Fastighetsbyrån Sälen

Fastighetsbyrån Sälen

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Backselsvägen 115, null, Malung-Sälens kommun

Backselsvägen 115

Fritidshus
Malung-Sälens kommun
Fastighetsbyrån Sälen

795 000 kr

1 rum

1 208 m² tomt

Fritidshus beläget med ett privat och unikt läge med sjötomt i vacker och rofull omgivning precis intill Hättsjön. Fastigheten med sjötomt är bebyggd med ett timrat fritidshus med enkel standard, en fristående förrådsbyggnad samt ett båthus beläget precis i vattenbrynet. Läget är enskilt med endast 3,5 km till Malungs centrum där du bland annat finner butiker, restauranger och sport/idrottsplats. Stugan rymmer storstuga med murad öppen spis som har kamin installerad för mer värmeeffekt. Storstugan är inredd med soffgrupp och matplats intill fönstret med utsikt mot sjön. Stugan rymmer även hall med förvaringsmöjligheter i tre garderober samt en köksdel som har enkel standard. Stugan har viss tillgång till el via solcellspanel med batteri, mobiltäckning finns. Vatten och avlopp saknas.

Bergvägen 11, Öje, Malung-Sälens kommun
 • Fre 2 jun kl 13:00

Bergvägen 11

Villa
Öje, Malung-Sälens kommun
Fastighetsbyrån Sälen

950 000 kr

98 m²

4 rum

1 090 m² tomt

Högt belägen enplansvilla med souterrängplan, belägen i idylliska vackra Öje som passar både för permanent- eller fritidsboende! Här bor du i mysig bymiljö med lekplats runt husknuten, vacker båthamn intill centrumhuset och tillgång till byns fina badplats. I närområdet finner du även elljusspår och servering finns som är öppen ett par dagar i veckan. Den fina och välplanerade villan omges av en trivsam och välskött trädgård med gräsmatta och buskar. På fastigheten finns även en utomhusbyggnad där bland annat trädgårdsredskap, gräsklippare och liknande får plats även plats för bil med elbilsladdare samt utmärkt som skotergarage då det finns två öppningar. Ena delen av används till förvaring av cyklar, fiskeredskap med mera I bostadens 98 kvm ryms idag två sovrum, ursprungligen tre sovrum som enkelt kan återställas, allrum med utgång till uteplats och kamin, ljust kök och badrum. En stor och ljust källare med inredd gillestuga. Det finns även ett rum som idag används som kontor, ett pannrum med värmepump och en stor och fin groventré med stora förvaringsutrymmen och hyllor och verktygstavla. I källaren finns även en separat toalett med handfat samt förråd. Varmt välkommen att kontakta mäklaren för att boka visning, vi erbjuder visning både digitalt och på plats i bostaden. Välkommen med din anmälan!

 • Plus
Limkarlsvägen 6, Sälen By, Malung-Sälens kommun

Limkarlsvägen 6

Tomt
Sälen By, Malung-Sälens kommun
Fastighetsbyrån Sälen

1 000 000 kr

1 015 m² tomt

Vill du bygga ditt eget drömboende? Nu finns en tomt till salu för fritids- eller permanentboende. Tomterna är belägna högst upp på "hyllan" i Sälens by med enastående utsikt över Sälenfjällen. Området är beläget 10 minuter från Lindvallen och ligger med gångavstånd till förskola. Här har ni även gångavstånd till Sälens by och nära till Sälens golfbana. Här finns möjlighet att bygga ett hus om max 250 kvadratmeter och en byggnadshöjd på 4,5 meter. Anslutningsavgifter för el, vatten, avlopp samt fiber tillkommer. Gällande VA-taxa 2023 är anläggningsavgiften, 208.835 kr (inkluderar 1 bostadsenhet). Vid fler än en bostadsenhet tillkommer ytterligare avg/bostadsenhet, 33.825 kr. El-anslutningsavgift enligt 2023 års taxa 16-25A: 44 375 SEK inkl. moms. Fiberanslutning enligt 2023 års taxa: 26 995 SEK inkl. moms. Se gärna detaljplan och plankarta under dokument i annonsen för mer information.

Forsbyvägen 2, Malungsfors, Malung-Sälens kommun

Forsbyvägen 2

Villa
Malungsfors, Malung-Sälens kommun
Fastighetsbyrån Sälen

690 000 kr

107 m²

4 rum

1 075 m² tomt

I den gemytliga byn Malungsfors längs byvägen finner du denna bostad om fyra rum och kök. I bostadens entréplan når du först en takad entrédel som leder till en rymlig groventré med gott om förvaringsyta. Vidare in i bostaden nås kök och badrum samt ett öppet rymligt allrum med braskamin och plats för såväl soffgrupp som matbord. På övre planet finns två sovrum samt en mindre sovalkov/sovrum och ett badrum med tvättmaskin, badkar/dusch samt wc och handfat. Bostaden har en vidbyggd carport och asfalterad parkering. Fastigheten är utöver huvudbyggnaden även bebyggd med ett uthus som rymmer garage samt en mindre lägenhet/gästboende med kök, badrum och sovrum. Jordkällare finns även på tomten. I försäljningen ingår även fastigheten östra fors 3:9 där uthusbyggnaden är uppförd. Varmt välkommen att boka visning på det sätt som passar dig bäst, vi erbjuder visning både digitalt och på plats i bostaden. Välkommen med din anmälan!

