Storängsvägen 50

Skebobruk, Norrtälje Se på karta

420 000 kr

Bostadstyp
Tomt
Upplåtelseform
Äganderätt
Tomtarea
2 793 m²
Antal besök
1 836
Dagar på Hemnet
3

Unikt tillfälle att förvärva en generös tomt i populära Skebobruk. Här ges möjlighet att bygga din egen sommardröm på en stor tomt om 2 793 kvm. Endast ca 250 meter från badvänliga sjön, Närdingen. Fiber finns framdraget i området. Tomten ligger inom detaljplanerat område som medger byggyta på 80 kvm huvudhus.
Här bor du i ett vackert landskap med närhet till den fridfulla sjön med ett fint solläge på tomten. En rogivande naturtomt med hörnläge som gränsar mot skogsparti.

I området finns det ett mysigt café som har helgöppet, ca. 1 km från fastigheten, ett bryggeri, en gård där man kan köpa lokalproducerat kött och en fin herrgård som är värd ett besök på sommaren.
Från Stockholm är det ca. 1,10 minuter med bil och bussar går direkt från Danderyds sjukhus och stannar ca. 1 km från huset. Vid frågor gällande tillstånd kontaktas Norrtälje kommun, 0176 - 710 00.

Kom och känn lugnet på Storängsvägen 50 och skapa ditt framtida sommarparadis samtidigt som du njuter av natur, fågelkvitter och ostörda bad. Året 2021 är kanske året du förverkligar husdrömmen?

Läs mer hos mäklaren
Magnusson Mäkleri Norrtälje AB