Skintaby 13:6

Skintaby, Halmstads kommun Se på karta

2 000 000 kr

Bostadstyp
Tomt
Upplåtelseform
Äganderätt
Tomtarea
7 000 m²

Nu ges möjligheten att förvärva tomtmark belägen nära havet i populära Skintaby, strax norr om Harplinge och Halmstad. Tomt för nybyggnation, vilken är avstyckad med positivt förhandsbesked om bygglov, utbjudes härmed till försäljning. Tomten erbjuder ett privat, vackert och lantligt läge med fin utsikt över det varierande jordbrukslandskapet.

Tomten (Skintaby 13:6) är generöst tilltagen med en areal om 7 000 kvadratmeter. Förhandsbeskedet ger förutsättningar för uppförande av fristående enbostadshus (en våning med inredd vind) med byggnadsarea ca 250 kvm. Försäljningen är ett utomordentligt tillfälle för att förverkliga Era husdrömmar om att bygga, bo och leva i en naturskön och avkopplande miljö. Välj själv prefabricerat hus eller lösvirkeshus. Möjligheter finns även att bygga upp en mindre hästgård.

Välkommen att kontakta undertecknad fastighetsmäklare, telefon 035-370 00 och e-post [email protected]

OBS!
-Den västra tomten (Skintaby 13:5) är såld.
-Möjlighet kan finnas att avstycka annan tomt inom säljarens lantbruksfastighet Skintaby 13:2 i skogsområdet strax söder om Skintaby 13:5 och 13:6 (två tomter om ca 2 250 kvm/styck längst i söder är sålda). Tomtstorlek och pris enligt överenskommelse. Vänligen kontakta undertecknad fastighetsmäklare för ytterligare information.

Läs mer hos mäklaren
Areal i Sverige AB

Kontakta mäklaren

Daniel Nordin

Areal i Sverige AB