Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Emma Skoog

Emma Skoog

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Moängsvägen 21 och Hållsta 14:2, Hållsta, Eskilstuna kommun
  • Sön 4 aug kl 11:30
Moängsvägen 21 och Hållsta 14:2, Hållsta, Eskilstuna kommun, bild 2
Moängsvägen 21 och Hållsta 14:2, Hållsta, Eskilstuna kommun, bild 3

Moängsvägen 21 och Hållsta 14:2

Villa
Hållsta, Eskilstuna kommun
Fastighetsbyrån Eskilstuna
1 495 000 kr
110 + 85 m²
4 rum
1 332 m² tomt

Här har du möjligheten att ge din personliga touch till ett renoveringsobjekt i Hållsta. Bostaden består av kök, vardagsrum, 3 sovrum samt badrum, vilket ger en ideell storlek på 110 + 85 kvadratmeter. Vardagsrummet bjuder på en fin öppen spis som behöver sotas/besiktigas för att användas. Allt i huset är av äldre skick och behöver genomgå en renovering, även värmesystem och vattenledningar som är i bristfälligt skick. Värt att notera är att i priset ingår även tomten intill (Eskilstuna Hållsta 14:2) där du har flera möjligheter. Antingen sälja av tomten för sig, bygga nytt hus eller garage. Dessa möjligheter öppnar upp för alla sorts aktiviteter och funktioner, beroende på dina behov och önskemål. Här i Hållsta bor du i ett lugnt och barnvänligt område med promenadavstånd till skola F-6 och förskola. Cirka 10 minuter med bil når man TunaPark köpcentrum med både restauranger och shopping, ytterligare någon minut till med bil är man framme i Eskilstuna centrum. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
Skölkärrsvägen 4, Bälgviken, Eskilstuna kommun
Skölkärrsvägen 4, Bälgviken, Eskilstuna kommun, bild 2
Skölkärrsvägen 4, Bälgviken, Eskilstuna kommun, bild 3

Skölkärrsvägen 4

Villa
Bälgviken, Eskilstuna kommun
Fastighetsbyrån Eskilstuna
3 495 000 kr
192 + 102 m²
5 rum
2 969 m² tomt

Välkommen till detta charmiga enfamiljshus i eftertraktade Bälgviken, med privat brygga och sjötomt! Här kan du ta dig ett dopp under varma sommardagar eller helt enkelt njuta av en sen sommarkväll med denna härliga utsikt. Med söderläge på baksidan kan du njuta av solen hela dagen. Huset är omsorgsfullt planerat och erbjuder en yta om 192 kvadratmeter, fördelat över 5 rum och kök. Stora fönsterpartier pryder vardagsrummet och erbjuder en fantastisk utsikt över sjön. På fastighetens framsida finner man även en stor carport samt förråd. Bälgviken är idylliskt beläget i natursköna omgivningar. En båtplats finns inom bekvämt promenadavstånd, vilket ger möjlighet till härliga sjöutflykter. Hållsta med förskola ligger endast 10 minuters promenad bort, och Eskilstuna centrum nås på cirka 25 minuter, vilket ger både närhet till natur och stadsliv. Välkomna att höra av er för mer information.

  • Premium
Tunavägen 43, Ärla, Eskilstuna kommun

Tunavägen 43

Villa
Ärla, Eskilstuna kommun
Fastighetsbyrån Eskilstuna
2 195 000 kr
99 + 99 m²
4 rum
1 072 m² tomt

Perfekt familjevilla i omtyckta Ärla! Välplanerad bostad om 99 kvm, fördelat på 4 rum och kök, varav 3 sovrum. Huset erbjuder helt nyrenoverade ytskikt på hela entréplan från 2022/2023 med även nytt kök och helkaklat duschrum. Stilfulla materialval och genomgående enhetligt golv. Huset värms praktiskt via fjärrvärme och takbyte är gjort år 2010. Källarvåningen ger möjlighet till mycket förvaring men även möjlighet till extra sovrum. Det här är ett perfekt boende för hela familjen, beläget i lugnt villakvarter, där barnen kan leka fritt. Ärla är ett gemytligt samhälle beläget inom 15 minuters bilfärd från Eskilstuna centrum. Här finns skola F-6, mataffär med systembolagsombud och restaurang/pizzeria. E20 nås på bekvämt avstånd för dig som pendlar. Varmt välkommen att göra en intresseanmälan för att veta mer!