 • Plus
Kläppgatan 1209 H, Kläppen, Malung-Sälens kommun

Kläppgatan 1209 H

Lägenhet
Kläppen, Malung-Sälens kommun
Fastighetsbyrån Sälen

3 875 000 kr

73 m²

4 rum

2 495 kr/mån

53 082 kr/m²

Välkommen till Kläppgatan och denna fina bostadsrätt i helt obelånad förening med god ekonomi! Här bor du med några få meter till backen och Kläppens Snowpark! Lägenheten är belägen på övre våningen med balkong i söderläge och utsikt mot backen i det nya fina området i Gullbrändan. Lägenheten har öppet allrum och kök med utgång till balkong och kamin och genomgående komfortabel golvvärme. Tre sovrum med totalt 6+1 bäddar. Rymlig, välplanerad hall med förvaring och torkskåp samt helkaklat badrum med bastu och praktisk kombinerad tvättmaskin/torktumlare och en sep. wc. Med i försäljningen ingår fina kvalitetsmöbler och -porslin från Permia och Öje-produkter. Lägenheten har under senaste säsongen varit uthyrd med intäkter på ca 90.000 kr efter Kläppens provision. Lägenheten är fri från uthyrning kommande säsong så du kan nyttja den så som du själv önskar. Parkeringsplats finns strax intill bostaden med laddare för elbil samt ett skidförråd i markplan.

 • Plus
Timmerby Village 13I, Lindvallen, Malung-Sälens kommun
Timmerby Village 13I, Lindvallen, Malung-Sälens kommun, bild 2
Timmerby Village 13I, Lindvallen, Malung-Sälens kommun, bild 3

Timmerby Village 13I

Lägenhet
Lindvallen, Malung-Sälens kommun
Fastighetsbyrån Sälen

10 250 000 kr

144 m²

5 rum

4 197 kr/mån

71 181 kr/m²

Exklusiv lägenhet på 144 kvadratmeter mitt i Lindvallens skidbackar i nyproducerade Timmerby Village, ett självklart val för dig som söker något extra i ditt val av fjällbostad. Här bor du med ski- in/out till både Söderåsen Express samt Experium Express! Lägenheten håller hög standard och bjuder på exklusiva materialval och generösa ytor möblerat med kvalitetsmöbler av hög klass. Lägenheten är fördelad i två plan och är väl anpassad för den större familjen med gäster. Totalt ryms två stora sällskapsytor, fem sovrum och två badrum samt bastu. Lägenheten har värmande braskaminer centralt placerade i bägge allrummen med härlig atmosfär, stora fönsterpartier och generös takhöjd. Lägenheten är inredd i samarbete med Slettvoll Stockholm och kommer att visas upp i reportage i Sköna hem! Alla möbler och inventarier ingår och lägenheten är fri från uthyrningsavtal samt att tillträde kan ske omgående. Varmt välkommen att boka visning på det sätt som passar dig bäst, vi erbjuder visning både digitalt och på plats i bostaden.

 • Premium
 • Hiss
Spårstigen 6, Orrliden, Malung-Sälens kommun

Spårstigen 6

Fritidshus
Orrliden, Malung-Sälens kommun
Fastighetsbyrån Sälen

6 600 000 kr

110 m²

4 rum

1 223 m² tomt

Här erbjuds en fjällvilla med kanonläge som bjuder på vackra vyer mot Tandådalen och Hundfjällets backar! Sällskapsytan i allrum och kök har allt du kan önska , värmande kamin, maffigt ryggåstak och stora panoramafönster. Här kan familj och vänner samlas för att njuta av härlig vårvinter i solen på den rymliga altanen och under kvällstid bjuds det på stämningsfull utsikt mot belysta nedfarter från matplatsen intill kaminen. Entréplanet har klinker genomgående med med vattenburen golvvärme från värmepump. Villan rymmer välplanerad hall, extra allrum på loftvåningen, helkaklat badrum med bastu, sep wc samt 10 + 1 bäddar fördelat på tre stora sovrum. I närheten finns det fina Orrlidsspåret som leder till fler välpreparerade längdskidspår med varierade slingor till Salbäcksheden och Myrflodammen. Precis intill stugan nås även skoterleden samt hållplats för Skipass-bussen vid infarten till Jens Brittas väg strax ovanför stugan. Bostaden säljes inklusive större delen av möbler och husgeråd och belastas ej av uthyrningsavtal.

 • Plus
Hjortstigen 62A, Orrliden, Malung-Sälens kommun

Hjortstigen 62A

Lägenhet
Orrliden, Malung-Sälens kommun
Fastighetsbyrån Sälen

1 695 000 kr

19 m²

1 rum

994 kr/mån

89 211 kr/m²

Högst upp i vackra Orrliden finner du denna exklusiva bostadsrätt i form av ett attefallshus i nybyggda området på Hjortstigen med vidunderlig utsikt över Tandådalen och Hundfjället! Från såväl allrum och matplats samt den härliga terrassen med spabad gör sig den fina utsikten påmind. Här kan du är du sitta i solen och kan avnjuta vyer över vacker fjällvärld i skönt söderläge under sommar som vintertid. I denna bostadsrätt finner du en del med mysig matplats invid de stora glaspartierna och en fullt utrustad köksdel. I den andra delen finns en allrumsdel med bäddsoffa och värmande kamin. Bostaden har även ett helkaklat badrum med golvvärme samt ett sovloft med två bäddar. Genomgående har interiören moderna material och kulörer bestående av ljust parkettgolv samt vitlaserad träpanel på väggar och i tak. I hallen finns pjäxtork, tvättmaskin och torktumlare. Separat förråd finns på bostadens ena gavelsida. I försäljningen ingår även den påkostade inredningen med möbler och inventarier, vilket gör huset omgående klart för inflyttning. TV från Sony, Sonoshögtalare samt matbord och lampa av Tom Dixon, tillhörande stolar designade av Börge Mogensen. Stugan har idag uthyrningsavtal med Unos stuguthyrning och har genererat intäkter om ca 60 000kr efter avdragen provision. Utanför dörren finns både längd- och skoterspår och för den som vill åka utför finns hållplats för skidbussen i området.

 • Plus
Fjällvägen 40, lgh 31, Sälfjällstorget, Malung-Sälens kommun

Fjällvägen 40, lgh 31

Lägenhet
Sälfjällstorget, Malung-Sälens kommun
Fastighetsbyrån Sälen

3 895 000 kr

63 m²

3 rum

4 718 kr/mån

61 825 kr/m²

Vill du att tiden i fjällen ska vara så mycket fjäll som möjligt? Mer av cykel, skidor och stugmys och mindre av barnfamiljslogistik, parkeringsplatser och utrustningstrassel? I Fjällglim möter gedigna material smarta funktioner som underlättar. Välkommen in till rejäla trägolv, stora glaspartier som ramar in den storslagna naturen och långa balkonger längs den svarttjärade fasaden. Gångavstånd till både fjälläventyr, caféer, restauranger och shopping. Fjällivet blir lätt att leva här. Året runt! BRF Fjällglim är med sin blandning av gedigna material, modern design och smarta funktioner ett sällsynt hus i Sälenfjällen. Gemensamma ytor med lobby med skid- och pjäxskåp till varje lägenhet samt tvättstuga, gör din vistelse enklare med mer tid till det du vill göra. Det unika läget med det myllrande livet på torget inpå knuten ger dig och familjen valet att utan problem med logistik kunna delta i aktiviteter som passar alla åldrar och njuta av lyxen med en kort promenad till flera av Sälenfjällens bästa restauranger och nöjen. På Sälfjällstorget finns restauranger för alla smaker, caféer, shopping och en skridskobana vintertid. I BRF Fjällglim finns inte bara goda utsikter att leva ut sina fjälldrömmar, här finns också möjligheter till goda uthyrningsintäkter.

 • Hiss
Dalbyn 605A, Lindvallen, Malung-Sälens kommun

Dalbyn 605A

Fritidshus
Lindvallen, Malung-Sälens kommun
Fastighetsbyrån Sälen

3 200 000 kr

55 m²

4 rum

2 916 kr/mån

Mitt i Lindvallen finner du denna trivsamma bostadsrätt belägen i Dalbyn, med promenadavstånd till liftar, äventyrsbad, restauranger, bowling och längdskidspår med mera. Det liftnära läget gör att det lämpar extra bra för barnfamiljen som vill ha en enkel och avkopplande fjällvistelse tillsammans. Boendet utgörs av en del i ett parhus med loft och välplanerad boendemiljö. Bostaden har ljusa behagliga kulörer genomgående och är välplanerad för en större familj. Här ryms ett sovrum i entréplanet och ytterligare två i loftplanet med plats för två sängar i varje rum samt ett badrum med bastu. I entréplanet finns ett öppet allrum och kök med utgång till altan där familjen gärna samlas för en grill -lunch med vackra fjällvyer i vårsolen. Vid entrén finns ett mindre förråd till förvaring samt parkering i närhet av bostaden. Bostaden belastas inte av uthyrningsavtal och tillträde kan ske efter överenskommelse.

