Mäklare Maria Strömbäck

Maria Strömbäck

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Södervägen 11, Rådmansö - Södersvik, Norrtälje kommun
Södervägen 11, Rådmansö - Södersvik, Norrtälje kommun, bild 2
Södervägen 11, Rådmansö - Södersvik, Norrtälje kommun, bild 3

Södervägen 11

Villa
Rådmansö - Södersvik, Norrtälje kommun
Mäklarhuset Norrtälje
3 495 000 kr
180 + 45 m²
6 rum
1 245 m² tomt

Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

 • Premium
Sätuna byväg 45, Sätuna, Norrtälje kommun
 • Budgivning med BankID pågår
 • Imorgon kl 11:00
Sätuna byväg 45, Sätuna, Norrtälje kommun, bild 2
Sätuna byväg 45, Sätuna, Norrtälje kommun, bild 3

Sätuna byväg 45

Villa
Sätuna, Norrtälje kommun
Mäklarhuset Norrtälje
4 150 000 kr
155 m²
5 rum
3 121 m² tomt

Välkommen in i denna enplansvilla som bjuder in dig till en underbar lantlig tillflyktsort med en optimal planlösning. Belägen i ett idealiskt pendlarläge och omgiven av fantastiska naturomgivningar, är detta verkligen en dröm som går i uppfyllelse. Det första som möter dig när du kliver in är den rymliga och ljusa hallen som genast ger en känsla av hemtrevnad. Härifrån leder vägen in i det generösa och öppna vardagsrummet, där stora fönster släpper in det naturliga ljuset och ger en magnifik utsikt över den omgivande naturen. Detta är platsen där du och din familj kommer att njuta av kvällar framför den öppna spisen , skapa minnen som varar livet ut. Köket är en mästare i funktionalitet med moderna apparater och gott om arbetsyta, perfekt för den passionerade kocken eller för att enkelt förbereda familjemiddagar. Matplatsen ligger i anslutning till köket och öppnar upp för möjligheten att njuta av måltider medan du blickar ut över delar av den välskötta tomten. Den optimala planlösningen inkluderar fyra väl tilltagna sovrum, alla med inbyggda garderober, vilket ger dig gott om utrymme för att anpassa dessa rum efter dina behov - vare sig det är som sovrum, hemmakontor eller träningsrum. Det finns också två eleganta badrum, var av det ena är nyligen renoverat och det andra har en bastu. Bra att veta om den här fastigheten • Lantligt läge med öppna vyer • Bra pendlingsmöjligheter • Allt på ett och samma plan • Eget vatten och avlopp • Integrerat garage • Uppställningsyta för flera bilar • Närhet till förskola och skola, skolbussen stannar väldigt nära fastigheten. Utomhus är denna villa omgiven av vackra naturomgivningar, med en stor plan tomt som ger dig gott om möjligheter att njuta av det lantliga livet. Trädgården inbjuder till picknickar, lek och avkoppling, och den generösa uteplatsen blir ditt eget privata paradis för grillkvällar och sociala tillställningar. Inbyggt i huset finns även garage, perfekt för bilen eller varför inte ett hobbyrum. Bygglov för carport med förråd finns. Denna villa är inte bara en plats att bo, det är en plats att trivas och skapa minnen. Här är du bara bra pendlingsmöjligheter till bland annat Stockholm, Arlanda, Uppsala och Norrtälje och deras utbud vilket ger dig det bästa av två världar. Ge dig själv förmånen att äga en bit av den här lantliga idyllen med en optimal planlösning, och låt ditt nya livsäventyr börja här. Välkommen hem!