  • Plus
Intagsgatan 18C, Djurgården, Eskilstuna kommun
Intagsgatan 18C, Djurgården, Eskilstuna kommun, bild 2
Intagsgatan 18C, Djurgården, Eskilstuna kommun, bild 3

Intagsgatan 18C

Lägenhet
Djurgården, Eskilstuna kommun
Fastighetsbyrån Eskilstuna
895 000 kr
56 m²
2 rum
vån 2/3
3 183 kr/mån
15 982 kr/m²

Välkommen till en ljus och stilren tvåa om 56 kvm intill Djurgårdsparken, med närhet till Lasarettsområdet och promenadavstånd till centrum. En genomgångslägenhet med stora fönster och en takhöjd på 2,70 m. Rymligt vardagsrum med plats för såväl soffgrupp som skrivbordshörna och med fönster in mot gården. Väggarna är fint målade i neutral kulör. Ljust kök med plats för matbord framför fönster med utsikt över parken. Stilrent kaklat badrum med inslag av natursten. Genomgående renoverade ytskikt med laminatgolv och målade väggar. Låg månadsavgift där värme, VA och basutbud av kabel-tv samt bredband igår. Fri parkering längs med Intagsgatan. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
Västeråsvägen 40B , Gredby, Eskilstuna kommun

Västeråsvägen 40B

Lägenhet
Gredby, Eskilstuna kommun
Fastighetsbyrån Eskilstuna
1 250 000 kr
53 m²
2 rum
vån 3/3
3 697 kr/mån
23 585 kr/m²

Välkommen till denna stilrena lägenhet på Västeråsvägen 40B! Belägen på tredje våningen, erbjuder denna 53 kvadratmeter stora pärla en perfekt kombination av bekvämlighet och stil. När du kliver in möts du av ljusa och moderna ytskikt som genast ger ett inbjudande intryck. Här är det bara att flytta in och börja trivas. Vardagsrummet är det självklara hjärtat i hemmet, med gott om plats för både umgänge och avkoppling. En stor fördel är den härliga inglasade balkongen som nås från vardagsrummet. Här kan du njuta av solen nästan hela dagen. Köket går i neutrala färgval och utformat för både funktion och estetik. Vidare erbjuder lägenheten ett rymligt sovrum med bra förvaringsmöjligheter samt ett fräscht stambytt duschrum. Med sin genomtänkta planlösning och moderna design är denna lägenhet ett perfekt val för den som söker en bekväm och trivsam bostad. På Västeråsvägen bor du på ett optimalt läge med närhet till Tunapark som erbjuder ett stort utbud av shopping och nöjen. Med en kort promenad når du både centrum och tunavallen, samt har Parken Zoo runt hörnet. Varmt välkommen på visning!

  • Plus
  • Balkong
Lundbladsvägen 9C, Sveaplan, Eskilstuna kommun
Lundbladsvägen 9C, Sveaplan, Eskilstuna kommun, bild 2
Lundbladsvägen 9C, Sveaplan, Eskilstuna kommun, bild 3

Lundbladsvägen 9C

Lägenhet
Sveaplan, Eskilstuna kommun
Fastighetsbyrån Eskilstuna
950 000 kr
46,5 m²
2 rum
vån 1/3
3 075 kr/mån
20 430 kr/m²

Välkommen till denna trivsamma tvårummare om 46 kvm på Lundbladsvägen! Höjdpunkten i denna charmiga bostad är utan tvekan den mysiga balkongen i söderläge, där du kan njuta av solen från morgon till kväll. Lägenheten erbjuder ljusa och fräscha nymålade ytskikt i både sovrum och vardagsrum. Det stilrena köket är nyligen uppdaterat med nymålade luckor, nya vitvaror och en elegant stenbänkskiva. Lägenheten passar perfekt som första bostad, med sin smarta planlösning och centrala läge i Eskilstuna. Här har du nära till stadens alla bekvämligheter med matbutik och gym bara runt hörnet. Föreningen är stabil och välskött med låg månadskostnad. Parkering finns att hyra av föreningen och både vindsförråd plus matkällare tillhör lägenheten.

