Lilla Moberget 77 (Rörbäcksnäs 17:39)

Rörbäcksnäs, Malung-Sälens kommun Se på karta

850 000 kr

Bostadstyp
Tomt
Upplåtelseform
Äganderätt
Tomtarea
1 903 m²
Driftkostnad
4 500 kr/år

Lugnt och avskilt mellan Hundfjället och Rörbäcksnäs ligger Lilla Moberget, ett pittoreskt stugområde med ett 20-tal fastigheter med skogen direkt utanför knuten. På mindre än 10 minuter når du Scandinavian Mountains Airport, Hundfjället och Rörbäcksnäs, och på 40 minuter nås Trysil.

Sälenfjällen befinner sig i en expansiv fas och i Hundfjället stundar invigningen av det nya hotellet "Skistar Lodge Hundfjället" med plats åt närmre 800 bäddar. I Tandådalen/Hundfjället finns flertalet restauranger, pizzerior och mataffärer och i Rörbäcksnäs finns mataffär, skola och bensinmack.

Fastigheten är avstyckad från stamfastigheten och tillträde kan därför ske omgående.

Fastigheten ligger utanför detaljplanelagt område men i sammanhållen bebyggelse. Förhandsbesked finns för uppförande av fritidshus. Byggnaden ska utföras så att utformningen passar in i omgivningen.

Vatten via samfällighetsförening finns i närheten av tomtgräns, ingen anslutningsavgift kommer att tas ut, köparen ombesörjer och bekostar grävning in till fastigheten.

Köparen bekostar i samband med byggnationen även:
- Anslutningsavgift för el. För närvarande med 38 125 kr inkl moms (enligt 2022 års taxa). Detta avser basabonnemang 16-25A med upp till 200 m avstånd till lämpligaste anslutningspunkt.

- Anslutningsavgift om 5 000 kr betalas till områdets gemensamhetsanläggning (GA 12) när byggnad är uppförd på fastigheten.

- Anläggande av enskilt avlopp. Ansökan ska först beviljas hos miljökontoret på Malung-Sälens kommun i samband med bygglovsansökan.

Läs mer hos mäklaren
Fastighetsbyrån Sälen

Kontakta mäklaren

Emma Eriksson

Fastighetsbyrån Sälen
Mäklare Emma Eriksson, Fastighetsbyrån Sälen
070-630 28 51