 • Premium
Sveagatan 61, Cenrala Norrtälje, Norrtälje kommun
Sveagatan 61, Cenrala Norrtälje, Norrtälje kommun, bild 2
Sveagatan 61, Cenrala Norrtälje, Norrtälje kommun, bild 3

Sveagatan 61

Radhus
Cenrala Norrtälje, Norrtälje kommun
Mäklarhuset Norrtälje
3 495 000 kr
163 m²
7 rum
187 m² tomt

Välkommen till detta fantastiska radhus på Sveagatan 61, en pärla belägen i hjärtat av staden. Denna imponerande bostad erbjuder en bekväm och praktisk planlösning på tre våningar, perfekt för familjer som letar efter gott om utrymme och modern komfort. Detta hem har hela 5 rymliga sovrum, vilket ger tillräckligt med utrymme för hela familjen. Du har gott om möjligheter att skapa ditt eget privata utrymme eller använda dem för hemmakontor, gästrum eller hobbyrum. De generösa sociala ytorna är perfekta för att umgås med familj och vänner. Vardagsrummet är inbjudande och bekvämt, och köket har moderna apparater och gott om plats för matlagning och umgänge. I anslutning till köket finns ett inglasat uterum där du kan njuta av det svenska klimatet en större del av året, här kan du avnjuta ditt morgonkaffe eller bjuda in vänner och familj till en avkopplande middag. Här har man via en gemensamhetsanläggning en egen garageplats som tillhör fastigheten. Några av dom bästa sakerna med denna bostad • Centralt läge • Pendlarmöjligheter till bla Stockholm • Gott om plats för alla, en praktisk planlösning • Inglasat uterum • Förvaringsmöjligheter • Garageplats • Väl omhändertaget hus med en hemtrevlig känsla • Braskamin Norrtäljestad är en charmig pärla vid Östersjön där stadslivet möter den vackra skärgården. Här finner du allt du kan önska dig, en idyllisk atmosfär, pittoreska omgivningar och en känsla av gemenskap som genomsyrar hela staden. Norrtälje är inte bara en dröm för dem som söker lugn och ro utan också för de som arbetar i Stockholm. Med goda buss- och tågförbindelser är det enkelt att pendla till huvudstaden och komma tillbaka till din idylliska tillflyktsort vid havet. Norrtälje är en stad där livet rullar i din egen takt. Här kan du slappna av, andas frisk luft och njuta av det goda i livet. Samtidigt har du alla bekvämligheter du behöver inom räckhåll – bra skolor, sjukvård och moderna shoppingmöjligheter. Sammanfattningsvis är detta radhus på Sveagatan 61 en praktisk och bekväm bostad med alla de bekvämligheter du behöver, ett centralt läge och generösa sociala ytor. Med fem sovrum finns det gott om plats för hela familjen, och pendlare kommer att uppskatta närheten till kollektivtrafik. Välkommen till ditt nya hem!

 • Premium
Adinavägen 7, Västanvik, Norrtälje kommun
Adinavägen 7, Västanvik, Norrtälje kommun, bild 2
Adinavägen 7, Västanvik, Norrtälje kommun, bild 3

Adinavägen 7

Fritidshus
Västanvik, Norrtälje kommun
Mäklarhuset Norrtälje
1 500 000 kr
57 m²
3 rum
2 205 m² tomt

En plats dit du åker för ett härligt miljöombyte och för återhämtning, här kan du bara vara. Tomten ligger på en magisk plats och du är mer eller mindre helt för dig själv samtidigt som du har grannar, ett bra läge i området och härifrån kan promenera både till havet och till poolen. Fastigheten ingår i ett område för utbyggnad av kommunalt VA och den kostnaden kommer att tillfalla köparen av denna fastighet. Det bästa med det här huset är: • Gulligt hus med praktisk planlösning • Mysig och ombonad skogstomt • Kommunalt vatten och avlopp pågår i området • Nära både hav, pool och båtplats • Bra väg och endast 1h till Stockholm • En plats att vara på sommar som vinter Från tomten kan du ta dig ner till Västanviks samfällighets centrumanläggning. Där du finner klubbhus, fotbollsplan, tennisbana och poolområde med 25-meters bassäng och barnpool. Här ordnas varje sommar en populär simskola för områdets alla barn. Här brukar man även anordna ett traditionellt midsommarfirande, grillkvällar mm. Se samfällighetens hemsida: http://vastanvik.se/ Till Rådmansö tar du dig enkelt med bil via E18. Från Stockholm är det ca 1h bilväg. Huset är beläget på Västanvik Södra som har ett lugnt och fridfullt läge i området. Mataffär finns i Gräddö samt på vägen ut vid Vreta-Handel. I Södersvik finns det populära bageriet, Rådmansö bageri, där du kan lyxa till det på dina lediga dagar med färska frukostfrallor eller varför inte fikabröd till dagens utflykt. Det är ca två mil till Norrtälje stadskärna. Det finns flera badstränder i omgivningarna. Prova gärna den omtyckta sandstranden i Lötaviken, på promenadavstånd och med fantastisk kvällssol. Eller det populära havsbadet i Kapellskär, som finns sju kilometer bort. Samfälligheten har flera hamnar. Den största är Vretahamnen, med stor brygganläggning och båtplats att hyra. Med egen båt kommer du snabbt ut i vår finaste skärgård och kan hitta många fina badklippor. Från Räfsnäs och Gräddö går passbåtar till Söderöra, Blidö, Arholma m.m. Det finns massor i ditt närområde att upptäcka med fantastiska stigar och en sagolik natur. SL busshållplats finns med promenadavstånd från huset. Västanvik ligger i verksamhetsplanen för kommunalt vatten och avlopp. Utbyggnad pågår just nu. Anslutningsavgiften kommer tillfalla köparen av denna fastighet. Med nuvarande taxa (2023) ser avgiften ut enligt följande; servisledningsavgift, förbindelsepunktsavgift, 1 bostadslägenhet 368 375kr .Taxan kan komma att ändras. Avgiften ska betalas när förbindelsepunkten är meddelad och det görs när området är färdigbyggt och driftsatt. https://www.nvaa.se/vatten-och-avlopp/plan-for-kommunalt-vatten-och-avlopp/kommunalt-va-i-vastanvik/kostnader-och-ersattningar-i-vastanvik För att hålla sig uppdaterad på gällande taxa, tidsplan samt vart i processen man är besök Norrtälje vatten och avfall, (nvaa.se) samt samfällighetens hemsida, vastanvik.se Vid frågor kontakta Norrtälje kommun 0176-71 000. [email protected]

 • Premium
NORRTÄLJE HÅKNÄS 1:120, Vätö-Håknäs, Norrtälje kommun
NORRTÄLJE HÅKNÄS 1:120, Vätö-Håknäs, Norrtälje kommun, bild 2
NORRTÄLJE HÅKNÄS 1:120, Vätö-Håknäs, Norrtälje kommun, bild 3

NORRTÄLJE HÅKNÄS 1:120

Tomt
Vätö-Håknäs, Norrtälje kommun
Mäklarhuset Norrtälje
600 000 kr
3 245 m² tomt

Välkommen till populära Håknäs och dessa två obebyggda tomter. Har du en dröm om att bygga ditt alldeles egna hus på en privat och vacker plats då har du kommit rätt. Området ligger utanför detaljplan. För byggrätter samt möjligheter kontakta Norrtälje Kommun 0176-71000. Håknäs 1:120 kvm pris Håknäs 1:120 kvm pris Håknäs ligger på Vätö, en levande kultur- och jordbruksbygd i ett mycket vackert skärgårdslandskap i mitten av Roslagen. Här finns ett bra serviceutbud och det går utmärkt att bosätta sig permanent. • SL-buss finns i området. • Välsorterad mataffär, Tempo (Post och Systemombud) • Närhet till Ångbåtsbryggan där du kan ta passbåt vidare ut i skärgården. • I närheten finns även den populära restaurangen Norrgärdet Restaurang& Catering. • Skola (F6) och förskola finns i Harg. • Bygghandel samt service/ försäljning och uthyrning av trädgårdsmaskiner i Nysättra strax innan Vätöbron • Självplock, varför inte besöka denna plats och plocka dina egna grönsaker och bäst av allt, jordgubbarna till glassen! Här finns även Linneas lada med ett spännande utbud av både kläder och saker som alla i familjer tycker om, väl värt ett besök. Tänk att få komma hit en dag efter jobbet och njuta av lugnet och den harmoni som området bjuder på. Du är varmt välkommen att åka ut och titta på tomterna och höra av dig till mig, Maria Strömbäck om du har frågor eller funderingar.

