Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Emma Skoog

Emma Skoog

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Stenkvistavägen 1, Söder, Eskilstuna kommun

Stenkvistavägen 1

Lägenhet
Söder, Eskilstuna kommun
Fastighetsbyrån Eskilstuna
1 595 000 kr
71,5 m²
3 rum
vån 1/9
3 601 kr/mån
22 308 kr/m²

Välkommen till Stenkvistavägen 1 och denna välplanerade trerummare i populära Brf Stenbocken! Endast en halvtrappa upp nås denna fina bostad med egenskaper som inglasad balkong, fint slipat fiskbensparkettgolv och två rymliga sovrum. Köket går i äldre stil med charmiga 50-talsluckor i målad färg. Badrummet är stambytt och är utrustat med tvättmaskin som ingår i köpet. Bredband ingår i den redan låga avgiften vilket gör detta till ett mycket ekonomiskt boende. Välskött förening med de stora renoveringarna bakom sig såsom stam- fönster- och takbyte samt nya fina hissar. Gemensam tvättstuga, gym och övernattningslägenhet finns att tillgå. Stenkvistavägen är beläget alldeles intill Eskilstunaån där du kan njuta av promenader, bad, grillning, fiske, bollspel eller utegym. Vidare nås Vilsta friluftsområde med möjlighet till alla tänkbara friluftsaktiviteter. Gångavstånd till centrum och busshållplats i området. Varmt välkommen på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Sveavägen 23B, Tunafors, Eskilstuna kommun

Sveavägen 23B

Lägenhet
Tunafors, Eskilstuna kommun
Fastighetsbyrån Eskilstuna
765 000 kr
62 m²
2 rum
vån 3/3
4 664 kr/mån
12 339 kr/m²

Välkommen till ett trivsamt 55+ boende! Här erbjuds en välplanerad bostad som sträcker sig över 62 kvm. Lägenheten är utrustad med ett fint, ljust kök med bra förvaringsytor och en trivsam planlösning som ger en öppen yta mot matdel och vardagsrum. Det stora sovrummet har väl tilltagna garderober som rymmer mycket förvaring. Från köket nås en härlig balkong med fint solläge nästan hela dagen. Bostaden är belägen med bekvämligt avstånd till fina promenadstråk, Sveaplan, Mälarsjukhuset, gym, apotek, restauranger, bussförbindelser och naturen. På Sveavägen 23 bor du i en stabil förening med naturen som granne. Föreningen tillhandahåller dessutom flera gemensamma utrymmen som bibliotek, motionsrum, hobbyrum mm. Ledig parkeringsplats finns att hyra för 175 kr/månaden eller 350 kr/månaden med el. Varmt välkommen på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Sveavägen 5C, Sveaplan, Eskilstuna kommun
  • Mån 1 apr kl 11:30
Sveavägen 5C, Sveaplan, Eskilstuna kommun, bild 2
Sveavägen 5C, Sveaplan, Eskilstuna kommun, bild 3

Sveavägen 5C

Lägenhet
Sveaplan, Eskilstuna kommun
Fastighetsbyrån Eskilstuna
640 000 kr
28,5 m²
1 rum
vån 2/3
2 603 kr/mån
22 456 kr/m²

Här presenteras en väldisponerad etta om 28,5 kvm i mycket fint skick! Bostaden har genomgått en större renovering under 2023 med nytt stilrent kök, nytt genomgående parkettgolv, målade ytskikt mm. El-renoverad med nytt elskåp, jordfelsbrytare, kontakter, brytare och spottar. Badrum med ny inredning och tvättmaskin. Gott om förvaring i hall samt rymlig, praktiskt nyinredd klädkammare. Bostaden har genomgående stilrena val i behagliga kulörer. Här bor du med öppen och social planlösning mellan kök och vardagsrum, vilket ger goda sällskapsytor. I allrummet – med dess generösa takhöjd och storlek, finns plats för både soffa, matgrupp, säng och förvaring. I den attraktiva BRF föreningen erbjuds gemensamhetsytor med relaxavdelning, bastu, träningslokal/gym samt en övernattningslägenhet. Värme, vatten, kabel-TV, bredband och bostadsrättstillägg ingår i avgiften. Solpaneler finns som ger låg energikostnad. På Sveavägen bor du med närhet till de mesta! Gym, matbutik och apotek hittar du runt hörnet vid Sveaplan. En kortare promenad tar dig till centrum, tågstation, Mälardalens Universitet och sjukhus. Busshållplats finns vid Sveaplan. Lägenheten är perfekt för dig/er som letar efter ett första boende eller kanske en övernattningslägenhet? Hjärtligt välkommen att göra en intresseanmälan för visning!

  • Premium
Sveavägen 10A, Sveaplan, Eskilstuna kommun
  • Sön 31 mar kl 14:15
Sveavägen 10A, Sveaplan, Eskilstuna kommun, bild 2
Sveavägen 10A, Sveaplan, Eskilstuna kommun, bild 3

Sveavägen 10A

Lägenhet
Sveaplan, Eskilstuna kommun
Fastighetsbyrån Eskilstuna
895 000 kr
45,5 m²
2 rum
vån 2/3
2 998 kr/mån
19 670 kr/m²

Nu saluförs en välplanerad tvåa om 45,5 kvm på Sveavägen 10B! Bostaden erbjuder ett mindre kök med fina luckor i trä och vitvaror i rostfritt utförande. Helkaklat duschrum, sovrum med plats för dubbelsäng samt ett rymligt vardagsrum med parkettgolv. Från vardagsrummet nås även en härlig inglasad balkong. Balkongen är väl tilltagen och ger gott om plats för utemöbler och kan användas långt in på hösten. På Sveavägen bor du med närhet till de mesta! Matbutik och gym hittar du runt hörnet vid Sveaplan samt en kortare promenad till tågstationen, centrum och Mälardalens Universitet. I den populära föreningen ingår även TV och bredband i avgiften! Föreningen tillhandahåller även två förråd som hör till lägenheten. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
Berga Mon , Stora Sundby, Eskilstuna kommun

Berga Mon

Villa
Stora Sundby, Eskilstuna kommun
Fastighetsbyrån Eskilstuna
1 895 000 kr
220 + 20 m²
8 rum
1 317 m² tomt

Välkommen till detta omsorgsfullt underhållna enfamiljshus som nu finns till försäljning i det eftertraktade området Stora Sundby. Med en tomtarea på 1 317 kvm och en generös boarea om 220 kvm, fördelat på 8 rum och kök erbjuder detta hem en perfekt kombination av utrymme, komfort och stil. Ett rymling kök välutrustat med spishäll, inbyggd diskmaskin, mikrovågsugn, ugn, kyl/frys och en fullt fungerande vedspis som idag används för matlagning. Vardagsrummet försedd med en kakelugn för extra atmosfär, två sovrum båda utrustade med egna kakelugnar. På övervåningen finns ett stort allrum med en utgång till bostadens balkong. Utöver detta finns även ett uterum och vidare till en rymlig altan som inkluderar en inbyggd pool. Stora Sundby är ett charmigt samhälle endast 25 minuters bilfärd från Eskilstuna. Här erbjuds bekvämligheter som skola för årskurs F-6, en ICA-butik, bensinstation och pizzeria. Bara en kort promenad bort ligger det imponerande Stora Sundby Slott perfekt för kulturella upplevelser.

Majvägen 4, Ekeby / Flacksta, Eskilstuna kommun
  • Mån 1 apr kl 12:30

Majvägen 4

Villa
Ekeby / Flacksta, Eskilstuna kommun
Fastighetsbyrån Eskilstuna
2 195 000 kr
130 + 40 m²
5 rum
1 005 m² tomt

Denna trivsamma villa om 130 + 40 kvm är belägen i det populära området Ekeby/Flacksta på en lugn återvändsgata. Huset har en välplanerad planlösning med tre rymliga sovrum, varav ett på entréplan. Köket och vardagsrummet har en luftig känsla och är delvis öppet mot matplatsen, vilket skapar en trevlig atmosfär för umgänge och matlagning. I vardagsrummet finns en charmig kakelugn centrerad i rummet. På övre plan finns två rymliga sovrum, ett allrum och ett mindre badrum. Huset är ljust och genomgående modernt med fina materialval och detaljer. Källaren används idag som förrådsutrymmen, pannrum samt garage. Utanför huset finns en trevlig trädgård med äppelträd och möjlighet till soliga stunder och trädgårdsarbete. Här finns även plats för lek och avkoppling för både stora och små. Från vardagsrummet nås även en trevlig altan med härligt solläge. Varmt välkommen på visning!

