Svensk Fastighetsförmedling Sigtuna/Märsta

Svensk Fastighetsförmedling Sigtuna/Märsta

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Lantbrukets Väg 20, Steninge Slottsby, Sigtuna kommun
 • Sön 8 okt kl 13:00

Lantbrukets Väg 20

Lägenhet
Steninge Slottsby, Sigtuna kommun
Svensk Fastighetsförmedling Sigtuna/Märsta
6 300 000 kr
134 m²
4 rum
vån 2/2
7 900 kr/mån
47 015 kr/m²

Grattis! Du har hittat till Sigtuna kommuns mest exklusiva lägenhet! Med 134 generösa kvadratmeter fördelat på 4 ROK och 2 badrum samt 2 balkonger i motsatta väderstreck, elegant design och exklusiva materialval placerar sig denna lägenhet på toppen av bostadsmarknaden. * Högst upp i huset! * Två balkonger i motsatta väderstreck! * Öppen och social planlösning! * Exklusiva materialval utplacerade med elegant fingertoppskänsla! Stig genom entrédörren in en välkomnande hall och känn spänningen i luften. Denna lägenhet kommer inte att vara som någonting annat ni tidigare beskådat. I hallen hänger du av dig i en av de generösa garderoberna från Ballingslöv och tar några nätta steg in till vardagsrummet som är lägenhetens huvudpjäs. Väl inne i vardagsrummet märker man snabbt att designvalen i konstruktionen av denna lägenhet har valts ut med precision för att skapa en lyxig i miljö som man kan vara stolt över. Närmast i denna öppna yta finner man köket som med sina generösa arbetsytor, eleganta designval och sin magnifika köksö lockar fram en kulinarisk mästerkock ur vem som än som vågar ta sig an helgens middagsbjudning. Vill man socialisera med sina nära och kära så finns den möjligheten vidare in i den öppna ytan där man med fördel kan inreda ett vardagsrum. Via ett vackert sadelvalv når man en fantastisk balkong i syd-väst läge där man med stor sannolikhet blir inspirerad att tända grillen när sommarmånaderna börjar krypa sig närmare. Genom hela huset ligger ett parkettgolv och trösklar i massiv ek som ger en utomordentlig känsla av kvalitet. Via hallen når man ett stort sovrum där man vaknar varje morgon med en naturskön utsikt genom ett elegant sadelvalv som leder ut till lägenhetens andra balkong i nord-ost läge. I anslutning till sovrummet ligger ett tillhörande badrum som är utrustat med de mest designsäkra materialvalen samt tvättmaskin och torktumlare. Bredvid köket finner man ett mysigt sovrum som med sitt moderna och estetiskt tilltalande fönster i modell oxöga knyter ihop till ett perfekt rum för exempelvis barnet i familjen. Intill detta rum ligger ett praktiskt kontorsrum för de dagar man behöver jobba hemifrån. Detta rum kan även användas som gästrum. Vid sidan av hallen ligger ett fräscht och ljust badrum som står redo för den som vill göra sig iordning för dagen med stil.

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Stationsgatan 24C, 1TR, Centralt, Sigtuna kommun

Stationsgatan 24C, 1TR

Lägenhet
Centralt, Sigtuna kommun
Svensk Fastighetsförmedling Sigtuna/Märsta
1 750 000 kr
55 m²
2 rum
vån 2/2
3 473 kr/mån
31 818 kr/m²

Unik möjlighet att förvärva en välplanerad och modern tvåa byggd 2015 med öppen planlösning på trevliga Stationsgatan. Välkomna till Stationsgatan 24C och denna tvåa om 55 kvm med rymlig balkong i bästa västerläge. Lägenheten, som är belägen på andra våningen i ett hus byggt 2015, har allt man kan önska av ett modernt boende. Här kan ni njuta av alla bekvämligheter i en perfekt planerad tvåa. Lägenheten är attraktivt belägen med närhet till det bästa Märsta har att erbjuda - perfekt för dig som ställer höga krav på din boendemiljö! Märsta station ligger endast ett stenkast bort och du promenerar enkelt till Märsta Centrum med butiker och restauranger.

Karlsborgsvägen 239, Sundveda, Sigtuna kommun
 • Sön 24 sep kl 15:30

Karlsborgsvägen 239

Lägenhet
Sundveda, Sigtuna kommun
Svensk Fastighetsförmedling Sigtuna/Märsta
2 495 000 kr
76,2 m²
3 rum
5 312 kr/mån
32 743 kr/m²

Ta chansen att få vara med när detta fina enplans parhus ombildas från bostadsrätt till friköpt. Det innebär att du köper bostaden som bostadsrätt och tillträder den. Därefter planeras att friköpa bostäderna i mitten av december 2023. För mer information hur detta går till, kontakta mäklaren. Detta enplans parhus är idag omgjord från en 3:a till en 2:a. Önskar du återställa bostaden till en 3:a är det enkelt att sätta upp en vägg i vardagsrummet. Det finns uteplatser på både fram- och baksida där det också går att njuta av ett inglasat uterum på baksidan. Här finns gott om plats för utemöbler, grill och solstolar. Baksidan är helt insynsskyddad eftersom den delvis omgärdas av en häck. På uppfarten finns plats för två bilar och det finns även ett förråd.

 • Plus
Skepptuna kyrkby 233, Skepptuna, Sigtuna kommun
 • Sön 1 okt kl 14:30

Skepptuna kyrkby 233

Villa
Skepptuna, Sigtuna kommun
Svensk Fastighetsförmedling Sigtuna/Märsta
3 855 000 kr
90 + 90 m²
4 rum
2 172 m² tomt

Mysigt hus ute på landet belägen precis bredvid Skepptuna kyrka! Huset erbjuder tre sovrum, fina altaner i väster och söder, lättskött tomt och bergvärme. Vill du flytta in i ett hus där det bara är dags att börja möblera? Välkommen till Skepptuna Kyrkby 233! Här är samtliga ytskikt renoverade och både duschrum och kök i bra skick. Huset har öppna sällskapsytor och fina altaner där du kan njuta av solen större delen av dagen. Bergvärmepumpen som installerades 2021 är förberedd till att kopplas in med ett garage om man skulle vilja bygga till det. Idag finns två grusade uppfarter där en leder till garaget i källaren med plats för en bil och den andra, som ligger precis framför huset, har utrymme för att bygga ett fristående garage på. Skepptuna förskola och skola ligger på två minuters bilväg och busshållsplats finns vid kyrkan som leder till både Märsta station och Upplands Väsby station. Varmt välkommen på visning!

 • Plus
 • Uteplats
Oriongatan 202, Steninge, Sigtuna kommun

Oriongatan 202

Radhus
Steninge, Sigtuna kommun
Svensk Fastighetsförmedling Sigtuna/Märsta
1 995 000 kr
92 m²
4 rum
5 738 kr/mån
21 685 kr/m²

Trevligt enplanshus med närhet till plats i garage och busshållplats samt förskola och skola! I detta hus kan du njuta av en egen privat tomt med insynsskyddat läge i soligt sydvästläge. Huset har idag tre sovrum med möjlighet till att göra om förrådet till ett fjärde. Du når huset på bekvämt avstånd från egen plats i det gemensamma garaget. Färgskalan i huset är ljus och neutral där flera detaljer är i original sedan huset byggdes 1983. Här har du möjlighet att sätta din egen prägel och skapa din alldeles egna unika stil. Detta hus har allt du behöver; egen tvättstuga, två toaletter, flertalet sovrum, plats i varmgarage samt ett privat och ostört läge med närheten till allt du behöver i vardagen. Varmt välkommen på visning!

Kimsta Norrgården 111, Rosersberg, Sigtuna kommun

Kimsta Norrgården 111

Villa
Rosersberg, Sigtuna kommun
Svensk Fastighetsförmedling Sigtuna/Märsta
5 000 000 kr
120 + 130 m²
6 rum
5 650 m² tomt

Välkommen till ett fantastiskt hus mitt i skogen! Här bor du på stor tomt med härliga gräsytor i ett hus med en välplanerad planlösning och flera sociala ytor. Huset har en öppen planlösning mellan kök, vardagsrum och matsal. Köket är stort och kan med fördel inredas med en köksö. Matsalen har många fönster med underbar utsikt mot skogen genom samtliga. Här finns utgången till altanen som ligger i två nivåer. Vardagsrummet har en mysig eldstad och i matsalen finns det förberett för att installera en ytterligare. En trappa ner når du källaren som idag har tre sovrum varav ett har utgång till stenlagd uteplats med grönskande vinrankor. Det fjärde sovrummet ligger på entréplanet i anslutning till vardagsrummet. Förutom det fantastiska huset finns det ett förrådstält av äldre standard, ett pumphus, två redskapsbodar samt ett förråd med indragen el samt förberett för vatten och avlopp vilket kan göras om till ett fint gästhus. Framför huset finns en grusad uppfart med plats för sex bilar samt ett enklare garage med plats för fyra bilar. I Kimsta ligger ett föräldrakooperativ vid namn Enbacken. Utanför den enskilda grusvägen som leder ner till huset ligger väg 858 som tar dig till Uppland Väsby söderut vilket tar cirka 11 minuter med bil. Om du behöver åka kommunalt går buss 531 ute vid samma väg som leder dig till Upplands Väsby station och därefter vidare till Rosersbergs station. Från båda stationerna kan du ta dig vidare till Märsta, Uppsala och Stockholm. Närmaste livsmedelsbutik är Lunda Livs som du når på cirka fem minuters bilavstånd norrut på väg 858. Två golfbanor finns i närheten. Varmt välkommen med ditt intresse!

Stationsgatan 23A, BV, Centralt, Sigtuna kommun
 • Sön 24 sep kl 13:45

Stationsgatan 23A, BV

Lägenhet
Centralt, Sigtuna kommun
Svensk Fastighetsförmedling Sigtuna/Märsta
1 595 000 kr
82,8 m²
3 rum
vån 1
5 270 kr/mån
19 263 kr/m²

Välkommen till en bostad med egen ingång vilket ger dig en känsla av att bo i ett radhus. Den stora fina uteplatsen vid entrén kan du möblera så du får en egen oas där du kan koppla av efter en dag på jobbet. I föreningen finns flera möjligheter till parkering i både garage och carport. (Separat kössytem tillämpas) Bostäderna på Stationsgatan ligger lugnt mellan villaområden och med närhet till fin natur och strövområden, skolor och förskolor. Du har ett kort avstånd till Märsta station med snabbtåg till Stockholm och Uppsala samt livsmedelsbutiker, restauranger, caféer och närservice samt shopping i Märsta Centrum.

 • Plus
 • Hiss
Dalgatan 5A, Centralt, Sigtuna kommun
 • Sön 24 sep

Dalgatan 5A

Lägenhet
Centralt, Sigtuna kommun
Svensk Fastighetsförmedling Sigtuna/Märsta
1 250 000 kr
40,5 m²
1 rum
vån 2/2
2 645 kr/mån
30 864 kr/m²

Välkommen till denna charmiga 1:a på Dalgatan! Nu har du möjlighet att förvärva denna mysiga lägenhet om 40 kvadratmeter med perfekt läge nära station och en optimal planlösning. Lägenheten har ett separat kök och en separat sovdel, gott om förvaring och varje kvadratmeter används på bästa sätt för att maximera utrymmet. Med smakfulla färger och en välkomnande atmosfär blir denna lägenhet verkligen en plats där du kan trivas och känna dig hemma. Beläget högst upp i huset kan du njuta av en fin utsikt över innergården. Att bo centralt blir inte mycket bättre än så här. Du hittar Sätunaparken runt husknuten som på somrarna erbjuder möjlighet till härligt umgänge i solen. Märsta station ligger på 5 minuters gångavstånd vilket öppnar upp möjligheterna att smidigt ta dig till Stockholm City, Uppsala och Arlanda med tåg eller buss. Märsta Centrum ligger endast 1 km bort där du hittar gott om mataffärer, butiker och restauranger. I denna lägenhet bor du bekvämt och trivsamt och har allt du behöver inom räckhåll. Bostadsområdet är lugnt och föreningen är mycket välskött. Välkommen på visning!

 • Plus
Sätunavägen 8B, 1 TR, Centralt, Sigtuna kommun

Sätunavägen 8B, 1 TR

Lägenhet
Centralt, Sigtuna kommun
Svensk Fastighetsförmedling Sigtuna/Märsta
1 750 000 kr
70,5 m²
3 rum
vån 1/3
5 222 kr/mån
24 823 kr/m²

Vill du ha en renoverad och fräsch lägenhet med låg månadsavgift och bo bekvämt endast en trappa upp i huset utan insyn? Vill du dessutom bo centralt i Märsta med balkong i bästa solläge? Då har du kommit helt rätt! Mycket välplanerad 3:a med smakfulla färg- och materialval genomgående i hela lägenheten. I bostaden sitter ett flertal ljusramper med dimbara spotlights. Fint renoverat kök med utgång till den härliga balkongen i väster samt två välplanerade sovrum. Stort vardagsrum med plats för både soffgrupp och annat möblemang. Stabil och omtyckt HSB-förening med god ekonomi. Här bor du i centrala Märsta med gångavstånd till tåg, förskolor/skolor och affärer.

Merkurigatan 47, Steninge, Sigtuna kommun
 • Sön 24 sep

Merkurigatan 47

Lägenhet
Steninge, Sigtuna kommun
Svensk Fastighetsförmedling Sigtuna/Märsta
1 995 000 kr
116,5 m²
5 rum
7 153 kr/mån
17 124 kr/m²

RING FÖR VISNING! - Hemtrevligt kök - Mängder med förvaringsmöjligheter - Två fräscha badrum Vill du bo i ett radhus med tryggheten från en bostadsrättsförening och även slippa fundera på eventuella renoveringar som behöver göras? I så fall, välkommen till denna väl omhändertagna 5:a med två stora altaner. Stig in genom ytterdörren till en välkomnande hall där du kan hänga av dig jackan känna att du är hemma. Direkt intill hallen finner man köket, som med sina generösa arbetsytor och moderna inredning inspirerar till trevliga middagsbjudningar med vänner och familj. Bredvid köket ligger ett ljust och rymligt vardagsrum där det finns gott om utrymme att bjuda på popcorn och ha filmkväll för hela familjen. Från vardagsrummet når man en otrolig uteplats med gott om utrymme där man kan njuta av det naturnära läget, sola i sommarvärmen och grilla goda måltider. Bredvid vardagsrummet ligger ett praktiskt rum som kan användas som ett stort kontor men självklart även kan användas som sovrum eller matrum. Närmast detta rum ligger ett rymligt duschrum vilket är perfekt för den stora familjen. Går man upp för trappan via vardagsrummet kommer man till en trevlig hall med tre sovrum, en klädkammare samt ett praktiskt badrum med badkar där man kan värma sig när temperaturen utomhus börjar falla. I huset finns även en tvättstuga som är utrustad tvättmaskin och torktumlare samt en mängd skåp för förvaring.

 • Plus
Mjölnergatan 14, Valsta, Sigtuna kommun

Mjölnergatan 14

Lägenhet
Valsta, Sigtuna kommun
Svensk Fastighetsförmedling Sigtuna/Märsta
1 350 000 kr
36 m²
2 rum
vån 3/7
3 019 kr/mån
37 500 kr/m²

Modern och smart planerad lägenhet på 2 rum och kök om 36 kvm. Lägenheten är otroligt yteffektiv där alla ytor har en funktion att fylla. Den öppna planlösningen mellan kök, allrum samt balkong gör att lägenheten får en känsla av både rymd och öppenhet. Det ljusa, stilrena köket är utrustat med vita luckor och vitvaror som interagerad diskmaskin samt mikro vilket är utrustning utöver standard. Badrummet är helkaklat i tidlösa färger och har egen tvättmaskin och torktumlare. Grundtonen i hemmet är ljus och utgår från vita väggar och ekparkett. Lägenheten togs i bruk i 2016 och du har fotfarande känsla av att du bor i en nyproducerad lägenhet. Här kan du växla mellan närhet till butiker och restauranger i Valsta Centrum och härliga strövområden runt Steninge Slott på bara några minuter. Det är inte svårt att förstå att många attraheras av de vackra omgivningarna, dess utsökta läge, naturen samt goda förbindelser till Stockholm, Uppsala och Arlanda.

