Tomt i Södra Dalarna!

Smedjebacken Se på karta

175 000 kr

Bostadstyp
Tomt
Upplåtelseform
Äganderätt
Tomtarea
1 295 m²

Byggklar tomt med betalda anslutningsavgifter gällande kommunalt vatten och avlopp. Framdragen el till tomtgräns dock ej erlagt anslutningsavgift (anslutningsavgift ca 27 000 kr) i ett naturskönt villaområde i Björsjö.

Björsjö är en liten by i Smedjebackens kommun, ca 2,5 timmes (20 mil) bilresa från Stockholm med närhet till populärt naturliv så som bl.a naturreservatet Malingsbo-kloten med sin vackra och orörda natur är den klassad som Sveriges sydligaste vildmark.

Naturreservatet är välskött och bjuder till fint friluftsliv med bl.a kanot, cykel, vandringsleder, guidad bäver & älgsafari. Det finns gott om fina rastställen med vindskydd och eldplatser. I omgivningarna finns fina fiskevatten, badplatser och gott om både svamp och bärskogar.

Är du sugen på en dagutflykt? ca 40 min (ca 45 km) med bil nås Romme Alpin där det erbjuds fin skidåkning under vintrarna via deras i nuläget 33 nedfarter. Det är gott om både fik och matställen.

För de golfintresserade ligger Hagge Golfklubb ca 15 km från tomten och Fagersta Golfklubb ca 35 km från tomten.

Både Ludvika och Smedjebacken ligger ca 15-20 km från Björsjö, där finns de bekvämligheter man behöver så som allmän kommunikation och handel.

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ludvika