Nabben, del av fastigheten Rånnaväg 17:1

Rånnaväg, Ulricehamn Tjänster för säljaren
Karta & restider

550 000 kr
TomtTomt

Nu ges möjligheten att förvärva en sjönära tomt vid Rånnavägssjön och därmed förverkliga drömmen om en bostad precis intill vattnet. Positivt förhandsbesked för byggnation av enbostadshus har lämnats från Samverkansnämnden miljö och bygg i Ulricehamn, daterat 2017-02-07. Länsstyrelsen har gett dispens från strandskyddsbestämmelserna i området, daterat 2017-06-12. Strandskyddsdispensen upphör att gälla om den byggnation ej påbörjats inom två år eller avslutats inom 5 år från 2017-06-12. Tomten säljs utan anslutning till el, vatten och avlopp. Tillstånd för enskild spillvattenanläggning ska av köparen söka hos miljö- och hälsoskyddsnämnden.

Fastigheten är inte avstyckad ännu. Ärendet kommer att inlämnas till Lantmäteriet så snart en köpare finns. Kostnader som uppkommer i samband med avstyckningen betalas av säljaren. I dagsläget finns fyra fastigheter i området och tillsammans med dessa tre tomter som nu är till salu och skall styckas av blir det totalt sju fastigheter i området. Denna annons avser tomt nummer 2.

Efter avstyckning beräknas tomten utgöra en areal om totalt ca 1390 m², varav ca 411 m² skall utgöras av naturtomt fri från byggnader och anlagda ytor. Avgränsningen till den del av tomten som ska utgöras av naturtomt ska vara tydlig i västra tomtgränsen för tomt nummer 2. Avgränsningen ska tydliggöra vad som är privat och vad som är allmänrättsligt tillgängligt område. Avgränsningen kan bestå av staket, stenmur, buskar eller liknande. Tomtens huvudbyggnad ska uppföras som lägre än två våningar och med en yta om högst 160 m². Ett garage får uppföras.

Beslutsunderlag från Samverkansnämnden miljö och bygg i Ulricehamn samt Länsstyrelsen finns att tillgå under rubriken "dokument". Välkommen att anmäla Ert intresse till ansvarig fastighetsmäklare.

Läs mer hos mäklaren
Bostadstyp
Tomt
Tomtarea
1 390 m² tomt
Räkna på lån och försäkringar
Svensk Fastighetsförmedling Ulricehamn

Räkna på lån och försäkringar

Se vad det kostar dig per månad att bo på Nabben, del av fastigheten Rånnaväg 17:1 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
550 000 kr

Billigare och bättre boende

NYHET: Som säljare kan du få bättre koll på din försäljning!

Gå till Säljkollen för att få mer information om hur det går för din annons.

Statistik

2 546
besök på Hemnet
Objektet publicerades för 185 dagar sedan, den 20 juli 2018. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.
illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra liknande objekt som sålts.

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips