget finns det möjlighet till bad och båtliv, perfekt för den som älskar att vara nära vattnet. Här finns också fina promenad- och löprundor längs vattnet där du kan njuta av naturen och frisk luft. I framtiden kan det komma att finnas ett kallbadhus i området. Radhuset erbjuder en perfekt kombination av närhet till både stadens puls och lugnet i naturen. Med ljusa ytskikt och sjönära läge blir detta en drömbostad för den som söker en fridfull och modern boendemiljö.

 • Premium
Erikslundsvägen 23, Rosenkälla, Nyköpings kommun
 • Sön 10 dec kl 12:45
Erikslundsvägen 23, Rosenkälla, Nyköpings kommun, bild 2
Erikslundsvägen 23, Rosenkälla, Nyköpings kommun, bild 3

Erikslundsvägen 23

Lägenhet
Rosenkälla, Nyköpings kommun
Croisette Nyköping
595 000 kr
46 m²
1 rum
vån -1/3
3 006 kr/mån
12 935 kr/m²

Välkommen till denna jättefina etta med sovalkov. Lägenheten har genomgående renoveringschans. Bostaden har ett stort rum med trevligt fönsterparti i söderläge samt sovalkov längre in i rummet. Det är dessutom en fin balkong med inglasning i rakt solläge. Köket är äldre med snickerier som till största del är original - luckorna är bytta någon gång längs resan - och badrummet renoverade i föreningens stambyte. Här kan alltså själv få bestämma ytskikt och färg på väggarna och kanske bygga ditt eget drömkök du alltid önskat. Riksbyggen-föreningen Nyköpingshus nr 14 är välskött med en engagerad styrelse och långsiktig förvaltning. Låg skuldsättning i föreningen.

 • Premium
 • Balkong
Blomstervägen 29, Nöthagen, Nyköpings kommun

Blomstervägen 29

Fritidshus
Nöthagen, Nyköpings kommun
Croisette Nyköping
295 000 kr
25 + 3 m²
1 rum
375 m² tomt

Drömmer du om en egen kolonistuga? Nu har du chansen att förverkliga drömmen här i Anderslunds Koloniförening. Här har du en charmig liten stuga om ca 25 kvm med indragen el med en liten farstukvist, ett vardagsrum och ett enklare kök samt fin veranda i soligt läge. I tomtgräns finns sommarvatten. Till stugan hör en kolonilott med oanade möjligheter. De nuvarande ägarna odlar lök, potatis, sallad, vindruvor men ännu större möjligheter finns för den hugade. Anderslunds koloniträdgårdar har funnits sedan 1940-talet och ligger ca 3 km nordväst om Nyköpings centrum. Föreningen anordnar gemensamhetsaktiviteter som städdagar och midsommarfirande med mera. Föreningen har också en fin föreningslokal med rejält med köksutrustning som medlemmarna får begagna sig av. Dessutom finns det en boulebana, fotbollsplan samt en mindre lekplats. Varmt välkommen att boka in dig på visning!

 • Plus
Nöthagsvägen 2A, Nöthagen, Nyköpings kommun
 • Lör 9 dec kl 11:00

Nöthagsvägen 2A

Lägenhet
Nöthagen, Nyköpings kommun
Croisette Nyköping
2 800 000 kr
118 m²
4 rum
vån 2/2
5 565 kr/mån
23 729 kr/m²

I Magniberg ligger en av Nyköpings mysigaste bostadsrättsföreningar. Med huvudbyggnad från ca 1769, höga böljande ekar, en stor härlig trädgård att hänga i och med möjlighet till en egen odlingslott så kan det inte bli mycket bättre. Husen bär på en historia som sträcker sig långt tillbaka i tiden. Den första ägaren på slutet av 1700-talet var ägare av Sockenbruket och Vestra tegelbruket och ca 100 år senare donerades gården för att bli hem åt ålderstigna borgare och deras hustrur. Här i denna anrika miljö finns nu möjlighet att förvärva en unik etagevåning på 118 kvm i en av flyglarna byggd 1992. Våningen är mycket smakfullt inredd i både färg och materialval. Köket är nyligen renoverat och har öppen planlösning mot ett generöst matrum. I vardagsrummet finns en täljstenskamin från Contura som sprider en härlig värme under kulna höstkvällar. De stora spröjsade fönsterna ger ett fantastikt ljus och en känsla av böljande grönska som sprider sig i hela våningen. I dagsläget har lägenheten tre sovrum men det finns möjlighet till fyra om behov finns och två fräscha badrum, ett med dusch och ett med badkar. Du tar dig med cykel på några minuter till centrala Nyköping och tågstationen ligger bara ett stenkast bort, för dig som pendlar norr eller söderut. Så missa inte chansen att boka in er på en av visningarna. Varmt välkomna!

 • Plus
Morotstaden 15, Nävekvarn, Nyköpings kommun
 • Lör 9 dec kl 12:15
Morotstaden 15, Nävekvarn, Nyköpings kommun, bild 2
Morotstaden 15, Nävekvarn, Nyköpings kommun, bild 3

Morotstaden 15

Lägenhet
Nävekvarn, Nyköpings kommun
Croisette Nyköping
1 350 000 kr
82 + 5 m²
3 rum
vån 1/2
3 232 kr/mån
16 463 kr/m²

Välkommen till en mysig bostad i populära Morotstaden. Bostaden ger ett genomgående ljust intryck med många äldre detaljer bevarade. Lägenheten är fördelad över två plan med en fin veranda, rymligt kök, badrum/tvättstuga samt vardagsrum på entréplan. Och på övre plan finns två sovrum med gott om förvaring samt WC/Dusch. Dessutom är det en stor och grönskande och härlig trädgård med uteplatser som ger sol större delen av dagen. På tomten finns det fruktträd och bärbuskar samt odlingslådor! Välskött och stabil brf-förening med 43 lägenheter med låg belåning och en fördelad nettoskuld om endast ca 84 000 kr! Garage ingår till varje bostad! På bekvämt promenadavstånd finns bl.a. mataffär, restaurang med café, fin småbåtshamn, skola & förskola, vacker folkpark med nöjesutbud samt fina badplatser och en fantastisk natur. Varmt välkommen till ett trivsamt boende med paradisiskt vacker skärgård runt hörnet!

 • Premium
 • Uteplats
Holmstugevägen 65, Örstig, Nyköpings kommun
Holmstugevägen 65, Örstig, Nyköpings kommun, bild 2
Holmstugevägen 65, Örstig, Nyköpings kommun, bild 3

Holmstugevägen 65

Tomt
Örstig, Nyköpings kommun
Croisette Nyköping
1 250 000 kr
1 499 m² tomt

Nu finns det möjlighet att förvärva en tomt på lantliga Örstig. Här bor du mitt i naturen men ändå med närhet till centrala Nyköping. Holmstugevägen är ett nytt villaområde uppfört 2020-2022. Här finns en härlig blandning av tomter och villor. Holmstugevägen 65 är en tomt på 1499kvm. Här finns redan ett godkänt bygglov på ett bostadshus i två plan på 293kvm och uppfart med plats för flera bilar. Anslutningskostnad för vatten och avlopp är betald, el och fiber finns framdraget till tomtgräns. Naturen har du in på knuten och samtidigt med närheten till centrala Nyköping. Du tar dig med cykel in till centrum på ca 20 min. Cyklar du åt andra hållet så har du de två badplatser Strandstugeviken och Örstigsnäs inom 10 minuters cykeltur. I området finns fina strövområden, motionsspår, Sörmlandsleden och naturreservatet Linudden. En bit bort finns Nyköpings stadsfjärd där detfinns bryggor och möjlighet att hyra en båtplats. I närområdet finns två skolor med årskurserna F-6 och flera förskolor. Välkommen att ringa för att boka visning!

 • Premium
Holmstugevägen 67, Örstig, Nyköpings kommun
Holmstugevägen 67, Örstig, Nyköpings kommun, bild 2
Holmstugevägen 67, Örstig, Nyköpings kommun, bild 3

Holmstugevägen 67

Tomt
Örstig, Nyköpings kommun
Croisette Nyköping
1 250 000 kr
1 460 m² tomt

Nu finns det möjlighet att förvärva en tomt på lantliga Örstig. Här bor du mitt i naturen men ändå med närhet till centrala Nyköping. Holmstugevägen är ett nytt villaområde uppfört 2020-2022. Här finns en härlig blandning av tomter och villor. Holmstugevägen 67 är en tomt på 1460 kvm. Här finns redan ett godkänt bygglov på ett bostadshus i två plan på 225 kvm med ihopbyggt garage på 34 kvm. Anslutningskostnad för vatten och avlopp är betald, el och fiber finns framdraget till tomtgräns. Naturen har du in på knuten och samtidigt med närheten till centrala Nyköping. Du tar dig med cykel in till centrum på ca 15 min. Cyklar du åt andra hållet så har du de två badplatser Strandstugeviken och Örstigsnäs inom 10-15 minuters cykeltur. I området finns fina strövområden, motionsspår, Sörmlandsleden och naturreservatet Linudden. Ett bit bort finns Nyköpings stadsfjärd där det finns bryggor och möjlighet att hyra en båtplats. I närområdet finns två skolor med årskurserna F-6 och flera förskolor. Välkommen att ringa för att boka visning!

 • Premium
Stationsvägen 20, Tystberga, Nyköpings kommun

Stationsvägen 20

Övrigt
Tystberga, Nyköpings kommun
Croisette Nyköping
9 195 000 kr
531 m²
2 620 m² tomt

Kommersiell fastighet med två byggnader; den ena med sex lägenheter och den andra med en affärslokal (en lokalt uppskattad pizzeria) och två lägenheter. Fastigheten har bra läge i centrala Tystberga och har utvecklngspotential. Hyresintäkter ca 785 tkr. Inga vakanser - området är mycket populärt! Pantbrev 4 188 000. Bolagets hypotekslån uppgår till 3 374 780. Räntekostnader 71 000 kr. 14,5% av hyresintäkterna kommer från momspliktig verksamhet. Area bostäder 531 samt area lokaler 250 kvm. Möjligt med rent köp eller bolagsöverlåtelse - enligt köparens önskemål.

 • Plus
Regeringsvägen 9, Oppeby, Nyköpings kommun

Regeringsvägen 9

Övrigt
Oppeby, Nyköpings kommun
Croisette Nyköping
1 250 000 kr
125 m²
vån 1/1
10 524 kr/mån

Välkommen till denna affärslokal - som tidigare varit en kommunal verksamhet - på bra läge på Regeringsvägen i Oppeby som nu utbjuds till försäljning av Nyköpings kommun. I denna lokal kan du driva din egen affärsverksamhet. Juridiska personer är okej. Denna lokal - bestående av 5 rum o kök - ligger i gatuplanet på Regeringsvägen 9 med egen ingång och ytskikten är i allmänt i uppfräschningsbehov.

 • Uteplats
Höjdslingan 8, Lästringe, Nyköpings kommun
Höjdslingan 8, Lästringe, Nyköpings kommun, bild 2
Höjdslingan 8, Lästringe, Nyköpings kommun, bild 3

Höjdslingan 8

Tomt
Lästringe, Nyköpings kommun
Croisette Nyköping
650 000 kr
1 019 m² tomt

Nu har du chans att förvärva denna byggklara tomt i barnvänliga och natursköna Lästringe. Här kan du bo med närhet till grönska och naturupplevelser samtidigt som du har påfarten till E4:an bara någon kilometer bort med enkel resa till exempelvis Stockholm. Här är du fri att själv välja husleverantör och bygger i enlighet med detaljplanen. Byggrätt 150 + 60 kvm - i övrigt se detaljplanen. Kontakta mäklaren för personlig visning!

 • Premium
Lästringe allé 24, null, Nyköpings kommun
Lästringe allé 24, null, Nyköpings kommun, bild 2
Lästringe allé 24, null, Nyköpings kommun, bild 3

Lästringe allé 24

Tomt
Nyköpings kommun
Croisette Nyköping
500 000 kr
1 096 m² tomt

Nu har du chans att förvärva denna byggklara tomt i barnvänliga och natursköna Lästringe. Här kan du bo med närhet till grönska och naturupplevelser samtidigt som du har påfarten till E4:an bara någon kilometer bort med enkel resa till exempelvis Stockholm. Här är du fri att själv välja husleverantör och bygger i enlighet med detaljplanen. Byggrätt 150 + 60 kvm - i övrigt se detaljplanen. Kontakta mäklaren för personlig visning!

 • Premium
Stockbäcken Solhöjden 8, null, Nyköpings kommun

Stockbäcken Solhöjden 8

Tomt
Nyköpings kommun
Croisette Nyköping
995 000 kr
2 352 m² tomt

Välkommen till Stockbäcken Solhöjden! Här finns nu tillfälle att skapa ett drömboende av denna tomt utanför Nyköping - en tomt i länga med bra läge. Familjevänligt område ca 5 min med bil från Nyköping centrum. Detaljplan för området saknas, vilket ger generösa byggnadsmöjligheter - ingen strikt begränsning avseende boa/bia/byggnadstyp utan bygglov avgörs generellt från lämplighet. Det finns en borrad brunn som är gemensam för alla fastigheter i området, men denna fastighet är ej ännu ansluten. Varmt välkommen på visning - boka med fördel med mäklaren.

Visar alla 13