  • Premium
  • Balkong
Heljestrandsgatan 24D, Norr, Eskilstuna kommun
Heljestrandsgatan 24D, Norr, Eskilstuna kommun, bild 2
Heljestrandsgatan 24D, Norr, Eskilstuna kommun, bild 3

Heljestrandsgatan 24D

Lägenhet
Norr, Eskilstuna kommun
Fastighetsbyrån Eskilstuna
795 000 kr
52 m²
2 rum
vån 2/2
3 328 kr/mån
15 288 kr/m²

Denna ljusa tvårummare på Norr i Eskilstuna är en perfekt plats att kalla hem. Med sina 52 kvadratmeter erbjuder den en öppen och inbjudande atmosfär. Bostaden är smakfullt inredd i ljusa, neutrala färgval som ger ett fräscht intryck. Lägenheten har stilrent genomgående laminatgolv och målade väggar. Det praktiska arbetsköket har gott om förvaringsutrymme och rymmer även plats för matbord intill fönstret, vilket skapar en trevlig plats för måltider med naturligt ljusinsläpp. Sovrummet är mysigt och erbjuder gott om plats för en dubbelsäng samt förvaring. Bostaden passar perfekt för den som söker en prisvärd tvåa i en stabil förening i Eskilstuna. Här kan du även parkera gratis på föreningens grusade gård i mån av plats. Till bostaden hör även ett vindsförråd och en matkällare. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
Carlavägen 7A, Sveaplan, Eskilstuna kommun
Carlavägen 7A, Sveaplan, Eskilstuna kommun, bild 2
Carlavägen 7A, Sveaplan, Eskilstuna kommun, bild 3

Carlavägen 7A

Lägenhet
Sveaplan, Eskilstuna kommun
Fastighetsbyrån Eskilstuna
1 125 000 kr
52 m²
2 rum
vån 2/3
3 929 kr/mån
21 635 kr/m²

Välkommen till denna ljusa och trivsamma tvåa om 52 kvm! Den öppna planlösningen ger ett luftigt intryck av bostaden med plats för stor soffgrupp/matgrupp. Rummet delas praktiskt av med en vägg med öppet på vardera sida. Modernt kök med svarta blanka luckor och vitvaror i rostfritt utförande. Rymligt sovrum med plats för dubbelsäng och bra förvaring i form av djupa garderober med snygga spegelskjutdörrar. Helkaklat duschrum som går i tidlösa färgval. Här bor du i en populär förening där både tv-utbud och bredband ingår i avgiften. Föreningen erbjuder dessutom ett gym, bastu och övernattningslägenhet samt en trevlig innegård med sittplatser och grillar. I byggnaden hittar du även en fräsch tvättstuga som du enkelt bokar tid via en app. På Carlavägen bor du nära både mataffär, gym och motionsspår, samt når centrum och stadskärnan på en kort promenad. Perfekt läge med närhet till de mesta, välkommen på visning!

  • Premium
Östra Åsgatan 13, Nyfors, Eskilstuna kommun
Östra Åsgatan 13, Nyfors, Eskilstuna kommun, bild 2
Östra Åsgatan 13, Nyfors, Eskilstuna kommun, bild 3

Östra Åsgatan 13

Lägenhet
Nyfors, Eskilstuna kommun
Fastighetsbyrån Eskilstuna
900 000 kr
54,3 m²
2 rum
vån 1/4
3 456 kr/mån
16 575 kr/m²

Välkommen till denna 2-rumslägenhet som är perfekt belägen för pendlare och de som uppskattar närheten till centrum, restauranger, universitet och alla bekvämligheter. Här erbjuds en genomtänkt planlösning med ett generöst sovrum, kök, helkaklat badrum samt vardagsrum med tillgång till balkongen som pryder bostaden. Hallen är utrustad med gott om förvaringsmöjligheter inklusive inbyggda garderober och en klädkammare. Här bor du i en stabil förening med låg belåning. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
Intagsgatan 5A, Djurgården, Eskilstuna kommun

