Svankällevägen 112

Rödbo, Göteborg Se på karta

1 595 000 kr

Visa bud
Budgivning pågår
Bostadstyp
Tomt
Upplåtelseform
Äganderätt
Tomtarea
1 148,7 m²

Mitt emellan Kungälv och Hisings Kärra finns nu möjlighet att uppföra ert drömboende.
Letar ni efter en tomt med citynära boende men önskar ändå bo naturskönt har ni nu hittat hem. Här kommer man leva med natur och skog inpå knuten men ändå 15 minuter in till Göteborg och bara 5 minuter till Kungälv.
I närområdet finns både äldre och nybyggda villor. Tomten, som är på ca 1 148 kvm, har ett positivt förhandsbesked om 137 kvm i bruttoarea och är inte knuten till någon husleverantör.

Tomten säljs av Göteborg Stad och försäljning sker via öppen budgivning efter planerade visningar. Ingen förhandsförsäljning kommer att ske.

Området längs med Svankällevägen har bebyggts löpande genom åren där Halleröd under 90-talet fick sin utformning och de senare åren har en hel del tomter bebyggts med nya hus. Som boende i Rödbo har man möjlighet att välja barnomsorg antingen i Hisings Kärra eller i Kungälv.

På bara fem minuter nås det nya moderna köpcentret Kongahälla i Kungälv med stort utbud av affärer och restauranger. Ytterligare en kvart med bilen nås havsbandet och många badplatser hela vägen ut mot Marstrand. Åker man istället söder ut ligger Bäckebols köpcenter som även har stort utbud av service.

700 meter ner till Ellesbovägen nås busshållplatsen där framförallt buss 311 avgår varje halvtimma under dagtid till Kungälv och till Svingeln. Från busshållplatsen trafikerar även buss 39 kvällstid.

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Hisingen