Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Anna Sjögren Andersson

Anna Sjögren Andersson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Fjällvägen 156, Hundfjället, Sälen, Malung-Sälens kommun
 • Tor 18 apr kl 13:00
Fjällvägen 156, Hundfjället, Sälen, Malung-Sälens kommun, bild 2
Fjällvägen 156, Hundfjället, Sälen, Malung-Sälens kommun, bild 3

Fjällvägen 156

Fritidshus
Hundfjället, Sälen, Malung-Sälens kommun
Fastighetsbyrån Sälen
3 500 000 kr
128 m²
5 rum
1 972 m² tomt

Varmt välkommen till detta genuina fjällboende med tillhörande gårdshus och garagebyggnad, samtliga byggda i timmer med vackra och välbevarade detaljer. Denna stuga är för dig som letar något unikt som sticker ut i mängden. Här bjuds på gedigna timmerväggar, vackra plankgolv och originaldörrar med fina dala-målningar och en mysig atmosfär som bör upplevas på plats. Stugan är ett timmerhus i två plan med fyra sovrum, ett badrum och en ombonad storstuga med soffgrupp och matplats intill den murade öppna spisen med kök i anslutning. Intill huvudbyggnaden finns ett gårdshus som rymmer en sällskapsyta med fåtöljer intill kaminen och matplats för två personer samt ett enklare kök. Gårdshuset har ett sovrum med våningssäng och ett badrum. Garaget är även det byggt i fulltimmer och rymmer plats för en bil eller flera skotrar samt gott om förvaringsmöjligheter. I anslutning till entrén finns en rymlig skidbod. Stugan på Fjällvägen 156 är belägen mysiga fjällmiljö med närhet till Hundfjällets anläggning. Sommartid kan du njuta av den lugna och härliga utemiljön med blåbärsris inpå knuten. Här bor du med närhet till fjällets guldkorn i form av restauranger, utmärkt skidåkning för alla nivåer och åldrar samt skoter-, cykel- och vandringsleder i avkopplande natur med vackra vyer som ger dig en genuin fjällsemester. Från stugan når du närmsta hållplats för Skipassbussen via en kort genväg till Salbäcksvägen. På andra sidan Fjällvägen nås skidspår och skoterspår samt cykelled. Huset har anor från 1800-talet och kallas för Saldalsstugan. Huset var originaluppfört i Limatrakten och är flyttat hit i mitten av 1950-talet.

 • Premium
Pistvägen 512 A+B, Kläppen, Malung-Sälens kommun
Pistvägen 512 A+B, Kläppen, Malung-Sälens kommun, bild 2
Pistvägen 512 A+B, Kläppen, Malung-Sälens kommun, bild 3

Pistvägen 512 A+B

Fritidshus
Kläppen, Malung-Sälens kommun
Fastighetsbyrån Sälen
3 800 000 kr
114 + 30 m²
8 rum
1 211 m² tomt

Välskött parhus i området "Mitt i pisten" beläget högt upp i familjära Kläppen. Här bor du med fin utsikt och med närhet till skidspår och glidspår till lift som tar dig till Kläppens fina pister med varierad svårighetsnivå. Ett välplanerat parhus som har genomgående neutrala färger och gott om plats. Vardera lägenhetsdel rymmer en trivsamt öppet allrum/kök med eldstad, öppet i nock och utgång till altan i soligt läge. Ytterligare ryms två sovrum och ett stort sovloft samt ett badrum med bastu i vardera del. Kläppen är en familjär anläggning med gott om aktiviteter även sommartid. Njut av rofull paddling, SUP, bad eller fiske i Västerdalälven. För dig som söker mer fart och fläkt finns crosscykling och löpning på varierade trailleder samt Kläppen Arena med hopp- & parkarena anpassat för nybörjare till proffs med hopp, trampoliner, miniramp och slackline.