 • Uteplats
Danskvägen 713 B, Kläppen, Malung-Sälens kommun

Danskvägen 713 B

Lägenhet
Kläppen, Malung-Sälens kommun
Fastighetsbyrån Sälen

2 150 000 kr

53 m²

2 rum

1 417 kr/mån

40 566 kr/m²

Precis bredvid skidvägen till backen i familjära Kläppen finner du denna bostadsrätt, bestående av en del i ett parhus. De välplanerade 53 + 10 kvm är fördelade på ett entréplan samt loftplan. Bostaden rymmer hall, allrum/kök, badrum, ett sovrum samt två avskilda sovalkover på loftet med plats för en dubbelsäng vardera. Här bor du i en obelånad förening och medlemmarna har tillgång till en gemensam mysig grillkåta samt en förrådsbod. Ytterligare ett mindre förråd för skidförvaring finns intill entrén, samt parkering i direkt anslutning till bostaden. På kort avstånd nås skidbackarna via en skidväg, läget erbjuder närhet till Kläppens fina utbud av aktiviteter, restauranger, after-ski, butiker och självklart skidåkning såväl utför som på längden. I köpet ingår möbler, inventarier och husgeråd. Bostaden hyrs ut genom Kläppen Ski Resort, köparen förbinder sig att ingå avtal med uthyraren i samband med tillträdet. Kontakta mäklaren för digital- eller fysisk visning, samt mer information!

 • Uteplats
Tjäderåsvägen 10 B, Lindvallen, Malung-Sälens kommun

Tjäderåsvägen 10 B

Lägenhet
Lindvallen, Malung-Sälens kommun
Fastighetsbyrån Sälen

3 295 000 kr

62 m²

3 rum

1 960 kr/mån

53 145 kr/m²

Modernt fjällboende beläget i markplan med uteplatser i två väderstreck, som bjuder på solläge och utsikt mot skidbackarna. I Lindvallen Hills bor du med bekvämt gångavstånd till Experiumtorget som bl.a erbjuder äventyrsbad, bio, restauranger, butiker och såklart skidåkning. Den moderna lägenheten har en stilren skandinavisk stil med naturnära färger och materialval. Här ryms en stor umgängesyta i ett kombinerat kök/allrum, två sovrum med plats för 6 bäddar och två helkaklade badrum med såväl bastu som tvättmaskin/tumlare. Här har du ett kort promenadavstånd till områdets egna transportlift/band som leder till östra änden av Söderåstorget. För dig som föredrar längdskidåkning så finns längdspår på andra sidan vägen från infarten till området. Här har du som bostadsrättinnehavare möjlighet att nyttja områdets gemensamma pool och utegym, vilket i kombination med fina cykel- & vandringsleder gör denna lägenhet optimal för dig som vill semestra i fjällen även under sommarhalvåret. Lägenheten säljes möblerad och fri från uthyrningsavtal, tillträde enligt överenskommelse!

 • Plus
Mossvägen 2, Hemfjällstangen, Malung-Sälens kommun

Mossvägen 2

Fritidshus
Hemfjällstangen, Malung-Sälens kommun
Fastighetsbyrån Sälen

3 420 000 kr

52 m²

4 rum

1 641 m² tomt

Fjällboende i vacker och naturnära fjällmiljö i snörikt område på vackra Hemfjällstangen! Fastigheten belägen på Mossvägen är bebyggd med en mysig fjällstuga i timmer, fristående bastu och skotergarage. Stugan bjuder genomgående en trivsam och ombonad känsla där ytskikt och kulörval genomgående följer en röd tråd och skapar rofull och mysig stämning. I allrummet, med köksdelen i anslutning, finner du den självklara murade eldstaden centralt placerad med plats för såväl matbord som soffgrupp intill den sprakande elden. Stugan rymmer ett badrum och totalt 6+2 bäddar fördelat på tre sovrum och bäddsoffa. I området finns fina längdspår och vandringsleder samt skoterleder och med endast 10 minuters bilfärd till Lindvallen och dess stora utbud av fina backar, äventyrsbad, restauranger och barer så är det enkelt att kombinera det genuina och avslappnande med aktiviteter som passar hela familjen.

