Vikenvägen 22D

Solvik, Eskilstuna kommun Se på karta

1 595 000 kr

Bostadstyp
Tomt
Upplåtelseform
Äganderätt
Tomtarea
1 510 m²

Nu finns det möjlighet att förvärva denna tomt om 1510 kvm i populära Solvik med närhet till vattnet! Här kan du bygga ditt drömhus från valfri husleverantör eller bygga själv. Grovplanering för färdig platta är utförd. Kommunalt VA och fiber finns i området och debiteras av köparen. När du bygger nytt hus är du fri från fastighetskatt de första 15 åren.

Tomten är utanför detaljplan vilket ger möjlighet till en mer flexibel byggrätt där du får chansen att bygga just ditt drömhus. Tomterna i närliggande detaljplan är väldigt generösa och erbjuder en byggrätt på 150 kvm för huvudbyggnad (bottenplan) med en taknockshöjd på 8 meter samt två komplementbyggnader på 60kvm+30kvm. Detta kan man ha som indikation för byggrätt för denna tomt men med en flexibilitet.

Här i Solvik har du bara några minuters bilresa till Torshälla där du finner både mataffärer, restauranger och golfklubb. Solvik är ett idealt område för den som vill bo lantligt med närhet till centrum. Endast ett fåtal nära grannar och 15 minuters bilresa in till Eskilstuna centrum. Solvik är ett växande och expanderande område där fler och fler permanentboenden byggs i dagsläget. Härifrån finns det även närhet till Mälaren som bjuder in för ett svalkande dopp eller en båtutflykt på sommaren. Varmt välkommen att göra en intresseanmälan för mer info!

Läs mer hos mäklaren
Fastighetsbyrån Eskilstuna

Kontakta mäklaren

Emma Skoog

Fastighetsbyrån Eskilstuna
Mäklare Emma Skoog, Fastighetsbyrån Eskilstuna
0701090294
Här kommer budgivning med BankID att erbjudas