 • Premium
Narvagatan 4, Centralt- Mosebacke, Norrtälje kommun
Narvagatan 4, Centralt- Mosebacke, Norrtälje kommun, bild 2
Narvagatan 4, Centralt- Mosebacke, Norrtälje kommun, bild 3

Narvagatan 4

Villa
Centralt- Mosebacke, Norrtälje kommun
Mäklarhuset Norrtälje
5 595 000 kr
168 + 54 m²
5 rum
1 270 m² tomt

Välkommen till Narvagatan 4 och detta hus med stora utrymmen. Här finns stora ytor för sociala tillställningar, både inne och även ute i form av en härlig takterrass om ca 40kvm. Huset har under senare år både av nuvarande ägare och tidigare ägare genomgått stora renoveringar och har förädlats på ett grundligt och bra sätt. Här finns förutom en charmig planlösning även många praktiska förvaringsutrymmen och ett dubbelgarage som är integrerat i huset. Tomten är stor, 1270 kvm och är lummig och uppvuxen. Längst in på tomten finns en mindre lada med förvaringsutrymmen. * Husets ytor och dess storlek tillsammans med dess läge är tillsammans en oslagbar kombination som är svår att få till. 168 +54 kvm * Dubbelgarage integrerat i huset * Taket är bytt, falsat plåttak. * Kommunalt vatten och avlopp. * Fiber * Takterrass om ca 40 kvm. * Endast fem minuters promenad från huset finns Norrtälje busstation, härifrån tar du dig lätt vidare till bland annat Stockholm med buss 676 som går med korta mellanrum. Du har även ett bra serviceutbud runt omkring dig och på gångavstånd. Norrtäljestad erbjuder en härlig miljö, där gammalt möter nytt. Staden erbjuder en levande stadskärna med både restauranger, butiker och ett rikt kulturliv. Fördelen med att bo så här centralt är att du har just nära till allt. Varför inte börja helgmorgonen med en stadspromenad längs vår vackra å och stanna till på en affär och köpa nybakta frallor till frukosten. Promenera ner till vårt nya hamnområde och ta bron över till den vackra Societetsparken. Den här villan måste upplevas, varmt välkommen på visning!

 • Premium
Rimbogatan 12 B, Vigelsjö, Norrtälje kommun

Rimbogatan 12 B

Radhus
Vigelsjö, Norrtälje kommun
Mäklarhuset Norrtälje
3 795 000 kr
109,9 m²
5 rum
4 000 kr/mån
34 531 kr/m²

Varmt välkommen till populära Rimbogatan och dessa trivsamma bostadsrättsparhus. Husen har ett magiskt läge och ligger för sig själva uppe på höjden. Från huset ser du sjön Lommaren. Det här huset är välplanerat där du hittar de gemensamma ytorna som kök, allrum , badrum/tvättstuga samt ett stort förråd på entréplan. En trappa upp har du fyra sovrum, alla av bra storlek samt duschrum. Från andra våningen tar du dig ut på den härliga uteplatsen som angränsar till skogen. Det här är en perfekt plats att njuta på efter en lång dag på jobbet, här kan du koppla av i ett privat läge och njuta av eftermiddags- och kvällssolen. Föreningen har en egen lekplats som finns nedanför huset. En kort promenad från huset, med genväg genom skogen, finns Lommarbadet, en härlig plats att vara på för stora och små. Det finns vackra promenadstråk, eljusspår, uppskattad lekplats, ridskola, samt skolor och förskolor. Vill du gå in till Norrtälje centrum tar det dig ca 15 minuter och om du vill kan du gå den vackra promenadvägen längs Norrtäljeån. Du har handelstorg i din närhet med ett urval av butiker bland annat två stora välsorterade matbutiker. Vill du åka buss till Norrtälje busstation, finns hållplats på gångavstånd, Konvaljen. Det går även att gå eller cykla till stationen där du lätt tar dig vidare till bland annat Stockholm, dit SL-buss 676 går med korta mellanrum. Norrtälje stad erbjuder en härlig miljö, där gammalt möter nytt. Staden erbjuder en levande stadskärna med både restauranger, butiker och ett rikt kulturliv. Den här bostaden har det mesta och är värd att upplevas, varmt välkommen på visning!