Intagsgatan 5A

Lägenhet
Djurgården, Eskilstuna kommun
Fastighetsbyrån Eskilstuna
995 000 kr
43 m²
2 rum
vån 2/3
2 969 kr/mån
23 140 kr/m²

Välkommen till denna stilfulla och kvadratsmarta minitvåa på Intagsgatan 5A! Bostaden har genomgående moderna materialval i jordnära färger med nya ljuddämpande och slitstarka golv. Det väldisponerade vardagsrummet ger utrymme för stor soffgrupp och har utgång till balkong i härligt sydvästläge! Till höger om hallen finner man lägenhetens kök med genomgång, via en smidig skjutdörr, till sovrummet som även nås från hallen. Perfekt som första boende där du bara kan flytta in! Här bor du nära Sveaplan med mataffär, gym, apotek och vårdcentral. Med gångavstånd till Mälarsjukhuset, friluftsområdet Djurgården, centrum och Mälardalens universitet samt centralstationen är det nära till det mesta. Varmt välkommen på visning!

  • Plus
  • Balkong
Tallrisvägen 5, Torshälla, Eskilstuna kommun

Tallrisvägen 5

Villa
Torshälla, Eskilstuna kommun
Fastighetsbyrån Eskilstuna
4 250 000 kr
112 + 65 m²
6 rum
1 233 m² tomt

Denna moderna villa belägen i Torshälla passar perfekt för barnfamiljen. Byggd 2010, erbjuder fastigheten generösa och öppna ytor som är perfekta för umgänge och gemenskap. När du kliver in möts du av ett trivsamt vardagsrum med öppet i nock som ger en härlig luftig känsla. Huset präglas av stilrena och moderna ytskikt. Med fyra rymliga sovrum finns det gott om plats för hela familjen att leva och växa tillsammans. Det helkaklade badrummet går i neutrala färgval och är väl tilltaget. På tomten finner man även ett stort garage om cirka 50 kvm med plats för bil, förvaring och diverse. Ovanpå garaget finns även ett stort utrymme om man vill inreda det till sovrum. Tillsist får man inte glömma den härliga altanen i söderläge som kan nyttjas hela sommarhalvåret. En extra lyx är spabadet som ingår i köpet. Här behöver du inte tumma på kvalité och stil, bara att flytta in och börja trivas! Populära Torshälla är ett område som attraherar såväl seniorer som yngre par och barnfamiljer. Här på Tallrisvägen bor du på ett fantastiskt läge med närhet till vattnet och brygga för de soliga dagarna. I området finns dessutom båtplats som ingår till fastigheten. I närheten ligger Västerleden med bensinmack, bygghandel, gym, butiker och flertalet snabbmatresturanger. Varmt välkommen på visning!

  • Plus
Berga Mon , Stora Sundby, Eskilstuna kommun

Berga Mon

Villa
Stora Sundby, Eskilstuna kommun
Fastighetsbyrån Eskilstuna
1 895 000 kr
220 + 20 m²
8 rum
1 317 m² tomt

Välkommen till detta omsorgsfullt underhållna enfamiljshus som nu finns till försäljning i det eftertraktade området Stora Sundby. Med en tomtarea på 1 317 kvm och en generös boarea om 220 kvm, fördelat på 8 rum och kök erbjuder detta hem en perfekt kombination av utrymme, komfort och stil. Ett rymling kök välutrustat med spishäll, inbyggd diskmaskin, mikrovågsugn, ugn, kyl/frys och en fullt fungerande vedspis som idag används för matlagning. Vardagsrummet försedd med en kakelugn för extra atmosfär, två sovrum båda utrustade med egna kakelugnar. På övervåningen finns ett stort allrum med en utgång till bostadens balkong. Utöver detta finns även ett uterum och vidare till en rymlig altan som inkluderar en inbyggd pool. Stora Sundby är ett charmigt samhälle endast 25 minuters bilfärd från Eskilstuna. Här erbjuds bekvämligheter som skola för årskurs F-6, en ICA-butik, bensinstation och pizzeria. Bara en kort promenad bort ligger det imponerande Stora Sundby Slott perfekt för kulturella upplevelser.

