Mäklare Anna Sjögren Andersson

Anna Sjögren Andersson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljningar
Skihouse 303, lgh 8 - Josmyrslingan 8, Lindvallen, Malung-Sälens kommun
Skihouse 303, lgh 8 - Josmyrslingan 8, Lindvallen, Malung-Sälens kommun, bild 2
Skihouse 303, lgh 8 - Josmyrslingan 8, Lindvallen, Malung-Sälens kommun, bild 3

Skihouse 303, lgh 8 - Josmyrslingan 8

Lägenhet
Lindvallen, Malung-Sälens kommun
Fastighetsbyrån Sälen

4 690 000 kr

85 m²

5 957 kr/mån

55 176 kr/m²

På entréplan i Skihouse 303 finner du denna välplanerade bostadsrätt om 85 kvm inrymmande allt du behöver för en trivsam vistelse i Sälenfjällen under så väl sommar som vinter. Lägenheten rymmer åtta bäddar fördelat på fyra sovrum samt två badrum varav ett med bastu. Läget på Söderåstorget ger dig möjlighet att glida hem till dörren med skidorna på samtidigt som sittliften och Skistarshoppen är din närmsta granne. Här erbjuds även gångavstånd till Experiumtorget där du utöver skidåkningen kan njuta av äventyrsbad, spa, bowling, restauranger och butiker. Lägenheten har under perioden maj 21 - april 22 genererat intäkter om drygt 391.000 kronor före dragen förmedlingsprovision och skatt. Nuvarande ägare har avtal med Skistar fram t.o.m. april 2023, därefter kan köparen själv välja hur lägenheten ska nyttjas.

  • Premium
  • Balkong
Smällglimsstigen 4, Gruvens Fäbod, Malung-Sälens kommun

Smällglimsstigen 4

Fritidshus
Gruvens Fäbod, Malung-Sälens kommun
Fastighetsbyrån Sälen

5 800 000 kr

91 m²

4 rum

936 m² tomt

Drömmer Du om ett äkta Fjällhus? I så fall finns det här på Smällglimsglimsstigen 4, Gruvens Fäbod. Huset är beläget i Gruvens Fäbod som är ett naturskönt och lugnt område, där den äkta känslan av fjäll gör sig påmind. Du välkomnas in i en rymlig och välplanerad hall för ombyte av skidkläder mm. Hallen rymmer nämligen hela sju garderober och två torkskåp och utan att det är trångt, det finns även en murad öppen spis och plats att sitta framför den och värma sig efter en heldag ute i skidbacken eller skidspåret. Här finns även ett helkaklat badrum med relaxdel, bastu, dusch och även tvättmöjligheter. En trappa upp finns kök och matrum, storstuga med murad öppen spis med kassett. Utgång till balkong med en magisk utsikt finns från matrummet Längst upp finns de tre sovrummen, ett sovrum är i etage och de andra två sovrummen har bägge utgång till husets andra balkong. Huset är smakfullt inrett med en rustik känsla. Belastas inte av uthyrningsavtal. På gården finns ett isolerat förråd som kan byggas om till gäststuga.

Kläppbacken 366, Kläppen, Malung-Sälens kommun

Kläppbacken 366

Lägenhet
Kläppen, Malung-Sälens kommun
Fastighetsbyrån Sälen

4 195 000 kr

105 m²

6 rum

3 635 kr/mån

39 952 kr/m²

Fritidsboende i familjära Kläppen med SPA-bad och vy mot pisten. Fristående hus i nybildad bostadsrättsförening beläget i Kläppbacken med skidavstånd till Ski-Street vid tomtgränsen och nära till Domherrens anslutningslift. En välplanerad bostad fördelad i två plan med en väl tilltagen sällskapsyta anpassat för en storfamilj med gäster. Rummet har stora fönsterpartier, dubbel takhöjd samt den ack så viktiga kaminen i centrum för extra mysfaktor och utgång till altan med ute-SPA. Lägenheten rymmer två badrum, det ena med bubbelbad och bastu, samt en sep. wc. Totalt finns 12 bäddar fördelat på 5 sovrum och med en liten praktisk möblerbar hall på loftet med möjlighet att skapa en mysig yta till barnen.