 • Plus
 • Uteplats
(10) Backtorpshöjden 24, Backtorpshöjden, Norrtälje kommun

(10) Backtorpshöjden 24

Övrigt
Backtorpshöjden, Norrtälje kommun
Mäklarhuset Norrtälje
1 599 000 kr
144 m² tomt

Friköpta industriradhus. Etapp 4 Egen Lokal presenterar ett unikt koncept med friköpta industriradhus där du som företagare eller privatperson har möjlighet att köpa en eller flera kostnadseffektiva lokaler i Backtorpshöjden, Norrtäljes mest expansiva område med ett mycket strategiskt läge nära Norrtälje centrum. I området finns redan ett stort antal företag etablerade med allt från service, handel till industriverksamheter. Med över 100 sålda lokaler är detta ett nytt företagarcentrum och du kommer uppleva ett nätverk du bara vågat drömma om. Unikt för projektet i Norrtälje är att det inkluderar flera installationer: - Stängsel runt hela området - Elgrind med integrerat passersystem - Larm/kameraövervakning - Entresol / övrevåningsplan i varje lokal - Större asfalterad yta för bättre tillgänglighet Ute vid Backtorpshöjden industriområde kommer EGENLOKAL.se att uppföra 29 lokaler om ca 6x12 golvyta + tillhörande entresolplan. Totala ytan blir ca 105 kvm. Varje lokal är en friköpt fastighet som du själv äger. Att äga sin lokal ger dig som företagare eller privatperson möjligheten att sänka månadskostnaden rejält jämfört med att hyra en likvärdig lokal samtidigt som du själv bestämmer hur du vill inreda och förädla lokalen: För egen verksamhet? Förvaring? Hyra ut? Sälja den vidare? Det är din egen fastighet – du bestämmer! Pris för mittenenhet: 1 599 000 kr Pris för hörnfastighet/gavel: 1 799 000 kr Förväntad inflyttning : Varje fastighet är ca 105 kvm fördelat på 72 kvm golvyta och 33 kvm entresol. Varje enhet har en vikport om 4,2 x 4 meter (b*h) med gångdörr och fönster för bra ljusinsläpp. I fastigheterna är det isolerade väggar och det är förberett för WC och handfat. Du kan även inreda med ett pentry och dusch. Framdraget till varje fastighet finns: - Kommunalt VA - El - Fiber Anslutningsavgifterna för detta är betalad av säljaren. En engångskostnad för att starta ditt fiber tillkommer samt kostnaden för att blåsa in fiber från teknikrummet in i din lokal. Utöver detta kommer det finnas brunn i varje lokal med gemensam oljeavskiljare. Fastigheterna är anpassade för många användningsområden där bara fantasin sätter gränser. Behöver man större ytor så går det givetvis att köpa två eller flera lokaler utan innerväggar eller med dörr emellan. Här kan företaget exempelvis bedriva produktion, kontor eller lagerverksamhet. Privatpersoner kan med fördel köpa en enhet och använda den som hobbylokal eller förvaring för bilar, båtar och motorcyklar mm. Naturligtvis kan flera personer gå ihop och köpa sin enhet tillsammans. Driftkostnader Som köpare är din fastighet en del av en redan bildad samfällighetsförening där samtliga fastighetsägare ingår. Samfällighetsavgiften är ca 500 kr ex moms i månaden och för detta ingår: - Fastighetsförsäkring - Yttre skötsel (snöröjning) - Ekonomisk förvaltning av gemensamhetsanläggningen - Service av oljeavskiljare - Taggsysstem/gsmsystem för el-port - Övervakning av fastighet - Planerat underhåll En fast avgift samt en mätarställningsavgift för kommunalt vatten och avlopp till Norrtälje kommun tillkommer på ca 800kr i månaden, detta är exklusive din förbrukning. El - kostanden varierar beroende på om du väljer att ha din lokal uppvärmd samt vilken typ av verksamhet/användningsområde du har i din lokal. Försäkring- huskroppen exklusive din framsida försäkras via samfälligheten. Du blir lagfaren ägare och behöver därmed inte betala någon hyra. Hör av dig till oss med en intresseanmälan, bokning och eventuella frågor. Maria Strömbäck, [email protected], 070-971 81 89 Tim Larsson 070- 456 97 56 På www.egenlokal.se finns ytterligare information.

