Östängsvägen 5

Sonö/Östängen, Norrtälje kommun Se på karta

700 000 kr

Bostadstyp
Tomt
Upplåtelseform
Äganderätt
Tomtarea
2 170 m²

Har du alltid drömt om att bygga och forma ditt alldeles egna hus ? Då har du här möjligheten att förvärva en härlig och plana tomt på soligt läge om hela 2170kvm.
Tomten ligger utanför detaljplanerat området vilket ger dig större möjligheter att få bygga det du själv bestämmer.
Nuvarande ägare har gjort en geotekniskundersökning, samt beställt nybyggnadskarta och fått bygglov på en enplansvilla. Dess dokument finns tillgängliga i denna annons. Om du gillar huset och tomtens läge går det bra att börja bygga relativt snabbt.
Sonö ligger intill sjön Närdingen som har ett rikt fiskliv, så vill du fiska har du chansen att få abborre, gädda och gös.
Området erbjuder vackra naturomgivningar, perfekt för dig som gillar att gå promenader. Till området går SL-buss, 641. Buss 639 tar dig direkt till Stockholm via Rimbo. Kommer du med bil från Stockholm tar resan ca 1h och 10min.
Blir du någon gång rastlös finns det massor i ditt närområde att upptäcka. Handla lokalproducerat kött på en gård i din närhet, besök bryggeriet eller ta en biltur till Väddö och besök det populära gårdsmejeriet eller ät den största glassen på Bondens glasskalas eller en burgare i världsklass på Bondens Burgare.

Samfälligheten för området: https://ostangen.se/

Den här tomten och dess omgivningar måste upplevas, det går jättebra att åka ut och titta på tomt och omgivningar själv.
Mejla eller ring mig, Mari Strömbäck om du har frågor eller funderingar.

Läs mer hos mäklaren
Mäklarhuset Norrtälje

Kontakta mäklaren

Maria Strömbäck

Mäklarhuset Norrtälje
Mäklare Maria Strömbäck, Mäklarhuset Norrtälje
0709718189
Här kommer budgivning med BankID att erbjudas