 • Premium
 • Uteplats
Tranantorget 72, Kläppen, Malung-Sälens kommun
Tranantorget 72, Kläppen, Malung-Sälens kommun, bild 2
Tranantorget 72, Kläppen, Malung-Sälens kommun, bild 3

Tranantorget 72

Lägenhet
Kläppen, Malung-Sälens kommun
Fastighetsbyrån Sälen
3 295 000 kr
78,6 m²
4 rum
vån 1/3
4 949 kr/mån
41 921 kr/m²

Här erbjuds en lägenhet i markplan belägen så nära pisten det går att komma. Med detta läge kan du knäppa på dig skidorna utanför terrassen och glida rakt ut i backen till närmsta lift. Det unika läget med Tranantorget inpå knuten ger dig och familjen valet att utan problem med logistik kunna delta i aktiviteter som passar alla åldrar och ha allt inom ett kort avstånd. Lägenheten ligger precis intill Kurbits hotell på Tranantorget och därmed erbjuds närhet även till flera av Kläppens restauranger och roliga barnaktiviteter. Lägenheten är ljus, välplanerad med en rymlig känsla genomgående i alla rum och bockar av många kriterier på önskelistan. Här ryms ett öppet allrum och kök med utgång till terrass i söderläge, två helkaklade badrum var av det ena med med bastu och praktisk tvättmaskin/ torktumlare. Bostaden rymmer totalt 8+1 bäddar fördelat på tre väl tilltagna sovrum. I Brf Tranan ingår alla kostnader i avgiften till föreningen, endast försäkring tillkommer och du har ett bekymmersfritt boende med bästa läget. Till lägenheten finns parkeringsplats i närheten av lägenheten och ett skidförråd med låsbar ägardel vid entrén. Denna lägenhet säljes med uthyrningsavtal gm Kläppen och är fullt utrustad med fina kvalitetsmöbler. Familjära Kläppen bjuder på en mängd spännande aktiviteter året om. Utöver fin skidåkning som passar hela familjen, ski-parker i varierad svårighetsnivå så finns mysiga caféer, restauranger och skojiga aktiviteter för barnen tillsammans med Trolle och Trolla. Kläppens populära sommarsatsning erbjuder roliga aktiviteter även under sommaren med bland annat kanot- och SUP-paddling, discogolf, hinderbanor och utmanande Kläppen Arena som är en barmarksarena anpassad för både barnfamiljer och tävlingsåkare. Varmt välkommen att boka visning på det sätt som passar dig bäst, vi erbjuder visning både digitalt och på plats i bostaden. Välkommen med din anmälan!

 • Premium
 • Uteplats
Dammkölsringen 6, Dammkölen, Malung-Sälens kommun
Dammkölsringen 6, Dammkölen, Malung-Sälens kommun, bild 2
Dammkölsringen 6, Dammkölen, Malung-Sälens kommun, bild 3

Dammkölsringen 6

Fritidshus
Dammkölen, Malung-Sälens kommun
Fastighetsbyrån Sälen
5 800 000 kr
80 + 30 m²
4 rum
1 045 m² tomt

Här erbjuds en rymlig fjällvilla med fint läge på Dammkölen som bjuder på vackra vyer mot Lindvallens backar! Sällskapsytan i allrum och kök har allt du kan önska , värmande kamin, maffigt ryggåstak och stora panoramafönster med utgång till stor altan. Här kan familj och vänner samlas för att njuta av härlig vårvinter i solen på den rymliga altanen som under kvällstid bjuder på stämningsfull utsikt mot belysta nedfarter. Villans entréplan rymmer välplanerad hall, två sovrum och ett väl tilltaget badrum med dusch, bastu, tvättmaskin och utgång till ett privat utespabad som sätter extra guldkant på fjällvistelsen. I loftplanet finns ett extra allrum en sep wc samt ett rymligt sovrum med plats för upp till 4 bäddar. Entréplanet har klinker genomgående med komfortabel vattenburen golvvärme i hela entréplanet från värmepump samt radiatorer på loftvåning. Fastigheten är utöver huvudbyggnaden även bebyggd med ett garage med plats för två skotrar och rymmer en vallabod/förrådsutrymme längst in. I närheten av Dammkölen finns Gubbmyrens fina skidspår och närhet till skoterled som passerar ca 150 m från huset. Ett mysigt område med känsla endast 2 min från Lindvallens skidanläggning. Med skipass-bussen slipper du ta bilen och du tar dig enkelt till de olika skidanläggningarnas fina pister och finner ett varierat utbud av restauranger, butiker och nöjen. Bostaden säljes inklusive större delen av dess möblemang och husgeråd.