 • Nyproduktion
Mellangårdsvägen 21, Baltora, Norrtälje kommun
 • Budgivning med BankID pågår
Mellangårdsvägen 21, Baltora, Norrtälje kommun, bild 2
Mellangårdsvägen 21, Baltora, Norrtälje kommun, bild 3

Mellangårdsvägen 21

Fritidshus
Baltora, Norrtälje kommun
Mäklarhuset Norrtälje
2 595 000 kr
80 m²
3 rum
2 259 m² tomt

Totalrenoverat vinterbonat fritidshus om 80 kvm med rofyllt läge på insynsskyddad och solig trädgårdstomt om 2259 kvm. Fastigheten ligger i populära Baltora med kommunalt v/a och fiber. Solig trädgård i bästa solläge, sydväst. Insynsskyddad trädgård med ett skönt privat läge på återvänds väg och gränsar till allmänning. *Direkt närhet till badsjö 300 meter, välordnad badstrand och båtplats 1 kilometer *Totalrenoverat hus med stilrent nytt kök och duschrum *Kommunalt vatten och avlopp *En oas likande trädgård med många uteplatser i soligt söderläge som ligger insynsskyddat *Gästhus med fyra bäddar, verktygsförråd samt ytterligare förråd *Braskamin *Fiber *Växthus, pergola, stenlagd grillplats, solig och skyddad altan *Generös byggrätt på 200 kvm enligt detaljplan *Fin lekstuga *SL-Buss 630 samt 631, 1 kilometer bort *Fastigheten ligger på återvänds väg och gränsar till allmänning som ger ett insynsskyddat läge Vinterbonat totalrenoverat fritidshus om 80 kvm med åretruntstandard beläget i vackra och omtyckta Baltora, bara en timme från Stockholm. Morgondopp finns bara 300 meter från husknuten med fin badbrygga. Huset fördelas på härligt vardagsrum med stor social yta, braskamin, matplats intill fönster för 4-6 personer, fin utsikt över trädgård, nytt modernt kök, två stora bra sovrum, ljus hall med farstukvist, nytt stilrent duschrum wc, dusch och förberett för tvättmaskin. Fin södervänd uppvuxen trädgårds-och naturtomt om 2 259 m². En lugn och rofylld oas med flera soliga uteplatser. Välordnade planteringar för både köksträdgården, blommor och bärbuskar. Under högsommaren flyttas matplatsen ut till trädgården eller den skyddade altanen. En härlig och tillgänglig trädgårdstomt med plan gräsmatta och många vackra perenner. På tomten finns även ett fint gästhus om ca 15 kvm med plats för fyra bäddar, två förråd, mini jordkällare, växthus och en söt lekstuga. Kommunalt vatten och avlopp drogs in 2014, luft värmepump och fiber installerat, generös byggrätt på 200 kvm i området. Det här är ett hus som passar både som permanentboende och för den kräsne sommargästen med hög standard. Nära till fin badstrand som passar både stora och små på bekvämt gångavstånd ca 1 kilometer från huset. Båtplats i välskött småbåtshamn med Y-bommar finns 1 kilometer bort. Härifrån kommer du ut via Hattsundet till Norrtäljeviken och Roslagens fina skärgård. Det finns också en insjö med inplanterad ädelfisk/regnbåge för dig som gillar att fiska. Både fotbollsplan och lekpark finns i området. Åretrunt öppen matbutik finns fyra kilometer bort i Spillersboda och Vreta. SL-buss 630 samt 631 trafikerar närområdet och finns på bekvämt gångavstånd bara 1 kilometer från huset. På cykelavstånd ligger populära Rådmansö bageri, Spillersboda kommunala badstrand och Håtö gård med café, hästar och ponnyridning. Till Norrtälje är det endast 10 minuter med bil. Varmt välkommen på visning!