 • Plus
Matildavägen 14, Garpsätra, Malung-Sälens kommun

Matildavägen 14

Fritidshus
Garpsätra, Malung-Sälens kommun
Fastighetsbyrån Sälen

2 650 000 kr

70 m²

3 rum

1 465 m² tomt

Norr om Sälen by finner du Garpsätra, ett mysigt fritidsområde som bjuder på avkoppling med närhet till natur och fjäll. Här kan du lämna vardagsstressen bakom dig och bara njuta av lugnet och den kringliggande naturen. Under sommartid finns tillgång till fiske och badtjärn samt två tennisbanor i området. Under vintertid har ni områdets längdspår alldeles utanför tomtgräns. För dig som söker mer puls finns Sälenfjällen och Lindvallen endast 15 min bilresa från stugan. Där finner du fartfyllda aktiviteter under sommar som vinter, bland annat ett stort utbud av pister i olika svårighetsnivå, preparerade längdskidspår samt äventyrsbad och mountainbikecykling för att nämna några. Stugan rymmer ett stort öppet allrum med kök där hela familjen kan samlas till en god middag eller soffmys framför TVn. Stugan har två sovrum med totalt 6 bäddar samt ett badrum. Via ett trädäck vid bostadens entré nås även en gäststuga med två extra sovrum, badrum samt ett trinettkök, så här finns utrymme och möjlighet att bjuda med familj och vänner på semester. Möbler ingår!

 • Plus
Mornäs 185, Transtrand, Malung-Sälens kommun

Mornäs 185

Tomt
Transtrand, Malung-Sälens kommun
Fastighetsbyrån Sälen

550 000 kr

1 955 m² tomt

Nu finns en möjlighet för dig som önskar bygga ditt drömboende strax söder om Transtrand. Fastigheten passar både dig som vill bygga ett permanentboende eller drömmer om att uppföra ett fritidshus med närhet till naturen och Sälenfjällen. Tomten är vackert belägen en kilometer söder om Transtrand på västra sidan älven. Här har du nära till skoterleder som tar dig vidare upp på fjället men också skidspår som dras i privat regi på åkern nedanför. Det är även nära till älven som både erbjuder fina badmöjligheter under sommarhalvåret och bra fiske året om.Området passar dig som uppskattar naturen och lugnet men ändå vill ha närhet till Sälen och dess rika utbud av aktiviteter. Skidanläggningen Kläppen når du med bil inom 10 minuter och till Lindvallen tar det cirka 15 minuter. Det finns även möjlighet att köpa till grannfastigheten (Transtrands kyrkby 1:20)för den som önskar en större tomt. Servitut för blivande infartsväg till fastigheten finns och tomten ligger utanför detaljplanelagt område. Hör av er till ansvarig mäklare gör mer information.

 • Plus
Rörbäcksnäs 17:17, Rörbäcksnäs, Malung-Sälens kommun

Rörbäcksnäs 17:17

Tomt
Rörbäcksnäs, Malung-Sälens kommun
Fastighetsbyrån Sälen

750 000 kr

1 030 m² tomt

Med ett naturskönt läge i Rörbäcksnäs hittar ni denna byggklara tomt på 1030 kvm. Här kan du bygga ditt drömboende eller fritidshus enligt era egna önskemål. Området passar utmärkt för dig som uppskattar naturen och lugnet i ett område med milslånga mountainbikeleder och vackra fiskevatten. I Rörbäcksnäs finns även skoterspår och längdspår som förbinds med Sälenfjällens leder. För dig som lockas av fin utförsåkning finner du Hundfjällets skidanläggning endast 15 min från huset och Trysilfjället ca 35 minuter bort. Mellan Rörbäcksnäs och Hundfjället finns nya flygplatsen Scandinavian Mountains Airport som gör området tillgängligt för även långväga gäster.

Smällglimsstigen 4, Gruvens Fäbod, Malung-Sälens kommun

Smällglimsstigen 4

Fritidshus
Gruvens Fäbod, Malung-Sälens kommun
Fastighetsbyrån Sälen

5 300 000 kr

91 m²

4 rum

936 m² tomt

Drömmer Du om ett äkta Fjällhus? I så fall finns det här på Smällglimsglimsstigen 4, Gruvens Fäbod. Huset är beläget i Gruvens Fäbod som är ett naturskönt och lugnt område, där den äkta känslan av fjäll gör sig påmind. Du välkomnas in i en rymlig och välplanerad hall för ombyte av skidkläder mm. Hallen rymmer nämligen hela sju garderober och två torkskåp och utan att det är trångt, det finns även en murad öppen spis och plats att sitta framför den och värma sig efter en heldag ute i skidbacken eller skidspåret. Här finns även ett helkaklat badrum med relaxdel, bastu, dusch och även tvättmöjligheter. En trappa upp finns kök och matrum, storstuga med murad öppen spis med kassett. Utgång till balkong med en magisk utsikt finns från matrummet Längst upp finns de tre sovrummen, ett sovrum är i etage och de andra två sovrummen har bägge utgång till husets andra balkong. Huset är smakfullt inrett med en rustik känsla. Belastas inte av uthyrningsavtal. På gården finns ett isolerat förråd som kan byggas om till gäststuga.