Tomtebogatan 14B, Måsta, Eskilstuna kommun

Tomtebogatan 14B

Lägenhet
Måsta, Eskilstuna kommun
Fastighetsbyrån Eskilstuna
1 425 000 kr
78 m²
3 rum
vån 2/3
4 659 kr/mån
18 269 kr/m²

I den populära föreningen Slagtäppan finner ni denna välplanerade och mycket välvårdade 3:a om 78 kvm! Här finner man genomgående fina renoverade ytskikt och en väl tilltagen inglasad balkong. Lägenheten erbjuder två rymliga sovrum och ett generöst vardagsrum med plats för både soffgrupp och matgrupp om så önskas. Stilrent kök med plats för köksbord samt ett helkaklat fräscht duschrum med tvättmaskin. Här är det bara att flytta in och börja trivas! I närområdet finner man en fantastisk innergård med lekplatser, naturområden, restaurang, matbutiker och bussförbindelser. Slagtäppan är en mycket omtyckt förening med bra ekonomi där både parkeringsplats, bredband, värme, vatten och kabel-tv ingår i avgiften. Varmt välkommen på visning!

  • Plus
  • Balkong
Höjdenvägen 28, Skogstorp, Eskilstuna kommun
Höjdenvägen 28, Skogstorp, Eskilstuna kommun, bild 2
Höjdenvägen 28, Skogstorp, Eskilstuna kommun, bild 3

Höjdenvägen 28

Tomt
Skogstorp, Eskilstuna kommun
Fastighetsbyrån Eskilstuna
1 195 000 kr
3 663 m² tomt

Välkommen till Höjdenvägen 28 i omtyckta Skogstorp! Nu saluförs denna tomt om hela 3664 kvm som har en fantastiskt utsikt över ån. Här finns gott om utrymme för att bygga sitt drömboende precis efter tycke och smak.Tomten är omringad av natur och skog och ger en härlig känsla av lugn och ro samt belägen sist på en återvändsgata. Det är en idealisk plats för de som söker den perfekta kombinationen av naturen och närheten in till centrum. Nybyggda hus är undantagna från fastighetsavgift de första 15 åren. Kostnader för bl.a. enskilt VA tillkommer. I Skogstorp bor du i ett familjärt bostadsområde med bra bussförbindelser och cykelbana till centrum. Perfekt för barnfamiljen då inte långt härifrån finns även skogstorpsskolan från förskola till årskurs 9. Varmt välkommen med din intresseanmälan.

  • Premium
Grönfinkvägen 40, Borsökna, Eskilstuna kommun

Grönfinkvägen 40

Villa
Borsökna, Eskilstuna kommun
Fastighetsbyrån Eskilstuna
2 495 000 kr
80 m²
4 rum
1 208 m² tomt

Varmt välkomna till Borsökna och Grönfinkvägen 40! Nu har ni chansen att förvärva detta trivsamma enplanshus som är belägen på en familjevänlig gata med knappt någon insyn. I villan välkomnas man av en inbjudande hall utrustat med klinkergolv. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum ger stora sociala ytor. Ljust och funktionellt kök med goda förvaringsutrymmen och plats för matgrupp. Vidare finner man ett trivsamt vardagsrum som har stora fönsterpartier vilket ger ett fantastiskt ljusinsläpp. Vardagsrummet har dessutom en fungerande braskamin som är den optimala mysfaktorn. Genom vardagsrummet tar man sig ut till en rymlig altan under tak. I huset har man byggt till bastu och spaavdelning. Med tre sovrum intill varandra är detta hus perfekt för en barnfamilj. Huset har luftvärmepump, braskamin och fiber indraget. Här har man flera parkeringsplatser, en fristående vedeldad bastu och en gäststuga. Gäststugan har uppvärmning och internet. Här bor man i ett tryggt område och har ett bekvämt avstånd till kollektivtrafik. I närområdet finner man grönområden, Borsökna sjön och skolor. Varmt välkommen att boka in dig på visning!