  • Plus
Heljestrandsgatan 24D, Norr, Eskilstuna kommun
  • Sön 31 mar kl 13:00
Heljestrandsgatan 24D, Norr, Eskilstuna kommun, bild 2
Heljestrandsgatan 24D, Norr, Eskilstuna kommun, bild 3

Heljestrandsgatan 24D

Lägenhet
Norr, Eskilstuna kommun
Fastighetsbyrån Eskilstuna
995 000 kr
52 m²
2 rum
vån 2/2
3 328 kr/mån
19 135 kr/m²

Denna ljusa tvårummare på Norr i Eskilstuna är en perfekt plats att kalla hem. Med sina 52 kvadratmeter erbjuder den en öppen och inbjudande atmosfär. Bostaden är smakfullt inredd i ljusa, neutrala färgval som ger ett fräscht intryck. Lägenheten har stilrent genomgående laminatgolv och målade väggar. Det praktiska arbetsköket har gott om förvaringsutrymme och rymmer även plats för matbord intill fönstret, vilket skapar en trevlig plats för måltider med naturligt ljusinsläpp. Sovrummet är mysigt och erbjuder gott om plats för en dubbelsäng samt förvaring. Bostaden passar perfekt för den som söker en prisvärd tvåa i en stabil förening i Eskilstuna. Här kan du även parkera gratis på föreningens grusade gård i mån av plats. Till bostaden hör även ett vindsförråd och en matkällare. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
Vasavägen 10A, Söder, Eskilstuna kommun

Vasavägen 10A

Lägenhet
Söder, Eskilstuna kommun
Fastighetsbyrån Eskilstuna
1 995 000 kr
106 m²
5 rum
vån 1/2
5 712 kr/mån
18 821 kr/m²

Denna unika bostad på härliga Söder är en dröm för den som söker en stor och karaktärsfull bostad. Med hela 106 kvm fördelade över 5 rum och kök, finns det gott om plats för både umgänge och avskildhet. Genomgångsrummen ger en härlig rymd och de fantastiska slipade trägolven ger bostaden en tidlös charm. Det öppna och sociala vardagsrummet och köket är perfekta för middagar och sammankomster med vänner och familj. Den höga takhöjden ger en luftig känsla och skapar en härlig atmosfär i bostaden. De 4 sovrummen erbjuder gott om utrymme och passar perfekt för den stora familjen eller för den som vill ha extra rum att använda som kontor eller hobbyrum. Här kan man nyttja föreningens fina innergård med grill och utemöbler, Parkeringsplats finns att hyra på gården som nås via en lås grind. God tillgång till både vind och källarförråd. Området Söder i Eskilstuna erbjuder mysiga kvarter blandat med hus och lägenheter. Här bor du med närhet till det mesta. Endast en kortare promenad till centrum och centralstationen och även mataffär. Förskola, lekpark och pizzeria finns bara runt hörnet. Varmt välkommen med din visningsanmälan!

Tomtebogatan 14B, Måsta, Eskilstuna kommun

Tomtebogatan 14B

Lägenhet
Måsta, Eskilstuna kommun
Fastighetsbyrån Eskilstuna
1 425 000 kr
78 m²
3 rum
vån 2/3
4 659 kr/mån
18 269 kr/m²

I den populära föreningen Slagtäppan finner ni denna välplanerade och mycket välvårdade 3:a om 78 kvm! Här finner man genomgående fina renoverade ytskikt och en väl tilltagen inglasad balkong. Lägenheten erbjuder två rymliga sovrum och ett generöst vardagsrum med plats för både soffgrupp och matgrupp om så önskas. Stilrent kök med plats för köksbord samt ett helkaklat fräscht duschrum med tvättmaskin. Här är det bara att flytta in och börja trivas! I närområdet finner man en fantastisk innergård med lekplatser, naturområden, restaurang, matbutiker och bussförbindelser. Slagtäppan är en mycket omtyckt förening med bra ekonomi där både parkeringsplats, bredband, värme, vatten och kabel-tv ingår i avgiften. Varmt välkommen på visning!

  • Plus
  • Balkong
Torshällavägen 5C, Norr, Eskilstuna kommun

Torshällavägen 5C

Lägenhet
Norr, Eskilstuna kommun
Fastighetsbyrån Eskilstuna
1 050 000 kr
55 m²
2 rum
vån 3/3
3 150 kr/mån
19 091 kr/m²

Topprenoverad lägenhet på Norr! Högst upp i huset finner man denna fina lägenhet som präglas av genomgående mörkt golv, renoverade ytskikt och ett modernt kök. Bostaden fördelas över 55 kvm med 2 rum och kök. Här har man balkongläge i sydväst med sol större delen av dagen. Dessutom har lägenheten ett rymligt vardagsrum med stilrena vita väggar, helkaklat duschrum samt sovrum med plats för dubbelsäng. En lägenhet där du bara kan flytta in och börja trivas! På Torshällavägen bor du på expanderande Norr precis intill Munktellområdet där man finner allt från gym, restauranger och mataffär. Med bara 10 minuters promenad når man även centrum och Mälardalens Universitet. Varmt välkommen att göra en intresseanmälan för att veta mer!