Kläppbacken 366, Kläppen, Malung-Sälens kommun

Kläppbacken 366

Lägenhet
Kläppen, Malung-Sälens kommun
Fastighetsbyrån Sälen

4 195 000 kr

105 m²

6 rum

3 635 kr/mån

39 952 kr/m²

Fritidsboende i familjära Kläppen med SPA-bad och vy mot pisten. Fristående hus i nybildad bostadsrättsförening beläget i Kläppbacken med skidavstånd till Ski-Street vid tomtgränsen och nära till Domherrens anslutningslift. En välplanerad bostad fördelad i två plan med en väl tilltagen sällskapsyta anpassat för en storfamilj med gäster. Rummet har stora fönsterpartier, dubbel takhöjd samt den ack så viktiga kaminen i centrum för extra mysfaktor och utgång till altan med ute-SPA. Lägenheten rymmer två badrum, det ena med bubbelbad och bastu, samt en sep. wc. Totalt finns 12 bäddar fördelat på 5 sovrum och med en liten praktisk möblerbar hall på loftet med möjlighet att skapa en mysig yta till barnen.

 • Uteplats
Illerstigen 15, Salbäcksheden, Malung-Sälens kommun

Illerstigen 15

Fritidshus
Salbäcksheden, Malung-Sälens kommun
Fastighetsbyrån Sälen

5 600 000 kr

78 m²

6 rum

1 208 m² tomt

Välkommen till denna gedigna fjällstuga, högt belägen på en hörntomt på vackra Salbäcksheden! Här har du naturen som närmsta granne och från stugans stora uteplats bjuds man på en storslagen utsikt mot Tandådalen, Hundfjället och kringliggande fjäll. Huset är fördelat på två plan som vardera rymmer trevliga sällskapsytor med soffhörna, två rymliga sovrum och praktiska entréer med gott om förvaring. Här finns badrum med bastu/tvätt samt två separata gästtoaletter. Husets öppna ytor gör det perfekt för att umgås med släkt och vänner under din fjällvistelse! Området på Salbäcksheden erbjuder en rofylld omgivning, här har du närhet till anslutningsspår som tar dig till Stornärfjällets fina preparerade längdskidspår som sträcker sig från Salbäcksheden via Orrliden och vidare till Myrflodammen. På knappt 5 min avstånd med bil finner du såväl Hundfjällets som Tandådalens skidanläggningar med ett utbud av restauranger, butiker och fin skidåkning. Du tar dig enkelt till samtliga anläggningar genom att hoppa på Skid- & badbussen som stannar vid infarten till Illerstigen. Välkommen att kontakta oss för bokning av visning på plats i bostaden eller digitalt, du väljer själv! Säljes delvis möblerad och med uthyrningsavtal via Gumo. Kontakta mäklaren för mer info!

 • Plus
 • Balkong
Sälfjällscenter lgh 316 (Studios), Sälfjällstorget, Malung-Sälens kommun

Sälfjällscenter lgh 316 (Studios)

Lägenhet
Sälfjällstorget, Malung-Sälens kommun
Fastighetsbyrån Sälen

1 795 000 kr

22,5 m²

1 rum

750 kr/mån

79 778 kr/m²

Liftnära boende i form av en bostadsrätt med hotellkänsla, perfekt för den lilla familjen på 2-4 personer. Här bor du mitt i backen vid populära Sälfjällstorget i hjärtat av Lindvallen, endast ett stenkast från Hotell Bügelhof och övriga restauranger och butiker. Detta är ett boende för dig som gillar att vara där det händer, men ändå ha minimalt underhåll. Inom ett kort promenadavstånd har du tillgång till restauranger i toppklass, skidspår och ca 50 m. till närmsta lift. Lägenheten som totalrenoverades 2019 består av ett rum med köksdel, matplats och 2+2 bäddar fördelat på en våningssäng samt bäddsoffa. Hall med klinker och hatt-/ skohylla samt torkskåp och ett helkaklat badrum med dusch. Tillhörande skidförråd finns i anslutning till trapphuset. 1 parkeringsplats ingår i avgiften. Lägenheten säljes möblerad och just nu fri från uthyrningsavtal, dock finns ett påbörjat samarbete med Bengt-Martins som en köpare kan välja att överta och fullfölja.

Liftvägen 4, lgh 1106 (HC Skilodge), Högfjället, Malung-Sälens kommun

Liftvägen 4, lgh 1106 (HC Skilodge)

Lägenhet
Högfjället, Malung-Sälens kommun
Fastighetsbyrån Sälen

3 695 000 kr

115,5 m²

6 rum

4 558 kr/mån

31 991 kr/m²

Söker du ett bekvämt och bekymmerfritt boende i Sälen, då kanske HC Skilodge på Högfjället är något för dig! Denna lägenhet är välplanerad och optimalt anpassad för ett större sällskap. Lägenheten om 115 kvm rymmer hela 5 sovrum med totalt 10-12 bäddar, två helkaklade badrum varav ett med bastu samt stora umgängesytor på såväl entréplanet som på loftplanet. Här bor du med gångavstånd till Högfjällshotellet med liftar, skidåkning, restauranger, nattklubb och mycket mer! Nära till preparerade skidspår, transportlift och skoterled. Lägenheten säljes inkl. möbler och porslin. Lägenheten är idag uthyrd via Skistar med goda uthyrningsmöjligheter, avtalet är uppsagt per 2023. För mer info kontakta mäklaren!