 • Hiss
Frejgatan 70, Valsta, Sigtuna kommun
 • Mån 25 sep
Frejgatan 70, Valsta, Sigtuna kommun, bild 2
Frejgatan 70, Valsta, Sigtuna kommun, bild 3

Frejgatan 70

Lägenhet
Valsta, Sigtuna kommun
Svensk Fastighetsförmedling Sigtuna/Märsta
1 495 000 kr
75 m²
3 rum
vån 2/3
5 330 kr/mån
19 933 kr/m²

Välkommen till denna fina 3:a med gavelläge, modernt kök och duschrum samt högt och fritt läge utan insyn! På Frejgatan 70 bor du bekvämt på andra våningen, endast en trappa upp i huset. Duschrummet är stambytt och för din bekvämlighet finns här en tvättmaskin. En dag med mycket tvätt finner du tvättstugan i samma hus endast två trappor ner i huset. Förvaringsmöjligheter finns det gott om i form av två externa förråd, ett i trapphuset och ett i källaren. Inne i lägenheten finns ett praktiskt pax system i ett utav sovrummet och köket har tre stora skafferier. Lägenheten är ljus och fin mycket tack vara sitt fria, höga gavelläge och ljusa neutrala toner på inredning och ytskikt. Balkongen har du i soligt söderläge och med utsikt mot den söta lilla lekparken. Parkeringen ligger på bekvämt avstånd och likaså buss som tar dig till Märsta centrum- och station. Varmt välkommen på visning!

 • Premium
Trädgårdsmästeriets Väg 3D, 4TR, Steninge Slottsby, Sigtuna kommun
 • Sön 24 sep

Trädgårdsmästeriets Väg 3D, 4TR

Lägenhet
Steninge Slottsby, Sigtuna kommun
Svensk Fastighetsförmedling Sigtuna/Märsta
2 750 000 kr
73 m²
3 rum
vån 4/4
5 046 kr/mån
37 671 kr/m²

Välkommen till denna fantastiska takvåning i Steninge Slottsby! Här erbjuds en exklusiv och smakfull bostad med modern inredning och exklusiva materialval i både kök och badrum. När du kliver in i denna takvåning möts du av en wow-känsla och ett fantastiskt ljusinsläpp genom stora takfönster i samtliga rum. Den unika öppna planlösningen mellan hall, vardagsrum och kök gör att bostaden känns luftig och erbjuder möjlighet till en fantastisk sällskapsyta. Här kan du stå och laga mat i köket samtidigt som du umgås med familj och vänner som hänger antingen vid matbordet eller i soffan. Takvåningen erbjuder också rymliga och bekväma sovrum med gott om plats för förvaring och generös möblering. Badrummet är stort och stilfullt utrustat med ljusgrått kakel som skapar en mysig spa-känsla. På den charmiga takterassen i soligt sydvästläge kan du skapa din egen oas av avkoppling och blicka ner mot Stenladan och skymta Mälaren i horisonten. Steninge Slottsby är en eftertraktad plats att bo på, med sin vackra omgivning och närhet till naturen. På promenadavstånd finns vackra naturreservat, Steninge slott, Stenladan med restaurang och inredningsbutiker, en badplats samt Steninge Marina med båtplatser. En förskola finns i området och en skola är planerad att byggas till 2025. Bussen till Märsta station går i närheten och med bil kan du ta dig till både Stockholm och Uppsala på ca 30 minuter. Arlanda ligger 15 minuter bort. Varmt välkommen på visningen!

 • Plus
 • Hiss
Sätunavägen 9C, Centralt, Sigtuna kommun
 • Budgivning pågår
 • Mån 25 sep kl 17:45

Sätunavägen 9C

Lägenhet
Centralt, Sigtuna kommun
Svensk Fastighetsförmedling Sigtuna/Märsta
1 245 000 kr
38,5 m²
1 rum
vån 3/3
2 873 kr/mån
32 338 kr/m²

RING FÖR VISNING! Välkommen till denna fräscha och välplanerade etta i det populära Sätunaområdet. Belägen högst upp i huset erbjuder denna lägenhet en trevlig och lugn atmosfär. Med genomgående ljusa ytskikt får du en ljus och luftig känsla i hela bostaden. Köket är rymligt och har gott om plats för en matplats där minst fyra personer kan sitta bekvämt. Här kan du njuta av trevliga middagar med vänner och familj. Det lättmöblerade allrummet erbjuder gott om utrymme och har en smart inredd sovalkov med platsbyggd säng och förvaringsmöjligheter. Du kommer verkligen att uppskatta den smarta utformningen av denna sovalkov. Denna lägenhet är perfekt som första boende eller som övernattningslägenhet. Den är både praktisk och funktionell och erbjuder allt du behöver för en bekväm vardag. Läget är perfekt för pendlare, med närhet till Märstas pendeltågsstation där du har enkel tillgång till de flesta bussarna. Du kan enkelt ta dig till Stockholm Central, Uppsala och Arlanda tack vare det välutvecklade trafiknätet. I området finns också ett utbud av affärer och restauranger, och om du tar en kort promenad når du Märsta Centrum där du hittar ännu fler butiker och bekvämligheter. Missa inte chansen att bli ägare till denna trevliga bostad i det eftertraktade Sätunaområdet. Kontakta mig idag för att boka en visning och upptäck fördelarna med att bo här!

 • Plus
Ceresgatan 4, Steninge, Sigtuna kommun

Ceresgatan 4

Villa
Steninge, Sigtuna kommun
Svensk Fastighetsförmedling Sigtuna/Märsta
5 595 000 kr
160 + 35 m²
4 rum
767 m² tomt

Äntligen det perfekta huset för familjen till salu! Välkommen till en mysig villaidyll för barnfamiljen på lugn gata med tillhörande garage. Detta ljuvliga hus har allt du kan drömma om. Entréplan med stora sociala ytor, ett nyrenoverat kök, duschrum samt groventré med tvättstuga. På övre plan finns idag tre sovrum med möjlighet till fyra. Duschrummet på övre plan är renoverat 2018. Ett av sovrummen kan göras om till ett allrum där utgången till balkongen leder dig ut till en fantastisk utsikt över grannskapet. Garaget har plats för en bil samt ett varmbonat förråd. Trädgården har flertalet fruktträd och bärbuskar, stora gräsytor och altan under tak samt platsbyggd grillplats. På andra sidan häcken finns en trevlig lekplats med gungor, rutschkana, bollplan och sandlåda. Varmt välkommen på visning!

 • Balkong
 • Uteplats
Hugingatan 6, Valsta, Sigtuna kommun
 • Sön 24 sep kl 14:00
Hugingatan 6, Valsta, Sigtuna kommun, bild 2
Hugingatan 6, Valsta, Sigtuna kommun, bild 3

Hugingatan 6

Lägenhet
Valsta, Sigtuna kommun
Svensk Fastighetsförmedling Sigtuna/Märsta
1 695 000 kr
79 m²
3 rum
vån 2/3
5 215 kr/mån
21 456 kr/m²

Äntligen en 3:a med uthyrningsdel till salu på populära Hugingatan! Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum samt balkong i västerläge. På bekvämt avstånd från både parkering och busshållsplats finner du denna trivsamma lägenhet på andra våningen. Med utsikt mot den mysiga innergården samt både tvättstuga och stort källarförråd i samma hus. Badrummet med avkopplande bubbelbadkar stambyttes 2011 och är snyggt inrett med både kakel och klinker. Du kan se när gästerna kommer genom de stora fönstret från vardagsrummet för att sedan välkomna dem in till ett trevligt mingel medan middagen förbereds. Den öppna planlösningen gör detta möjligt. Från balkongen kan du se barnen leka på den fina innergården. Uthyrningsdelen kan nyttjas på flera sätt, som gästrum, tonårsrum eller som ett rum att hyra ut. Fint parkettgolv och vitmålade väggar. Föreningen är trygg. Varmt välkommen på visning!

 • Premium
 • Balkong
Lantbrukets väg 1, Steninge Slottsby, Sigtuna kommun
 • Budgivning pågår

Lantbrukets väg 1

Lägenhet
Steninge Slottsby, Sigtuna kommun
Svensk Fastighetsförmedling Sigtuna/Märsta
4 795 000 kr
100 m²
3 rum
vån 3/3
5 141 kr/mån
47 950 kr/m²

Magnifik takvåningslägenhet med terrass i sydostläge! Välkommen till denna unika 3:a med klassisk arkitektur och tidstypiska färger och former. Direkt när du kliver in genom dörren möts du av en härlig öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Detta är den givna platser för det sociala umgänget. Den praktiska och snygga köksön är platsen där en god frukost kan avnjutas eller där minglet kan ske under tiden middagen tillagas. Ute på terrassen, som är 7 kvm, kan man följa årstidernas skiftningar i träden och slås av den underbara fria utsikten ända bort till slottet och vattnet. Sovrummen ligger på varsin sida av lägenheten och har ett eget badrum/duschrum var. Lägenhet har generösa takkupor med stora öppningsbara fönster där du kan njuta av utsikten på den stjärnklara himlen på kvällarna. På promenadavstånd når du Stenladan med restaurang och inredningsbutik samt rolig lekpark utanför för barnen att springa runt och leka. Varför inte starta dagen men en frisk promenad runt slottsparken som leder ända ner till vattnet. Förskolan finns idag bortom Stenladan och skola kommer på sikt att byggas i hjärtat av Slottsbyn. Flora Steninge skapades i samarbete mellan arkitekten Peter Hallén och Upgrade Living med visionen om en bullerbykänsla där bekvämlighet och miljövetenhet har en given plats. Till lägenheten hör en parkeringsplats och den omgivande trädgården runt huset är skapad i Linnés anda. Med bästa läge på en sluttning mot Stenladan, slottet och Mälaren ligger Lantbrukets väg 1.

 • Hiss
Ciderfabrikens väg 84, Steninge Slottsby, Sigtuna kommun
 • Sön 24 sep kl 12:45

Ciderfabrikens väg 84

Radhus
Steninge Slottsby, Sigtuna kommun
Svensk Fastighetsförmedling Sigtuna/Märsta
5 495 000 kr
131 m²
5 rum
258 m² tomt

Välkommen till detta otroligt charmiga friköpta radhus uppdelat på två våningsplan där man även har möjligheten att inreda vinden och utöka med ytterligare ett våningsplan. I denna oslagbara bostad kommer du njuta av öppna och sociala ytor samt generöst insläpp av naturligt dagsljus. Här finner du 131 kvm fördelade på 2 våningsplan samt oinredd vind på ca 47 kvm som med fördel kan inredas och exempelvis göras om till ett elegant sällskapsrum där du med stolthet bjuder både vänner och familj på en mysig filmpremiär. I detta hus märker man snabbt att de eleganta materialvalen har valts ut och placerats med oslagbar fingertoppskänsla där flertalet tillval tillför en genomtänkt och lyxig miljö som komplement för ett radhus som redan ligger i perfekt läge mot naturen. Under vintermånaderna kan du njuta av förmånen av att värma dig framför en härlig braskamin. I badrummen som är utrustade med golvvärme behöver du aldrig oroa dig över att hitta tofflorna på morgonen innan du ska göra dig iordning för dagen. Köket är utrustat med bland annat integrerade vitvaror och pop-up eluttag för att bevara de släta ytornas charm. Genomgående i huset finner man en snygg enstavsparkett och praktisk belysning från Phillips Hue. Installerat i entrédörren sitter ett Yale Doorman kodlås som förenklar vardagen till fullo. All kompletterande information om tillvalen finns under rubriken "dokument". Den öppna planlösningen mellan köket och vardagsrummet vetter mot en fantastisk altan som med sitt perfekta solläge i sydväst och generösa yta möjliggör många trevliga trädgårdsmiddagar med familj och vänner. På den tillhörande parkeringen har ägaren installerat en laddstolpe för elbilar. Att bo i Steninge Slottsby är förenat med livskvalitet och hela området är omgivet av natur. Precis utanför "tunet" (området) planeras för en busshållplats och förskola, skola samt idrottsplan. RING FÖR VISNING!

 • Plus
 • Balkong
 • Uteplats
Västra Bangatan 61B, Centralt, Sigtuna kommun
 • Sön 1 okt

Västra Bangatan 61B

Lägenhet
Centralt, Sigtuna kommun
Svensk Fastighetsförmedling Sigtuna/Märsta
1 895 000 kr
77 m²
3 rum
vån 1/3
4 456 kr/mån
24 610 kr/m²

- Fräscha stilrena ytskikt! - Inglasad balkong! - Öppen och social yta! Stig in i den välkomnande hallen och häng av rocken på den praktiska hallmöbeln som sitter i hallen. Redan nu känner man den här lägenheten besitter det lilla extra. Till vänster i hallen finner man ett rymligt och elegant vardagsrum där man med fördel använder ytan till sin fördel och inreder med både matplats och soffgrupp. Här kan man i sådant fall samla hela familjen eller alla vännerna och spendera många trevliga kvällar i gott sällskap. Ska man bjuda på middag eller tilltugg så finns, mitt emot vardagsrummet, ett stort kök med fina vitvaror och generösa arbetsytor som inspirerar ens kulinariska sinnen att locka fram mästerkocken från ens inre. I andra ändan av lägenheten ligger ett stort och mysigt sovrum där man kan vila huvudet på kudden efter vardagens eskapader. I detta sovrum finns även ett stort garderobsutrymme där man kan stuva undan både kläder och övriga ting. Mitt emot detta sovrum finner man lägenhetens andra rum som är utrustat med två garderober som är inbyggda i väggen. Detta rum används idag som sovrum men skulle även, med annan inredning, fungera som ett kontor. Här finner man även utgången till en stor balkong i västläge där man kan spendera många trevliga kvällar med sina nära och kära. I och med att balkongen är inglasad innebär det att sommarsäsongen förlängs litegrann för balkongbesökaren. Mellan sovrummen befinner sig lägenhetens badrum som är fullt utrustad med bland annat tvättmaskin och handukstork.

 • Plus
 • Balkong
Stationsgatan 23A, Centralt, Sigtuna kommun

Stationsgatan 23A

Lägenhet
Centralt, Sigtuna kommun
Svensk Fastighetsförmedling Sigtuna/Märsta
2 495 000 kr
105,7 m²
5 rum
6 935 kr/mån
23 605 kr/m²

Varmt välkommen till denna charmiga och välplanerade lägenhet i två plan, belägen i det omtyckta och centralt belägna Märsta. Här möts du av ett hem med egen ingång och en känsla av ett radhus, perfekt för den kräsna familjen eller paret som söker det lilla extra. Bostaden är omsorgsfullt utformad och erbjuder en mysig och praktiskt utrustad köksmiljö, fyra rymliga sovrum för familjens behov, samt ett stort och ljust vardagsrum där gemenskap och avkoppling kan njutas. Uteplatsen på framsidan bjuder in till soliga stunder och avkoppling. Detta är ett perfekt hem för den som värdesätter både närhet och komfort. Området är barnvänligt och populärt, med gångavstånd till pendeltåg, skolor och affärer. Allt du behöver finns inom räckhåll, samtidigt som du kan njuta av den lugna atmosfären i ditt eget lilla hörn av Märsta. Välkommen till ett hem där bekvämlighet och närhet går hand i hand!