  • Plus
  • Balkong
Piongatan 10, Torshälla, Eskilstuna kommun

Piongatan 10

Villa
Torshälla, Eskilstuna kommun
Fastighetsbyrån Eskilstuna
3 995 000 kr
115 + 101 m²
5 rum
720 m² tomt

Varmt välkommen till Piongatan 10 och denna enplansvilla med källare om totalt 216 kvm fördelat på 115 + 101 kvm i omåttligt populära Torshälla. Belägen på återvändsgata inne på Piongatan finner vi en välvårdad villa med ett vidbyggt garage. Här finner vi ett boende som passar den som verkligen bryr sig om ett hus i ett väldigt gott skick med många av de stora renoveringarna utförda. Ni kan läsa om de stora renoveringarnas årtal i det bifogade besiktningsprotokollet. Utvändigt erbjuds ett vidbyggt garage med plats för en bil, en stor altan med ett inglasad uterum och ett spabad, grillplats, en förrådsbod, en stor gräsmatta som sträcker sig runt huset och en stor uppfart med plats för flertalet bilar. Fastigheten ligger i ett väldigt lugnt område långt in på återvändsgatan med närhet till allt det Torshälla har att erbjuda. Väl inne på entréplan finner vi två stycken sovrum, ett stort renoverad badrum med utgång till altanen och spabadet, gästtoalett, en matsal som tidigare används som sovrum, ett förråd, ett kontor, ett stort kök med en köksö som fungerar utmärkt som matplats och till sist ett vardagsrum med en insatskamin. Tar vi oss vidare ner till källarplanet möts vi av en stor gillestuga som i dagsläget används som ett TV-rum, vidare in i källarplanet finner vi ett till sovrum, två verkstadsdelar, förråd, vinkällare, bastu med separat dusch, ett pannrum/torkrum/gym och en tvättstuga. En friköpt tomt om 720 kvm. Här finns det gott om plats för att anlägga en pool och/eller skapa blomsterrika rabatter och trädgårdsland för den som önskar. Det finns 2st utgångar till altanen som leder ut till baksidan av fastigheten var av den ena är utgång från vardagsrummet via det inglasade uterummet och den andra från badrummet. Populära Torshälla är ett område som attraherar såväl seniorer som yngre par och barnfamiljer. Beläget omkring 7 km norr om centrala Eskilstuna, erbjuds blandad bebyggelse med både småhuskvarter och flerbostadshus. För många boende utgör Torshälla sitt eget, separata samhälle. På Piongatan bor ni med närheten till det mesta. I Torshälla finns skola, matbutik m.m. Här bor ni med en kort biltur från både Eskilstuna centrum och TunaPark köpcentrum. I närheten ligger även Västerleden med bensinmack, bygghandel, gym, butiker och flertalet snabbmatresturanger. Bostaden är besiktigad. Besiktningsprotokoll finner ni under fliken dokument. Varmt välkommen att anmäla ditt intresse så att du inte missar eventuella förhandsvisningar!

  • Uteplats
Intagsgatan 18C, Djurgården, Eskilstuna kommun

Intagsgatan 18C

Lägenhet
Djurgården, Eskilstuna kommun
Fastighetsbyrån Eskilstuna
475 000 kr
28 m²
1 rum
vån 2/3
1 772 kr/mån
16 964 kr/m²

Välkommen till denna charmiga etta med stilrena ytskikt och trivsam liten balkong! Belägen på första våningen, erbjuder denna bostad en enkel och bekväm livsstil för den som söker det. Med generöst ljusinsläpp och ett smart planerat rum ger denna lägenhet plats för en rymlig soffgrupp och en bekväm säng samt möjligheten till en mindre matplats. Väggarna är fint målade i en vacker sandfärgad kulör som ger hela rummet ett ljust och luftigt intryck. Duschrumsytorna är helkaklade i en modern stil som ger badrummet en lyxigare känsla. Dennalägenhet är perfekt för den som söker sitt första boende eller behöver en smidig övernattningslägenhet som är bekväm och lättskött. Möjlighet till snabbt tillträde! Varmt välkommen på visning!

