Rörtången 111D

Rörtången, Kungälv Se på karta

2 500 000 kr

Bostadstyp
Tomt
Upplåtelseform
Äganderätt
Tomtarea
855 m²

Tillfälle utöver det vanlig! Missa inte denna rymliga byggklara tomt med ett riktigt drömläge. Komplett med ett beviljat och aktuellt bygglov för ett 274+120 kvm stort hus i tre plan, arkitektritat och mycket väl anpassat för att till fullo utnyttja tomten och dess slående utsikt.

Njut av ett magnifikt läge omgiven av vacker havsutsikt dit solen under sommarhalvåret når från tidig förmiddag ända till solnedgång med obehindrat läge åt nordväst rakt framför tomten och det blivande huset.

Avlopp, fiber och el finns i området för anslutning. Eget vatten från brunn på tomten (delad med grannfastighet) vilken bör kompletteras med ytterligare källa.

Överlåtelsen är inte knuten till någon specifik husleverantör men ritningar och kalkyler har sammanställts. Vid önskemål kan säljaren lämna tomten byggfärdig med grundläggande markarbeten gjorda mot en fast kostnad. Tomten ligger dessutom som en av Rörtångens allra sista utanför detaljplanerat område utan några specificerade begränsningar för hur stort man får bygga.

Rörtången erbjuder en blandning av fritids- och åretruntboende med lugna vintrar och ett riktigt populärt sommartillhåll där det finns fina, välbesökta badmöjligheter endast en kort promenad bort. Skolbuss och lokaltrafik passerar på vägen nedanför samtidigt som Kodes utbud av service, omsorg och goda kommunikationer ligger på behändigt avstånd.

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kungälv