 • Hiss
Lantbrukets väg 25, Steninge Slottsby, Sigtuna kommun
Lantbrukets väg 25, Steninge Slottsby, Sigtuna kommun, bild 2
Lantbrukets väg 25, Steninge Slottsby, Sigtuna kommun, bild 3

Lantbrukets väg 25

Villa
Steninge Slottsby, Sigtuna kommun
Svensk Fastighetsförmedling Sigtuna/Märsta
10 995 000 kr
250 m²
6 rum
629 m² tomt

Varmt välkomna till detta unika arkitektritade hus med oslagbara materialval i en lugn och barnvänlig villaidyll. På väg upp till detta hus kan du höra gruset som knastrar under skorna och på avstånd hörs ett dämpat sorl av barns lyckliga skratt som studsar mellan villaväggarna. Ögonen dras från den vackra naturstensmuren till träfasaden som omsorgsfullt upprättats med väl utvalda färger och design. Kristallklara glasrutor omger entrédörren och värnar om vad som gömmer sig på insidan av detta mästerverk. Genom entrén kommer man in i en ljus hall med ett golv i grånyanserad granitkermik och mörkbeiga väggar. Tar man ett par steg genom hallen når man husets centrala utrymme och får då se de otroliga materialvalen som här visar sig. Till vänster i denna öppna yta finner man köket som med sina generösa arbetsytor, eleganta designval och sin magnifika köksö lockar fram en kulinarisk mästerkock ur vem som än som vågar ta sig an helgens middagsbjudning. Vill man socialisera med sina nära och kära framför en vacker och robust kamin så finns den möjligheten på andra sidan den öppna ytan där man med fördel kan inreda en motsvarighet till ett vardagsrum. Här skapar man minnen i värmen med vänner och familj medan snön faller graciöst utanför de högresta fönsterpartierna som är genomgående i hela entréplanet. Genom hela huset ligger ett parkettgolv och lister i massiv ek som ger en utomordentlig känsla av kvalitet. Undersöker man de vackra väggarna noga finner man till slut en integrerad dörr i massiv ek som leder in till ett mysigt sovrum där det är en fröjd att slå sig till ro. Nästintill köket ligger tvättstugan som med sin praktiska planlösning erbjuder både mycket arbetsyta och lyxig utrustning. Här finns även goda avhängningsmöjligheter. Den vackra granitkeramiken från hallen fortsätter in i ett badrum som står redo för den som vill göra sig iordning med stil. Via trappan når man ovanvåningen där man möts av ett rymligt allrum med en flexibel planlösning. Endast fantasin sätter gränser för vad detta allrum kan användas till. Beläget bredvid allrummet finner man ett smart sovrum med fönster i två väderstreck och generösa garderober. Anslutningen mellan allrum och sovrum manifesterar sig som en otrolig klädkammare och tillhörande badrum som är utrustat med de mest designsäkra materialvalen. Här finns allt för den som vill förbereda sig för dagen i en samlad och elegant miljö. På andra sidan allrummet finns två spegelvända sovrum som med sina vackra ytskikt passar perfekt till exempelvis barnen. I båda rummen finns tillhörande klädkammare och vackra imitationer av sekelskiftsdetaljer. Nästintill dessa sovrum ligger ett badrum som följer samma stil som tidigare badrum med elegant utrustning och robusta materialval. Hela ovanvåningens lyxiga känsla knyts ihop av ett praktiskt kontorsrum för de dagar man behöver jobba hemifrån. Husets främre sida som vetter åt söder samt sidan som vetter väst är beklädd med en uteplats. Den södra sidan har gräsmatta som tillsammans med en platsgjuten betongplatta utgör en perfekt yta för trevliga middagar i sommarsolen med familj och vänner. Den platsgjutna betongplattan har detaljer som liknar stenplattor och ger en tidlös känsla till uteplatsen som även sträcker sig till den västra sidan av huset. I det bortre hörnet av västra sidan övergår betongplattan till träaltan där man integrerat ett swimspa och har utsikt över områdets sköna natur. Kontakta mäklaren för tidsbokning.

 • Premium
Dalgatan 5A, Centralt, Sigtuna kommun

Dalgatan 5A

Lägenhet
Centralt, Sigtuna kommun
Svensk Fastighetsförmedling Sigtuna/Märsta
1 995 000 kr
68,5 m²
3 rum
vån 2/3
4 318 kr/mån
29 124 kr/m²

RING FÖR VISNING! Välkommen till denna ljusa och välplanerade gavellägenhet på eftertraktade Dalgatan! Här finner du en renoverad 3:a med generösa fönster som släpper in härligt ljus. Lägenheten har en bekväm och inglasad balkong i västerläge där du kan njuta av solens strålar långt in på kvällen. Den låga månadsavgiften om 4 266 kr är en extra fördel. Läget är attraktivt och centralt, och du finner bostaden en trappa upp i huset. Här kan du bo i ett lugnt och trevligt område, med en inbjudande innergård och möjlighet till trevliga grillstunder. Föreningen är stabil och välskött, vilket ger en trygg känsla. Du har alla bekvämligheter nära till hands. Gångavståndet till pendeltågsstationen och bussar gör det enkelt att röra sig i området och ta sig till närliggande platser. Märsta Centrum, med sina butiker, livsmedelsaffärer, apotek och skolor, finns inom räckhåll och gör vardagen både smidig och bekväm. Varmt välkommen till visningen av denna underbara lägenhet på Dalgatan – en möjlighet du inte vill missa!