  • Plus
  • Balkong
Höjdenvägen 28, Skogstorp, Eskilstuna kommun
Höjdenvägen 28, Skogstorp, Eskilstuna kommun, bild 2
Höjdenvägen 28, Skogstorp, Eskilstuna kommun, bild 3

Höjdenvägen 28

Tomt
Skogstorp, Eskilstuna kommun
Fastighetsbyrån Eskilstuna
1 195 000 kr
3 663 m² tomt

Välkommen till Höjdenvägen 28 i omtyckta Skogstorp! Nu saluförs denna tomt om hela 3664 kvm som har en fantastiskt utsikt över ån. Här finns gott om utrymme för att bygga sitt drömboende precis efter tycke och smak.Tomten är omringad av natur och skog och ger en härlig känsla av lugn och ro samt belägen sist på en återvändsgata. Det är en idealisk plats för de som söker den perfekta kombinationen av naturen och närheten in till centrum. Nybyggda hus är undantagna från fastighetsavgift de första 15 åren. Kostnader för bl.a. enskilt VA tillkommer. I Skogstorp bor du i ett familjärt bostadsområde med bra bussförbindelser och cykelbana till centrum. Perfekt för barnfamiljen då inte långt härifrån finns även skogstorpsskolan från förskola till årskurs 9. Varmt välkommen med din intresseanmälan.

  • Premium
Fristadsgatan 4D, Årby, Eskilstuna kommun

Fristadsgatan 4D

Lägenhet
Årby, Eskilstuna kommun
Fastighetsbyrån Eskilstuna
750 000 kr
60,4 m²
2 rum
vån 2/3
2 905 kr/mån
12 417 kr/m²

Välkommen till en ljus tvåa med en bra planlösning. Trevlig hall med gott om förvaringsutrymmen i form av garderober och en klädkammare. Helkaklat badrum i fina färgval med plats för tvättmaskin. Ljust och modernt kök med plats för matgrupp. Bostaden erbjuder ett rymligt vardagsrum med utgång till den inglasade balkongen som ligger på västerläge. I vardagsrummet finns det utrymme för både soffgrupp, TV-möbler såsom matgrupp. Vidare så erbjuder bostaden ett rymligt sovrum med en garderob. Här bor man i en välskött bostadsrättsförening med en bra ekonomi. Här kan du både nyttja en gemensam tvättstuga och bastu. Här bor du i gångavstånd till en vårdcentral, livsmedelsbutik och en skola som erbjuder årskurser F-9. I närområdet finns det en idrottsplats och friluftsområde med flera motionsspår. Här har man en bra anslutning till allmän kommunikation i form av stadsbussar. Med få minuters färdsresa når du Eskilstunas stadskärna och Mälardalens högskola. ¨ Varmt välkommen att boka in dig på visning!

  • Balkong
Tunavallsgränden 2, Tunavallen, Eskilstuna kommun

Tunavallsgränden 2

Lägenhet
Tunavallen, Eskilstuna kommun
Fastighetsbyrån Eskilstuna
1 950 000 kr
93 m²
3 rum
vån 3/16
4 863 kr/mån
20 968 kr/m²

Nu har du chans att förvärva en unik lägenhet i de populära tornhusen vid Tunavallen! Här bor man i en trivsam och öppen planlösning med moderna materialval. Den stora inglasade balkongen ger en inbjudan till nästintill första parkett till fotbollsplanen. Stilrent och modernt kök med charmiga vitrinskåpsluckor. Genomgående ekparkettgolv som slipades 2023 och målade väggar i vitt utförande. Bostaden har även två sovrum varav ett är större med bra förvaringsmöjligheter. Helkaklat badrum med kombinerad tvättmaskin/torktumlare. För den som tycker om natur och friluftsliv ligger Kronskogen med sina trevliga promenadstråk bara ett stenkast bort. Här bor man även nära tågstationen, centrum och en kort biltur från Tunapark. Varmt välkommen på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Östra Åsgatan 8A, Nyfors, Eskilstuna kommun

Östra Åsgatan 8A

Lägenhet
Nyfors, Eskilstuna kommun
Fastighetsbyrån Eskilstuna
630 000 kr
30 m²
1 rum
vån 1
1 687 kr/mån
21 000 kr/m²

Välkommen till Östra Åsgatan 8A, för dig som söker en mindre lägenhet med bra pendlarläge eller med närhet till universitetet. Den välplanerade planlösningen erbjuder ett stort rum med fint ljusinsläpp med plats för både soffgrupp, matgrupp och sängplats. Bostaden har även ett mindre kök samt ett fräscht duschrum. Genomgående vita målade väggar och fina ytskikt. På Östra Åsgatan bor du nära Eskilstuna centrum med allt vad det har att erbjuda. Även Mälardalens Universitet ligger inom kort gångavstånd. På Östra Åsgatan bor du i en mycket stabil förening med låg belåningsgrad. I den låga avgiften ingår dessutom bredband. Varmt välkommen på visning!