 • Premium
 • Uteplats
Dalbyn 605A, Lindvallen, Malung-Sälens kommun

Dalbyn 605A

Fritidshus
Lindvallen, Malung-Sälens kommun
Fastighetsbyrån Sälen
3 200 000 kr
55 m²
4 rum
2 916 kr/mån

Mitt i Lindvallen finner du denna trivsamma bostadsrätt belägen i Dalbyn, med promenadavstånd till liftar, äventyrsbad, restauranger, bowling och längdskidspår med mera. Det liftnära läget gör att det lämpar extra bra för barnfamiljen som vill ha en enkel och avkopplande fjällvistelse tillsammans. Boendet utgörs av en del i ett parhus med loft och välplanerad boendemiljö. Bostaden har ljusa behagliga kulörer genomgående och är välplanerad för en större familj. Här ryms ett sovrum i entréplanet och ytterligare två i loftplanet med plats för två sängar i varje rum samt ett badrum med bastu. I entréplanet finns ett öppet allrum och kök med utgång till altan där familjen gärna samlas för en grill -lunch med vackra fjällvyer i vårsolen. Vid entrén finns ett mindre förråd till förvaring samt parkering i närhet av bostaden. Bostaden hyrs ut under säsong -23/-24 och tillträde kan ske våren 2024.

 • Uteplats
Kläppgatan 1206C, Kläppen, Malung-Sälens kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Kläppgatan 1206C

Lägenhet
Kläppen, Malung-Sälens kommun
Fastighetsbyrån Sälen
4 350 000 kr
68 m²
4 rum
vån 2/2
2 500 kr/mån
63 971 kr/m²

Välkommen till Gullbrändan och lgh 1206C, obelånad och stabil förening. Lägenheten har ett perfekt insynsskyddat läge på övre plan, balkong mot söder och pisten utanför. Detta moderna fjällboende är välplanerat och smakfullt inrett. Här finns alla viktiga tillval som ger fjällsvistelsen extra guldkant så som värmande bastu, mysig braskamin och balkong i härligt sydväst-läge. Lägenheten rymmer en öppen sällskapsyta med soffgrupp och matplats intill köket, och fin utsikt genom fönsterpartierna. Här finns tre sovrum, ett helkaklat badrum med bastu och en separat extra toalett. Bostaden värms upp via bergvärme och komfortabel golvvärme i alla rum. Lägenheten säljes fullt möblerad. Tillhörande parkeringsplats och elladdstolpe finns. Kläppgatan är belägen i Gullbrändan, Kläppens nyaste stugområde. Här bor du med backarna precis intill bostaden och endast en kort promenad från hotell Kurbits och Tranantorget med restauranger, caféer, butik och after-ski. Utöver fin skidåkning för hela familjen, ski-parker i varierad svårighetsnivå så finns även skojiga aktiviteter för barnen tillsammans med Trolle och Trolla. Under sommaren erbjuds spännande aktiviteter i form av kanot-/ & SUP-paddling, discgolf, minigolf, hinderbanor och utmanande Kläppen Arena som är en barmarksarena anpassad för både barnfamiljer och tävlingsåkare.

 • Balkong
Solbacken 2Ö, Tandådalen, Malung-Sälens kommun

Solbacken 2Ö

Lägenhet
Tandådalen, Malung-Sälens kommun
Fastighetsbyrån Sälen
4 225 000 kr
82,7 m²
5 rum
vån 2/2
5 524 kr/mån
51 088 kr/m²

Välkommen till Solbacken i Tandådalen, praktiskt och strategiskt placerat endast 70 meter från närmsta lift. Här bor du med ett strategiskt läge som gör att du får med ut av din fjällvistelse med direkt närhet till liftar, skidbackar och restauranger vilket gör att du kan låta bilen stå parkerad. Här bjuds på slitstarka material med lodgekänsla en praktisk planlösning med totalt 8+3 bäddar fördelat på fyra sovrum samt två helkaklade badrum var av ett med bastu. Sällskapsytan är öppen och rymlig med stora fina fönsterpartier och gott om plats för matbord och soffgrupp framför TV. Här finns allt som behövs för den kompletta fjällsemestern. Lägenheten säljes inkl. samtliga möbler och husgeråd och hyrs ut via Skistar. Vi erbjuder visning både digitalt och på plats i bostaden, välj fritt det alternativ som passar dig bäst. Varmt välkommen med din anmälan!