 • Hiss
Lidvägen 12, Sälfjällstangen, Malung-Sälens kommun

Lidvägen 12

Fritidshus
Sälfjällstangen, Malung-Sälens kommun
Fastighetsbyrån Sälen

4 300 000 kr

76 m²

3 rum

1 850 m² tomt

På populära Sälfjällstangen ligger denna fastighet med enskilt och ostört läge längst in på Lidvägen, vackert beläget på en liten höjd. Fjällstugan i fulltimmer har ett väl tilltaget allrum och kök centralt placerat i bostaden med två stora sovrum på vardera sida om rummet. Samtliga rum i bostaden erbjuder gott om utrymme och valmöjligheter för möblering och antal bäddar. Allrummet har en gedigen murad öppen spis i ena hörnet samt plats för soffgrupp och matplats intill den fullt utrustade köksdelen. Stugan rymmer ett badrum, ett duschrum med bastu samt en separat wc.

Illerstigen 5, Orrliden, Malung-Sälens kommun
 • Budgivning pågår

Illerstigen 5

Villa
Orrliden, Malung-Sälens kommun
Fastighetsbyrån Sälen

6 950 000 kr

120 m²

14 rum

1 204 m² tomt

Stort parhus på Orrliiden med två spegelvända lägenheter i tre plan, här finns plats för många! Huset rymmer totalt 10 sovrum och hela 20 bäddplatser fördelat på 120+120 kvm. Här har man möjlighet att hyra ut en lägenhet och bo i den andra, eller varför inte köpa ihop med släkt eller vänner! Varje lägenhet rymmer allrum och kök i öppen plan, relaxavdelning i souterrängplanet och 2 badrum samt bastu. Huset har ett högt läge med fin utsikt och uteplatser i söderläge i form av balkonger på två av våningsplanen. Direkt närhet till områdets preparerade längdspår som finns i varierade längder samt hållplats för Skid- & Badbussen vid infarten till Illerstigen. Lägenheterna är idag uthyrda via Gumo, intäkter för innevarande säsong övertas av en köpare beroende på överenskommen tillträdesdag. Kontakta mäklaren för mer info ang. uthyrning. Välkommen att boka in dig på visning på plats i bostaden eller digitalt, du väljer själv! Du vet väl om att vi alltid erbjuder inspelade digitala visningar på samtliga bostäder, kontakta oss så mailar vi en länk.

 • Plus
Pistvägen 601A, Kläppen, Malung-Sälens kommun

Pistvägen 601A

Fritidshus
Kläppen, Malung-Sälens kommun
Fastighetsbyrån Sälen

4 975 000 kr

145 m²

4 rum

1 783 m² tomt

Välkommen till Pistvägen 601, Kläppen! Detta unika fritidshus i två plan rymmer hela fyra renoverade lägenheter med sammanlagt 20 (+ 2) bäddar. Här finns mycket goda uthyrningsmöjligheter. Som köpare övertar man pågående uthyrningsavtal via Kläppen Ski Resort. Under de tre föregående säsongerna har lägenheterna gemensamt genererat intäkter på mellan 290 ’-331’ kr/år (efter provision, utan ägarbokade veckor). Avtalet är uppsagt och upphör 17 april 2023, efter det kan en köpare fritt disponera bostaden som man önskar eller välja att teckna ett nytt avtal. Här bor man med närhet till skidvägen som enkelt tar dig till vidare ned till Tranantorget med sitt utbud av restaurang med after-Ski och butik etc. Kläppen Arena är en unik barmarksanläggning som förlänger skidsäsongen även under sommarhalvåret, här finns även fina sommaraktiviteter som bad/kanonturer i Västerdalälven, minigolf och ”Glamping”. Inför säsong -22/-23 öppnar en helt ny Ica-butik strategiskt placerad invid väg -66.

Östvalla 118, null, Malung-Sälens kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Östvalla 118

Villa
Malung-Sälens kommun
Fastighetsbyrån Sälen

2 390 000 kr

154 m²

2 795 m² tomt

Rymligt boende med många rum beläget nära vasaloppsstarten och Kläppen Ski resort. Detta boende är fördelat i två plan plus källare samt en inredd vindsvåning och rymmer 4-5 sovrum, två kök, två badrum och bra sällskapsytor samt gott om förvaringsutrymmen. Villan värms upp av en kostnadseffektiv Luft/vatten värmepump som installerats 2018. Villan som passar bra för en stor familj eller för dig som, i likhet med säljaren önskar hyra ut sängplatser vid tillexempel Vasaloppet, som en bra extrainkomst som bidrar till driften av bostaden. Till vasaloppstarten har du endast 1, 2 km och till Kläppen tar du dig med bil på ca på ca 8 min. Fastigheten är med belägen intill skogsbrynet och på gården finns även en större förrådsbyggnad.