  • Hiss
Holmtorpsvägen 8, Mälarbaden, Eskilstuna kommun

Holmtorpsvägen 8

Villa
Mälarbaden, Eskilstuna kommun
Fastighetsbyrån Eskilstuna
4 495 000 kr
155 m²
6 rum
2 599 m² tomt

Varmt välkommen till Holmtorpsvägen 8 i hjärtat av Mälarbaden! Nu har vi äntligen fått den stora äran att presentera en enplansvilla med dubbelgarage och pool i hjärtat av ett av Eskilstunas mest eftertraktade områden. Med ca 600 m till badplats och ca 250 m till golfbanan ligger denna fantastiska fastighet med en tomt areal om hela 2 599 kvm. Fastigheten erbjuder en rymlig enplansvilla om 155 kvm som under åren har byggs ihop med det gamla garaget. Vid tomtens entré finner vi därför idag ett stort, isolerat och uppvärmt dubbelgarage med en laddbox. På tomtens baksida hittar vi poolområdet som är smart inhägnat för att ni skall kunna slappna av under tiden som barnen hoppar i och ur den härliga poolen som mäter 6,1 x 3,6 m. Väl inne i huset möts vi av en stor hall som knyter samman huset. Från hallen nås det rymliga köket som erbjuder en stor matgrupp, vardagsrummet som är smart uppdelat i två delar samt korridoren som leder ner till tre av sovrummen, toaletten och ett badrum. Tar vi istället groventrén eller går via köket når vi tvättstugan, groventrén och de resterande två sovrummen. Här finns även ett större förråd. Till huset finns även ett larm som styrs via app och centralen vid groventrén. Den här villan ger verkligen utrymme för den större familjen som verkligen lägger läget i största fokus. Placeringen på Holmtorpsvägen ger er ett lugn med den idylliska grönskan som omringar tomten. Från tomten får vi även en glimt av Mälaren året om. För den golfintresserade kan vi även meddela att det endast är en promenad på mindre än 250 m till tee på hål 4 på den omtalade Mälarbadens golfbana som även erbjuder en fin restaurang där lunch och middagar kan avnjutas med utsikt ut över vattnet. Golfklubben har även en ny Padelbana! Varmt välkommen att anmäla ert intresse för att inte missa chansen att få förvärva denna fantastiska fastighet!

  • Uteplats
Grönfinkvägen 40, Borsökna, Eskilstuna kommun

Grönfinkvägen 40

Villa
Borsökna, Eskilstuna kommun
Fastighetsbyrån Eskilstuna
2 495 000 kr
80 m²
4 rum
1 208 m² tomt

Varmt välkomna till Borsökna och Grönfinkvägen 40! Nu har ni chansen att förvärva detta trivsamma enplanshus som är belägen på en familjevänlig gata med knappt någon insyn. I villan välkomnas man av en inbjudande hall utrustat med klinkergolv. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum ger stora sociala ytor. Ljust och funktionellt kök med goda förvaringsutrymmen och plats för matgrupp. Vidare finner man ett trivsamt vardagsrum som har stora fönsterpartier vilket ger ett fantastiskt ljusinsläpp. Vardagsrummet har dessutom en fungerande braskamin som är den optimala mysfaktorn. Genom vardagsrummet tar man sig ut till en rymlig altan under tak. I huset har man byggt till bastu och spaavdelning. Med tre sovrum intill varandra är detta hus perfekt för en barnfamilj. Huset har luftvärmepump, braskamin och fiber indraget. Här har man flera parkeringsplatser, en fristående vedeldad bastu och en gäststuga. Gäststugan har uppvärmning och internet. Här bor man i ett tryggt område och har ett bekvämt avstånd till kollektivtrafik. I närområdet finner man grönområden, Borsökna sjön och skolor. Varmt välkommen att boka in dig på visning!

