Norrsunda Krogsta 221

Rosersberg, Sigtuna kommun Se på karta

2 295 000 kr

Bostadstyp
Tomt
Upplåtelseform
Äganderätt
Tomtarea
2 013 m²

Lummig tomt med utsikt mot åkermark endast 5 min med bil från Rosersbergs pendeltågstation. Tomten är en gammal anlagd trädgård med päron- , äpple- och körsbärsträd. Det finns även bigarråer och hallon samt vinbär. Här får du en kombination av att bo på landet men ändå centralt. Idag finns en mindre byggnad på tomten. Förhandsbesked finns för nybyggnation av ett enbostadshus om 50 kvm och en komplementbyggnad om 45 kvm. Kommunalt vatten och avlopp finns vid tomtgräns och går att ansluta mot en kostnad.

Rosersberg är ett mysigt litet samhälle där du har allt du behöver. Här finns bl a en liten livsmedelsaffär, frisör, tobakshandel och en pizzeria. Centralt i Rosersberg ligger Råbergsskolan med låg- och mellanstadium. Det finns både privata och kommunala förskolor. Vid Råbergsskolan finns två fotbollsplaner, en gräsplan och en konstgräsplan samt två idrottshallar. Det finns också en skytteförening, motionsspår, ridverksamhet och två badplatser. Från Rosersbergs järnvägsstation går pendeltågslinjen Märsta-Södertälje. Rosersberg har även en egen av- och påfart till E4:an.

Föhandsbesked
Förhandsbeskedet beskrivs under rubriken "Dokument"

Förhandsbeskedet avser nybyggnation av ett enbostadshus och en komplementbyggnad på fastigheten Norrsunda-Krogsta 4:22. Byggnaden ersätter ett befintligt fritidshus.

Villkor enligt 9 kap. 39 § plan- och bygglagen 2010:900 (PBL) gäller följande:
-Byggnaden ska anpassas till miljö- och kulturvärdena på platsen.
- Huvudbyggnaden tillåts en maximal bruttoarea om 50 kvm.

Förhandsbeskedet är daterat 2022-01-25 och gäller i 24 mån.

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Sigtuna/Märsta

Kontakta mäklaren

Liliya Morozova

Svensk Fastighetsförmedling Sigtuna/Märsta
Mäklare Liliya Morozova, Svensk Fastighetsförmedling Sigtuna/Märsta
+46705118762