  • Uteplats
Norrgärdesgatan 12, Norra Munktellstaden, Eskilstuna kommun

Norrgärdesgatan 12

Lägenhet
Norra Munktellstaden, Eskilstuna kommun
Fastighetsbyrån Eskilstuna
1 735 000 kr
50 m²
2 rum
vån 0/8
3 107 kr/mån
34 700 kr/m²

Välkommen till denna fantastiska bostad som erbjuder en unik kombination av modern interiör och praktiskt boende. Med imponerande takhöjd på hela 3,5 meter, genomgående parkettgolv och generösa fönsterpartier, är detta lägenheten som du har drömt om. När du kliver in i bostaden möts du av en öppen planlösning mellan köket och vardagsrummet, vilket skapar en luftig och inbjudande atmosfär. Köket är utrustat med moderna rostfria vitvaror som inte bara är eleganta utan också praktiska. Här finns också gott om förvaringsutrymmen så att du kan organisera dina köksredskap och livsmedel på ett smidigt sätt. Bostaden har en trivsam uteplats med goda utrymmen för möblemang. Vidare finner man ett helkaklat badrum som även har en egen tvättavdelning. Det stilrena badrummet har takdusch, golvvärme och förvaringsutrymmen. I anslutning till vardagsrummet har man även en rymlig och elegant klädkammare. Parkering kan hyras precis intill huset och garageplats finns att hyra i intilliggande fastighet. Varmt välkommen att boka in dig på visning!

  • Uteplats
  • Hiss
Stenkvistavägen 3, Söder, Eskilstuna kommun

Stenkvistavägen 3

Lägenhet
Söder, Eskilstuna kommun
Fastighetsbyrån Eskilstuna
1 795 000 kr
70,5 m²
3 rum
vån 1/9
3 545 kr/mån
25 461 kr/m²

Välplanerad 3:a i Snopptorp! Välkommen till denna 3:a om ca 70 kvm med inglasad balkong i sydvästläge. Här möts man av en välkomnande hall som erbjuder förvaringsmöjligheter. Modernt kök från 2018, skänker bostaden en upplyftande atmosfär med ljus och matplats i burspråk. Parkettgolv i både kök och vardagsrum. Klinkergolv i hallen. Badrum stambytt 1999. Rymligt vardagsrum med sällskapsytor. Ifrån vardagsrummet nås den inglasade balkongen och härifrån har man utsikt mot bl.a. Eskilstuna-ån. Här bor man med närhet till det mesta av vad Eskilstuna har att erbjuda. Centrumkärnan, centralstationen och Mälardalens Högskola finns på promenadavstånd likaså Vilsta friluftsområde. I friluftsområdet finns motionsspår/skidbacke & badplats. Stabil förening. Hiss. Bl.a övernattningsrum, gym & bastu. Välkommen att göra en intresseanmälan!

  • Balkong
  • Hiss
Tomtebogatan 12C, Måsta, Eskilstuna kommun

Tomtebogatan 12C

Lägenhet
Måsta, Eskilstuna kommun
Fastighetsbyrån Eskilstuna
1 095 000 kr
47 m²
2 rum
vån 2/3
2 802 kr/mån
23 298 kr/m²

Nu finns en tvåa på Tomtebogatan i omtyckta Brf Slagtäppan till salu! Trevlig och renoverad bostadsrätt om 47 kvm boyta. Låg avgift där även p-plats, kabel-TV och bredband ingår. Helkaklat & stambytt duschrum med egen tvättutrustning, renoverat ljust kök med smart förvaring och nyare ytskikt till stor del. Perfekt som förstaboende, studentboende eller för den som bara vill bo smidigt & prisvärt. Lugnt område med bilfria innergårdar. Välskött och aktiv bostadsrättsförening med fina gemensamma ytor/anläggningar som bastu, övernattningsrum mm. Närhet till affär, populär glasskiosk, bra busskommunikationer och cykelvägar in till centrum. Kontakta mäklare för visning!