Skihouse 303, lgh 12 - Josmyrslingan 12, Lindvallen, Malung-Sälens kommun
Skihouse 303, lgh 12 - Josmyrslingan 12, Lindvallen, Malung-Sälens kommun, bild 2
Skihouse 303, lgh 12 - Josmyrslingan 12, Lindvallen, Malung-Sälens kommun, bild 3

Skihouse 303, lgh 12 - Josmyrslingan 12

Lägenhet
Lindvallen, Malung-Sälens kommun
Fastighetsbyrån Sälen

3 145 000 kr

57 m²

3 919 kr/mån

55 175 kr/m²

På övre plan i Skihouse 303 finner du denna välplanerade bostadsrätt om 57 kvm inrymmande allt du behöver för en trivsam vistelse i Sälenfjällen under så väl sommar som vinter. Lägenheten rymmer sex bäddar fördelat på två sovrum samt ett badrum med bastu. Överlåtes möblerad och med husgeråd! I avgiften till föreningen ingår alla kostnader som uppvärmning, el, vatten, avlopp, exkl hemförsäkring. Läget på Söderåstorget ger dig möjlighet att glida hem till dörren med skidorna på samtidigt som sittliften och Skistarshoppen är din närmsta granne. Här erbjuds även gångavstånd till Experiumtorget där du utöver skidåkningen kan njuta av äventyrsbad, spa, bowling, restauranger och butiker. Lägenheten har under perioden maj 21 - april 22 genererat intäkter om drygt 265.000 kronor före dragen förmedlingsprovision och skatt. Nuvarande ägare har avtal med Skistar fram t.o.m. april 2023. Lägenheten byggd 2017 har genomgående smakfulla materialval med målad väv på väggarna i kombination med tapetserad fondvägg i vardagsrummet. Badrummen är helkaklade och golven i de sociala ytorna samt sovrummen är ett slitstarkt Forbo Flotex plank som vid köksdel samt hallen övergår i klinkerplattor.

 • Premium
 • Balkong
Röda Byn 34:3, Tandådalen, Malung-Sälens kommun

Röda Byn 34:3

Lägenhet
Tandådalen, Malung-Sälens kommun
Fastighetsbyrån Sälen

3 075 000 kr

50 m²

3 rum

2 610 kr/mån

61 500 kr/m²

Ljus och fräsch 3:a belägen längst upp intill skogsbrynet i populära Röda byn, Tandådalen! Här bor du lugnt och bekvämt med direkt närhet till skidspår & lift samt butiker, nöjen och restauranger. Mycket stabil och obelånad bostadsrättsförening. Med vacker utsikt mot Hundfjället blir uteplatsen en utmärkt samlingspunkt där du kan njuta av det härliga solläget efter en dag i backarna. Lägenheten har 8 bäddar fördelat på två sovrum, öppet och trivsamt allrum med köksdel, dusch med bastu och gäst-wc. Vidbyggd förrådsdel och parkeringsplats i direkt anslutning till entrén. Mycket goda uthyrningsmöjligheter men lägenheten belastas idag ej av något uthyrningsavtal!

 • Uteplats
Gryckheden 11, Lima, Malung-Sälens kommun

Gryckheden 11

Fritidshus
Lima, Malung-Sälens kommun
Fastighetsbyrån Sälen

875 000 kr

46 m²

3 rum

1 786 m² tomt

Vackert beläget mellan två sjöar finner du detta smultronställe. Stugan ligger endast ett stenkast från Tisjön och strax sydöst om sjön Grycken. Här har du direkt närhet till badstrand på allmän mark och Tisjön bjuder på bra fiske och vackra sandstränder. Stugan som byggdes under 90-talet är sparsamt använd och rymmer två sovrum, allrum med kamin, köksdel med vedspis samt ett förråd. El-anslutning samt montering av fasadmätarskåp har nyligen bekostats av säljaren. En köpare får själv ombesörja fackmannamässig installation av El i stugan. Solcellsanläggning med 12-volt finns. Detaljplanerat område med gemensam väg, badstrand samt båtuppläggningsplatser. Vägen plogas vintertid, då skoteråkning samt angel-/pimpelfiske är populära friluftsaktiviteter vid sjön. Området är beläget ca 2 mil från Långbergets Sporthotell med bl.a fina preparerade längdspår, ca 4 mil från Kläppen Ski Resort och ca 5 mil från Sälenfjällen. Kontakta mäklaren för fysisk- eller digital visning!

Visar alla 28