  • Uteplats
Grytstigen 3, Orrliden, Malung-Sälens kommun

Grytstigen 3

Fritidshus
Orrliden, Malung-Sälens kommun
Fastighetsbyrån Sälen

7 500 000 kr

155 m²

7 rum

1 324 m² tomt

Med ett högt läge på populära Orrliden ligger detta trivsamma och välplanerade fritidshus i timmer. Här slås man direkt av den fantastiska fjällvyn som erbjuds från första steget in i bostaden, genom kök och allrum och ut på den stora altanen utanför. Kvällstid bjuds det här på stämningsfull utsikt mot Tandådalens belysta nedfarter. Fjällstugan från 2008 rymmer stor sällskapsyta med allrum och kök i öppen plan, som via ryggåstak och stora panoramafönster ges en härlig rymd. Här kan man samlas med familj och vänner efter en härlig dag på fjället där alla ryms i den stora gemensamma sällskapsytan. Stugan är välplanerad för ett större sällskap och är fördelad över entré-/ och loftplan som rymmer totalt 5 sovrum, 2 badrum, bastu samt ett extra allrum på loftet med samma enastående vy. I närhet av stugan finns Orrlidsspåret som leder till fler varierade längdskidsspår, samt närhet till skoterled. I området passerar Ski-pass bussen som enkelt tar dig vidare till såväl skidanläggningarnas stora utbud av aktiviteter och restauranger. Bostaden säljes inklusive större delen av möbler och husgeråd. Belastas ej av något uthyrningsavtal.

Skihouse 303, lgh 12 - Josmyrslingan 12, Lindvallen, Malung-Sälens kommun
Skihouse 303, lgh 12 - Josmyrslingan 12, Lindvallen, Malung-Sälens kommun, bild 2
Skihouse 303, lgh 12 - Josmyrslingan 12, Lindvallen, Malung-Sälens kommun, bild 3

Skihouse 303, lgh 12 - Josmyrslingan 12

Lägenhet
Lindvallen, Malung-Sälens kommun
Fastighetsbyrån Sälen

3 145 000 kr

57 m²

3 919 kr/mån

55 175 kr/m²

På övre plan i Skihouse 303 finner du denna välplanerade bostadsrätt om 57 kvm inrymmande allt du behöver för en trivsam vistelse i Sälenfjällen under så väl sommar som vinter. Lägenheten rymmer sex bäddar fördelat på två sovrum samt ett badrum med bastu. Överlåtes möblerad och med husgeråd! I avgiften till föreningen ingår alla kostnader som uppvärmning, el, vatten, avlopp, exkl hemförsäkring. Läget på Söderåstorget ger dig möjlighet att glida hem till dörren med skidorna på samtidigt som sittliften och Skistarshoppen är din närmsta granne. Här erbjuds även gångavstånd till Experiumtorget där du utöver skidåkningen kan njuta av äventyrsbad, spa, bowling, restauranger och butiker. Lägenheten har under perioden maj 21 - april 22 genererat intäkter om drygt 265.000 kronor före dragen förmedlingsprovision och skatt. Nuvarande ägare har avtal med Skistar fram t.o.m. april 2023. Lägenheten byggd 2017 har genomgående smakfulla materialval med målad väv på väggarna i kombination med tapetserad fondvägg i vardagsrummet. Badrummen är helkaklade och golven i de sociala ytorna samt sovrummen är ett slitstarkt Forbo Flotex plank som vid köksdel samt hallen övergår i klinkerplattor.

  • Premium
  • Balkong
Vintergatan 745 C, Lindvallen, Malung-Sälens kommun

Vintergatan 745 C

Lägenhet
Lindvallen, Malung-Sälens kommun
Fastighetsbyrån Sälen

4 800 000 kr

70 m²

4 rum

3 754 kr/mån

68 571 kr/m²

Nybyggd lägenhet belägen mitt i Lindvallen med gångavstånd till skidbackar och liftar! Varmt välkomna till detta toppmoderna fjällboende, välplanerat och smakfullt inrett med skandinaviska naturnära material och färger i harmoni, allt för att du skall trivas och kunna koppla av. Boendet är strategiskt placerat med gångavstånd till allt du behöver under din fjällvistelse, sommar som vinter. Lägenheten rymmer öppen sällskapsyta med braskamin och plats för soffgrupp samt matplats intill köket, allt med utsikt genom stora vackra fönsterpartier. Här ryms tre sovrum, ett i entréplanet och två i loftplan som rymmer totalt 6+1 bäddar samt två helkaklade badrum varav det ena med bastu. Med detta läge ges möjligheten att låta bilen stå parkerad under din vistelse och glida hem till dörren med skidorna på. Det mesta av Lindvallens utbud är din närmsta granne. Här erbjuds gångavstånd till Experiumtorget där du utöver skidåkningen kan njuta av äventyrsbad, spa, bowling, restauranger och butiker.

  • Balkong

Visar alla 6