Kullersta 1:72, Kullersta, Eskilstuna kommun

Kullersta 1:72

Tomt
Kullersta, Eskilstuna kommun
Fastighetsbyrån Eskilstuna
1 350 000 kr
1 200 m² tomt

Nu finns det möjlighet att förvärva fina tomter i Kullersta! Nu saluförs 5 blivande tomter som alla ligger inom detaljplan med generös byggrätt. Tre av tomterna ligger endast cirka 90 meter från Mälaren med en fantastisk utsikt över vattnet. I dagsläget är tomterna inte avstyckade, säljaren står för avstyckningskostnader i samband med köpet. För avvikelse av mer än 20 % av tomtens storlek justeras priset. Nybyggda hus är undantagna från fastighetsavgift de första 15 åren. Det grävs nu Kommunalt VA i området till de nya tilltänkta tomterna. VA beräknas vara klart hösten 2023 och bekostas av köparen. Kullersta är en tätort i Eskilstuna kommun. Den omfattar bebyggelse i Vallby socken i och omkring ett antal sommarstugeområden utmed Mälarens strand med en ökande andel åretruntboenden. Kullersta sand är en badplats vid Mälarens största fjärd Blacken. Tomt 1 – cirka 1300 kvm med fantastiskt utsikt över Mälaren. Tomt 2 – cirka 1200 kvm med utsikt över Mälaren Tomt 3 – cirka 1800 kvm med utsikt över Mälaren Tomt 4 – cirka 1400 kvm Tomt 5 – cirka 1700 kvm Pris från 1350 000 till 1950 000 kr. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer info!

Strimlusevägen 19, Odlaren, Eskilstuna kommun

Strimlusevägen 19

Lägenhet
Odlaren, Eskilstuna kommun
Fastighetsbyrån Eskilstuna
2 695 000 kr
82 m²
4 rum
vån 3
5 728 kr/mån
32 866 kr/m²

Varmt välkomna till populära Odlaren! På Strimlusevägen 19 finns denna fantastiskt fina bostad om 82 kvm disponerat på fyra rum och kök. Bostaden har en otroligt fin interiör med ljusa ytskikt, stora fönsterpartier och snygga parkettgolv. Här välkomnas man av en hall med goda förvaringsutrymmen i form av garderober. Lägenheten har en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum som erbjuder trevliga och sociala ytor. Här har man väldigt bra ljusinsläpp genom de fina fönsterpartierna. Det stilrena köket har bra med förvaring, inbyggda vitvaror, stor kyl/frys och goda utrymmen för matgrupp. Här har man en rymlig inglasad balkong i bästa söderläge. Vidare finner man tre sovrum med garderober. Dessutom har man två helkaklade badrum med dusch, badkar och en egen tvätt avdelning. Här bor man i ett centrumnära område med ett bekvämt avstånd till Mälarsjukhuset, Mälardalens Universitet, förskola, grundskola och Eskilstuna City. I närområdet kan man ta promenader i trevliga motionsspår. Varmt välkomna att anmäla er till visning!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Slätviksvägen 119, Slätviken, Eskilstuna kommun

Slätviksvägen 119

Fritidshus
Slätviken, Eskilstuna kommun
Fastighetsbyrån Eskilstuna
2 395 000 kr
47 + 4 m²
3 rum
1 523 m² tomt

Välkommen till Slätviksvägen 119 och detta fantastiska välskötta fritidshus som även går att nyttja som permanentboende i omtyckta Slätviken. Här finns det stora möjligheter att bygga ut det befintliga bohuset på den rymliga tomten om 1523 kvm. I dagsläget finns det befintligt bygglov och godkänt för att bygga hela 150 kvm totalt vilket gör att du här kan skapa ditt drömboende. Här bor du bekvämt, lugnt och huset har ett perfekt läge för att installera solceller med sol hela dagen. Den lummiga tomten bjuder in till flertal växtligheter så som vindruvor, äppelträd mm samt en mysig altan på baksidan helt fri från insyn. På tomten finns även ett helt nybyggt garage framdraget för vatten och el. Intill garaget hittar man även en mysig gäststuga, som passar perfekt för sommargästerna. I Slätviken bor du lantligt med närhet till vatten. Inte långt från huset ligger en mindre badplats vid Mälaren med sandstrand och långgrund sandbotten. Med bil når du Torshälla centrum på endast 10 minuter som har utbud av mataffär, systembolag och butiker. Även Ica Maxi, Biltema och Dollarstore finns inom cirka 15 minuters bilavstånd och Eskilstuna centrum når du på 20 minuter. Vill du hellre cykla finner du mysiga Marys café och Solby gård inom nära räckhåll. Varmt välkommen på visning!

Visar alla 21