 • Plus
Västra Utsjövägen 113, Malung, Malung-Sälens kommun

Västra Utsjövägen 113

Villa
Malung, Malung-Sälens kommun
Fastighetsbyrån Sälen
1 690 000 kr
220 + 20 m²
1 073 m² tomt

Rymlig sekelskiftesvilla med trivsamt läge ca 2,5 km från centrum. Den stora villan erbjuder flera möjligheter för för dig som köpare. Idag rymmer villan tre lägenheter som med fördel kan göras om till en eller två enheter för den som önskar. Detta boende bjuder genomgående på en väl tilltagen takhöjd, vackra listverk, spegeldörrar samt stora fönster, allt stilrent inrett med ljusa färger och fina detaljer bevarade som skapar en trivsam boendemiljö. Den största lägenheten är belägen i det övre planet och rymmer ett stort allrum, kök med matplats i anslutning, nyrenoverat badrum och ett sovrum samt gott om förvaringsutrymmen. I entréplanet finns idag två lägenheter bestående av en 1:a och en 2:a men med möjlighet att anpassa efter ert behov. Lägennheterna i entréplanet har nyinstallerade luft-/luftvärmepumpar vilket bidragit med att sänka den årliga förbrukningen. På fastigheten finns även ett garage med plats för två bilar.

Kläppgatan 1203 E, Kläppen, Malung-Sälens kommun

Kläppgatan 1203 E

Lägenhet
Kläppen, Malung-Sälens kommun
Fastighetsbyrån Sälen
3 750 000 kr
70 m²
4 rum
vån 1/2
2 091 kr/mån
53 571 kr/m²

Välplanerad och rymlig lägenhet för den stora familjen men som även lämpar sig ypperligt för uthyrning. En mycket trivsam och ljus lägenhet belägen i markplan som bjuder på ljusa och enhetliga ytskikt genomgående och komfortabel golvvärme i hela lägenheten. Här ryms en välplanerad och rymlig hall, tre sovrum, ett helkaklat badrum med både bastu och dusch samt en extra toalett sep. toalett. Sällskapsytan känns rymlig och har stora fönster och glasdörr som leder till uteplats i söderläge. Allrummet har gott om utrymme och plats för soffgrupp med fåtölj samt matsalsmöbel för 8 personer intill köksdelen med kaminen placerad i centrum. Lägenheten överlåtes med uthyrningsavtal och säljes med möbler och porslin. Parkeringsplats finns strax intill bostaden (laddstolpe) samt två skidförråd vid entrén. Kläppgatan är belägen i Gullbrändan, som är det nyaste området i Kläppen. Här bor du med backarna precis intill bostaden och endast en kort promenad från hotell Kurbits och Tranantorget. Utöver fin skidåkning som passar hela familjen, ski-parker i varierad svårighetsnivå så finns även mysiga caféer, restauranger och skojiga aktiviteter för barnen tillsammans med Trolle och Trolla. Även under sommaren erbjuds spännande aktiviteter i Kläppen, bland annat kanot- och SUP-paddling, discgolf, hinderbanor och utmanande Kläppen Arena som är en barmarksarena anpassad för både barnfamiljer och tävlingsåkare.

 • Uteplats
Vasabyn 825 Ö , Lindvallen, Malung-Sälens kommun

Vasabyn 825 Ö

Lägenhet
Lindvallen, Malung-Sälens kommun
Fastighetsbyrån Sälen
3 300 000 kr
72 m²
4 rum
vån 2/2
4 850 kr/mån
45 833 kr/m²

Mysig bostadsrätt med 10 bäddar och centralt läge i Lindvallen med utsikt mot backarna! I Vasabyn bor du mitt i Lindvallen mellan Experiumtorget och Gustavtorget så du kan du parkera bilen och gå dit du ska. Här har du endast 200 meter till närmsta backe och äventyrsbadet Experium samt ett stort utbud av restauranger och butiker och andra nöjen, sommar som vinter, ligger inom bekvämt promenadavstånd. Lägenheten är belägen på övre planet och rymmer öppen sällskapsyta med plats för soffgrupp samt stor matplats intill köket, allt med utsikt mot backarna genom stora fönsterpartier. Här ryms tre sovrum som rymmer totalt 10 bäddar samt två badrum varav det ena med bastu. Lägenheten säljes med möbler och porslin och med uthyrningsavtal via Skistar som övertas av köparen. Det centrala läget och de många bäddarna gör bostaden attraktiv att hyra ut och genererar mycket goda uthyrningsintäkter. I avgiften ingår även parkeringsplats och ett låsbart skidförråd.