  • Uteplats
Dalhagsvägen 1, Närsjö, Eskilstuna kommun
Dalhagsvägen 1, Närsjö, Eskilstuna kommun, bild 2
Dalhagsvägen 1, Närsjö, Eskilstuna kommun, bild 3

Dalhagsvägen 1

Fritidshus
Närsjö, Eskilstuna kommun
Fastighetsbyrån Eskilstuna
850 000 kr
32 m²
4 rum
1 148 m² tomt

I Närsjö finner man denna trivsamma sommarstuga som bjuder på en härlig atmosfär. Stugan erbjuder ett mindre kök med vedspis, ett inbjudande vardagsrum med fungerande öppen spis samt tre mindre sovrum. Från vardagsrummet nås även en härlig altan i söderläge med markis. För dig som önskar extra utrymme för sovgäster finns dessutom en gäststuga på tomten samt verktygsbod och utedass. Tomten sträcker sig över 1148 kvm och ligger belägen på hörnet med lätt tillgänglighet för bilplats. Stugan är perfekt för dig som söker en traditionell sommarupplevelse i populärt område eller för dig som planerar att bygga permanentboende på sikt. Kommunalt VA planeras att dras in under 2024 och bekostas av köparen. Det finns även möjlighet att dra in fiber om så önskas. I dagsläget finns endast sommarvatten från cirka april-oktober. Närsjö är ett mycket populärt och trivsamt område blandat med fritidshus och permanentboende. I närheten finns även badplats. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
Norrgärdesgatan 12, Norra Munktellstaden, Eskilstuna kommun

Norrgärdesgatan 12

Lägenhet
Norra Munktellstaden, Eskilstuna kommun
Fastighetsbyrån Eskilstuna
1 735 000 kr
50 m²
2 rum
vån 0/8
3 107 kr/mån
34 700 kr/m²

Välkommen till denna fantastiska bostad som erbjuder en unik kombination av modern interiör och praktiskt boende. Med imponerande takhöjd på hela 3,5 meter, genomgående parkettgolv och generösa fönsterpartier, är detta lägenheten som du har drömt om. När du kliver in i bostaden möts du av en öppen planlösning mellan köket och vardagsrummet, vilket skapar en luftig och inbjudande atmosfär. Köket är utrustat med moderna rostfria vitvaror som inte bara är eleganta utan också praktiska. Här finns också gott om förvaringsutrymmen så att du kan organisera dina köksredskap och livsmedel på ett smidigt sätt. Bostaden har en trivsam uteplats med goda utrymmen för möblemang. Vidare finner man ett helkaklat badrum som även har en egen tvättavdelning. Det stilrena badrummet har takdusch, golvvärme och förvaringsutrymmen. I anslutning till vardagsrummet har man även en rymlig och elegant klädkammare. Parkering kan hyras precis intill huset och garageplats finns att hyra i intilliggande fastighet. Varmt välkommen att boka in dig på visning!

  • Uteplats
  • Hiss
Intagsgatan 9A, Djurgården, Eskilstuna kommun

Intagsgatan 9A

Lägenhet
Djurgården, Eskilstuna kommun
Fastighetsbyrån Eskilstuna
1 595 000 kr
93 m²
3 rum
vån 1
5 188 kr/mån
17 151 kr/m²

En trappa upp på Intagsgatan 9A finner man denna charmiga och välplanerade trea om hela 93 kvm! Här får man detaljer som fint fiskbensparkettgolv, öppen spis och högt i tak. Lägenheten är genomgående smakfullt renoverat med helkaklat duschrum och renoverade ytskikt. Bostaden har i dagsläget två rymliga sovrum samt en ombyggd klädkammare med mysigt sovloft. Djurgårdsparken med vackra grönområden ligger endast ett stenkast från lägenheten. En kort promenad bort finns även Sveaplan med matbutik, gym och vårdcentral. Eskilstuna centrum finns cirka 10 minuters promenad bort. Varmt välkommen på visning!

  • Hiss
Norrgärdesgatan 12, Norr, Eskilstuna kommun

Norrgärdesgatan 12

Lägenhet
Norr, Eskilstuna kommun
Fastighetsbyrån Eskilstuna
1 975 000 kr
63 m²
3 rum
vån 4/7
4 102 kr/mån
31 349 kr/m²

Varmt välkomna till Norrgärdesgatan 12 och denna toppmoderna gaveltrea i BRF Gjuteriet. Uppförd år 2018, belägen i bästa solläge och utan direkt insyn finner vi lägenheten på våning 4 av 7 i det nyetablerade området Norra Munktellstaden. På expansiva och populära Norr ligger denna mycket välplanerade bostad där hela tre rum och arbetskök ryms på 63 väldisponerade kvadratmeter. Hela bostaden präglas av ljusa och fräscha ytskikt - vad sägs om lyxig, ljusbetsad tvåstavsparkett, generös takhöjd och rymlig balkong i ett av områdets bästa sollägen med sol under både dagen och kvällen! Helkaklat badrum med egen tvättavdelning inkl. tvättmaskin och torktumlare. Bostaden inrymmer dessutom två generösa klädkammare och självklart två stycken sovrum. Hiss finns direkt från markplan. Parkering kan hyras precis intill huset och garageplats finns att hyra i intilliggande fastighet. Varmt välkommen med din visningsanmälan!