 • Premium
 • Uteplats
Egen Lokal Etapp 4, Industriradhus, Norrtälje kommun

Egen Lokal Etapp 4

Övrigt
Industriradhus, Norrtälje kommun
Mäklarhuset Norrtälje
fr. 1 599 000 kr
144 m² tomt

Friköpta industriradhus. Etapp 4 En produkt som gjort succé i Norrtälje och i stora delar av Sverige. Efter tre lyckade etapper med över 100 slutsålda lokaler, har du nu möjligheten att köpa din egna lokal i etapp 4. Friköpta industriradhus. Etapp 4 Egen Lokal presenterar ett unikt koncept med friköpta industriradhus där du som företagare eller privatperson har möjlighet att köpa en eller flera kostnadseffektiva lokaler i Backtorpshöjden, Norrtäljes mest expansiva område med ett mycket strategiskt läge nära Norrtälje centrum. I området finns redan ett stort antal företag etablerade med allt från service, handel till industriverksamheter. Med över 100 sålda lokaler är detta ett nytt företagarcentrum och du kommer uppleva ett nätverk du bara vågat drömma om. Ute vid Backtorpshöjden industriområde kommer EGENLOKAL.se att uppföra 29 lokaler om ca 6x12 golvyta + tillhörande entresolplan. Totala ytan blir ca 105 kvm. Varje lokal är en friköpt fastighet som du själv äger. Att äga sin lokal ger dig som företagare eller privatperson möjligheten att sänka månadskostnaden rejält jämfört med att hyra en likvärdig lokal samtidigt som du själv bestämmer hur du vill inreda och förädla lokalen: För egen verksamhet? Förvaring? Hyra ut? Sälja den vidare? Det är din egen fastighet – du bestämmer! Pris för mittenenhet: 1 599 000 kr Pris för lokal intill hörnfastighet/gavel: 1 649 000 kr Pris för hörnfastighet/gavel: 1 799 000kr Förväntad inflyttning : Q1--2024 Varje fastighet är ca 105 kvm fördelat på 72 kvm golvyta och 33 kvm entresol. Varje enhet har en vikport om 4,2 x 4 meter (b*h) med gångdörr och fönster för bra ljusinsläpp. I fastigheterna är det isolerade väggar och det är förberett för WC och handfat. Du kan även inreda med ett pentry och dusch. Framdraget till varje fastighet finns: - Kommunalt VA - El - Fiber Anslutningsavgifterna för detta är betalad av säljaren. En engångskostnad för att starta ditt fiber tillkommer samt kostnaden för att blåsa in fiber från teknikrummet in i din lokal. Utöver detta kommer det finnas brunn i varje lokal med gemensam oljeavskiljare. Fastigheterna är anpassade för många användningsområden där bara fantasin sätter gränser. Behöver man större ytor så går det givetvis att köpa två eller flera lokaler utan innerväggar eller med dörr emellan. Här kan företaget exempelvis bedriva produktion, kontor eller lagerverksamhet. Privatpersoner kan med fördel köpa en enhet och använda den som hobbylokal eller förvaring för bilar, båtar och motorcyklar mm. Naturligtvis kan flera personer gå ihop och köpa sin enhet tillsammans. Driftkostnader Som köpare är din fastighet en del av en redan bildad samfällighetsförening där samtliga fastighetsägare ingår. Samfällighetsavgiften är ca 500 kr ex moms i månaden och för detta ingår: - Fastighetsförsäkring - Yttre skötsel (snöröjning) - Ekonomisk förvaltning av gemensamhetsanläggningen - Service av oljeavskiljare - Taggsysstem/gsmsystem för el-port - Övervakning av fastighet - Planerat underhåll En fast avgift samt en mätarställningsavgift för kommunalt vatten och avlopp till Norrtälje kommun tillkommer på ca 800kr i månaden, detta är exklusive din förbrukning. El - kostanden varierar beroende på om du väljer att ha din lokal uppvärmd samt vilken typ av verksamhet/användningsområde du har i din lokal. Försäkring- huskroppen exklusive din framsida försäkras via samfälligheten. Du blir lagfaren ägare och behöver därmed inte betala någon hyra. Hör av dig till oss med en intresseanmälan, bokning och eventuella frågor. Maria Strömbäck, [email protected], 070-971 81 89 Tim Larsson 070 4569756 [email protected] Kajsa Lindmark 072 225 68 60 [email protected] På www.egenlokal.se finns ytterligare information.

 • Nybyggnadsprojekt

Visar alla 10