 • Plus
Kläppgatan 1209 B, Kläppen, Malung-Sälens kommun

Kläppgatan 1209 B

Lägenhet
Kläppen, Malung-Sälens kommun
Fastighetsbyrån Sälen
3 550 000 kr
73 m²
4 rum
vån 1/2
2 495 kr/mån
48 630 kr/m²

Välkommen till Kläppgatan och denna fina bostadsrätt i helt obelånad förening med god ekonomi! Här bor du med några få meter till backen och Kläppens Snowpark! Lägenheten är belägen på första planet med utplats i söderläge och utsikt mot backen i det nya fina området i Gullbrändan. Lägenheten har ett trivsamt öppet allrum och kök med kamin, genomgående komfortabel golvvärme och utgång till altan. Lägenheten rymmer 3 sovrum med totalt 6+1 bäddar. Rymlig, välplanerad hall med förvaring och torkskåp samt helkaklat badrum med bastu och praktisk kombinerad tvättmaskin/torktumlare och en sep. wc. Lägenheten har under de tre senaste säsongerna varit uthyrd med intäkter på ca 95.000 kr efter Kläppens provision. Med i försäljningen ingår möbler och porslin. Parkeringsplats finns strax intill bostaden med laddare för elbil samt ett skidförråd i markplan. Kläppens populära sommarsatsning erbjuder spännande aktiviteter även under sommaren med bland annat kanot- och SUP-paddling, discgolf, hinderbanor och utmanande Kläppen Arena som är en barmarksarena anpassad för både barnfamiljer och tävlingsåkare.

 • Uteplats
Östvalla 118, Transtrand, Malung-Sälens kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Östvalla 118

Villa
Transtrand, Malung-Sälens kommun
Fastighetsbyrån Sälen
1 975 000 kr
154 + 88 m²
6 rum
2 795 m² tomt

Rymligt boende med många rum beläget nära vasaloppsstarten och Kläppen Ski resort. Detta boende är fördelat i två plan plus källare samt en inredd vindsvåning och rymmer 4-5 sovrum, två kök, två badrum och bra sällskapsytor samt gott om förvaringsutrymmen. Villan värms upp av en kostnadseffektiv Luft/vatten värmepump som installerats 2018. Villan som passar bra för en stor familj eller för dig som, i likhet med säljaren önskar hyra ut sängplatser vid tillexempel Vasaloppet, som en bra extrainkomst som bidrar till driften av bostaden. Till vasaloppstarten har du endast 1, 2 km och till Kläppen tar du dig med bil på ca på ca 8 min. Fastigheten är med belägen intill skogsbrynet och på gården finns även en större förrådsbyggnad.

Skihouse 303, lgh 2 - Josmyrslingan 2, Lindvallen, Malung-Sälens kommun

Skihouse 303, lgh 2 - Josmyrslingan 2

Lägenhet
Lindvallen, Malung-Sälens kommun
Fastighetsbyrån Sälen
5 180 000 kr
85 m²
vån 1/2
6 078 kr/mån
60 941 kr/m²

På entréplan i Skihouse 303 finner du denna välplanerade bostadsrätt om 85 kvm inrymmande allt du behöver för en trivsam vistelse i Sälenfjällen under så väl sommar som vinter. Lägenheten rymmer åtta bäddar fördelat på fyra sovrum samt två badrum varav ett med bastu. Läget på Söderåstorget ger dig möjlighet att glida hem till dörren med skidorna på samtidigt som sittliften och Skistarshoppen är din närmsta granne. Här erbjuds även gångavstånd till Experiumtorget där du utöver skidåkningen kan njuta av äventyrsbad, spa, bowling, restauranger och butiker. Lägenheten generar intäkter om drygt 345.000 kronor före dragen förmedlingsprovision och skatt. Nuvarande ägare har avtal med Skistar.

 • Plus
 • Uteplats

Visar alla 13