  • Balkong
  • Hiss
Stenkvistavägen 3, Söder, Eskilstuna kommun

Stenkvistavägen 3

Lägenhet
Söder, Eskilstuna kommun
Fastighetsbyrån Eskilstuna
1 795 000 kr
70,5 m²
3 rum
vån 1/9
3 545 kr/mån
25 461 kr/m²

Välplanerad 3:a i Snopptorp! Välkommen till denna 3:a om ca 70 kvm med inglasad balkong i sydvästläge. Här möts man av en välkomnande hall som erbjuder förvaringsmöjligheter. Modernt kök från 2018, skänker bostaden en upplyftande atmosfär med ljus och matplats i burspråk. Parkettgolv i både kök och vardagsrum. Klinkergolv i hallen. Badrum stambytt 1999. Rymligt vardagsrum med sällskapsytor. Ifrån vardagsrummet nås den inglasade balkongen och härifrån har man utsikt mot bl.a. Eskilstuna-ån. Här bor man med närhet till det mesta av vad Eskilstuna har att erbjuda. Centrumkärnan, centralstationen och Mälardalens Högskola finns på promenadavstånd likaså Vilsta friluftsområde. I friluftsområdet finns motionsspår/skidbacke & badplats. Stabil förening. Hiss. Bl.a övernattningsrum, gym & bastu. Välkommen att göra en intresseanmälan!

  • Balkong
  • Hiss
Tomtebogatan 12C, Måsta, Eskilstuna kommun

Tomtebogatan 12C

Lägenhet
Måsta, Eskilstuna kommun
Fastighetsbyrån Eskilstuna
1 095 000 kr
47 m²
2 rum
vån 2/3
2 802 kr/mån
23 298 kr/m²

Nu finns en tvåa på Tomtebogatan i omtyckta Brf Slagtäppan till salu! Trevlig och renoverad bostadsrätt om 47 kvm boyta. Låg avgift där även p-plats, kabel-TV och bredband ingår. Helkaklat & stambytt duschrum med egen tvättutrustning, renoverat ljust kök med smart förvaring och nyare ytskikt till stor del. Perfekt som förstaboende, studentboende eller för den som bara vill bo smidigt & prisvärt. Lugnt område med bilfria innergårdar. Välskött och aktiv bostadsrättsförening med fina gemensamma ytor/anläggningar som bastu, övernattningsrum mm. Närhet till affär, populär glasskiosk, bra busskommunikationer och cykelvägar in till centrum. Kontakta mäklare för visning!

Kullersta 1:72, Kullersta, Eskilstuna kommun

Kullersta 1:72

Tomt
Kullersta, Eskilstuna kommun
Fastighetsbyrån Eskilstuna
1 350 000 kr
1 200 m² tomt

Nu finns det möjlighet att förvärva fina tomter i Kullersta! Nu saluförs 5 blivande tomter som alla ligger inom detaljplan med generös byggrätt. Tre av tomterna ligger endast cirka 90 meter från Mälaren med en fantastisk utsikt över vattnet. I dagsläget är tomterna inte avstyckade, säljaren står för avstyckningskostnader i samband med köpet. För avvikelse av mer än 20 % av tomtens storlek justeras priset. Nybyggda hus är undantagna från fastighetsavgift de första 15 åren. Det grävs nu Kommunalt VA i området till de nya tilltänkta tomterna. VA beräknas vara klart hösten 2023 och bekostas av köparen. Kullersta är en tätort i Eskilstuna kommun. Den omfattar bebyggelse i Vallby socken i och omkring ett antal sommarstugeområden utmed Mälarens strand med en ökande andel åretruntboenden. Kullersta sand är en badplats vid Mälarens största fjärd Blacken. Tomt 1 – cirka 1300 kvm med fantastiskt utsikt över Mälaren. Tomt 2 – cirka 1200 kvm med utsikt över Mälaren Tomt 3 – cirka 1800 kvm med utsikt över Mälaren Tomt 4 – cirka 1400 kvm Tomt 5 – cirka 1700 kvm Pris från 1350 000 till 1950 000 kr. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer info!

Visar 1 - 25 av 29