 • Plus
Idungatan 13, Valsta, Sigtuna kommun

Idungatan 13

Lägenhet
Valsta, Sigtuna kommun
Svensk Fastighetsförmedling Sigtuna/Märsta
1 250 000 kr
39 m²
1 rum
vån 1
2 872 kr/mån
32 051 kr/m²

*KONTAKTA MÄKLAREN FÖR ATT BOKA PRIVAT VISNING* * Perfekt förstaboende! * Oslagbar uteplats! * 13 242 KR i renoveringsfond! Välkomna till denna stora och moderna 1 ROK med eleganta materialval och exklusiv designkänsla! Stig in i hallen och häng av dig i den rymliga garderoben. Direkt märker du att denna lägenhet har det där lilla extra. Direkt i anslutning till hallen finner du ett kök som med sina generösa arbetsytor, många förvaringsutrymmen samt eleganta materialval lockar fram en kulinarisk mästerkock i vem som än tar sig an kvällens middagsbjudning. Tar du några steg till befinner du dig i ett rymligt vardagsrum med gott om plats för både vila och underhållning. Här finns stora härliga fönster som släpper in gott om naturligt ljus och även utgången till en oslagbar uteplats där man kan spendera många soliga sommardagar med att odla i rabatterna eller grilla med vännerna. Via hallen når man lägenhetens badrum som med sina ytskikt i snygg design innebär att du kan göra dig iordning för dagen med stil.

Steningeliden 10, Märsta, Sigtuna kommun

Steningeliden 10

Villa
Märsta, Sigtuna kommun
Svensk Fastighetsförmedling Sigtuna/Märsta
5 395 000 kr
158 + 7 m²
5 rum
449 m² tomt

RING FÖR VISNING! Välkommen till detta charmiga hus, byggt 2017, med ett fantastiskt läge nära naturen. Här kan du verkligen njuta av lugnet och vackra omgivningar med betande Highland Cattles och vackra landskap. På morgonen kan du ta en uppfriskande promenad till Steningebadet för ett uppiggande dopp eller avsluta dagen med ett skönt kvällsbad. För avkoppling och trevliga stunder kan du ta en promenad till Steninge Slott och njuta av en härlig lunch eller fika. Huset har en genomtänkt och praktisk planlösning med ett modernt kök som är öppet mot matplatsen och vardagsrummet. Här finns också en mysig braskamin som ger extra mysfaktor och värme under kalla kvällar. De stora fönstren öppnar upp mot den vackra omgivningen och ger en känsla av rymd och ljus. Privatlivet är garanterat då det inte finns någon insyn från omgivningen. Från köket når du den härliga altanen/terrassen som delvis ligger under tak, vilket gör den till en perfekt plats att njuta av sommaren och förlänga utomhussäsongen. Entréplanet erbjuder förutom kök, matplats och vardagsrum även ett praktiskt badrum med anslutande tvättstuga, vilket ger extra bekvämlighet i vardagen. På andra våningen hittar du tre ljusa sovrum och en rymlig klädkammare/walk-in-closet. Här finns också ett allrum som enkelt kan omvandlas till ett extra sovrum om behovet finns. Den stora balkongen ger dig möjligheten att njuta av morgonkaffet med en fantastisk utsikt. Carporten med förrådsutrymme är en praktisk lösning för att skydda din bil och ge dig extra förvaringsmöjligheter. Detta hus är verkligen en pärla med närhet till natur, kultur och all service du behöver. Varmt välkommen till visning och upptäck fördelarna med att bo i detta underbara hus!

Södergatan 9B, Centralt, Sigtuna kommun

Södergatan 9B

Lägenhet
Centralt, Sigtuna kommun
Svensk Fastighetsförmedling Sigtuna/Märsta
1 795 000 kr
75 m²
3 rum
5 912 kr/mån
23 933 kr/m²

* Stor uteplats! * Öppen planlösning! * Perfekt belägen i centrala Märsta! Varmt välkommen till denna härliga pärla på 3 ROK med stor uteplats mitt i centrala Märsta! Stig in genom dörren in i en välkomnande hall och häng av dig i den generösa garderoben. I hallen finns dessutom ett rymligt förråd. Tar du några enstaka steg vidare in i genom hallen kommer du till ett öppet och luftigt vardagsrum där du kan spendera många trevliga filmkvällar i soffan med familjen. I vardagsrummet finner du utgången till den oslagbara uteplatsen som med sin stora yta innebär att du utan problem kan möblera med en grill samt utemöbler och bjuda vännerna på en otrolig middag i kvällssolen. Här finns även en rabatt och flera odlingslådor för den som finner glädje i att kultivera en liten trädgård. I anslutning till vardagsrummet ligger lägenhetens kök som med sina generösa arbetsytor och fräscha ytskikt möjliggör matlagning på hög nivå. Precis bredvid köket finner man ett praktiskt sovrum med egen klädkammare där man med fördel stuvar undan allt som man inte behöver i vardagen. Sovrummet kan även användas som exempelvis ett kontor eller gästrum. Det andra sovrummet når man via vardagsrummet och där finns gott om förvaringsutrymme i form av garderober. Badrummet finns i anslutning till hallen och är fullt utrustat med allt man skulle kunna tänka sig behöva för att göra sig iordning för dagen med stil.

 • Hiss

Visar 1 - 25 av 39